2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canımm merak etmez miyizz ama bu durumda sık sık sorulması daha mı üzer dye çekinmekten soramıyoruz. dualarıız seninle hepimizle canım..

çok sagolun tatlım birbirimizi tanımasakta aynı kaderi yaşıyoruz aynı yolardan geçiyoruz vebirbirimizi dahada iyianlıyoruz birgin giremesem kendimi suçlu hisediyorum
aksibişey oldugunda doktoru aramak yerine sizinle paylaşmak istiyorumçok sagolun iyki varsınız

Kizlar transferrin 4. Gunu cok heyecanliyim hic bir belirti yok

Kafami dagitmaya calisiyorum 21 kasim :18: :18: ......

Cok zor bir bekleyiş seni çok iyi anlıyorum aynı süreçten biz de geçtik. KEndinde belirti arama bazen hiç bir belirti de olmayabilir. Sonu güzel olsun bu süreçte dikkat et kendine,beslenmene..Hayırlı olsun aaa bi de pozitif düşünnn

Aşkolsun merak etmez miyiz hiç, herbirimiz hepimiz için meraklanıyor, dua ediyor, mutlu oluyor ya da üzülüyor. O kadar yakın ki yaşanılanlar inan çok içten yazılanlar. Sadece zaman zaman sayfalar çok hızlı ilerlerse arada kaçan yorumlar oluyor. Sen bizim sayfamızın şanslı annelerinden birisin, iyi olman için tüm dualar. Progesteron ilacımı sıktığın, onun maalesef öyle iğrenç dönüşleri oluyor. Ağrılarınla ilgili de tek dileğim bebeğinin çabalarıdır inşallah. Anneciğinin içinde yerini sağlamlaştırıyordur diye geçti içimden:)) Doktor ne diyor?

merln böyle düşüncelere kapıldığında google'a tüp bebek öncesi psikolojik destek yaz, çok güzel sayfalar açılıyor, okudukça rahatlıyor insan. Bu 2 kişilik bir süreç, bebek isteğinin bu denemeleri gerektirmesi kimden kaynaklanırsa kaynaklansın ortada suçlu yok. Eşin seni çok sevdiği için seninle evli, sen onun hayat arkadaşısın, iyi günde de, kötü günde de...

Seni çooook iyi anlasam da böyle şeyleri uzak tut beyninden, deneme öncesi bunların hepsi seni ve bedenini sıkmaktan başka işe yaramaz. Bunlar aklına geldikçe git sarıl eşine sıkı sıkı, söyle onu ne çok sevdiğini bak nasıl iyi gelecek:)))

Çok güzel bir yol şeçmişsin kafayı dağıtmak için, tarihi tekrarlayarak:))))
Kitap okumak istersen harika bir kitap önerebilirim. Sayfanın taaaaa başlarında söylemiştim, inanılmaz bir enerjisi var kitabın, benim hayata bakışımı değiştirdi resmen ve bu dönem için çooook olumlu etkileri olur bence.
Muhammed BOZDAĞ----- İSTEMENİN ESRARI

Cnmmm ağlama, gül bak bir sürü embriyo doktorun önünde bekliyor, beni seç beni seç, anneme kavuştur beni diye... Hayal ettim de, küçük bir kapta 14 embriyo "BEN; BEN; BEN" diye bağırıyor:)))))
Ben de geldim kontrolden, iyi herşey sanırım doktorcum öyle dedi. Bir ilaç daha verdi, p.tesi tekrar görüşelim dedi. Ben de eşime diyorum ki bu doktor beni çok sevdi 2 gün görmeden yapamıyor:)))))))))))

çok saol canım samiyetinizden yada endişelerinizde hiçbi kuşkum yok busayfanında sizinde bana çok ugurlu geldinize inanıyorum yorumlarınız insanı öyle motive ediyoki inanın biterslik olunca doktor yerine sizinle olmayı tercih ediyorumdoktorum çokta bişey söylemedi telaşımda ondandı ecopirin ilacımı kesti yat dinlen dedi bugün 19 günüm zaman geçmiyo sanki knt ban gec gibi geliyo kasım 15 de yanı 22 günlük olcak sencede geçdeyilmi

haklısın eşim de senin gibi düşünür hep.gerçekten sanırım psikolojik destek iyi gelecek bana.ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve bu düşüncelerden bir an önce kurtulmak istiyorum.onu çok seviyorum çünkü...iyiki varsınız herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

yok yok cnm geç değil bende 24. gün gitmiştim

kızlar bugün 9.günüm ve benim sanki hiç umudum yok ya içimde bi sıkıntı

aaaaaa skın olmaz böle düşünme gercekten bebişin küser sana bende daha öncekinde hep umudum yok dedim küsmüştü bana ama budefa aklıma gelsede kendime sacmalama dedim şimdi çok yaramazbeni deliler gibi korkutan bi bebişim var yapma morel çok önemli ben bunu budefa çok iyianladım rahatol neler yapcanı nasıl olcanı düşün onunla konuş ama bebişine pozitif enerji yola bak benimki doğsun ilk poposuna ben vurcambeni çok korkutuyo canım gerçekten iyi düşün olurmu az kalmış sakinol

canım aslında hepimiz aynıyız ben de çok defa eşime söyledim çocuğumuz olmazsa ne olur, ayrılırız çocuğu olabilen biriyle evlenirsin bile dedim.tabi çok kızdı.hep moral verdi,çok güzel şeyler söyledi.Allah razı olsun eşlermiz çok destek oluyorlar yoksa çok çok zor olurdu.tedaviye başlarkende doktorlarım hep birbirize destek olmamızı söylediler,kadın tek başına kaldıramaz dediler.bizim elimizde değil ki biz de en az onlar kadar istiyooruz.bi de dua ederken Allahım eşimi baba olmayı nasip et diye yalvardım.artık kndimizden geçip eşlerimizi düşünüyoruz Rabbim hepimize nasip etsin inşallah anne baba olabilmeyi

Ahh cnm ben hiç gelemedim oralara, o yüzden hiç bilgim yok inan. Ama hamile kızlar sana yardım eder eminim bu konuda.

Aşk olsun sana, yok öyle düşürmek gardı. Napıyoruz? BOL BOL GÜLÜYORUZ. Neden? BEBEKLERİMİZ BİZİM KANIMIZLA BESLENİYOR. Eee ne alaka? ÇOK ALAKA, ONA MUTLU BİR ANNENİN POZİTİF İYONLAR TAŞIYAN KANI LAZIM:)))) Nasıl yorum ama? HARİKA:)))))))))))

harikaaaaa

Cnm zaman zaman hepimiz düşüyoruz aynı duygulara, ama bak Mevlam çok büyük, mucizeleri de çeşit çeşit... Sonuç bebeğin karnında, eşin yanında. Allahım herbirimize nasip etsin, seni, eşini, bebeğinizi korusun. Binlerce şükür ki bizi anlayan, destek olan, bizi seven eşlere sahibiz. Onlar olmasa 10 tane çocuğumuz olsa neye yarar? Şükür, şükür, şükür...

ay çok hoşsun cnm ya şimdi bende hayal ettımde çok şeker bı durum bu ya.bende evdeyim az önce güzel bı abdest aldım yasın falan okudum daha bıtmeden merkezden aradılar yumoşların durumu ii dediler salı gunu 11:30 da transfere gel dedıler okudugum duaları hepimize gönderdım allahım kabul etsin inş.senınkılrın de ii olmasına sevındım bol bol vıtamın fılan alda guzel buyusun boncuklar :)))

ya nıye oyle duşunuyosun cnm benım. negatıfı at kafandan. ben hep olcak allahım banada bı evlat vercek gözuyle bakıyorum sende öyle yap. belkı çok ınandırdm kendımı buda yanlış olabılır sonuç farklı çıkarsa çok daha uzulcem belki ama şimdiden bebişi ve kendını üzme derım şu gunlerde hep olumlu dusun allah göstermesın sonuç farklı çıkarsa o zmana zaten uzulcen ama su gunlerı karamsar gecırme konuş bebişinle bak saffet suresı 100.ayeti oku.rabbi heb li mines salihin anlamı: allahım bana salihlerden bir evlat nasıp et aklına geldıkçe oku bunu.allahım inş kabul eder daularımızı.

evet canımm çok şükürrr inşallah yazın farklı aylarında hepimiz meleklerimizi kucağımza alırız.. Rabbimize bin şükür ki böyle eşlerimiz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…