Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza hoş geldin canım aynı yaştayı önce Yüce Rabim minik kızına uzun ömür başetsin tedavin hayırlı olsun inşalşah ilk denemende kavuşursun ikinci yavruna
offf kızlar 7. gün bitmek üzere yarın transferin 8. günü, bazen çok umutlu bazen umutsuz devam ediyorum yola, günler geçtikçe stres artıyori test sonucundan çok korkuyorum o kağıtla yüzleşmek korkutuyor beni.... günler geçmiyorrrrrrrrrr ((
az kaldı seninde benimde pınarında 10 kasım test günlerimizzz. Allah inşallah güzel haberler almayı ve vermeyi nasip eder inşallah. Sabah sabah dedimki gideyim test yaptırayım dedim kendimi zor tutuyorummmm.
arkadaşlar merhaba bugün blastokist transferimin 6. Günü,benim adet olmaya yakın sarı akıntım olur ama aynısı dün ve bugünde olmaya başladı yinemi olmadı acaba göğüslerim herzamanki gibi acıyor ama akıntı moralimi bozdu sizdede oluyormu acaba
aslında bizim 8 kasım test günü, bayrama denk geldiği için 10kasıma verdiler ben de zor tutuyorum kendimi :))))))))))) ama 10. Günden önce yaptırmayı düşünmüyorum yinede
geç olsun güç olmasıninşallah pozitifi görürsün.ben hamileliğimden sonra(inşallah olursa)idrar testi yaptıracam.içimde uhte kaldı.sırf pozitifi görmek için
selam kızlar yum toplamam çok kötü eve gelene kadar bişey
yok sonra iki büklüm oldum yazılanlarıçok merak ettim
bidev kafam dağısın diye yazıyorum dr progestan
fitil verdi kullanan varmı bu ağrılarıma bişey söylenmedi
ağrı kesici içen var mı? iyi akşamlar ............
daha bende bişey yokkk hiçbir belirti yokkk belirtiler kişiye görede değişiyorrrr sabır sabır ya sabırrrrarkadaşlar merhaba bugün blastokist transferimin 6. günü,benim adet olmaya yakın sarı akıntım olur ama aynısı dün ve bugünde olmaya başladı yinemi olmadı acaba göğüslerim herzamanki gibi acıyor ama akıntı moralimi bozdu sizdede oluyormu acaba
Napıyosunuz bakalımmm kuzular:)))
onu ben de yapacağım kısmetse o çift çizgiyi görmek için,:))))))) işallah olur da yaptırırız canım ya
bende yapıp idrar testi faceme koyacağım hamile olduğumu ilan etmek için :)))))))(şaka tabi))
Napıyosunuz bakalımmm kuzular:)))
ohh afiyet olsun bebeklerine can sanada kocaman bi göbüş olsun inşallahhhhhhh:))daha bende bişey yokkk hiçbir belirti yokkk belirtiler kişiye görede değişiyorrrr sabır sabır ya sabırrrr
pınarcımmm günaydınnn sabah kalktım annemler yakın oraya gittim beraber kahvaltı yaptık ne olsunnn heyecanla bekliyorummmm
inşalllaaahhhh
hahaha ay allah iyiliğini versin güle gül çatladım iş yerinde.millet bana bakıyor bu niye güülüyor diye.
abuşlarrrrrrr ah bilsem naptıklarını güzel annecik o kadar rahatlayacağım ki umarım dualarımız ve Allahın izni sayesinde mercimek olma yolunda ilerliyorlardır. o pıt pıt lar dünyaya bedel ne mutlu neccim. ama diğer konu hakında hiç bir fikrim yok fakat doktorun sorun olmaz dediyse eminim yoktur bi sorun lütfen üzülme. istersen başka bi doktora daha danış için rahat etsin fırsatın varsa...iyiyiz kuzucumm sen nasılsıınnnn :)) abuşlar napıyor?? bugün sonuç bekleyen var mıydı? akşamı zor edicem yine, şimdi okula gidiyorum.. dün kontrole gittik çok şükür meleğimizin kalp atışını duyduk Rabbim herkese nasip etsinn... kafama birşey takıldı, tedaviden kalma yumurtalarım varmış doktor birşey demedi ama böyle bir durumla karşıla var mı duydunuz mu hiç? herhangi bir engel oluşturmaz dimi biraz korktumda :18:
merhaba arkadaşlar nasılsınız? Herkese hayırlı cumalar inşlh bütün dualarınızı kabul eder ve tez zamanda hepimiz hamiş oluruz
arkadaşlar transferden sonra 3gün bekleyip memlekete öyle gitmeyi düşünüyorum ama daha mı çok beklemeliyim bilmiyorum arabayla 8 saat gitcem dr a daha ayrıntılı sormadım bilmem nasıl yapsam
bugün dr gittim yumurta takibine citrotide diye bir iğne verdi yarın yapılcak bu iğneden kaç tane kullandınız