kyr arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor tedavin çok tşk listeyi yapmışsın kusura bakma sana zahmet oluyor canım inşlh hep birlikte mavi boncukları takarız.Allahım bu cuma mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin.inşlh bu son tedavim olur arkadaşım çünkü çok yoruldum ağlamak yoruldum inşlh sevinç gözyaşları olur Allahım işlerimizi kolaylaştır, zorlaştırma, sonucumuzu hayırla sonuçlandır.(amin)
Cnm güzel heyecanlar bunlar, hepimize nasip olsun inşallah. Sen de tadını çıkar doya doya.
Benim 4.gunüm bugün, kontrol vardı, doktorcum saydı, yazdı yumoslari. Ben de kaç tane olacak, kaçı embriyo olacak telaşı yok, rahatım şimdilik, 2 tame lazım, 2 de yedek olsa yeter de artar) haftaya c.tesiye kadar hersey biter, transfer olur dedi bugün, iste benim sıkıntı ondan sonrası, o bekleme zamanı. Derdi veren rabbim sabrini da verir diyorum, baska da birsey diyemiyorum )
Öncelikle bu sonuç için geçmiş olsun, umarım gelen geçen son negatifin olur. Yazını okurken, olgunluğuna, bakış açına, sakinliğine hayran kaldım. O kadar çok isterdim ki senin kadar olgun bakabilmeyi imrendim sana. Tebrik ediyorum seni canı yürekten. Diliyorum ve bu yazını okuduktan sonra inanıyorum ki o çok istediğin evladın seni bulacak. Seninle aynı sorundan müzdaribiz, benim de sorunum tüplerim, 3. denememe başladım 5gün önce, herbirimizin hakkında hayırlısı...
aslında bizim de olma sebebi erkek faktörlüydü ama dr kağıda sebepsiz olarak yazmış
birde ben de jeli bugün 1saat geç uyguladım çünkü geç kalktım bişey olur mu yarında 1saat erken uyguluycam çünkü transfer erken ne olcak şimdiiii endişelendimm offf
Allah yardımcın olsun kyr cım. İnşallah bu sefer pozitif sonucu alırsın. Dualrım seninle ve herkesle olacak. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. 2004 senesinde bir dış gebelik geçirdim doktor kontrolü altındayken ve normal gebelik zannederken bir sabah ansızın fenalaştım iç kanama geçirmiş ve acil olarak açık ameliyat oldum ameliyata giren doktorum 5 dakika daha geç gelseydin kurtaramazdık bu operasyonda sol tüpümü almışlar. sonra sağ tüpümde tutunmaya engel olur kanısıyla 5. denememden önce aldırdım. Her yolu deniyorummm bizim gibi olanlar içinde birgün mucize gerçekleşecek diye ümit ediyorum. Aynı gün transferimiz olan o çifte geçen sene mümkün değil çocuğunuz bu şartlar altında olmaz demişler ve türkiyede gezmedikleri kapısını çalmadıkları merkez kalmamış hep aynı cevabı almışlar üzgünüz sizin için yapabileceğimiz bir şey yokkk. Allahın mucizesi ya bir kaç ay evvel benim klinikten Gürgan klinik onları yeni bir cihaz aldık onunla canlı hücrenin yerini tespit ederek alabiliyoruz diye arıyorlar ve tedavi sonucunda hamile kaldı şimdi. İnanıyorumki o mucize bizede olacakkk. İnanıyorum kiii Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu bize verecek. Bu sefer daha umutluyummm içime doğdu ben 7. denememde hamile kalıp anne olacağımmm Allahın izniyle şimdiye kadar bukadar kesin konuşmuyordummm ama bu sefer içime doğduuu. Kyracım Allah yardımcın ve yardımcımız olsunnn Tedavin hayırlı olsunnn tatlımmmm İnşallah Rabbim gönlümüzde ve Dualarımızda olanı bizlere verir.
çok hoşsun:))kızlar bayramda adet oldum bende.bebeğime kavuşmam bir ay daha ertelenecek...oofff offf.ilk tedavim hemen olmuş bitmişti.bu tedavim 3 aydır anamı ağlattı yaaaa...hala da ağlatıyoorrr...neyse son gülen fettullah gülenoff iğrenç bi espiriydi...
duaların için binlerce kere amin diyorum o zaman umarım bir daha ki tedavin bebeğine kavuşacağın son tedavin olur.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm. Ama bizim normal yolla hiçbir şansımız yok maalesef tubal faktör ve her iki tüpümde alındığı için sadece tüp bebekle bebeğimiz oluyorr. Hayırlısı böyleymişşş. Dün embriyolog aradı sizin sesiniz moraliniz benden daha iyi geliyorrr dedi onlarda çok şaşkın 1. kalite embriyor sorunsuz kusursuz onlarda şokta elleri kolları bağlı çünkü hiçbir sorun yok tutmaması için sorun olsa onu çözerler neden tutmuyor. Dr um senin vücudun embriyoyu yabanci görüp kabullenmiyor diyorrr Ne yapalımmmm. Allahtan hep hayırlısını istedimmm Hakkımda hayırlısı bu demekki. Ama içimde acayip duygular var 6. negatifi atlatamam diyordummm ama çok sakinim haddinden fazla bende anlamadımmmm nasıl durabiliyorummmm. Pınarcımmm inşallah keseyi görüp kalp atışlarını duyar ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın tatlımmm... Benimle transferi gerçekleşen bir çift vardı dün onlarında durumunu sordumm dr a 15 yıl sonra oda hamile son transferini 10 yıl önce yapmış daha sonra tekrar transfer şansı bile olmamaış eşinde canlı hücre bulamadıkları içinnnn. Okadar çok sevindimmkiii onlar adınaaa anlatamam gene benim transfer olmama gibi sorunum yokkk en önemlisi çaresiz değilimmmm buna şükür ediyorummmm. Kendine ve bebğine iyi bak tatlımmmm
kızlar bayramda adet oldum bende.bebeğime kavuşmam bir ay daha ertelenecek...oofff offf.ilk tedavim hemen olmuş bitmişti.bu tedavim 3 aydır anamı ağlattı yaaaa...hala da ağlatıyoorrr...neyse son gülen fettullah gülenoff iğrenç bi espiriydi...
kyrcım canım benim az kalmış bebeğinle buluşmana rahat olman çok güzel maaşallah işallah hep böyle gitsin arkadaşım. ben de stres yapmıştım kaç yumoş olacak kaçı döllenecek diye bir embryo işi bitirdi şükürler olsun :))) dediğin gibi senin için de iki tane yeter :)))) sağlıklı sağlıklı embryolar olsunlar da.... ben de 12 gün nasıl gçer diyordum ama geçiyor son iki gün dayanamadım biliyosun :))))
canım cuma vakti allah kabul etsin yasin okudum, hamile olan arkadaşlarımıza hayırlısı ile kucağımıza almayı, tedavideki arkadaşlarıma da hamile olmalaı için dua ettim, senin için de tabi , hayırlısı ile kyracım allahın hakkı üçmüş işallah üçüncü denemende rabbim sana da bu duyguyu tattırır. kendine çok dikkat et canım, sevgiler
canım benim ne olusun böyle üzgün konuşma eğer kafan çok karışıksa belki biraz daha erteleyebilirsin tedavini inan psikolojik olarak bu işe hazır olmak eğer olmazsa bunun dünyanın sonu olmadığını kabul etmek ve zihnen rahat olabilmek çok çok önemli.ben hep acele ettiğim için çok hata ettim söylemesi kolay biliyorum ianan yaşadığın bir çok duygunun aynısını bende yaşadım. inşallah bu son tedavin olsun inşallah...kyracım tşk ederim arkadaşım. yarın hastaneye gidiyorum kontrolum var ve dondurulmuşlarım ile buay tedaviye nasipse başlıycaz bizimde 3. denememiz olucak ama nedense busefer çok yorgunum, kendimi bir türlü toparlıyamıyorum ve konsantre olamıyorum aklım hep karışık.Bir bayramıda buruk geçirdik, boynumuz yine bükük, eşimin gözlerinde hep üzüntü ifadeleri beni çok üzüyor neolur bana dua edin bazan kafayı tırlatacak gibi oluyorum çıkmaza giriyorum. Bugün nedense çok duygusalım dokunsalar ağlıycak gibiyim yarın yine 3. maraton başlıycak yine negatif sonuçlanırsa bilmiyorum ne yaparım Allahım sen yardım et lütfen dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
İyiyim cnm, bugün kontrolüm vardı. Yolunda herşey şükür. Hepimiz için olsun mutlu son, bugün değil belki ama olsun. Hayırlısı ile en kısa zamanda inşallah. Geçen sana cvp yazdım görmedin cnm, sen ist.a gideceğini yazmışsın, Süleyman Tosunla görüşmeye. Ben de çok merak ediyorum o doktoru sen neden böyle birşey yapacaksın?
Allah yardımcın olsun kyr cım. İnşallah bu sefer pozitif sonucu alırsın. Dualrım seninle ve herkesle olacak. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. 2004 senesinde bir dış gebelik geçirdim doktor kontrolü altındayken ve normal gebelik zannederken bir sabah ansızın fenalaştım iç kanama geçirmiş ve acil olarak açık ameliyat oldum ameliyata giren doktorum 5 dakika daha geç gelseydin kurtaramazdık bu operasyonda sol tüpümü almışlar. sonra sağ tüpümde tutunmaya engel olur kanısıyla 5. denememden önce aldırdım. Her yolu deniyorummm bizim gibi olanlar içinde birgün mucize gerçekleşecek diye ümit ediyorum. Aynı gün transferimiz olan o çifte geçen sene mümkün değil çocuğunuz bu şartlar altında olmaz demişler ve türkiyede gezmedikleri kapısını çalmadıkları merkez kalmamış hep aynı cevabı almışlar üzgünüz sizin için yapabileceğimiz bir şey yokkk. Allahın mucizesi ya bir kaç ay evvel benim klinikten Gürgan klinik onları yeni bir cihaz aldık onunla canlı hücrenin yerini tespit ederek alabiliyoruz diye arıyorlar ve tedavi sonucunda hamile kaldı şimdi. İnanıyorumki o mucize bizede olacakkk. İnanıyorum kiii Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu bize verecek. Bu sefer daha umutluyummm içime doğdu ben 7. denememde hamile kalıp anne olacağımmm Allahın izniyle şimdiye kadar bukadar kesin konuşmuyordummm ama bu sefer içime doğduuu. Kyracım Allah yardımcın ve yardımcımız olsunnn Tedavin hayırlı olsunnn tatlımmmm İnşallah Rabbim gönlümüzde ve Dualarımızda olanı bizlere verir.
kyracım tşk ederim arkadaşım. yarın hastaneye gidiyorum kontrolum var ve dondurulmuşlarım ile buay tedaviye nasipse başlıycaz bizimde 3. denememiz olucak ama nedense busefer çok yorgunum, kendimi bir türlü toparlıyamıyorum ve konsantre olamıyorum aklım hep karışık.Bir bayramıda buruk geçirdik, boynumuz yine bükük, eşimin gözlerinde hep üzüntü ifadeleri beni çok üzüyor neolur bana dua edin bazan kafayı tırlatacak gibi oluyorum çıkmaza giriyorum. Bugün nedense çok duygusalım dokunsalar ağlıycak gibiyim yarın yine 3. maraton başlıycak yine negatif sonuçlanırsa bilmiyorum ne yaparım Allahım sen yardım et lütfen dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..
cnm sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah önce sen varsın sen dn alıcaz gusel hbrler arkanda da biz gelicez nasipse..cnm ben bazen irenbe nin bir çok şeyi ertelediğini düşünüyorum herseferin de deneyelim dondurulmş olmazsa o zaman genetik araştırma ya da başka şeyler bilmiyorum içim sanki rahat değil dr uma güveniyorum ve çok rahatım kendisiyle alakalı değil bu belki benim evhamlarım ama bilmiyorum ..Aklımda kalmasın dedim ve dondurulmştan önce süleyman tosunla görüşmek istedim haftaiçi randvu aldım süleyman tosun dn ilk denemede olumlu sonuçlar alan arkadşlarım var ve kendisini yakinen de tanıyorum bilgim var ilk deneme onda olucaktı aslında ama o tedavi sürecini otelde geçirmek pek işime gelmedi..ve çalıştıgı klink te hiçbirşey atlanmıyor embriyalog 24 saat bir makine içinde embriyo gözlemleniyor yani bizim irenbe deki gibi gunde 2 defa bakılmıyor diye biliyorum offf kyr cm bu işi bu kadar araştırmakta doğrumu onu da bilmiyorum aslında biraz tevekkeltala demek lazım ama imkanlar var iken araştırmk lazım diyorum işteee böylee ben iyi değilim galiba sonradan çıktı sanki acısı bu denemenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?