2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Dondurulmuş yalnızca 1 adet embriyom var. Bir sorun çıkmazsa hemen bu adetim sonrası konulacak.
Benim için dua edin ne olur...

Herkese günaydın :)
Bı gece önce heyecandan uyuyamayan ben 21.30 da uyumuş kalmışım
Bugun gece yuvaya dönüş nasipse insallah
Yumurtaları toplanan arkadaslarım Allah güzel güzel embriyolar nasip etsin insallah
Transferi olan aekadaslarima da bol bol sabır diliyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

az kaldı seninde benimde pınarında 10 kasım test günlerimizzz. Allah inşallah güzel haberler almayı ve vermeyi nasip eder inşallah. Sabah sabah dedimki gideyim test yaptırayım dedim kendimi zor tutuyorummmm.

az kaldı seninde benimde pınarında 10 kasım test günlerimizzz. Allah inşallah güzel haberler almayı ve vermeyi nasip eder inşallah. Sabah sabah dedimki gideyim test yaptırayım dedim kendimi zor tutuyorummmm.

aslında bizim 8 kasım test günü, bayrama denk geldiği için 10kasıma verdiler ben de zor tutuyorum kendimi :))))))))))) ama 10. günden önce yaptırmayı düşünmüyorum yinede

arkadaşlar merhaba bugün blastokist transferimin 6. günü,benim adet olmaya yakın sarı akıntım olur ama aynısı dün ve bugünde olmaya başladı yinemi olmadı acaba göğüslerim herzamanki gibi acıyor ama akıntı moralimi bozdu sizdede oluyormu acaba

canım belki tutunmaya habercidir.hemen olumsuz düşünme.hem 6.günde tutmama belirtisi vermez ki.10.günden sonra olur kanama tutmasa bile.ben öyle biliyorum.akıntı normal diye düşünüyorum.pozitif düşün sen.hem hamileliğin ilk belirtisi olarak göğüslerde ağrı şişlik derler ya.sen pozitif düşün.üzme kendini şimdiden...

aslında bizim 8 kasım test günü, bayrama denk geldiği için 10kasıma verdiler ben de zor tutuyorum kendimi :))))))))))) ama 10. Günden önce yaptırmayı düşünmüyorum yinede

geç olsun güç olmasıninşallah pozitifi görürsün.ben hamileliğimden sonra(inşallah olursa)idrar testi yaptıracam.içimde uhte kaldı.sırf pozitifi görmek için

geç olsun güç olmasıninşallah pozitifi görürsün.ben hamileliğimden sonra(inşallah olursa)idrar testi yaptıracam.içimde uhte kaldı.sırf pozitifi görmek için

onu ben de yapacağım kısmetse o çift çizgiyi görmek için,:))))))) işallah olur da yaptırırız canım ya

bende yapıp idrar testi faceme koyacağım hamile olduğumu ilan etmek için :)))))))(şaka tabi))

progestan kullanıyorummm yumurta toplama işleminden sonra ertesi gün kullanmaya başlıyorsun. Ağrıların için parol yada vermidon kullanabilirsin ben iki güne yakın ağrılarım için parol kullandım.Tedavin hayırlı olsun canımmmmm

daha bende bişey yokkk hiçbir belirti yokkk belirtiler kişiye görede değişiyorrrr sabır sabır ya sabırrrr
Napıyosunuz bakalımmm kuzular:)))

pınarcımmm günaydınnn sabah kalktım annemler yakın oraya gittim beraber kahvaltı yaptık ne olsunnn heyecanla bekliyorummmm

onu ben de yapacağım kısmetse o çift çizgiyi görmek için,:))))))) işallah olur da yaptırırız canım ya

inşalllaaahhhh

bende yapıp idrar testi faceme koyacağım hamile olduğumu ilan etmek için :)))))))(şaka tabi))

hahaha ay allah iyiliğini versin güle gül çatladım iş yerinde.millet bana bakıyor bu niye güülüyor diye.

Napıyosunuz bakalımmm kuzular:)))

iyiyiz kuzucumm sen nasılsıınnnn :)) abuşlar napıyor?? bugün sonuç bekleyen var mıydı? akşamı zor edicem yine, şimdi okula gidiyorum.. dün kontrole gittik çok şükür meleğimizin kalp atışını duyduk Rabbim herkese nasip etsinn... kafama birşey takıldı, tedaviden kalma yumurtalarım varmış doktor birşey demedi ama böyle bir durumla karşıla var mı duydunuz mu hiç? herhangi bir engel oluşturmaz dimi biraz korktumda :18:

Son düzenleme:
ohh afiyet olsun bebeklerine can sanada kocaman bi göbüş olsun inşallahhhhhhh:))

inşalllaaahhhh

hahaha ay allah iyiliğini versin güle gül çatladım iş yerinde.millet bana bakıyor bu niye güülüyor diye.

:))))çılgınca iyi fikir ama dimi.))

abuşlarrrrrrr ah bilsem naptıklarını güzel annecik o kadar rahatlayacağım ki umarım dualarımız ve Allahın izni sayesinde mercimek olma yolunda ilerliyorlardır. o pıt pıt lar dünyaya bedel ne mutlu neccim. ama diğer konu hakında hiç bir fikrim yok fakat doktorun sorun olmaz dediyse eminim yoktur bi sorun lütfen üzülme. istersen başka bi doktora daha danış için rahat etsin fırsatın varsa...

merhaba arkadaşlar nasılsınız? Herkese hayırlı cumalar inşlh bütün dualarınızı kabul eder ve tez zamanda hepimiz hamiş oluruz

merhaba arkadaşlar nasılsınız? Herkese hayırlı cumalar inşlh bütün dualarınızı kabul eder ve tez zamanda hepimiz hamiş oluruz

iyiyiz sen nasılsın.sana da hayırlı cumalar.rabbim gönlümüze göre versin.evet bol bol dua edelim bu gün de yarın da.bayram arefesinde rabbim bize meleklerinden nasip etsin inşalllaahhhhh...

arkadaşlar ben yeniyim burda bana yardımcı olurmusunuz bugün transfer gününü saymazsak 4. günü ağrılarım var gazım var benimle aynı sorunları yaşayıp hamile kalan varmı lütfen bana yardım edermisiniz aciiilll

şekerler bana azcık yardımcı olur musunuz ne diyosunuz ne yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…