kyr arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor tedavin çok tşk listeyi yapmışsın kusura bakma sana zahmet oluyor canım inşlh hep birlikte mavi boncukları takarız.Allahım bu cuma mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin.inşlh bu son tedavim olur arkadaşım çünkü çok yoruldum ağlamak yoruldum inşlh sevinç gözyaşları olur Allahım işlerimizi kolaylaştır, zorlaştırma, sonucumuzu hayırla sonuçlandır.(amin)
Cnm ne zahmeti ben çok severek yapıyorum bu işi, o kadar iyi geldi ki bana anlatamam. Sana daha önceki sayfalarda bir mesaj yazmıştım bak onu ekliyorum:)
nasılsın arkadaşım? yazıları yeni okuyorum hazırladığın liste çok güzel ,fakat beni yanlış yere yazmışsın canım sonuç bekleyen listeye eklemişsin ben buay tedaviye başlıycam canım düzeltirsen sevinirim...
Cnm kusura bakma liste çok arttı, bir de bayramda çok giremedim, karıştırmışım. Ben biraz aceleci dayranıp senin adına başlatmışım da bitirmişim denemeni:) Kusuruma bakma nolur. Hayırlısıyla başla inşallah ben de rahat rahat yazayım sonucunu mavi boncukla...
Güzel dileklerin, gönülden duaların için çok teşekkür ederim, Alalhım hepimizi kavuştursun o mutlu sano inşallah. Bugün 5.günüm, haftaya c.tesi gibi herşey birmiş, bebeğimi içime katmış, stresli bekleme sürecine başlamış olacağım hayırlısı ile. Sen nasılsın? Ne durumdasın? Ne zaman kısmetse deneme.