sagol canım birazda olsun rahatladım kimseyede söylemek istemiyorum naz yapıyo derler diye belim karsıgım çok kötüyaa dayanmaya çalışıcam olmasa sabah gidicem artık riske atamam
inşallah canım önemli bişeyin yoktur.bu arada normal bi dr değilde riskli gebeliklerle ilgilenen bi dr git bence.en azından herşeye karşı tedbirli olmuş olursun...
slm kızlar yaa sanıyorum bi anormalik var benim sol karsıgım çok agrıyo neden sizce 3gündür yaa ayaga bile zor kalkıyorum çok acayip kanamam yok bugün 20.günüm salı konturolüm var sizlerde yokmu ara ara şiddetleniyo miyde bulantısı filan yok ben yaramazlar yerleşemedimi daha acep
Merhaba,
Doktorunuzla görüşün, yumurtalığınızda kist olabilir. Yumurta toplamadan geriye kalan foliküller olabiliyor, bunlar da hamilelik hormonlarıyla iyice şişip ağrı yapabiliyor. Bende de şu an aynısı var, oradan biliyorum. Son iki doktor randevumda takip edildi.
Böyle bir kistin bebeğe bir tehlikesi hiç yok, ya kendi kendine zamanla küçülüp geçiyor, ya da ilerde "patlıyor", kanama vs. yapabiliyor. (bu durumda bile bebeğe zararı yokmuş) Çok ağrı yapabilir diyorlar. 20 cm. gibi bir büyüklüğe ulaşırsa ameliyat yapmak gerekebiliyor, ama çok büyük olasılıkla kendi kendine gidiyormuş.
Merhaba,
Doktorunuzla görüşün, yumurtalığınızda kist olabilir. Yumurta toplamadan geriye kalan foliküller olabiliyor, bunlar da hamilelik hormonlarıyla iyice şişip ağrı yapabiliyor. Bende de şu an aynısı var, oradan biliyorum. Son iki doktor randevumda takip edildi.
Böyle bir kistin bebeğe bir tehlikesi hiç yok, ya kendi kendine zamanla küçülüp geçiyor, ya da ilerde "patlıyor", kanama vs. yapabiliyor. (bu durumda bile bebeğe zararı yokmuş) Çok ağrı yapabilir diyorlar. 20 cm. gibi bir büyüklüğe ulaşırsa ameliyat yapmak gerekebiliyor, ama çok büyük olasılıkla kendi kendine gidiyormuş.
inşallah cnm busefer sımsıkı tutunur dondurma bebeklerim sevgimizle ısıtıcam onları çoooooooook özledim isimleri bile hazır inşaallah gelirler artıkhadi bakalım hayırlısı olsun dondurmalarını al ve sımsıkı sar bi daha hiç üşümesinler.....
teşekkür ederim cnm inşaallah birlikte görelim cnm ama sen benden önce görecen pozitifi inşaallahtedavin hayırlı olsn canım mutlu sou sende gör inşallah
inşaallh bebişin sağlıkla büyümeye devam eder içinde bebeğinle buluşmaya az kalmış galiba sakın iş falan yapma cnm iyice dinlen ilk 3ay önemli cnm ALLAH yardımcımız olsun hepimizincanım burdaki doktorum 2 defatest yaplırdı ilki 139.küsür çıkmıştı 2.700küsür oldu başka yaptırmadı bayramdan sonra gelirsin demişti ama 3gündür agrım var ilk günü aradım yat dinlen dedi kanamanyoksa gelmene gerek yok dedi dün hafif vardı ama bugün gine şidetlendi bulantım tansiyon oynaması yok bilmiyorumki anamadım bişey yaaa çimi rahat tutmaya çalışıyorum ama bilmiyorum yaaa:18:
ay cnm inşaallh senin gittiğin hastanede başlamıştı tüpbebek maceram inş bu sefer bende kavuşurum bebişlerimecanım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğinin doğum tarihini hesaplarken ihtiyacın olan tarih bugün olur..
inşallah cnm busefer sımsıkı tutunur dondurma bebeklerim sevgimizle ısıtıcam onları çoooooooook özledim isimleri bile hazır inşaallah gelirler artıksenin abuşunla randevün nezaman cnm
teşekkür ederim cnm inşaallah birlikte görelim cnm ama sen benden önce görecen pozitifi inşaallah
inşaallh bebişin sağlıkla büyümeye devam eder içinde bebeğinle buluşmaya az kalmış galiba sakın iş falan yapma cnm iyice dinlen ilk 3ay önemli cnm ALLAH yardımcımız olsun hepimizin
ay cnm inşaallh senin gittiğin hastanede başlamıştı tüpbebek maceram inş bu sefer bende kavuşurum bebişlerime
inşaallah görürsün bebişlerini cnm içini ferah tut cnm senin bebişler yaramaz olacak demekki
aminnnnnnnn canım inan hergün hepimiz için duvalar ediyorum çok azkaldı ama çok yaramaz yada yaramazlar dayanamıycam galiba sabahta agrım devam ederse gidicem görmeye umarım sorun yokturda hayırlısıyla görürüm yavrularımı işfilan yapmıyorum hele son 3gündür hep yatıyorum çünkü istesemde izin vermiyo sanki sol tarafımda bitaşvar hep ben burdatyım diyo
inşaallah görürsün bebişlerini cnm içini ferah tut cnm senin bebişler yaramaz olacak demekki
inşallah cnm busefer sımsıkı tutunur dondurma bebeklerim sevgimizle ısıtıcam onları çoooooooook özledim isimleri bile hazır inşaallah gelirler artıksenin abuşunla randevün nezaman cnm
teşekkür ederim cnm inşaallah birlikte görelim cnm ama sen benden önce görecen pozitifi inşaallah
inşaallh bebişin sağlıkla büyümeye devam eder içinde bebeğinle buluşmaya az kalmış galiba sakın iş falan yapma cnm iyice dinlen ilk 3ay önemli cnm ALLAH yardımcımız olsun hepimizin
yok cnm 2006 ve 2007de yaptırmıştım ilkinde gebelik oluşmuştu ve keseyi görmüştüm bikaçgün sonra düşük yapmıştım ikincisi tutmamıştı tüpbebek maceram o hastanede başladı anlamında demiştim cnmcanımm kadıköy şifa da mı yaptırıyorsun dondurulmuşları? eski hastanende mi devam
yaramazda olsalar sesimiz çıkmaması lazım çünkü okadar uğraştık gelsinler diye yaramazlıklarına şikayet edemeyizhemde nasılayyy şimdiden düşünmeye başlıycam galiba
inşaalh görürsün kuzunun sağlıkla büyüdüğünü ilk önce ultrasonda sonrada kucağındacanım yarın bi testim daha var doktorumu arayacağım sonra sanırım test sonucuna göre bir tarih verir....az kaldı ama kuzumla buluşmama:))
gözünaydın cnm ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahiyi akşamlar arkadaşlar yaaaa ben güzel haberi bu topikte vermeyi unutmuşum sonucum 114 114 114 114 114 114 114 114
iyi akşamlar arkadaşlar yaaaa ben güzel haberi bu topikte vermeyi unutmuşum sonucum 114 114 114 114 114 114 114 114
yok cnm 2006 ve 2007de yaptırmıştım ilkinde gebelik oluşmuştu ve keseyi görmüştüm bikaçgün sonra düşük yapmıştım ikincisi tutmamıştı tüpbebek maceram o hastanede başladı anlamında demiştim cnm
gözünaydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?