haziran selam ...yazdıklarını okudum ve cevap vermeden duramadım ..demişsin yaa kaç tane erkek vardır böyle diye..benim eşimde var..benim de ilk evliliğimden bir kızım vardı..eşim ise bekardı..bizimde birçok sorunumuz oldu..eşimde sperm düşüklüğü..bende çikolata kisti..üstelik yumurtalarım gelişmiyordu..bir laparoskopi ..negatif aşılama..ve negatif
tüp bebek tedavim oldu..eşimde bana diyorduki bizim zaten bir kızımız var..niye bu kadar üzülüyorsun diye..ama kızıma öyle güzel babalık yapıyorduki onunda olsun istiyordum..negatif tüp tedavisinin arkasından gelen ay doğal yolla hamile kaldım..şimdi resimdeki kızım benimle..şuan 15 aylık..eşinin seni sevmesi çok güzel ama sende tabii anneliği tadmak istersin..bu senin doğal hakkın..ama biliyormusun benim bir arkadaşımın aynen sizdeki problemleri vardı..iki aşılama ve tüp tedavisinden sonra eşi onu terketti..böyle insanlarda var canım..onun için önce eşlerinize şükredin..Allah onları başımızdan eksik etmesin..Allah kayırmıştır elbet birgün sizlerde anne olucaksınız..sadece biraz sabırr...