• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Herkese günaydın :)
Bı gece önce heyecandan uyuyamayan ben 21.30 da uyumuş kalmışım
Bugun gece yuvaya dönüş nasipse insallah
Yumurtaları toplanan arkadaslarım Allah güzel güzel embriyolar nasip etsin insallah
Transferi olan aekadaslarima da bol bol sabır diliyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bebeğini aldın gidiyosun demek cnm hayırlı yolculuklar cnm

iyiyiz kuzucumm sen nasılsıınnnn :)) abuşlar napıyor?? bugün sonuç bekleyen var mıydı? akşamı zor edicem yine, şimdi okula gidiyorum.. dün kontrole gittik çok şükür meleğimizin kalp atışını duyduk:nazar: Rabbim herkese nasip etsinn... kafama birşey takıldı, tedaviden kalma yumurtalarım varmış doktor birşey demedi ama böyle bir durumla karşıla var mı duydunuz mu hiç? herhangi bir engel oluşturmaz dimi biraz korktumda :18:
bana doktor yumurtalar zamanla küçülür kaybolur demişti demek duydun pıtpıtları ALLAHIM nazarlardan korusun bebğini bende inşaallah yaşarım yakın zamanlarda bu duyguları :17:

Tşk ederim marln ve pamoly bende iyim çok şükür yarın arefe bol bol dualara sarılalım arkadaşlar bu günler çok önemli günler inşlh burdaki bütün kardeşlerimin duaları kabul olur ve sonucumuzu hayırla sonuçlandırır. Bende bayram sonrası gidicem nasipse dondurulmuşlarla devam edicez. "Allahım işlerimizi kolaylaştır, zorlaştırma.Sonucumuzu hayırla sonuçlandır".
aynı döneme denk gelicez demekki inşaallah dondurulmuşlarda güler yüzümüz

ben akşamları gonalf sabahları cetrodite iğnesi oldum cnm niye bilmiyorum öyle denildi öyle yaptım :)
benimde aynbu şekilde kullanmıştım iğneleri

tamam kuzular sizi dinliycem 5gün dinleneyim öyle gidiyim bari eşim dönecekde ben annemlerle kalıyım bari...
var ya eşim sakızı bile ananaslı almış çok güldüm...
hahaha benikide geçen alışverişte ananası gösteriyo alalımmı diye yok dedim daha var almamıza dedim

Herkeze merhabalar
sayfa masallah amma hizli ilerliyor,takipte zorlaniyorum
bugun doktora gittim ve yeni tedavi sureci icin karar aldik.suan regliyim ama diger regl.donemimde hemen basliyoruz,
2 aralik gibi ilk ignelerime baslayacagim allahin izniyle

2 embryo transferi icin sordum ama malesef tek embriyo transferi olacak.neyse bunada sukur

sizlere bi sorum var yol arkadaslarim
3.gun emriyosu mu ? yoksa 5. emriyosu mu ? isteyim.....bunu tercih etme hakkim varmis.

sizce mantiklisi nedir? kafam karisti
lutfen yardimci olun
herzaman akil akildan ustundur
cnm kaçıncı tedavin senin 2tedaviden sonra 2embriyo senin hakkın zaten inşaallah buseferki tedavide yüzün güler cnm

anladım canım sağol.avat daha kolay oluyormuş.iğne yok ya o yeter:1:benim de iki denemem var embriyolar genetik teste gitti.o yüzden donduruyorlar.gelince sonuç başlarız hemen dedi doktor.o zaman benim bu ay adetim geçtikten sonra taaaaa bir ay daha mı bekliyecem şimdi ben yaaaaaa...offfff:27::27:
nekadar sürüyomuş genetik test ?benim mesela 15kasımda başlıcak tedavim doktor tahminen 28kasımda transfer olur demişti rahimi kalınlaştırıp embriyoyu transfer edicekler

kızlaaaar bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 139 çıktı.hamileyiiiiimmmmmm:nazar:
gözün aydın cnm ALLAH tamamına erdirsin inşaallah darısı bizlere :21::21::21:

:nazar::nazar:ÇOKTEŞEKÜRLER İYİ BİLEKLERİNİZ İÇİ KIZLAR HALA İNANAMIYORUM TEST SONUCUNA BAKMADIM BAŞTAN KHRDEŞİME AÇTIRDIM ONUN TEPKİSİNİ BELKEDİM ODA AÇAR AÇMAZ NERDEYSE ÇIGLIK ATCAKTI ZATEN KENDİ 5 HAFTALIK HAMİLEYDİ ŞİMDİ ÇİFTE BAYRAM OLDU DARISI SİZLERE BUHAFTA BÖYLE DEVAM ETİ HAFTAYADA İNŞALLAH SONUÇ BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIN HABERLERİNİ ALIRIZ RABİM HEPİMİZE YARDIM ETSİN AMİNN:nazar::nazar::nazar:

Herkeze merhabalar
sayfa masallah amma hizli ilerliyor,takipte zorlaniyorum
bugun doktora gittim ve yeni tedavi sureci icin karar aldik.suan regliyim ama diger regl.donemimde hemen basliyoruz,
2 aralik gibi ilk ignelerime baslayacagim allahin izniyle

2 embryo transferi icin sordum ama malesef tek embriyo transferi olacak.neyse bunada sukur

sizlere bi sorum var yol arkadaslarim
3.gun emriyosu mu ? yoksa 5. emriyosu mu ? isteyim.....bunu tercih etme hakkim varmis.

sizce mantiklisi nedir? kafam karisti
lutfen yardimci olun
herzaman akil akildan ustundur

arkadaşım buarada neden tek transfer ki 2 tane yapılabiliyor dr la biz bu dondurlmuş için 2 tane anlaştık çözülmeden sonra ne kalıcak elde bilmiyorz ama bu 2.denemen ve hakkın diye biliyorum 2 tane tarnsfer iyice araştır bu konuyu ve dktornla görüş ben ce

nekadar sürüyomuş genetik test ?benim mesela 15kasımda başlıcak tedavim doktor tahminen 28kasımda transfer olur demişti rahimi kalınlaştırıp embriyoyu transfer edicekler

benim test e gideli tam 45 gün oldu.bir iki ay arasında geliyormuş...benim de bu adetin geçer diğer adete kadar gelir sonuçlar başlarız dedi ama.bir iki güne adet olacam ve daha gelmedi sonuçlar.bir ay daha bekleyeceğim sanırım boş yere:43::43::43::43::43:

:nazar::nazar:ÇOKTEŞEKÜRLER İYİ BİLEKLERİNİZ İÇİ KIZLAR HALA İNANAMIYORUM TEST SONUCUNA BAKMADIM BAŞTAN KHRDEŞİME AÇTIRDIM ONUN TEPKİSİNİ BELKEDİM ODA AÇAR AÇMAZ NERDEYSE ÇIGLIK ATCAKTI ZATEN KENDİ 5 HAFTALIK HAMİLEYDİ ŞİMDİ ÇİFTE BAYRAM OLDU DARISI SİZLERE BUHAFTA BÖYLE DEVAM ETİ HAFTAYADA İNŞALLAH SONUÇ BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIN HABERLERİNİ ALIRIZ RABİM HEPİMİZE YARDIM ETSİN AMİNN:nazar::nazar::nazar:
ay negüzel kardeşinle peşpeşe girceksiniz doğuma :1:annenler nekadar sevinmiştir kimbilir senin dondurulmuş embriyo diye hatırlıyorum kaçıncı gün embriyosuydu ve nelere dikkat ettin cnm anlatırsan sevinirim cnm

benim test e gideli tam 45 gün oldu.bir iki ay arasında geliyormuş...benim de bu adetin geçer diğer adete kadar gelir sonuçlar başlarız dedi ama.bir iki güne adet olacam ve daha gelmedi sonuçlar.bir ay daha bekleyeceğim sanırım boş yere:43::43::43::43::43:
bayada uzun sürüyomuş bizede kanda bakılmştı genetik testimiz temiz çıkmıştı:44: gerçi bizimkide 1aya yakın sürmüştü sonucun çıkması eğer d.kontrol hapı kullanıyosan uzatabilirsin regl tarihini en azından 1ay daha beklemezdin neyse geç olsun güzel olsun değilmi inşaallah pozitif sonuçlanır tedavin :49:

slm abadi senin adına çok sevindim bende ikinci tahlili yaptırdım 572,2 cıktı ultrasyon günümüde aldım bu ayın 17 sine inşallah gorucem keseyi

ay negüzel kardeşinle peşpeşe girceksiniz doğuma :1:annenler nekadar sevinmiştir kimbilir senin dondurulmuş embriyo diye hatırlıyorum kaçıncı gün embriyosuydu ve nelere dikkat ettin cnm anlatırsan sevinirim cnm

bayada uzun sürüyomuş bizede kanda bakılmştı genetik testimiz temiz çıkmıştı:44: Gerçi bizimkide 1aya yakın sürmüştü sonucun çıkması eğer d.kontrol hapı kullanıyosan uzatabilirsin regl tarihini en azından 1ay daha beklemezdin neyse geç olsun güzel olsun değilmi inşaallah pozitif sonuçlanır tedavin :49:
evet canım allah biliyo hala şaşkınım benimyumoşlarım 5.gündü 2taneydi 1.kalite ilk 3gün yatım hiç buş almadım yediklerime çok önem vermedim herzamanki yediklerimdi kaysı suyu çok içtim kabızlık için çok gezmedim karantina altındaydım:1:ama morelimi çok yüksek tutmaya calıştımen başta aylem ve sizler yanımdaydınız yolculuk 1hafta sonra yaptım en başta doktoruma çok güvendim aylemde 2hamile vardı ısmarlama duva istedim:1:hani tutarmışya öyle rabim hepinize yardım etsin darısı sizlere öpüyorum:49::49:

Merhaba kızlar ..
Hamile arkadaşlarımı tebrik ederim ..
Abadi ve diğerlerini..
Rabbime çok şükür , maşallah sizlerede:nazar:
Bugünde hastanede 2 pozitif sonuç aldık, transferi olan 2 arkadaşımız hamileler, onlara çok sevindik . Rabbim herkesinkini tamamnına erdirsin ..
Kızlar ben pzt günü puregona geçiyorum ..
Bugün hastanedeydim ve herşey yolundaymış çok şükür..
Puregonu 100 ünite kullanacağım , gidişata göre , yğkselecek yada azalacak..
Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda ..

bayada uzun sürüyomuş bizede kanda bakılmştı genetik testimiz temiz çıkmıştı:44: Gerçi bizimkide 1aya yakın sürmüştü sonucun çıkması eğer d.kontrol hapı kullanıyosan uzatabilirsin regl tarihini en azından 1ay daha beklemezdin neyse geç olsun güzel olsun değilmi inşaallah pozitif sonuçlanır tedavin :49:

benim de kanlar temiz çıktı ama embriyolara da bakmak istedi doktor...hiç söylemediler bana d.k. Kullan diye.inşallah alırım pozitifi.sağol iyi dileklerin için canım.

Merhaba kızlar ..
Hamile arkadaşlarımı tebrik ederim ..
Abadi ve diğerlerini..
Rabbime çok şükür , maşallah sizlerede:nazar:
Bugünde hastanede 2 pozitif sonuç aldık, transferi olan 2 arkadaşımız hamileler, onlara çok sevindik . Rabbim herkesinkini tamamnına erdirsin ..
Kızlar ben pzt günü puregona geçiyorum ..
Bugün hastanedeydim ve herşey yolundaymış çok şükür..
Puregonu 100 ünite kullanacağım , gidişata göre , yğkselecek yada azalacak..
Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda ..

Aminnnnn canım Allah yardımın olcun darısı başına hadi hayırlısı olsun tdvn:16:

evet canım allah biliyo hala şaşkınım benimyumoşlarım 5.gündü 2taneydi 1.kalite ilk 3gün yatım hiç buş almadım yediklerime çok önem vermedim herzamanki yediklerimdi kaysı suyu çok içtim kabızlık için çok gezmedim karantina altındaydım:1:ama morelimi çok yüksek tutmaya calıştımen başta aylem ve sizler yanımdaydınız yolculuk 1hafta sonra yaptım en başta doktoruma çok güvendim aylemde 2hamile vardı ısmarlama duva istedim:1:hani tutarmışya öyle rabim hepinize yardım etsin darısı sizlere öpüyorum:49::49:
bende ısmarlama dua istiyorum cnm senden :1:sende hamilesin hamilelerin duası kabul olurmuş :17:

benim de kanlar temiz çıktı ama embriyolara da bakmak istedi doktor...hiç söylemediler bana d.k. Kullan diye.inşallah alırım pozitifi.sağol iyi dileklerin için canım.
benim reglim zaten ilaçsız gelmiyo reglim pkodan dolayı seninki düzenli olduğu için vermemiştir doktor heralde:44: kaç embriyona bakılıyo cnm inşaallah sorunsuz çıkarlar testten embriyolar:34:

bende ısmarlama dua istiyorum cnm senden :1:sende hamilesin hamilelerin duası kabul olurmuş :17:

Benim reglim zaten ilaçsız gelmiyo reglim pkodan dolayı seninki düzenli olduğu için vermemiştir doktor heralde:44: Kaç embriyona bakılıyo cnm inşaallah sorunsuz çıkarlar testten embriyolar:34:

emin olun tatlım her birinize ayrı ayrı duva ediyorum:16:

merhabalar,,,bugun tedavimin 6.gunu puregon 200 iu vuruluyorum ,bugunki dozumu 225 iu ye cikardilir,yarin a da catlatma ignelerim olcak gibi....anladigim kadariyla sona dogru ilac dozlari dusuyor ama benim dozum neden dusmedi de yukseldi ?? kafam karisti,,,bilgisi olan var mi?:44::44:

Back