2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar merhaba
Yeni hamilelerimiz var hly bonbonsekerim ..cok şükür:)
Allah hepimize saglikla kucağına almayı nasip etsin insallah
Bekleyen arkadaslarıma da bol sabır diliyorum Rabbimden

yok kuzu transferim olduu :) 7.günüm..bugün çatlatma iğnesi verdi dr bana..ben de bunu anlamadım

Meliscim
Bende asilama da doktorum 5 gun arayla vurdurmustu pregnyl
Tutunmaya yardım edermiş demişti cnm.doktorum aslen Ege'de benim
Panik yapma :)
Az kaldı seninde insallah :)

Cnm maşallah :)
Keseyi bu durumda ne zaman gormuş oluyorsun
Benim kendin doktorum test tarihinden 2 hafta sonra dedi
Bende 22 Kasım a gun alayım ki kalbini de duyayım insallah diyorum

Bu crinone progesteron jeli kullanan arkadaşlarım sabah kaçta sıkıyosunuz jeli ben normalde 9 da sıkıyorum ama pazar günü formasyon dersim old için 9 da başlıyo ders 7 de sıksam ne olur acaba pazartesiden itibaren yine 9 advm edebilirim sadece 1 günlük ne yapsam arkadaşlar her gün aynı saatte diyo prospektüste ama ?

Cnm maşallah :)
Keseyi bu durumda ne zaman gormuş oluyorsun
Benim kendin doktorum test tarihinden 2 hafta sonra dedi
Bende 22 Kasım a gun alayım ki kalbini de duyayım insallah diyorum

canım aşağı yukarı 15 gün oluyor, benim bugün 14. gün. işallah canım o günleri de göreceğiz rabbimin izniyle :)

sağol kyracım allah razı olsun, darısı senin başına işallahhhhhhhh, evet kalp atışlarını duyana kadar rahat yok heyecan tam gaz devam ediyor :))))))))

sen naptın nasıl gidiyor yumoşlarını gördün mü yine , ne zamana olacak opun , detay istiyorum kyraaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))

benim yarın 8 . günüm belirtilerin varmı hiç hayatım ya benim şuan belimin sol tarfında ağrı mevcut ve adet olacakmışım gibi göğüslerimde ara ara sızlıyo bide uçlarındaki kabarcıklar büyüdü canım sende varmı bişeyler canım

evet canım ya 14 ünde ama çok sabırsızlanıyorum beklemek çok zor.

benim yarın 8 . günüm belirtilerin varmı hiç hayatım ya benim şuan belimin sol tarfında ağrı mevcut ve adet olacakmışım gibi göğüslerimde ara ara sızlıyo bide uçlarındaki kabarcıklar büyüdü canım sende varmı bişeyler canım

benim ilk 2 gün hissettigim hiç bişey olmadı ama üçüncü günden sonra adet agrısına benzer agrılarım başladı ve ara ara devam ediyo sol kasıgım bacagımın içine ve bazende bacagıma dogru vuruyo agrı belim agrıyo gögüslerim bir kaçgün agrıdı şimdide sadece uçları agrıyo bazılarıları adet sancısına çok benzıyo ama şu kasıgıma ve bacagıma vuran farklı gibi ne biliyim canım kendimi çokmu dinliyorum acaba

valla duygularıma tercüman olmuşsun sanki o dediklerinin hepsi bana da oluyo bacağıma benimde giriyo :)

Cnm bence çok sorun olmaz, doktorunu arasan. O en dogruyu söyler sana.

Cnm güzel heyecanlar bunlar, hepimize nasip olsun inşallah. Sen de tadını çıkar doya doya.
Benim 4.gunüm bugün, kontrol vardı, doktorcum saydı, yazdı yumoslari. Ben de kaç tane olacak, kaçı embriyo olacak telaşı yok, rahatım şimdilik, 2 tame lazım, 2 de yedek olsa yeter de artar) haftaya c.tesiye kadar hersey biter, transfer olur dedi bugün, iste benim sıkıntı ondan sonrası, o bekleme zamanı. Derdi veren rabbim sabrini da verir diyorum, baska da birsey diyemiyorum)

Son düzenleme:

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm. Ama bizim normal yolla hiçbir şansımız yok maalesef tubal faktör ve her iki tüpümde alındığı için sadece tüp bebekle bebeğimiz oluyorr. Hayırlısı böyleymişşş. Dün embriyolog aradı sizin sesiniz moraliniz benden daha iyi geliyorrr dedi onlarda çok şaşkın 1. kalite embriyor sorunsuz kusursuz onlarda şokta elleri kolları bağlı çünkü hiçbir sorun yok tutmaması için sorun olsa onu çözerler neden tutmuyor. Dr um senin vücudun embriyoyu yabanci görüp kabullenmiyor diyorrr Ne yapalımmmm. Allahtan hep hayırlısını istedimmm Hakkımda hayırlısı bu demekki. Ama içimde acayip duygular var 6. negatifi atlatamam diyordummm ama çok sakinim haddinden fazla bende anlamadımmmm nasıl durabiliyorummmm. Pınarcımmm inşallah keseyi görüp kalp atışlarını duyar ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın tatlımmm... Benimle transferi gerçekleşen bir çift vardı dün onlarında durumunu sordumm dr a 15 yıl sonra oda hamile son transferini 10 yıl önce yapmış daha sonra tekrar transfer şansı bile olmamaış eşinde canlı hücre bulamadıkları içinnnn. Okadar çok sevindimmkiii onlar adınaaa anlatamam gene benim transfer olmama gibi sorunum yokkk en önemlisi çaresiz değilimmmm buna şükür ediyorummmm. Kendine ve bebğine iyi bak tatlımmmm

Öncelikle bu sonuç için geçmiş olsun, umarım gelen geçen son negatifin olur. Yazını okurken, olgunluğuna, bakış açına, sakinliğine hayran kaldım. O kadar çok isterdim ki senin kadar olgun bakabilmeyi imrendim sana. Tebrik ediyorum seni canı yürekten. Diliyorum ve bu yazını okuduktan sonra inanıyorum ki o çok istediğin evladın seni bulacak. Seninle aynı sorundan müzdaribiz, benim de sorunum tüplerim, 3. denememe başladım 5gün önce, herbirimizin hakkında hayırlısı...

kyr arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor tedavin çok tşk listeyi yapmışsın kusura bakma sana zahmet oluyor canım inşlh hep birlikte mavi boncukları takarız.Allahım bu cuma mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin.inşlh bu son tedavim olur arkadaşım çünkü çok yoruldum ağlamak yoruldum inşlh sevinç gözyaşları olur Allahım işlerimizi kolaylaştır, zorlaştırma, sonucumuzu hayırla sonuçlandır.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…