2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

anladım canım.bende 20 yaşındayım ikinci denemem.inşallah hayırlı sonuçlar olur bizlere.inşallah üçü de tutar da bırakmaz 9 ay seni.bende iki üç embriyo istedim ama yasal olmadığı için olmaz dedi doktorumsana nasıl izin verdiler.

Amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun, Allahım bu zor zamanlarımızda doğru insanlarla karşılaştırsın, yolunu kaybetmiş, insanlığını kaybetmiş, gözünü para bürümüşlerden korusun hepimizi.
Sen listemizde yoksun cnm, bilgilerini yazarsan seni de ekleyelim. Takip açısından kolaylık oluyor hepimize...

Bugün de kontrolüm vardı, şimdi geldim, eklediği iğne işe yaramış doktorcum sevindi, yumoşlar istediği ölçüdeymiş. Saydı ölçtü, yüzünden anladım memnun oldu. İğnelere devam dedi, çarşamba yine kontrol. Ayyy ayyy çok az kaldı toplanacak yumoşlar:)))
Ben bu denemede emin oldum ki doktor çok önemli, sonucum ne olur bilmem ama ne olursa olsun AHMET ZEKİ IŞIK işini çok düzgün yapan, insanı rahatlatan, huzur veren bir doktor. İzmirde doktor arayanlara şiddetle tavsiye ediyorum. Bunu şimdi yazıyorum, sonucum olumsuz da olsa yine yazacağım eminim. Herşeyi sorabiliyorum, sıkılmadan, suratını asmadan anlatıyor, her sorumun önüne "birşey daha sorabilir miyim?" sorusunu ekliyorum, alışkanlık önceden:)) Eski doktoruma soru sormak için bile izin almak gerekiyordu. Sor tabii ki soracaksın ki için rahatlasın diyor. Ahhh cnm doktorum, ben daha ne isteyeyim:))
BEBEĞİMİ TABİİ Kİ............

Son düzenleme:

inş hep böyle giderisn kuzum herşey yolunda gider inş test sonucunda dahil :)

canım hoşgeldin aramıza hoşgeldin kader arkadaşım benimde yarın test günüm ikmizde pozitif sonucu alırız inş canım benim yaşım 25 ve ilk denememiz benimde eşimde sayı hareket ve şekil sorunu var canım ama genetik sorunu çıkmadı canım tedaviye başlamadan yaptırdık çıkmadı allahıma şükür canım allahım sizinde yardımcınız olsun 3 tane transfer nasıl kabul ettiler bana 2 bile yapmadılar inş en az 1 tutar hayatım herşey gönlünce olsun belirtilerin yok mu ?

Çok ama çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bende bir anda öyle başlıyım dedim
seninde kistlerinin öyle küçüldüğünü okuyunca sormak istedim bende iyice soyuyordum soğanı teşekkür ederim bilgin için saraçoğluna bende mail attım 15 gün sonra telefonla görüşücem kendisi ile bakalım o zaman eşim içinde birşeyler verir heralde Allah yardımcın olsun canım umarım hepiniz güzel mutlu bir hamilelik geçirirsiniz.

bizim genetik olduğu için tutma riski çok o yüzden sizde mi tedavidesin biraz bahseder misiniz bu sayfayı bugün gördüm kimsenin bilgilerini bilmiyorum sorun kimde biraz anlatır nısınız

hoşbulduk cnm bizim genetil olduğu için eşimin spermleri en fazla 1 veya 2 tane çıkıyor biz risk gurubunda olduğumuz için hiç bir bellirtim yok idrar testi yaptın mi sizde belirti varmı

hoşbulduk cnm bizim genetil olduğu için eşimin spermleri en fazla 1 veya 2 tane çıkıyor biz risk gurubunda olduğumuz için hiç bir bellirtim yok idrar testi yaptın mi sizde belirti varmı

ben dün çok kötüydüm adet belirtisi vardı ama bugün halsizlik var bi de bazen bel ağrısı kasık batması oluyo bi de bacağıma vuruyo ağrısı bazen geçiyo belli olmuyo yani sabah idrar testi yapayım dedim heralde testi yanlış yaptım idrar koyulacak yere fazla döktüm o da gösterge olan yere de gitti saçma sapan bişey oldu göstergede dikey çizgi olacağına benimkinde yatay çizgiler var biri belli biri silik ama uzunlamasına çok saçma bişey oldu bende dikkate almadım beceremedim yani anlayacağın bu idrar testi nasıl yapılıyo ya?

arkadaşım çok sevindim inşlh Rabbim hep yüzünü güldürür, sorunsuz bişekilde tedavin olur, benimde yarın kontrolum var dondurulmuşlar ile tedavim oladuğundan yarın rahim duvarı kalınlığına bakacak dr. inşlh herşey hayırlısıya güzel gider ve pozitifleri alırız hep birlikte....

hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun bu arada size 16 yumoşumdan 14 ünün döllendiğini söylemeyi unutmuşum nasıl heyecanlandım sabah anlatamam dondurmayı da düşünüyoruz rabbim size de nasip etsin inşallah iyi kalitede bol embriyo

bizim genetik olduğu için tutma riski çok o yüzden sizde mi tedavidesin biraz bahseder misiniz bu sayfayı bugün gördüm kimsenin bilgilerini bilmiyorum sorun kimde biraz anlatır nısınız

şu anda ikinci tedavinin içindeyim ben.ilk i tutmayınca genetik test istediler.kan sonuçları düzgün çıktı embriyoları genetiğe gönderdiler.bana da %70 dedi doktor tutma oranı 6 embriyom gitti 1. Kalite hepsi bakalım ne gelecek.hala sonuç belkiyorum.53.gün bu gün daha gelmedi sonuçlar.benim tüplerim tıkalı.üç senelik evliyim bi ton operasyon geçirdim iki sene.bir senedirde tüp bebek tedavisi görüyorum.heralde en genç tüp bebek yaptıran benimdir hemde ikinci

kızlar geceleri 2-3 defa tuvalete kalkıyorum bu prog jel yapıyo galiba bi de 2-3- gündür çok huzursuz uyuyorum bi de bu sabah rüya gördüm ama utanıyorum nasıl anlatayım uykumda eşimle birlikte oluyoduk baya baya yaşadım yani o anı orgazm olmak bile yasakmış bu dönemde bir yerde okumuştum bunu, rüyamda sonra o geldi aklıma sıçradım uyandım :) yaaa niye böyle bi rüya gördüm ben ya bide idrar testi yapmıştım rüyamda çift çizgi çıkmıştı :)
rüya yorumlarınzı bekliyorum canlarım :)

amin arkadaşım çok teşekkür ederim ii dıleklerın için

ayy canım umarım güzel sonuçlar alırsın.çift mi transfer edilecek...

inş.cnm. evet çift transfer edılecek.

cnmmmm ben bugun çok duygusalım ama ben ne yaptım kalktım atladım arabaya gıttım kuaföre kaş bıyık bı guzel aldırdım guzelleştım geldım e yarın minnoşlarım annelerını guzel gorsun demi.

destegınız için teşekkur ederım hepinizi çok sevıyorum ben bugun tuhafım işte bıraz.benı anlayan ınsanlarla bırarada olmak çok rahatlatıyor benı.inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize...

cnm benım uzme sakın kendını sonuçta yavrun senınle belkıde doktorun işguzarlıgıdır var bazı oyle doktorlar ınsan moralı bozan.sen bol dua et rabbıme. Ona tevekkül ettıkten sonra korkma hıç...

ayyy cnm benım demek yumoşlar ii durumda çok sevındım hadı sende arkamdan gelıyosun bende bırazdan kalkıp bıkaç gunluk yemek falan yapıcam malum transfer sonrası ısıtıp yerım artık eşim işte olck annemın tedavıden haberı yok olsa hemen gelir de söylemedım kendısı kalp ameliyatı falan oldu aşılamaları söylemıştım e tutmamıştı uzmek ıstemıyorum.yanı bakcak kımsem yok alt katta kayınvalıdem var ama onunda tedavıden haberı yok olsada faydası olmaz zaten.cinstir biraz.ee iş başa düşünce bende stok yapıcam yemekleri napıyım allahım yardım eder artık :2:

ayyy cnm benım demek yumoşlar ii durumda çok sevındım hadı sende arkamdan gelıyosun bende bırazdan kalkıp bıkaç gunluk yemek falan yapıcam malum transfer sonrası ısıtıp yerım artık eşim işte olck annemın tedavıden haberı yok olsa hemen gelir de söylemedım kendısı kalp ameliyatı falan oldu aşılamaları söylemıştım e tutmamıştı uzmek ıstemıyorum.yanı bakcak kımsem yok alt katta kayınvalıdem var ama onunda tedavıden haberı yok olsada faydası olmaz zaten.cinstir biraz.ee iş başa düşünce bende stok yapıcam yemekleri napıyım allahım yardım eder artık

ay canım bende ilk evlendiğimde 8 ay kayınvalidemle altlı ütlü oturmuştum resmen kabustu allahıma şükür eşimin işi nedeniye şehir değişikliği yaptıkta kurtuldum allah yardımcın olsun canım çok zordur bende senin gibi yapmıştım bir kaç çeşit yemek yapmıştım iyi oluyo yap yap canım allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun

Merhaba kızlar ..
Bugün hastanedeydim yine ..
Kontrolüm vardı ve maşallah tedavi güzel gidiyor ..
Cuma 8 mm di yumoşlar bugün 14 mm olmuşlar ..
16 tane saydı dr cuğum ama küçükleri saymıyorum dedi, 16 güzel bir sayı , inşallah böyle kalırlar ..

Kyr güzel haberlerle dön inşallah , belkide döndün ama ben geçmişe bakamadım daha ..
Benim opu , cuma yada cmt ..
Hayırlısı olsun inşallah ..

Bukadar da olmaz hikayelerimiz nekadar çok benziyor, canımm benimde ilk evliliğimde bunları yaşadım ozamanda ilk gebeliğim dış gebelik olan ilaç tedavisi ile olmuştu ama Allah biliyor yaaa hiç ama hiç istememiştim mutsuz giden bir evlilik gebelik testi yaptırmaya bir arkadaşla beraber gitmiştik o benden çok sevinmişti desem abartmış olmam, bebeğim olacak ve ben sevinemedim bileee. ikinci evliliğim 5 sene bitti ve evlenirken eşime benim çocuğum olmuyor olsa bile sadece tüp bebek tedavisi ile oluyor oda tutarsa sonra çocukkk diye tutturma onunda ilk evliliğnde çocuğu olmamasına rağmen ben seni seviyorummm önemli değil dedi. Böyle düşünebilecek kaç kişi varrr Türkiyede. Annem bile senin gibi birini gelin olarak almazdımmm demiştiii seni gerçekten seviyorrr. Şimdii bile eşim bana çok destekçiii böylede çok mutluyummm diyor aslında böylede çok mutluyuz ama bir bebeğimiz olsaaa dahada perçinlenir. allah hakkımızda hayırlsını versinnn Alnımızda yazılı ise muhakkak bir gün olur. Çok şanslı olduğumu düşünüyorum eşimden ötürü. Allah hepimizin yardımcısı olsunn.İnşallah bu son tedavin olurrrr.

Kyr okudum iletini, güzel haberlerle gelmişsin , maşallah yumoşlarına :)
Dr memnunsa güzel gidiyor demektir.. Çünkü surat ifadelerinden ne olduğu anlaşılıyor..
Rabbim yardımcımız olsun..

kyracım canım benim her şeyin yolunda gitmesine çoook ama çoook sevindim, yolun yarısına az kaldı arkadaşım ha ne güzel, işallah güzel haberlerini de alacağız tatlım merak etme, bu arada geçen gün ben şifa hastanesine gittim endokrin doktruna, bir kadınla sohbet ettik gelini de senin doktoruna gitmiş, kadın dedi ki böyle bir doktor olamaz, o kadar çok hastasına moral veriyor ki mükemmel bir adam ded, hatta gelininin 3 aylıkken cinsiyetini söylemiş ve yanılmamış, ben de kadına benim arkadaşımın doktoru ahmet bey, biliyorum kendisi çok ii bir doktormuş o da çok memnun dedim. öyle işte tatlım. dularımız seninle kyracım allahım bebeiğini sana bu kez verecek işallah, sevgiler öpüyorum seni

canım ne demek umarım yardımcı olabilmişimdir , umarım sana da şifa olur canım, güzel dileklerin için çok sağol dilerim rabbim sana da bu duyguyu tattırır.
Bu arada 11.günde idrar testinde sonuç belli olmaz dimi ??
melis sakın ama sakın idrar yaptırma ne olur, ben 10. gün kan testi yaptırdım 77 idi değerim, heves işte aldım idrar yaptım hatta erken gebelik testlerinden de aldım, idrar testleri 20 nin üzerinde çıkıyor diyorlar ama benim silik bile çıkmadı düşün artık, lütfen canım sakın ama sakın idrar testi yaptırma kuzum oldu mu?

canım arkadaşım ne olur moralini yüksek tut, rabbimin izniyle her şey güzel olacak arkadaşım, hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin ... annem ablam seni soruyorlar bana dua ettikleri kadar sana da dua ediyorlar tabi ben de

Canı gönülden dualarim seninle
Allah yar ve yardımcın olsun insallah
Ve minigin bir sonraki denemende insallah seninle olsun

Allah razı olsunn.

Amin İnşallah. Bu aralar işlerden dolayı biraz forumdan uzak kaldımmm. Keseyi görmeye nezaman gidiyorsunnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…