selam kızlar yum toplamam çok kötü eve gelene kadar bişey
yok sonra iki büklüm oldum yazılanlarıçok merak ettim
bidev kafam dağısın diye yazıyorum dr progestan
fitil verdi kullanan varmı bu ağrılarıma bişey söylenmedi
ağrı kesici içen var mı? iyi akşamlar ............
merhaba arkadaşlar nasılsınız? Herkese hayırlı cumalar inşlh bütün dualarınızı kabul eder ve tez zamanda hepimiz hamiş oluruz
arkadaşlar ben yeniyim burda bana yardımcı olurmusunuz bugün transfer gününü saymazsak 4. günü ağrılarım var gazım var benimle aynı sorunları yaşayıp hamile kalan varmı lütfen bana yardım edermisiniz aciiilll
arkadaşlar transferden sonra 3gün bekleyip memlekete öyle gitmeyi düşünüyorum ama daha mı çok beklemeliyim bilmiyorum arabayla 8 saat gitcem dr a daha ayrıntılı sormadım bilmem nasıl yapsam
bugün dr gittim yumurta takibine citrotide diye bir iğne verdi yarın yapılcak bu iğneden kaç tane kullandınız
saol tatlım ama ben akşam yapılcam neden sana sabah verdiler ki...
canım bana sorarsan dinlen bi 5 gün ne olur ne olmaz riske atmaaaa....şekerler bana azcık yardımcı olur musunuz ne diyosunuz ne yapıyım
yani canım belirti aramak için o kadar erken ki.ben tüp bebekle hamile kalmış biri olarak söylüyorum,en erken 5. haftada belirti verio ki bizgebeliğimizi öğrendiğimizde 4 haftalık falan oluyo.canım takılma böle şeylere ama test tarihine yakın kasıklarımda kramp tarzı ağrılarım olmuştu ve 2 aylık olana kadarda devam etmişti.
saol blowhole öyle yapıyım bari tatlım test günüm 23kasım yumurta toplama olayından biirazz korkuyorum rahim filminden de çok korkmuştum o düşündüğümden daha az ağrılıymış daha fazla adet ağrıları çektiğim için yumurta toplama işlemi çok mu ağrılııı
iyi ki burası var çok seviyorum saolun herkes yardımcı oluyor birbirine...
saol blowhole öyle yapıyım bari tatlım test günüm 23kasım yumurta toplama olayından biirazz korkuyorum rahim filminden de çok korkmuştum o düşündüğümden daha az ağrılıymış daha fazla adet ağrıları çektiğim için yumurta toplama işlemi çok mu ağrılııı
iyi ki burası var çok seviyorum saolun herkes yardımcı oluyor birbirine...
haklısın cnm da bu 2. denemem olduğu için çok korkuyorum aynı kabusu yaşamaktan ama tabi yapacak bişey yok şu an dua etmekten başka umarım bu endişelerim ve korkularım yersiz çıkar bebişim bırakmaz beni 12 kasım test tarihim dua edin banaaaa
haha bizde bizim gibi biraz hoşsunuz sanırım bizde eğlenip duruyoruzz bizim abuşlarla:))kızlar 1.günüm bugüm eşime hep acaba içeride ne yapıyodur şimdi deyip gülüyorum o da bölünmeye çalışıyodur diyo gülüşüyoruz :))) canlarım benim kasık çok değilde ara ara vajina bölgesi gibi yani içeriden kasılmalarım oluyo sizede olmuşmuydu
ohh ne güzel bayramda al miniklerini göbüşüne ne mutlu sana:))Kızlar mrb sanırım en geç kalanınız benim şimdi dr.dan geldim bayramın 1. günü son kontrol 2. günüde sanırım opu olucak ve 2 gün sonrada transfer Allahın izniyle yumurtalarım çok ii gelişmiş boyutları 17 olmuş 7 tane yumurtam var e2 testim bu gün 1200 çıktı herşey çok ii ilerliyomuş herkesin KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN ŞİMDİDEN....
:)))tamam kuzular sizi dinliycem 5gün dinleneyim öyle gidiyim bari eşim dönecekde ben annemlerle kalıyım bari...
var ya eşim sakızı bile ananaslı almış çok güldüm...
bol bol c vitamini al canım..birde hala gribim geçmedi yavvv napcam...
deren canım kaç tane gonal f verdiler sana toplam ben bugün 7. gonal f yapılcam
Tşk ederim marln ve pamoly bende iyim çok şükür yarın arefe bol bol dualara sarılalım arkadaşlar bu günler çok önemli günler inşlh burdaki bütün kardeşlerimin duaları kabul olur ve sonucumuzu hayırla sonuçlandırır. Bende bayram sonrası gidicem nasipse dondurulmuşlarla devam edicez. "Allahım işlerimizi kolaylaştır, zorlaştırma.Sonucumuzu hayırla sonuçlandır".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?