2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba,

Benim ilk bakıldığında (4. hafta) 10 cm. kadardı. 6. hafta 4.8'e düşmüştü, 9. hafta 5.7'ye çıkmış yine. Biz ikiz beklediğimiz için zaten 3 haftada bir kontrole gidiyoruz, dolayısıyla sık bakılıyor. Şu ana kadar çok hissetmedim, sadece bazen sol kasığımda hafif bir sancı gibi hissediyorum.

12. gün değerin kaç çıkmıştı hatırlıyormusun?

12. gün değerin kaç çıkmıştı hatırlıyormusun?

Merhaba, benim değerlerim tam tek bebek değerleriydi, o yüzden 6. haftada doktor kontrolüne gidene kadar ikiz olduğunu hiç tahmin etmemiştik. Yani hiç belli olmuyor bu işler :)

14. gün: 98
16. gün: 168
18. gün: 392

benim 12. gün değerim 225.47 çıktı daha kontrole gitmedik. 2 embriyomuz var acaba diyoruz da? O yüzden merak ettim.NAsıl gidiyor ikizlere hamilelik?
Şimdiden zorlama durumu var mı?

benim 12. gün değerim 225.47 çıktı daha kontrole gitmedik. 2 embriyomuz var acaba diyoruz da? O yüzden merak ettim.NAsıl gidiyor ikizlere hamilelik?
Şimdiden zorlama durumu var mı?

Bu beta hcg'nin referans aralığı zaten çok geniş, belli olmuyor tek, ikiz, üçüz herşey olabilir :)) İkizlerde farklı olarak (söylenene göre yani) bir tek yorgunluk ve iştah artımı çok aşırı oldu, ikisi de şimdilerde biraz azaldı. Herşey güzel gidiyor şükür, en son doktor randevumuzda birinin hareket ettiğini bile gördük. Sen ve buradaki herkes aynısını yaşar umarım, çok güzel bir şey.

Çok şükür, sağlıkla devam etsin hepimizinki inşallah.Evet hcg pek bilgi vermiyor benden daha yüksek sonucu olanlar tek daha az olanlar ikiz falan pek anlaşılmıyor.
İlk gidişinde anlayabildi mi doktor peki?

Çok şükür, sağlıkla devam etsin hepimizinki inşallah.Evet hcg pek bilgi vermiyor benden daha yüksek sonucu olanlar tek daha az olanlar ikiz falan pek anlaşılmıyor.
İlk gidişinde anlayabildi mi doktor peki?

Evet, çok net görünüyordu zaten iki tane minik kese, içinde birşeyler :) "ikisi de duruyor, biliyorsunuz değil mi?" dedi doktor, biz tabii değerlerden tek diye düşündüğümüz için şaşırdık. :)

merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım ilk denemem
bişe sormak istiyorum 24 yaşındayım hep ikizim olsun istemiştim ama doktorum yasa geldiğini ve yaşı genç kişilere tek yerleştirme yaptıklarını söledi
yani bnm ikizim olma ihtimali yokmu bi türlü anlamadım=(
acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

slm kızlar bende adet oldum az önce büyük ihtimal yarın tedaviye başlıyorum donmuş bebeklerimi almaya az kaldı inşaallah son adetim olur 9ay boyunca olmam inş

İnşallah cnm gözünaydın, yarın başlama haberini bekliyorum keyifle başla, keyifle sürsün inşallah...

Konulan tek embriyo , bölünürse , bebeklerin ikiz olurlar ..
Bu nadir bir durumdur ama olabiliyor..
Ben tek yumurta ikiziyim ama ailemde vardı , genetiğimizde var yani..
Özellerde yaş falan bakmadan 2 embriyoda koyuyorlar ..
Ama güzelim biz zar zor bebek sahibi olan insanlarız hele bir teki olsun 2. kalsın diyorum ben , inan bak ..

Kyr nasılsın arkadaşım , yarın kontrolüm var yine ..
Kasık ağrıların başladımı , benim başladı , hayırlı haberler alalım inşallah..

Cnm benim hamilelik haberini aldıktan sonra yaşananlarla ilgili hiç fikrim yok, kızlar sana açıklamalar da bulunmuş. Benim de kendimce söyleyebileceğim; nolur dikkat et kendine, doktoruna sor, ihmal etme, gerekiyorsa başka doktora da git. Dilerim sorunsuz geçer bugünler, dilerim en kısa zamanda ağrın azalır, bebeğin huzurla büyür içinde...

Selamlar herkese su an transferden çıktım, odamdayim,2 adet 3ab kalitede 5. Gün transferim oldu.... Çok kaliteli değil anladığım kadarıyla. Test gunüm 22 Kasım salı... Bismillahirrahmanirrehim........

Öyle düşünme cnm, bu bize söylenen kaliteler sadece görüntüleri ile ilgili, genetik test yapmadan sağlıkları hakkında birşey söyleyemez kimse. Görüntüleri, fiziksel gelişimleri hakkında bu söylenen kalite sıralaması. Aslında çok kaliteli görünmeyen bir embriyo en sağlıklı olan olabilir. Sen inan bebeğine, dua et bol bol. rabbim izin verirse kim ne derse desin o senin bebeğin olacak. Bu geçecek 12 gün için de sabır diliyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…