kyr cm senın transfer ne zaman nasılsın dün ben yine dr a gittim aralıkta dondurulmşlar için anlaştık yaa ben de bir tuhaflıkmı var arkadaşlar anlamadım benim gibi olan varmı merak ediyorum ilk gün üzüldüm ben den çok annem ve eşim dumur oldu ben de ilk gece ağlama oldu o kadar 7 gündür çok pozitifim hiç bir belirti yok hiç bir acı yok negatf sonuçtn ötürü belkide bilmem kırgınlıktır içimde yaşadıgım gayet rahatım aman olmazsa olmaz diyorum acayip bir teslimiyet var üzerimde diyorum ki rabbim yaratacgını yaratıyor vardır zamanı inanıyorumki hepimizin bebeği olucak mutlaka. umarım sen irenbedn olumlu sonuç alırsın tabiki inşallh ben de 2 . denemem de pozitifi görürüm merkez yine kendinden çok emin bu sefer olucak bizi çok şaşırttınız çok olumlu düşünüyrduk diyorlar.Buarada bizim kliniğin embriylog ilk alman hastanesinin ekibndenmiş çok olumlu şeyler duydum hakkın da inşallahh rabbim hepimize nasip etsin anneliği
Cnm benim transfere daha çoook var. 7kasımda başlıyorum iğnelere. Eğer söylediklerin hissettiklerinse harika birşey bu kadar net bakabilmen, teslim olabilmen. Bir tek şu kaygı oldu ben de yazdıklarını okuyunca, kendini baskılıyor olmayasın. Aman arkadaşım, duygularını hissettiğin gibi yaşayabilmen, kendine itiraf edebilmen çok önemli vucüdun için. Kimseye, eşine bile itiraf etmek zorunda değilsin acını aam baskıladığın bir duygu varsa nolur yüzleş. Bilinçaltına attığımız, yaşayamadığımız duygular, hastalık olarak, sıkıntı olarak geri dönüyor bize. Yok öyle birşey gerçekten bu duygularım diyorsan hiç sorun yok, aksine süper.
arkadaşlar benim dün transferim oldu 6 yumurtamın donduruldugunu ve bugün için bilgi vericeklerini söylemişlerdi bende 6 taneyle ilgili zannetmiştim ama digerlerini işlemden çıkarmamişlar 3 tanede bugun dondurmuşlar kalitelerini sordum bunlarda iyi dedi gelişimleri devam ediyodu dondurduk dedi kafam kariştı inş olurda eger bu tutmassa aklıma takıldı digerinde 6 gününki denk gelirse sanki onlar daha kalitesiz bu konuda fikri olan varmı...keşke ayrı tutsalar 5. gün 6. gün diye ilk günden herşeyi stres yapmaya başladım ben valla...
Cnm bunları kafana takma şimdi, sen bebeğini düşün, bunlarla vücudunu, beynini strese sokma. Ne istiyorsan git doktorunla konuş. O anlatsın sana ki için rahatlasın. Senin şimdi rahat, keyifli olma zamanın, bak yaa içindeki bebeği çıkarmış gözden dondurulmuşlarım diyor ilk günden. Onlar inşallah bebeğinin kardeş çalışmalarında kullanılır:)))
kızlarrrrrr....................... evde tst yaptım bugün 10.günüm ikinci çizgiçıktı ama silik sizce bu ne anlama geliyo.ümitlensemmi ki?????
Ahhh cnm benim ne umutlu bir haber bu, hadi durma koş kan ver. Rahatlasın için. Ben idrar testine tamamen karşıyım. İnan çok yanıltıcı, idrar testi negatifte de, pozitifte de yanıltabiliyor. Tek yol var emin olmak için o da kan vermek. Madem 2 çizgi silik çıktı o zaman değerin 20yi geçmiş olmalı. Çünkü idrar testleri 20 üzeri için geçerli. Bu da kan da çıkar demek oluyor. Ama şunu da unutma 10.gün değerin beklenenden düşük çıkacak.
Yaaa ben niye yokum bu listede...22 kasımda 3.
tüp bebek denememde öğrendim gebe olduğumu..bu cumarteside ilk kontrolüm var...sebep yumurta rezerv azlığı idi....bakalım hayırlısı olur inşallah...medikal park...
Ahhhh ahhhh ahhh... Ben kendime ne diyeyim, affet beni arkadaşım, bir hamilemiz var ve ben onu listeye eklememişim. Hiç görmedim inan bilgilerini yazdığını, hemen ekliyorum. Beni affet diye de sana torpil 2 tane boncuk:)))