• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım kyrcım hemen güncellemişin test tarihimi süpersin canım benim , ben gelince duş aldım canım ya alabilirsin dediler çok ılık suyla bi şampuanlanıp çıktım valla rahatladım önemli olan benim iyi hissetmem diye düşündüm
İyi yapmışsın cnm sağlık suların olsun. Sakın sıcak suyla yapma ama sıcak su kasları gevşetiyor bu da bebeğin için zararlı olabilirmiş. Bana özellikle söylemişlerdi. Sıcak banyo, sauna gibi rahatlatıcı banyo yapma diye. Temizlenmek için gir duşa:))

İyi yapmışsın cnm sağlık suların olsun. Sakın sıcak suyla yapma ama sıcak su kasları gevşetiyor bu da bebeğin için zararlı olabilirmiş. Bana özellikle söylemişlerdi. Sıcak banyo, sauna gibi rahatlatıcı banyo yapma diye. Temizlenmek için gir duşa:))

valla hemşireye girmeyim sakıncalıysa dedim yok ya ne alakası var dedi gir dedi ayakta ve kısa olsun sadece dedi kaç defa sordum bak sorun olursa girmeyim diye ya yok gir girmek istiyorsan dedi bende hastane ortamında tiksiniyorum sonra taksiye binip eve geldik taksiye de günde her türlü insan biniyo o pisliği yatağıma yorganıma getirmeyim dedim bi dökünüp rahatladım, bi de kyracım transferden çıkınca yarım saat daha dayandım cişime sonra girdim siz neler yapmıştınız nasıl olması gerekiyo hemşire 15 dk sonra girebilirsin dayanabilirsen yarım saat tut sonra gir dedi bend eöyle yaptım

valla hemşireye girmeyim sakıncalıysa dedim yok ya ne alakası var dedi gir dedi ayakta ve kısa olsun sadece dedi kaç defa sordum bak sorun olursa girmeyim diye ya yok gir girmek istiyorsan dedi bende hastane ortamında tiksiniyorum sonra taksiye binip eve geldik taksiye de günde her türlü insan biniyo o pisliği yatağıma yorganıma getirmeyim dedim bi dökünüp rahatladım, bi de kyracım transferden çıkınca yarım saat daha dayandım cişime sonra girdim siz neler yapmıştınız nasıl olması gerekiyo hemşire 15 dk sonra girebilirsin dayanabilirsen yarım saat tut sonra gir dedi bend eöyle yaptım
İyi yapmışsın cnm sıkma canını, ılık suyla temizlenip çıkmışsın sonuçta. Çişini de yapmışsın ohhhh:))) rahatlamışsın. Cnm benim 2 transferimde aynı yerde oldu. Transfer sonrası 4 saat yüzüstü yatırdılar beni. Tuvalet için de sürgü verdiler. Çok komikler yaaa, yatmak diye birşey yok diyorlar sorunca sonra da çin işkencesi gibi gerek yok ama sen 4 saat yatacaksın diyorlar. Benim fikrim rahat olmaktan yana. Oku bak internette rahim öyle embriyonun pıt diye kayıp düşeceği bir ortam değil. Kıvrımlı bir çok mikro yapısı olan bir doku. Doktorlar bu yapının en uygun yerine koyuyorlar embriyoyu, Allahım ol desin yeter ki sen amuda da kalksan olur. Takılma sen böyle şeylere. Rahat ol bu dönemden benden tavsiye. Tabii ki dikkat et, sonuçta biz durum dolayısıyla biliyoruz orada olduğunu, istesek de çok rahat hareket edemiyoruz. Ağır kaldırma, esneme, uzanma, atlama gerisi rahat ol. Cnm dualarım sizlerle, Allah yüzlermizi güldürecek inşallah...

selam kızlar yum toplamam çok kötü eve gelene kadar bişey

yok sonra iki büklüm oldum yazılanlarıçok merak ettim

bidev kafam dağısın diye yazıyorum dr progestan
fitil verdi kullanan varmı bu ağrılarıma bişey söylenmedi

ağrı kesici içen var mı? iyi akşamlar ............

selam kızlar yum toplamam çok kötü eve gelene kadar bişey

yok sonra iki büklüm oldum yazılanlarıçok merak ettim

bidev kafam dağısın diye yazıyorum dr progestan
fitil verdi kullanan varmı bu ağrılarıma bişey söylenmedi

ağrı kesici içen var mı? iyi akşamlar ............
Çok mu fazla yumurta sayın, eğer fazla ise ağrılı olabiliyormuş. Ağrı kesici içme cnm ya zaten bir sürü ilaç alıyorsun. Ben de kullandım 2transferimden sonra, o embriyonun tutunması için gereken hormon, normal hamileliklerde embriyo rahime ulaşınca vücut salgılamaya başlıyormuş. Bizim bebek hazırlığı biraz danışıklı dövüş olduğu için veriyorlar dışarıda:))

offf kızlar 7. gün bitmek üzere yarın transferin 8. günü, bazen çok umutlu bazen umutsuz devam ediyorum yola, günler geçtikçe stres artıyori test sonucundan çok korkuyorum o kağıtla yüzleşmek korkutuyor beni.... günler geçmiyorrrrrrrrrr :(((

Korkma cnm denemeden sonra gecikme normalmiş. Keske bebeğin gelse ama degilse de normal gecikmesi. Normal bir gebelik için idrar testi bu sürede çıkmaz zaten. Topla gücünü, olmayacağını düşünerek git kan ver bence. En azından kafan rahatlar. Böyle kendini çok yıpratıyor insan, benim 1 gün gecikse adetim yüreğim pirpir etmeye başlıyordu. Kimselere diyemesem de için yalvarıyordu Tanrı'ya hamile olayım diye. Bu da çok girişmiyor insanı. Tabii sen bilirsin, uzme kendini boş yere diye diyorum.

doğru söylüyosun cnm bende hayal kırıklığı yaşamamak için kan testi yaptırmıycam, çok haklısın cnm ya kimseye söyleyemiyorum sonra olumsuz olur diye ama içim içimi de yiyiyor ama yinede hayırlısı olsun diyorum rabbim yavrularımıza kavuştursun bianönce, çok teşekkür ederim içimi biraz rahatladı

offf kızlar 7. gün bitmek üzere yarın transferin 8. günü, bazen çok umutlu bazen umutsuz devam ediyorum yola, günler geçtikçe stres artıyori test sonucundan çok korkuyorum o kağıtla yüzleşmek korkutuyor beni.... günler geçmiyorrrrrrrrrr :(((
Cnm haklısın hele ilkinde çok heyecan yapıyor insan ama az daha sabır, sen hep iyi düşün, olmazsa zaten üzüleceksin şimdiden üzme kendini. Olacak Allahın izni ile, bak hem yüzüne bile vurmuş:))

Çok mu fazla yumurta sayın, eğer fazla ise ağrılı olabiliyormuş. Ağrı kesici içme cnm ya zaten bir sürü ilaç alıyorsun. Ben de kullandım 2transferimden sonra, o embriyonun tutunması için gereken hormon, normal hamileliklerde embriyo rahime ulaşınca vücut salgılamaya başlıyormuş. Bizim bebek hazırlığı biraz danışıklı dövüş olduğu için veriyorlar dışarıda:))

yum sayımı yarın söyleyecekler sağol canım rahatladım yarın görüşürüz

hepinizi öpüyorum kızlar iyiki varsınız sizi tanımadan çok seviyorum

sizleri :) :))))))))))))))))

doğru söylüyosun cnm bende hayal kırıklığı yaşamamak için kan testi yaptırmıycam, çok haklısın cnm ya kimseye söyleyemiyorum sonra olumsuz olur diye ama içim içimi de yiyiyor ama yinede hayırlısı olsun diyorum rabbim yavrularımıza kavuştursun bianönce, çok teşekkür ederim içimi biraz rahatladı
Amin cnm herbirimiz elleri o çok istediğimiz minik ellere değsin. Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin bizlere.

Cnm haklısın hele ilkinde çok heyecan yapıyor insan ama az daha sabır, sen hep iyi düşün, olmazsa zaten üzüleceksin şimdiden üzme kendini. Olacak Allahın izni ile, bak hem yüzüne bile vurmuş:))

işallah kyram işallah canım, haklısın ilk denemem ablamdan tecrübeliyim ama insan kendinde farklı oluyor tabi, inan olumsuz düşününce hemen atmaya çalışıyorum o fikirleri doğru söylüyorsun şimdiden üzülmenin manası yok :))) bilmiyorum tatlım dua ediyorum umarım kayınvalidem haklıdır :)))

pınarcım nasılsın kuzum yine aklımdan geçirdim seni sen geldin :))) arayacaktım vallaha baktım saate vazgeçtim merak ettim seni iyi misisn canım ?

herkese merhaba;ilk tüp bebek için gün sayıyorduk bi türlü gelmez oldu:(çok kötüyüm eskiden adet olmayım hamiş olayım diye dua ederken şimdi adet olayım diye dua ediyorum son adetim 25 eylüldü...folik asit ve glukophace kullanıyorum bir süredir acaba içinizde polikistik over olup bu ilacları kullandıgı halde adet olamayanlar varmı doktor adet olmam konusunda yardımcı olur bu ılaclar demişti..allahımm nolurr bize yardım ettt resmen depresyondayım tüm gün sadece yatıyorum nasıl gececek bu gunler:(((

cnm belki gerçekten hamilesindir test yaptın mı?

pınarcım nasılsın kuzum yine aklımdan geçirdim seni sen geldin :))) arayacaktım vallaha baktım saate vazgeçtim merak ettim seni iyi misisn canım ?
iyiyim canım çok iyiyim merak etme grip oldum o fena. sadece korkuyorum biraz ama onuda bi şekilde bertaraf etmeye çalışıyorum. ama sakinim şükür belirti heyecan yok.inşallah hayırlısı olur Rabbm yüzümüze bakar dualarımızı kabul eder ne diyeyim. sen iyisin çok şükür okuyorum büyüklerin vardır bi bildikleri onların söylediklerine kulak ver ve bol bol hayal kur:)))))
yarın konuşuruz kuzumm....

Son düzenleme:
iyiyim canım çok iyiyim merak etme grip oldum o fena. sadece korkuyorum biraz ama onuda bi şekilde bertaraf etmeye çalışıyorum. ama sakinim şükür belirti heyecan yok.inşallah hayırlısı olur Rabbm yüzümüze bakar dualarımızı kabul eder ne diyeyim. sen iyisin çok şükür okuyorum büyüklerin vardır bi bildikleri onların söylediklerine kulak ver ve bol bol hayal kur:)))))
yarın konuşuruz kuzumm....

canım benim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, duların için de kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnn..... konuşuruz tatlım öpüyorum

iyi gclr kızlar cloudy ve sabırsızlıkla sonuç bekleyen tüm kızlar inşallah rabbim yüzünüzü güldürür çift bayram yaşarsınız...

merhaba kızlar dün nihayet adetim geldi ama kahveringi bugün 18:15 te randevum vardı 2. tüp bebek denememden sonra 2 tane kistim oluşmuştu ve atamadım hala bu kistleri rahim temiz dedi dr ancak kistlerlede tedaviye başlayamayacagını söyledi dogum kntrol hapıda bana ii gelmiyor revervimi düşürüyor onun için trisequens diye bir hap verdi 21 tane var içinde günleri filanda var aynı dogum kntrol hapına benziyor bunu kullan adet olduktan sonra 2 . günü gel büyük ihtimal kistlerin gitmiş olacak deditedaviye başlarız dedi.bu hapı daha önce kullananınız varmı ? rezerv azaltıyormu?

arkadaşlar transferden sonra 3gün bekleyip memlekete öyle gitmeyi düşünüyorum ama daha mı çok beklemeliyim bilmiyorum arabayla 8 saat gitcem dr a daha ayrıntılı sormadım bilmem nasıl yapsam
bugün dr gittim yumurta takibine citrotide diye bir iğne verdi yarın yapılcak bu iğneden kaç tane kullandınız

Back