- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
bebeğini aldın gidiyosun demek cnm hayırlı yolculuklar cnmHerkese günaydın :)
Bı gece önce heyecandan uyuyamayan ben 21.30 da uyumuş kalmışım
Bugun gece yuvaya dönüş nasipse insallah
Yumurtaları toplanan arkadaslarım Allah güzel güzel embriyolar nasip etsin insallah
Transferi olan aekadaslarima da bol bol sabır diliyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bana doktor yumurtalar zamanla küçülür kaybolur demişti demek duydun pıtpıtları ALLAHIM nazarlardan korusun bebğini bende inşaallah yaşarım yakın zamanlarda bu duygularıiyiyiz kuzucumm sen nasılsıınnnn :)) abuşlar napıyor?? bugün sonuç bekleyen var mıydı? akşamı zor edicem yine, şimdi okula gidiyorum.. dün kontrole gittik çok şükür meleğimizin kalp atışını duyduk Rabbim herkese nasip etsinn... kafama birşey takıldı, tedaviden kalma yumurtalarım varmış doktor birşey demedi ama böyle bir durumla karşıla var mı duydunuz mu hiç? herhangi bir engel oluşturmaz dimi biraz korktumda :18:
aynı döneme denk gelicez demekki inşaallah dondurulmuşlarda güler yüzümüzTşk ederim marln ve pamoly bende iyim çok şükür yarın arefe bol bol dualara sarılalım arkadaşlar bu günler çok önemli günler inşlh burdaki bütün kardeşlerimin duaları kabul olur ve sonucumuzu hayırla sonuçlandırır. Bende bayram sonrası gidicem nasipse dondurulmuşlarla devam edicez. "Allahım işlerimizi kolaylaştır, zorlaştırma.Sonucumuzu hayırla sonuçlandır".
benimde aynbu şekilde kullanmıştım iğneleriben akşamları gonalf sabahları cetrodite iğnesi oldum cnm niye bilmiyorum öyle denildi öyle yaptım :)
hahaha benikide geçen alışverişte ananası gösteriyo alalımmı diye yok dedim daha var almamıza dedimtamam kuzular sizi dinliycem 5gün dinleneyim öyle gidiyim bari eşim dönecekde ben annemlerle kalıyım bari...
var ya eşim sakızı bile ananaslı almış çok güldüm...
cnm kaçıncı tedavin senin 2tedaviden sonra 2embriyo senin hakkın zaten inşaallah buseferki tedavide yüzün güler cnmHerkeze merhabalar
sayfa masallah amma hizli ilerliyor,takipte zorlaniyorum
bugun doktora gittim ve yeni tedavi sureci icin karar aldik.suan regliyim ama diger regl.donemimde hemen basliyoruz,
2 aralik gibi ilk ignelerime baslayacagim allahin izniyle
2 embryo transferi icin sordum ama malesef tek embriyo transferi olacak.neyse bunada sukur
sizlere bi sorum var yol arkadaslarim
3.gun emriyosu mu ? yoksa 5. emriyosu mu ? isteyim.....bunu tercih etme hakkim varmis.
sizce mantiklisi nedir? kafam karisti
lutfen yardimci olun
herzaman akil akildan ustundur
nekadar sürüyomuş genetik test ?benim mesela 15kasımda başlıcak tedavim doktor tahminen 28kasımda transfer olur demişti rahimi kalınlaştırıp embriyoyu transfer edicekleranladım canım sağol.avat daha kolay oluyormuş.iğne yok ya o yeterbenim de iki denemem var embriyolar genetik teste gitti.o yüzden donduruyorlar.gelince sonuç başlarız hemen dedi doktor.o zaman benim bu ay adetim geçtikten sonra taaaaa bir ay daha mı bekliyecem şimdi ben yaaaaaa...offfff
gözün aydın cnm ALLAH tamamına erdirsin inşaallah darısı bizlerekızlaaaar bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 139 çıktı.hamileyiiiiimmmmmm