kızlar 12. gün 80 olan değerim 14. gün 204 olmuş şükürler olsun kuzummm benimle hepinize duacıyım ne olur sizde dualarınızı eksik etmeyin.....
kızlar 12. gün 80 olan değerim 14. gün 204 olmuş şükürler olsun kuzummm benimle hepinize duacıyım ne olur sizde dualarınızı eksik etmeyin.....
sabah gittim kan verdim gelirkende dayanamadım idrar testi aldım çok çok hafif 2.çizgi çıktı:)
eşim 12 de sonucumu almaya gidecek çok heycanlıyım
sabah gittim kan verdim gelirkende dayanamadım idrar testi aldım çok çok hafif 2.çizgi çıktı:)
eşim 12 de sonucumu almaya gidecek çok heycanlıyım
canım allah tamamına erdırsın ınsallah
Kızlarrr hastaneden aradılar 9 yumurtadan 5 sağlıkla döllenmiş çok sevinçliyim cumartesi transfer varrr darısı sizlere bekliyenlere....
oprahcım kontrollerin ve doğumun dahil tedavim olduğun merkezde mi devam ediceksin diğer arkadaşlar ne yapıyo acaba sormak lazım?
amin cnm hadı hayırlısı bende bugun verdım kuzularımı yarını beklıyorum bende sabırsızlıkla :) nasıl gelişecekler diye
kaçıncı gun transferın olacak
Kızlarrr hastaneden aradılar 9 yumurtadan 5 sağlıkla döllenmiş çok sevinçliyim cumartesi transfer varrr darısı sizlere bekliyenlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?