canım merhaba,
ben ilk ay kürü 15 gün uyguladım, 15 gün uygulayıp bıraktım, ( ama adetten önce miydi sonra mı onu hatırlamıyorum) , sonra ikinci ay regl olmadan 10 gün önce başlıyorsun 10 gün içip sonlandırıyorsun, 5 dakika kaynatmak çok önemli ne fazla ne eksik olacak, soğanın sadece en dış kabuğu sarı olan yeri soyulacak başka kabuğunu soyma en dıştaki zarlar sopğann en yararlı yerleriymiş
benim kistim 6 cm di yaklaşık ben o ay hemen başladım, (hatta ibrahim saraçoğluna mail atmıştım, doğru mu başladım diye farketmez dediler, ) yani ilk ay sadece 15 gün uygula ve bırak....sonraki ay regl olmadan 10 gün önce yine başlıyorsun olurda regl olursan bu 10 gün çinde devam edebilirsin.
çalıştığın için kürü akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan önce uygulayabilirsin, sakın öğün atlama, ilk zamanlar değişiklik olmadı bende de sonra sarı sarı akıntı geldi ama hiç korkma devam et....
ben iki ay uyguladım ,
tüp bebek tedavisi öncesi doğum kontrol hapına başladığım ay içmedim yanlız, tüp bebek tedavisi sırasında da içmedim...
canım benim kistim doğum kontrol hapının da etkisiyle aktif tedaviyebaşlamadan 2,5 cm e kadar düşmüştü, doktoruma söyledim soğan içtim diye güldü :)))inanmadı, biliyosun bizim adet sancılarımız da çok olur, içtiğim iki ay inan bana regl ağrım olmadı çok rahatgeçirdim
canım eşin için de belki kürler var, onları da araştırmanı tavsiye ederim. ( ibrahim saraçoğlunun sitesi var , oradan irtibat bilgilerini arayıp ulaşablirsin..., yardımcı oluyorlar)
tedavin hayırlı uğurlu olsun dileğim sen de bebeğine en yakın zamanda kavuşursun , allah yardımcın olsun canım, yine bir şey sormak istersen yardımcı olmaya çalışırım,