Arkadaşlar test yaptım 12. Gün degeri 1025 hamileyimmmmm... Rabbim devamını göstersin inş...
cnm tebrikler çok güzel bir duygu olmalı ayakların yerden kesilmiş olmalı bizler için de dua et bu duyguyu allahım bizede yaşatsınArkadaşlar test yaptım 12. Gün degeri 1025 hamileyimmmmm... Rabbim devamını göstersin inş...
canım süper ya çok sevidim ALLAH eline almayı nasip etsin inş. seninle aynı merkezde olduğumuz içinde daha çok sevindim :) senin transferini mustafa hocamı yaptı
canımmmmmmm hayırlı olsun bugün baya bi bekeldim seni yoktun inş bende yarın iyi sonuçla gelcem içime doğuyo bana dua et nolur
canımmm tebrik ederimm çok güzell bir değer.. maşallahhhbence çoğul gebelik hadi bakalım topiciğimizin ikiz annesi de geldiii Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
bende az mnce idrar testi yaptım çok silik var bişeyler canım ya sevindim valla çok kötü adet olacakmışım gibi
ikinci çizgi çıktımı
canım ilk yaptığımda hemen çıkmadı biraz bekledim ondan sonra belirginleşti ama çok silik ama alttan zonklamam var ya her an kanama olacak gibi adet olacaktada önce alttan böyle ağrı olur bana ama bu durum bi kaç gündür oluyo bilemedim canım ama silik çıkınca bi ümit doğdu içime sen son günlerde yapmamışmıydın?
yok canım ya ben son günlerde yapmadım ama ikinci çizgi silikte olsa pozitif diye duydum bide benimde adet agrısına benzer agrılarım hep oldu dün gece bile hiç yatamadım klinikte bile agrım vardı belimde agrıyodu doktora sordum olur dedi stres yapma şurda bi kaç saatin kaldı rabbim yarın burda pozitif yazmayı nasip etsin inş...
testte 5 dk sonra çıkan sonucu dikkate alın 15 dk dan sonra çıkanı dikkate almayın diyo ama benim 10.dkdan sonra başladı belirmeye sonra yarım saat sonra baktığımda iyice çıktı
Ahh ne güzel bir haber bu, Rabbim devamını, kucağında öpüp kokladigin günleri göstersin. Süper oldu bu haber, haftaya böyle başlayınca gerisi de böyle geliyor, deren de inşallah yarın sevinme sırası.
Ahh ne güzel bir haber bu, Rabbim devamını, kucağında öpüp kokladigin günleri göstersin. Süper oldu bu haber, haftaya böyle başlayınca gerisi de böyle geliyor, deren de inşallah yarın sevinme sırası.
Bukadar da olmaz hikayelerimiz nekadar çok benziyor, canımm benimde ilk evliliğimde bunları yaşadım ozamanda ilk gebeliğim dış gebelik olan ilaç tedavisi ile olmuştu ama Allah biliyor yaaa hiç ama hiç istememiştim mutsuz giden bir evlilik gebelik testi yaptırmaya bir arkadaşla beraber gitmiştik o benden çok sevinmişti desem abartmış olmam, bebeğim olacak ve ben sevinemedim bileee. ikinci evliliğim 5 sene bitti ve evlenirken eşime benim çocuğum olmuyor olsa bile sadece tüp bebek tedavisi ile oluyor oda tutarsa sonra çocukkk diye tutturma onunda ilk evliliğnde çocuğu olmamasına rağmen ben seni seviyorummm önemli değil dedi. Böyle düşünebilecek kaç kişi varrr Türkiyede. Annem bile senin gibi birini gelin olarak almazdımmm demiştiii seni gerçekten seviyorrr. Şimdii bile eşim bana çok destekçiii böylede çok mutluyummm diyor aslında böylede çok mutluyuz ama bir bebeğimiz olsaaa dahada perçinlenir. allah hakkımızda hayırlsını versinnn Alnımızda yazılı ise muhakkak bir gün olur. Çok şanslı olduğumu düşünüyorum eşimden ötürü. Allah hepimizin yardımcısı olsunn.İnşallah bu son tedavin olurrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?