• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bu mübarek günlerde Allah hepimizi güzel haberlerle sevindirsin inşallah dua bol bol dua,,,,, gülsucum Allah eşlerimizin yüzünü güldürsün inşallah napsınlar onlarda ellerinden geleni yapıyorlar benim eşimde aynı faydası olur düşüncesiyle ne duysa onu alıp getiriyor güzel haberle inşallah

gülsü opudan hiç korkma çünkü hiç birşey anlamıyorsun zaten anestezili olucak okadar.Hakkımızda herşeyin hayırlısı arkadaşlar.::40:

yakın test tarihlerimiz lütfen korkma sakin olup bol bol dua okumaya çalış inşallah herşey güzel olacak Allahın izni ile)

haha bizde bizim gibi biraz hoşsunuz sanırım bizde eğlenip duruyoruzz bizim abuşlarla:))

ohh ne güzel bayramda al miniklerini göbüşüne ne mutlu sana:))

:)))

bol bol c vitamini al canım..

ne güzel söyledin Allah razı olsun..

Cnm yaa çok tşk ederim Allahım kimseleri utandırmasın herkesin gönlüne göre versin çok mutluyum yaaa çokkkk

amin amin arkadaşım Allahım bu mübarek günde eşlermizi yüzünü güldürsün onlara babalık duyguzunu tatırsın,, dua insanın en büyük silahıdır inşlh herşey güzel olucak ben inanıyorum sizde inancınızı yitirmeyin..2. negatif görmeme rağmen içimden hiç birzaman ümidimi yitirmedim arkadaşlar Rabbim verecek bana :49: öyle ümit ediyorum

tşkr ederim pınarcım yapı olarak fazla panik biriyim sanırım ama elimden geleni yapıcam daha fazla panik yaparak abuşlarımı rahatsız etmek istemiyorum :))canlar bana tavsiyeleriniz varsa severek dinlerim

arkadaşım nasılsın? nasıl gidiyor transeferin kaçıncı gün oldu tes tarihi yaklaşmıştır zannedersem inşlh hayırlı haberleri yazıcaksın bende heycanla bekliyorum tedavimi :40:

Tşk ederim marln ve pamoly bende iyim çok şükür yarın arefe bol bol dualara sarılalım arkadaşlar bu günler çok önemli günler inşlh burdaki bütün kardeşlerimin duaları kabul olur ve sonucumuzu hayırla sonuçlandırır. Bende bayram sonrası gidicem nasipse dondurulmuşlarla devam edicez. "Allahım işlerimizi kolaylaştır, zorlaştırma.Sonucumuzu hayırla sonuçlandır".

amin canım.dondurulmuşlarla tedavi şekli nasıl oluyor.adetle mi başlıyorsun.ilaç felan kullanıyormusun.yoksa öylece transfer mi ediyorlar.benim de bir nevi dondurulmuşlarla olacak da.beni bilgilendirirmisin canım...

arkadaşım açıkçası çok fazla bende bilgim yok. burdaki deneyimli arkadaşların bakılırsa adetin 3. günü gidiyosun. ve bazı ilaçlar veriyorlar bunlar kişiye göre değişiyor tabi sanırım adetin 17-20 günleri transfer yapılıyor.Dondurulmuşl ile daha rahat oluyormuşuzun tedaviye göre inşlh Rabbim kolaylaştırır işimizi inşlh bu son olur çünkü 3.denememiz olucak ama yinde Allahım herşeyin hayırlısını versin..

arkadaşım nasılsın? nasıl gidiyor transeferin kaçıncı gün oldu tes tarihi yaklaşmıştır zannedersem inşlh hayırlı haberleri yazıcaksın bende heycanla bekliyorum tedavimi :40:
canım geçen prşmb olmuştu transfer gününüde sayarsak 9 gün olmuş vayyy:))inşallah hepimiz güzel haberlerimizi yazar nazar boncuklarımızla diğer sayfamıza transfer oluruz:))

Herkeze merhabalar
sayfa masallah amma hizli ilerliyor,takipte zorlaniyorum
bugun doktora gittim ve yeni tedavi sureci icin karar aldik.suan regliyim ama diger regl.donemimde hemen basliyoruz,
2 aralik gibi ilk ignelerime baslayacagim allahin izniyle

2 embryo transferi icin sordum ama malesef tek embriyo transferi olacak.neyse bunada sukur

sizlere bi sorum var yol arkadaslarim
3.gun emriyosu mu ? yoksa 5. emriyosu mu ? isteyim.....bunu tercih etme hakkim varmis.

sizce mantiklisi nedir? kafam karisti
lutfen yardimci olun
herzaman akil akildan ustundur

arkadaşım açıkçası çok fazla bende bilgim yok. burdaki deneyimli arkadaşların bakılırsa adetin 3. günü gidiyosun. ve bazı ilaçlar veriyorlar bunlar kişiye göre değişiyor tabi sanırım adetin 17-20 günleri transfer yapılıyor.Dondurulmuşl ile daha rahat oluyormuşuzun tedaviye göre inşlh Rabbim kolaylaştırır işimizi inşlh bu son olur çünkü 3.denememiz olucak ama yinde Allahım herşeyin hayırlısını versin..

anladım canım sağol.avat daha kolay oluyormuş.iğne yok ya o yeter:1:benim de iki denemem var embriyolar genetik teste gitti.o yüzden donduruyorlar.gelince sonuç başlarız hemen dedi doktor.o zaman benim bu ay adetim geçtikten sonra taaaaa bir ay daha mı bekliyecem şimdi ben yaaaaaa...offfff:27::27:

Herkeze merhabalar
bugun doktora gittim ve yeni tedavi sureci icin karar aldik.suan regliyim ama diger regl.donemimde hemen basliyoruz,

2 embryo transferi icin sordum ama malesef tek embriyo transferi olacak.neyse bunada sukur

3.gun emriyosu mu ? yoksa 5. emriyosu mu ? isteyim.....bunu tercih etme hakkim varmis.

lutfen yardimci olun

Cnm hemen bildiğimi paylaşayım inşlh faydalı olur
Benim arkadaşım 3. gün embriyosuyla yaptırmış ama negatif sonuç almış 3 tanede embryo dondurmuş yani geriye 3 tanesi kalmış onlarda 5. günden sonra bozulmuşlar oda dert yanıyodu keşke 5. gün embryolarla olsaydı die ben dr. sordum bu şekilde bana şunları söledi biz döllenen yumurtalara bakıyoruz a kalite 3. gün embryoları oluyomuş b kalite 5. gün embryoları oluyomuş o yüzden 3. gün koyuyoruz dedi tabii kalite kalite ayrıldığı için bu şekilde dedi herkesin farklıymış embriyolar 5. güne belki daha kaliteli olablir dedi uzayabilirmişte yani belkide senin arkadaşında olduğu gibi 3. günü daha kaliteli embriyo koyarlar ama 5. gündekiler bozululabilir dedi yani anlıycağın bence onlara bırak gözlemliycekler nasıl olsa en iisi onların bildiği gibi yapmak benim merkezimde 24 saat embryolar gözlemleniyomuş 3. gün 5. gün die bana öle bi sana bırakcaz die şanstan bahsetmediler

Herkeze merhabalar

lutfen yardimci olun
minecim sanırım ona embriyoların sağlıkları sayıları belirliyor yani çok emb varsa eğer risk alıp bekletiyolar 5. güne kadar ama sayı az ve emb durumları çok iyi değilse bekletmiyolar. bu arada 5. gün emb her zaman daha kaliteli daha şanslıdır 3. gün embriyosuna göre derler teoride ama ben 3. gün embriyosu ile hamile kalıp adet 5. gün emb ile hamile kalamamıştım pratikte:)). şansın bol olsun canım..

kızlaaaar bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 139 çıktı.hamileyiiiiimmmmmm:nazar:
canımmm nasıl sevindim tebrik ederim darısı hepimize olsun inşallah..

Herkeze merhabalar

lutfen yardimci olun

arkadşım başta hayrlı olsun hakkında tedavin.biz seninle aynı anda başlıyorz tedaviye gerçi benim 2. deneme ve dondurulmş transfer olucak inşallah herşey yolunda gider ise buarada benm 3.gun embryosudu dr a gecen gün sordum 5 .gun olabilirmi diye malesef dondurulmşta olamaz dedi ne alaka anlamadım tanık 1 arkadaşa 5 .gun embriysu transfr yapıldı ve ilk denemede pozitif sonuç aldı çok bir bilgim yok ama iyice araştır derim hayırlısı olsun

abadi canım tebrikler güzel anne adayı ,allahım tamamına erdirsin...:) darısı bana ve tüm arkadaşlarımıza olsun inş...

Back