2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

öncelikle hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum gecmise fazla bakamadim

BENIMDE BUGÜN TRANSFERIM OLDU 28.11.2011 hamilelik testi icin hastaneye gidecegim yani 14 gün sonra insallah rabbim bos cevirmez actigimiz elleri

doktorum bugün bana bi liste verdi neler yapmamam ve neler yememem gerektigi transfer sonrasi
kesinlikle kulaktan dolma hareket etmeyin ANANAS VE GREYFURT KESINLIKLE IYI DEGILMIS VE YENILMEMESI GEREKENLER ARASINDA EN BASTA LÜTFEN KIMSE BILMEDEN SORMADAN YEMESIN DOKTOR BU LISTEYI VERMESEYDI BENDE YEMEYI DÜSÜNÜYORDUM

canımmmmmmm hayırlı olsun bugün baya bi bekeldim seni yoktun inş bende yarın iyi sonuçla gelcem içime doğuyo bana dua et nolur

sagol canım bugün aksilik 1 saate çıkan sonuç 3 saatte çıktı çok bekledik o yüzden eve bayagı geç geldim inş yarın senin güzel haberlerinide alırız...

canımmm tebrik ederimm çok güzell bir değer.. maşallahhh bence çoğul gebelik hadi bakalım topiciğimizin ikiz annesi de geldiii Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

çok sagol canım tek embriyo transfer edildi deger banada yüksek geldi rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş..

bende az mnce idrar testi yaptım çok silik var bişeyler canım ya sevindim valla çok kötü adet olacakmışım gibi

tebrikler canım allahım tamamına erdirsin inşallah
değerinede maşallah baya yüksek çıkmış:))tek embriyo bölündümü yoksa:))

ikinci çizgi çıktımı

canım ilk yaptığımda hemen çıkmadı biraz bekledim ondan sonra belirginleşti ama çok silik ama alttan zonklamam var ya her an kanama olacak gibi adet olacaktada önce alttan böyle ağrı olur bana ama bu durum bi kaç gündür oluyo bilemedim canım ama silik çıkınca bi ümit doğdu içime sen son günlerde yapmamışmıydın?

yok canım ya ben son günlerde yapmadım ama ikinci çizgi silikte olsa pozitif diye duydum bide benimde adet agrısına benzer agrılarım hep oldu dün gece bile hiç yatamadım klinikte bile agrım vardı belimde agrıyodu doktora sordum olur dedi stres yapma şurda bi kaç saatin kaldı rabbim yarın burda pozitif yazmayı nasip etsin inş...

canım az önce baktım daha da belirginlerşmiş :)

testte 5 dk sonra çıkan sonucu dikkate alın 15 dk dan sonra çıkanı dikkate almayın diyo ama benim 10.dkdan sonra başladı belirmeye sonra yarım saat sonra baktığımda iyice çıktı

Ahh ne güzel bir haber bu, Rabbim devamını, kucağında öpüp kokladigin günleri göstersin. Süper oldu bu haber, haftaya böyle başlayınca gerisi de böyle geliyor, deren de inşallah yarın sevinme sırası.

inşallah hayatım haftaya berenle iyi başladık iyi gdecek inş idrar iyi çıktı bakalım devamıda iyi gelir inş darısıda sana olsun canım

haziran selam ...yazdıklarını okudum ve cevap vermeden duramadım ..demişsin yaa kaç tane erkek vardır böyle diye..benim eşimde var..benim de ilk evliliğimden bir kızım vardı..eşim ise bekardı..bizimde birçok sorunumuz oldu..eşimde sperm düşüklüğü..bende çikolata kisti..üstelik yumurtalarım gelişmiyordu..bir laparoskopi ..negatif aşılama..ve negatif tüp bebek tedavim oldu..eşimde bana diyorduki bizim zaten bir kızımız var..niye bu kadar üzülüyorsun diye..ama kızıma öyle güzel babalık yapıyorduki onunda olsun istiyordum..negatif tüp tedavisinin arkasından gelen ay doğal yolla hamile kaldım..şimdi resimdeki kızım benimle..şuan 15 aylık..eşinin seni sevmesi çok güzel ama sende tabii anneliği tadmak istersin..bu senin doğal hakkın..ama biliyormusun benim bir arkadaşımın aynen sizdeki problemleri vardı..iki aşılama ve tüp tedavisinden sonra eşi onu terketti..böyle insanlarda var canım..onun için önce eşlerinize şükredin..Allah onları başımızdan eksik etmesin..Allah kayırmıştır elbet birgün sizlerde anne olucaksınız..sadece biraz sabırr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…