2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar selam, haftaya salı kısmetse ilk ultrasona gideceğim , işallah her şey yolunda gider hayırlısı ile

hepinizi öptüm

sevgiler

Pınarcımmm kusura bakma yukardaki yazılanları okumadan yazdımmm. Kendine ve bebeğine iyi bak tatlımm. İnşallah korkulacak bir şey yokturrrr. Dualarım seninle . İnşallah annesine sımsıkı tutunur ve doğana kadar bırakmazlarrr. Yarabbim sen onları koru.

Sen böyle pozitif olduktan sonra annesi bebeğin sana koşarak gelicek insallah :)
Cok sevindim tatlım
Tüm süreç böyle iyi gitsin ins

Aminnn cnm, hepimiz gülelim, birimiz üzülünce içim acıyo inan, hepimiz gülelim ki gülmenin anlamı olsun. Dualarım sizlerle...

Sen deneme sürecinde eşinden uzak kaldığın için onu epey özlemişsin. Libido olayları da tavan yapmış:))) Ben bu rüyadan bunu çıkardım. Testin de gerçekte olacağı gibi pozitif çıkmış sen de daha 9 ay eşimle münasebet zor olacak diye düşünüp sıçramışsın :))))

Şaka bir yana sen yarın mı vereceksin kan cnm? Nasılsın bugün? Helal olsun sana gününe kadar bekledin valla... Ben daha şimdiden koydum kafaya 10.gün veririm kan diye.

amin cnm çok teşekkür ederim ben 5 yıldır neler çektım ondan allaha havale edıyorum artık, çok hakkımı yedı çok.
allahım senı kurtarmış benı de kurtarır inş.bırazdan başlıcam yemeklerı yapmaya.çıkardım dolaptan sebze falan.ilk 3 gun yetse olur sonraki gunler ufak ufak yaparım, bı kaç kez de dışardan soylerız idare etcez artık :))

kyr cim beni ilstede düzeltirmisin ben bu gün iğnelere başladım hayırlısı ile

Kyr okudum iletini, güzel haberlerle gelmişsin , maşallah yumoşlarına :)
Dr memnunsa güzel gidiyor demektir.. Çünkü surat ifadelerinden ne olduğu anlaşılıyor..
Rabbim yardımcımız olsun..

Aminnn... İkimizin yumoşlarına da maşallah. Sanırım seninle aynı günlere gelecek transferlerimiz, beraber sayacağız günleri. Ben çok iyiyim şükür, ama yavaş yavaş transfer sonrası stresi sarmaya başladı. Bu süreçle hiç sıkıntım yok, amaaaaa o bekleme varya orda başlıyorum gerilmeye. Allahım verecek inşallah sabrını...

cnmmm güzel annemiz, sağol iyi dileklerin için. Dualarını eksik etme bizlerden, ayrıca doktorumla ilgili yazdıklarını okurken ağzım kulaklarıma vardı. Çok güzel bir duygu aynı şeyleri başkasından da duymak. Çok rahatım cnm yaa... o kadar istedim ki Rabbimden iyi bir doktorla olmayı bu denemede duydu şükür sesimi. Ben de seni ve meleğini öpüyorum.

kızlar selam, haftaya salı kısmetse ilk ultrasona gideceğim , işallah her şey yolunda gider hayırlısı ile
hepinizi öptüm sevgiler

Ayyy ayyy annesinin kuzusu haftaya görünecek desene, ne heyecanlı, ne keyifli bir süreç. Allahım nazarlardan korusun inşallah... Sen de rahatsın anladığım kadarıyla tuuu tuuu tuuu maşallah... Hep böyle gitsin, bir solukta da kucağına gelsin yavrun...

Sen böyle pozitif olduktan sonra annesi bebeğin sana koşarak gelicek insallah :)
Cok sevindim tatlım
Tüm süreç böyle iyi gitsin ins
Ahh ben onun koşan ayaklarına kurban olurum, inşallah cnm dua edin bizlere, sizler meleklerinizin anneleri olarak bir kat daha yakınsınız Rabbime. Bir can emanet etti sizlere, Allahım günahsız meleklerinizi koruyup, kollar yalnız bırakmaz hiç. Bizlere de nasip etsin hayırlısı ile inşallah...

Ahhh cnm neler yaşıyor, nelere dayanıyoruz. Çoook güçlüyüz biz ama süreçlerin içinde farkedemiyoruz gücümüzü, dayandıklarımızı. Ben evlenirken bilmiyordum normal yolla çocuğum olamayacağını, bilseydim de eşimin seçiminin değişeceğini hiç sanmam. Şükürler olsun ki çoook şanslı kadınlarız da. Bize böyle eşler nasip etti. Çok kısa bir süre önce bir tanıdığımız genç yeni evli bir bayandan söz etti. Çocukları olmayacağını anlayınca eşi annesinin evine yollamış, kimler girmiş araya durumu düzeltmek için, tüp bebek yaparsınız, evlilik bitirilir mi bunun için demişler. Adam ben tüp bebek falan yapmam, çocuğumla dalga mı geçsinler sonra sen tüp bebeksin diye demiş. Şükür ikna etmişler ama düşünüyorum da bunları yaşayanlar da var. Adamın cahilliğine bakar mısın? Allahım sana şükürler olsun eşimi bağışladın bana demekten alıkoyamıyorum kendimi.
Hikayelerimiz gibi kaderimiz de benzesin inşallah. Önümüzdeki denemeler son olsun, bu denemelerde Mevlam yavrularımızı nasip etsin bizlere...

evet cnm büyük gün yarın sabrettim ama gel de bana sor aslında pek iyi değilim canım ya adet ağrım var bi de gazım çok bu geceyide bi atlatsam bugün hiç bişey yapasım yok şu saat oldu kahvaltı ortalığım bile duruyo çok halsizim iştahsızım

kyr cim beni ilstede düzeltirmisin ben bu gün iğnelere başladım hayırlısı ile

Cnm ben dün düzelttim senin bilgini, hatta bana yazdığın bu mesajın üstündeki listede de iğnelere başladığın yazıyor:))) Hayırlı olsun buarada:)))

İçinden ne geliyorsa onu yap, boş ver birgün de dursun ortalık... Yarın büyük gün evet, Mevlam izin verecek inşallah yarın sen de mavi boncuklu olacaksın. Uzat ayaklarını son belirsiz gününün tadını çıkar. 11 gitti, 1 kaldı...

slm kızlar nasılsınız ben bugün bonba gibi uyandım süper kavaltı yaptım biraz ortalıgı toparladım makinaya camaşır atım onları serdim sonra gezmeye gitim çok uzak deyildi yürüyüş mesafem iyidim ama gene 4ten aonra agrım başladı solkarsıgım ve belim gene çok arımaya başladı yaa iyim nasılsa kntr yarin diye dkt gitmedim ama şimdide pişman oldum

tüp bebekte Türkiye de donör kullanıldığını düşünenler de var, sanki senin ya da eşinin değilmiş gibi yorumlayanlar da tek kelimeyle CAHİLLİK :))))

Merhaba, bunlar benim de yaşadığım bazı hamilelik belirtilerine benziyor. Böyle değişik rüyalar çok bilinen birşey diye okudum. Tuvalete çok gitmek de malum zaten.

Kizlar benim transfer 6 .gunum biraz sol tarafim batiyor onun

Disinda hic birsey yok bide birsey sorucam Kandaki testi

Tup Bebek yaptirdiginiz yerde ucret aliyorlar mi.?

Transferi opu olan arkadaslar gecmis olsun benim gibi

Olanlara Allah sabir versin

merhaba berencim naber ne yaptınız genetik testi yaptırdınızmı aramışsn cnm tlfnm kapalıydı geç uyandım bugün koşuşturmadan aklıma tlfna bakmak bile gelmedi 11 buçukta zor yetiştik öğlen mesaisinden önce kan verdik biz 1 ay sonra çıkacakmış sonuçlar hayırlısı bakalım inşallah temiz çıkar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…