• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

selam kızlar yum toplamam çok kötü eve gelene kadar bişey

yok sonra iki büklüm oldum yazılanlarıçok merak ettim

bidev kafam dağısın diye yazıyorum dr progestan
fitil verdi kullanan varmı bu ağrılarıma bişey söylenmedi

ağrı kesici içen var mı? iyi akşamlar ............

canım benim opu sonrası o kadar ağrım olmadı hafif kasık ağrısı oldu 2 gün sonra geçti benim sadece gaz sorunum oldu acayip şişti karnım otururken bile o gaz beni rahatsız ediyodu gazımı yapabiliyodum ama yine de bitmiyodu transferden sonra da vardı yavaş yavaş geçiyo ama dün oldum bende transfer . Bana opu sonrası ağrım olursa diye bi ağrı kesici verdiler ama bana gerek olmadı o kadar ağrım olmadı çünkü ağrı kesicinin ismi minoset ve hamilelere verilen bi ağrı kesiciymiş alabilrsin cnm eczaneden 1.5 tl çok ucuz geçmiş olsun

arkadaşlar ben yeniyim burda bana yardımcı olurmusunuz bugün transfer gününü saymazsak 4. günü ağrılarım var gazım var benimle aynı sorunları yaşayıp hamile kalan varmı lütfen bana yardım edermisiniz aciiilll

yani canım belirti aramak için o kadar erken ki.ben tüp bebekle hamile kalmış biri olarak söylüyorum,en erken 5. haftada belirti verio ki bizgebeliğimizi öğrendiğimizde 4 haftalık falan oluyo.canım takılma böle şeylere ama test tarihine yakın kasıklarımda kramp tarzı ağrılarım olmuştu ve 2 aylık olana kadarda devam etmişti.

arkadaşlar transferden sonra 3gün bekleyip memlekete öyle gitmeyi düşünüyorum ama daha mı çok beklemeliyim bilmiyorum arabayla 8 saat gitcem dr a daha ayrıntılı sormadım bilmem nasıl yapsam
bugün dr gittim yumurta takibine citrotide diye bir iğne verdi yarın yapılcak bu iğneden kaç tane kullandınız

ben o iğneden 5 gün boyunca sabahları yaptım canım 5.günün sonunda zaten yumurtalar istenen seviyeye gelmişti akşamınada çatlatma iğnemi olup 36 saat sonrada opu oldum tatlım

Tşk ederim marln ve pamoly bende iyim çok şükür yarın arefe bol bol dualara sarılalım arkadaşlar bu günler çok önemli günler inşlh burdaki bütün kardeşlerimin duaları kabul olur ve sonucumuzu hayırla sonuçlandırır. Bende bayram sonrası gidicem nasipse dondurulmuşlarla devam edicez. "Allahım işlerimizi kolaylaştır, zorlaştırma.Sonucumuzu hayırla sonuçlandır".

gülsü. arkadaşım bence imkanın varsa 1-2 gün daha dinlenip öyle memleketine gitmeni tavsiye ederim.Çünkü bizim işimiz normal hamilelik gibi değil doktorar ne kadar 3 gün sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz desede bencedinlen çünkü 5.güne kadar dikkatli olunması gerek.

gülsü. arkadaşım bence imkanın varsa 1-2 gün daha dinlenip öyle memleketine gitmeni tavsiye ederim.Çünkü bizim işimiz normal hamilelik gibi değil doktorar herne kadar 3 gün sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz desede bence dinlen çünkü 5.güne kadar dikkatli olunması gerek.

saol blowhole öyle yapıyım bari tatlım test günüm 23kasım yumurta toplama olayından biirazz korkuyorum rahim filminden de çok korkmuştum o düşündüğümden daha az ağrılıymış daha fazla adet ağrıları çektiğim için yumurta toplama işlemi çok mu ağrılııı
iyi ki burası var çok seviyorum saolun herkes yardımcı oluyor birbirine...

kızlar 1.günüm bugüm eşime hep acaba içeride ne yapıyodur şimdi deyip gülüyorum o da bölünmeye çalışıyodur diyo gülüşüyoruz :))) canlarım benim kasık çok değilde ara ara vajina bölgesi gibi yani içeriden kasılmalarım oluyo sizede olmuşmuydu

yani canım belirti aramak için o kadar erken ki.ben tüp bebekle hamile kalmış biri olarak söylüyorum,en erken 5. haftada belirti verio ki bizgebeliğimizi öğrendiğimizde 4 haftalık falan oluyo.canım takılma böle şeylere ama test tarihine yakın kasıklarımda kramp tarzı ağrılarım olmuştu ve 2 aylık olana kadarda devam etmişti.

haklısın cnm da bu 2. denemem olduğu için çok korkuyorum aynı kabusu yaşamaktan ama tabi yapacak bişey yok şu an dua etmekten başka umarım bu endişelerim ve korkularım yersiz çıkar bebişim bırakmaz beni 12 kasım test tarihim dua edin banaaaa

saol blowhole öyle yapıyım bari tatlım test günüm 23kasım yumurta toplama olayından biirazz korkuyorum rahim filminden de çok korkmuştum o düşündüğümden daha az ağrılıymış daha fazla adet ağrıları çektiğim için yumurta toplama işlemi çok mu ağrılııı

gülsucum bana da özelden yazmışsın ama ben özelden cvp veremiyorum canım daha opudan çok korkma bana ameliyathneye almadan kalçadan uyku verici bi iğne yaptılar uyku bastırdı çok fena altta ne yaptılar duymadım bile ekrana bakmak istiyordum ona bile bakamadım çok çok uyudu uyuyacaktım o yüzden korkma canım odana gelincede azcık uyu kalkıncada kahvaltı yapıyosun sonra sı bitti gitti :)

Kızlar mrb sanırım en geç kalanınız benim şimdi dr.dan geldim bayramın 1. günü son kontrol 2. günüde sanırım opu olucak ve 2 gün sonrada transfer Allahın izniyle yumurtalarım çok ii gelişmiş boyutları 17 olmuş 7 tane yumurtam var e2 testim bu gün 1200 çıktı herşey çok ii ilerliyomuş herkesin KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN ŞİMDİDEN....

korkacak bişey yok cnm anesteziyle oluyor zaten hiç birşey hissetmiyorsun sonrasında hafif ağrıların oluyor ama oda korkulacak kadar değil ağrı kesiciyle falan atlatırsın endişelenme en zoru transferden sonra beklemektir heralde

tamam kuzular sizi dinliycem 5gün dinleneyim öyle gidiyim bari eşim dönecekde ben annemlerle kalıyım bari...
var ya eşim sakızı bile ananaslı almış çok güldüm...

birde hala gribim geçmedi yavvv napcam...
deren canım kaç tane gonal f verdiler sana toplam ben bugün 7. gonal f yapılcam

haklısın cnm da bu 2. denemem olduğu için çok korkuyorum aynı kabusu yaşamaktan ama tabi yapacak bişey yok şu an dua etmekten başka umarım bu endişelerim ve korkularım yersiz çıkar bebişim bırakmaz beni 12 kasım test tarihim dua edin banaaaa

yakın test tarihlerimiz lütfen korkma sakin olup bol bol dua okumaya çalış inşallah herşey güzel olacak Allahın izni ile)
kızlar 1.günüm bugüm eşime hep acaba içeride ne yapıyodur şimdi deyip gülüyorum o da bölünmeye çalışıyodur diyo gülüşüyoruz :))) canlarım benim kasık çok değilde ara ara vajina bölgesi gibi yani içeriden kasılmalarım oluyo sizede olmuşmuydu
haha bizde bizim gibi biraz hoşsunuz sanırım bizde eğlenip duruyoruzz bizim abuşlarla:))
Kızlar mrb sanırım en geç kalanınız benim şimdi dr.dan geldim bayramın 1. günü son kontrol 2. günüde sanırım opu olucak ve 2 gün sonrada transfer Allahın izniyle yumurtalarım çok ii gelişmiş boyutları 17 olmuş 7 tane yumurtam var e2 testim bu gün 1200 çıktı herşey çok ii ilerliyomuş herkesin KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN ŞİMDİDEN....
ohh ne güzel bayramda al miniklerini göbüşüne ne mutlu sana:))

tamam kuzular sizi dinliycem 5gün dinleneyim öyle gidiyim bari eşim dönecekde ben annemlerle kalıyım bari...
var ya eşim sakızı bile ananaslı almış çok güldüm...
:)))

birde hala gribim geçmedi yavvv napcam...
deren canım kaç tane gonal f verdiler sana toplam ben bugün 7. gonal f yapılcam
bol bol c vitamini al canım..

Tşk ederim marln ve pamoly bende iyim çok şükür yarın arefe bol bol dualara sarılalım arkadaşlar bu günler çok önemli günler inşlh burdaki bütün kardeşlerimin duaları kabul olur ve sonucumuzu hayırla sonuçlandırır. Bende bayram sonrası gidicem nasipse dondurulmuşlarla devam edicez. "Allahım işlerimizi kolaylaştır, zorlaştırma.Sonucumuzu hayırla sonuçlandır".

ne güzel söyledin Allah razı olsun..

Back