• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlanan başarsız tüp bebek tedavi ararsında ek olarak neler yaptınız??

Çok teşekkür ederim canım ❤ Gerçekten 3 negatiften sonra ilk kez pozitifi görünce eşimle ağlama krizine girdik 2 gün uyuyamadım heyecandan rüya gibiydi ve yıllardır çektiğimiz sıkıntıları Unuttuk🙂 3 yumurta toplamayla 4 embriyo transferi oldu (1i taze 3 ü dondurulmuş).cd 56 rahim iç tabakasında embriyonun tutunmasını engelleyen katil hücrelerin oranını ölçen bir testmiş ama doğruluğu kesin olarak ispatlanmamış..
Anladım canım yanı 3 kere opu yapıldı demek. Yaşın küçük olduğu için hep 1 tane embriyo mu transfer edildi? Benim durumum 1 opu yapıldı 4 tane embriyom çıktı 5.ci gün hepsi. 2 tanesi taze transfer oldu tutmadı şmdi 2 tane dondurulmuş var yine 2 tane koyacaklarmış ama hiç cesaretim yok toplam 4 tane embriyo transfer etmiş olacak o yüzden sordum. İnşallah bizim de güzel haber alacak günümüz yakındır. Peki hiç belirtin oldu mu? Benim taze transferde bel ağrısı kasık ağrısı flab hepsi oldu sanki birşeyler oluyormuş gibi ama baktım ki tüm onlar ilaçlardan olmuş bu sefer hiç belirti flan bakmak istemiyorum :(

Anladım canım yanı 3 kere opu yapıldı demek. Yaşın küçük olduğu için hep 1 tane embriyo mu transfer edildi? Benim durumum 1 opu yapıldı 4 tane embriyom çıktı 5.ci gün hepsi. 2 tanesi taze transfer oldu tutmadı şmdi 2 tane dondurulmuş var yine 2 tane koyacaklarmış ama hiç cesaretim yok toplam 4 tane embriyo transfer etmiş olacak o yüzden sordum. İnşallah bizim de güzel haber alacak günümüz yakındır. Peki hiç belirtin oldu mu? Benim taze transferde bel ağrısı kasık ağrısı flab hepsi oldu sanki birşeyler oluyormuş gibi ama baktım ki tüm onlar ilaçlardan olmuş bu sefer hiç belirti flan bakmak istemiyorum :KK43:
1. De tek embriyo, 2. De 2 embriyo transferi oldu.. sonra baktım olmıcak bursadaydı doktorum 5. Gün transferi yapmıyordu,cd56,era testlerine saçma diyordu baktım olmıcak bir sonrakinde bana katacağı birşey yok bende istanbulda iyi merkeze gitmeye karar verdim orada 3. Tedavimde 2 embriyo transfer ettiler ama ısrar etmiştim cd56 era histereskopi ngs yapılsın die doktorum kesinlikle gerek yok paranı çöptemi buldun demişti ☺️ Ama buda negatif olunca 4. De ne istediysem Yaptılar 😄 birde Bence çok iyi araştırıp güvendiğiniz bir merkezde 2-3 deneme yapın çünkü tedavi protokollerini her seferinde değiştiriyorlar size uygununu deneyerek buluyorlar ama merkez değiştirdiğinizde her seferinde başa dönüyosunuz... hiç belirtim olmadı 4 tranferdede aynı şeyler kasık ağrısı sadece o kadar... rabbim bir an önce hayırlı haberler aldırsın sizede dualarım her zaman sizinle ❤️❤️❤️

O karışımı eşim yiyemiyor tadi kötü dio ama bende o karışımlara inanyrm. O hep vitamin hapları kullandı keçiboynuzu pekmezini 8 ay kullandı. Kürünü 3 ay yaptk ama bence sigara en büyük etken. Onu bırakmadan asla olmicagina inanyrm
Tadı kötü mötü mecbur yiyecek ☺️ Sigara kesinlikle bırakmalı Kaan Aydos die bir üroloji profösörü var burada duymuştuk (ne duyduysak gitmişiz bizde 😄)ona gitmiştik eşim sperm genetik sonuçlarımızı yorumlatmıştık o söyledi sigara kesinlikle olmamalı ve yuksrıdaki yazdıklarımı yemelisin demişti morfoloji için..

Anladım canım yanı 3 kere opu yapıldı demek. Yaşın küçük olduğu için hep 1 tane embriyo mu transfer edildi? Benim durumum 1 opu yapıldı 4 tane embriyom çıktı 5.ci gün hepsi. 2 tanesi taze transfer oldu tutmadı şmdi 2 tane dondurulmuş var yine 2 tane koyacaklarmış ama hiç cesaretim yok toplam 4 tane embriyo transfer etmiş olacak o yüzden sordum. İnşallah bizim de güzel haber alacak günümüz yakındır. Peki hiç belirtin oldu mu? Benim taze transferde bel ağrısı kasık ağrısı flab hepsi oldu sanki birşeyler oluyormuş gibi ama baktım ki tüm onlar ilaçlardan olmuş bu sefer hiç belirti flan bakmak istemiyorum :KK43:
Bence sizde son iki tanesi için ngsye gerek yok zaten geride kalan yok bu haliyle bir transfer daha Yapılabilir..ha belki era yapılabilir gününe karar vermek güzel olur motive eder siizide? Doktorunuz ne öneriyor?

1. De tek embriyo, 2. De 2 embriyo transferi oldu.. sonra baktım olmıcak bursadaydı doktorum 5. Gün transferi yapmıyordu,cd56,era testlerine saçma diyordu baktım olmıcak bir sonrakinde bana katacağı birşey yok bende istanbulda iyi merkeze gitmeye karar verdim orada 3. Tedavimde 2 embriyo transfer ettiler ama ısrar etmiştim cd56 era histereskopi ngs yapılsın die doktorum kesinlikle gerek yok paranı çöptemi buldun demişti ☺ Ama buda negatif olunca 4. De ne istediysem Yaptılar 😄 birde Bence çok iyi araştırıp güvendiğiniz bir merkezde 2-3 deneme yapın çünkü tedavi protokollerini her seferinde değiştiriyorlar size uygununu deneyerek buluyorlar ama merkez değiştirdiğinizde her seferinde başa dönüyosunuz... hiç belirtim olmadı 4 tranferdede aynı şeyler kasık ağrısı sadece o kadar... rabbim bir an önce hayırlı haberler aldırsın sizede dualarım her zaman sizinle ❤❤❤
Teşekkürler canım hamile bayanın duası kabul olurmuş :KK200: . Evet doktorum ngs şimdilik önermedi zaten 2 tane koyulacak diye era test ile ilgili de birşey söylemedi herhalde bu transferin sonuçuna bakacaktır. Era test ücreti nasıl? Senin toplamda 4den fazla embriyo mu oldu cnm? Benim yaşta 6dan fazla embriyo transfer sonra başarıya ulaşıyormuş istatistiklere göre tabii.

Teşekkürler canım hamile bayanın duası kabul olurmuş :KK200: . Evet doktorum ngs şimdilik önermedi zaten 2 tane koyulacak diye era test ile ilgili de birşey söylemedi herhalde bu transferin sonuçuna bakacaktır. Era test ücreti nasıl? Senin toplamda 4den fazla embriyo mu oldu cnm? Benim yaşta 6dan fazla embriyo transfer sonra başarıya ulaşıyormuş istatistiklere göre tabii.
İnşaallah bu iki minikle olurda gerek kalmaz başka bir tedaviye 🐣🐣 yanlış hatırlamıyorsam yaş 37miydi? 7 embriyo oluşmuştu öncesindede 3 negatif olunca mecburduk Ngs ye.. cd 56 ve era ikiside transfer olacakmış gibi ilaç kullanıyosun transfer günü transfer olmuyor rahminden kan pıhtısı gibi birşey alıyorlar aYnı anda yapılabilir bir işlem miş bizde aynı gün yaptırdık ikisine 7000 tl ödedik inan ayrı fiyatını sormak hiç aklıma gelmedi 😞

Tadı kötü mötü mecbur yiyecek ☺ Sigara kesinlikle bırakmalı Kaan Aydos die bir üroloji profösörü var burada duymuştuk (ne duyduysak gitmişiz bizde 😄)ona gitmiştik eşim sperm genetik sonuçlarımızı yorumlatmıştık o söyledi sigara kesinlikle olmamalı ve yuksrıdaki yazdıklarımı yemelisin demişti morfoloji için..
Zaten bizim doktor da eğer tutmazsa tek sebebi sigara demişti. Çünkü herşey yolundaydı cok iyiydi herşey. Tek sebebi var sigara

İnşaallah bu iki minikle olurda gerek kalmaz başka bir tedaviye 🐣🐣 yanlış hatırlamıyorsam yaş 37miydi? 7 embriyo oluşmuştu öncesindede 3 negatif olunca mecburduk Ngs ye.. cd 56 ve era ikiside transfer olacakmış gibi ilaç kullanıyosun transfer günü transfer olmuyor rahminden kan pıhtısı gibi birşey alıyorlar aYnı anda yapılabilir bir işlem miş bizde aynı gün yaptırdık ikisine 7000 tl ödedik inan ayrı fiyatını sormak hiç aklıma gelmedi 😞
Anladım canım testler de baya masraflıymış :( İnşallah bu 2 minik tutunsa da bu kabus rüyadan senin gibi uyansam. 2 gündür uymadın demiştin artık annesin kendine dikkat et :) Dondurulmuş embriyolarıma snow babies adı verdim ve her hastanenin yanından geçerken onlarım nasıl acaba diye bakıyorum ama bütün bunları içimde yaşıyorum eşim bile bu kadarını bilmiyor. Sizlerden böyle umut verici hikayeler gelince çok mutlu oluyorum. Bakalım hayırlısı neyse o olacaktır.
Bu arada yaş 39 ve embriyolara bir sonraki defa ngs uygulamak isterim kesinlikle ama inşallah gerek kalmaz.
Sevgiler

Eşin sigarayı bırakmalı . Bir yolunu bulup ona destek vererek beraber yapabilirsiniz.
Geçenlerde 3 ay boyunca bıraktı ama bi sinir anında tekrar başladı. Şimdi bugün tekrar bırakcak. Kendi yapabiliyo zeten bir kere yaptı yine yapablr. Ama ben biraz katıyım bu konuda ona karşı. Cünkü bi kere bırakmışken bir daha başlamamalıydı. Sonuç şu an daha farklı olabilirdi...

Geçenlerde 3 ay boyunca bıraktı ama bi sinir anında tekrar başladı. Şimdi bugün tekrar bırakcak. Kendi yapabiliyo zeten bir kere yaptı yine yapablr. Ama ben biraz katıyım bu konuda ona karşı. Cünkü bi kere bırakmışken bir daha başlamamalıydı. Sonuç şu an daha farklı olabilirdi...
Evet anlıyorum zaten zor bir süreç. İnşallah yakın zamanda hepimiz başarlı oluruz seneler sonra bu yazdıklarımızı bakıp gülümseriz inşallah.

Back