saol canım hem mutluluk hem heyecan hem korku ya tutmassa korkusu hepsini birarada yaşıyorum transferden sonra eve gelince duş aldınız mı acaba ben hastaneden gelince duş almazsam çok rahatsız oluyorum ya üstümde koca bi yük varmış gibi ılık bi duş alsam ne olur?
arkadaşlar çok sorum var size transferdne sonra kalanları dondurmak istiyoruz kaçının dondurulacağını onlar mı söylüyo biz mi diyoruz şu kadarını dondurun diye bide dondurma ücreti ne kadar istiyolar tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz lütfen[/QUOTE
dondurmak için onlar karar veriyor dondurulcak kadar kaliteli mi onlar biliyor, sayıyı da.. dondurma için 750 tl ücret verdik bi tane olsa da 10 tane olsa da anı fyatmış.. bi de her yıl miktarını unuttum şimdi yenileme parası veriliyormuş bir de sözleşme gibi birşey var eşler hala birlikte mi, dondurmaya devam etmek istiyorlar mı gibi. ona göre dondurma devam ediyor..
bana da dua edin teyzeleri duanıza ihtiyacım var((
canım arkadaslarım
ve ben bugun aksam dayanamayıp testımı yaptırdım
Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki 90,1 cıktı bhcg.
Darısı bu satırları okuyan tum arkadaslarımın basına.
kocam da ben de cok endıselıyız. cumartesı katlanacak mı dıye stres sardı sımdı de. doktorum hemen sevınmeyelım takıp edelım bakalım dedı. hep temkınlıdır zaten
Rabbim hepımızın yardımcısı olsun
yarın sabah ıstanbul yolcusuyum kocam keske gıtmeseydın dıyor ama yapacak bırsey yok. cuma aksamı evımıze donuyoruz.
o zamana kadar telf dan gırmeye devam edecegım
hepınızı opuyorum guzel anne adayları
herkese merhaba;ilk tüp bebek için gün sayıyorduk bi türlü gelmez olduçok kötüyüm eskiden adet olmayım hamiş olayım diye dua ederken şimdi adet olayım diye dua ediyorum son adetim 25 eylüldü...folik asit ve glukophace kullanıyorum bir süredir acaba içinizde polikistik over olup bu ilacları kullandıgı halde adet olamayanlar varmı doktor adet olmam konusunda yardımcı olur bu ılaclar demişti..allahımm nolurr bize yardım ettt resmen depresyondayım tüm gün sadece yatıyorum nasıl gececek bu gunler ((
merhaba arkadaşlar, bugün transferimin 5. günü nasıl geçecek 10 kasım nasıl gelecek test günüm sabırsızlıkla bekliyorum.... ilk 3 gün istirahat ettim dün yavaş yavaş ayaklandımmm oturuyummı kalkıyımmı ne yapacağımı bilemiyorummmm 6. denememiz hep negatif negatif bu sefer tutsun istiyorummm 6. negatifi nasıl atlatırımmm bilmiyorummm Yüce Rabbim isteyipte olmayan herkese anneliği yaşatsınn, kafam çok karışıkkk inşallah tutunmuştur yavrularımız, inşallah pozitif sonuçlar alır ve sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri nasip eder yüce yaradan....
meleğimi almaya gidiyorum birazdan kalbim pır pır atıyo gece heyecandan uyuyamadım :)
arkadaslar az once dus yapmistim,dusta soylemesi ayip afedersiniz ama akintiyla birlikte resmen parcalar geldi
acayip sasirdim,elim ayagim titredi resmen
size soyle tarif edebilirim akintinin icinde fasulye buyuklugunde parcalardi ya
acaba boyle bisey yasadinizmi?
doktoruda arayamam bu saate korktum valla
Canımmmmmmmsın benim Allah razı olsun duaların dönsün seni bulsun güzelim.Sağolasın, dün yumoşlarım toplandı, çokk ağrım var hala, yumurta fazlalağı varmış bu yüzden de karnıma bastırmışlar, Rabbim bunu da bitirmeyi nasip etti şükür, bugün de bekleyişteyiz ama fena stresliyim döllensinler inşallah,,,,,,,,, bugün arayacaklar bizi haber verecekler, Rabbim transferimi de gösterip pozitif almayı nasip eder inşallah,, dualarla kardeşim..Cnm İnan her birimiz dua ediyor digerlerine. Korkma arkadasım inşallah bitecek yarın sıkıntıların, bebeğin için tüm bunlar bunu duşun sürekli, o zaman daha kolay oluyor katlanmak. İyi haberlerini bekliyoruz. Soz bu gece senin için özel dua edeceğim, korkuların gercek olmasın, rahatça toplansın, bir sürü de embriyon olsun inşallah.
Sağol kuzucum, bu arada bebişin seninleymiş ayy ne mutlu oldummmmmmmmm darısı bana hadi bakalım, bebeğini kucağına almak nasip olsun arkadaşım...ay ay maşalllah yaa,,Meliscim Allah yardımcim olsun tatlım
Sağol tuanacım canım benim, inşallah kuzum, Rabbbim bize anne olmayı nasip etmiştir,öperim senicnm inşaallah kaliteli yumoşların sonra embriyo sonrada tatlımı tatlı bebişlerin olur inşaallah
Allah bin kere razı olsun canım, inşallah bugün döllendiler haberini alırım hastaneden, stressli bekleyişimiz devam ediyor :))meliscim haydi bakalım yolun açık olsungüzel güzel yumurtaların olsun işallah dularımız seninle...
Cnm bugün kontrolün varmış, ne mutlu sana bebeğini göreceksin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Selam söyle bebişine bizlerden de onun için dua eden bir sürü kalp var burda. Allahım nazarlardan korusun.canlar merhabalar.. bugün haber yok sanırım.. herkesin tedavisi yolunda gidiyordur inşallah.. bende yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız, bebeğimizi görürüz.. dualarınızı bekliyorumm çok heyecanlıyımmm :18:
Cnmmm ne güzel, belki de gerçekten hamilelik yansımıştır yüzüne. İnşallah öyle olacak cnm, inşallah tüm bunlar bebeğinin habercisidir.kızlar selam,
aliasın hamilelik haberini aldım gözü yaşlı burnumu çeke yazıyorum sizlere....:))) ( umarım hepimiz kendimiz için de böyle sevinç gözyaşları dökeriz)
bu sabah itibariyle bana bir şeyler olmaya başladı, belim ve kasıklarım ağrıyor, ve inanılmaz gazım var, ilaçlardan mı yoksa minik yerleşti de sinyal mi veriyor annesine bilemiyorum, ama içim kıpır kıpır oldu :))))
bir de kayınvalidem 2 gündür yüzün bir tuhaf diyor, yaşlı kadın yorumları da vardır ya...
bilmiyorum umarım bebeğim benimledir....umarım rabbim bize de mucizelerinden birini yaşatır ol der ve oluverir........
Bütün gece aklım sendeydi. Çok kötü hissettim kendimi, benim yüzümden oldu. Olayı tasfire dökünce daha etkileyici oluyor. Sen kusuruma bakma cnm arkadaşım. Heyecanımı mazur gör, ama daha dikkatli olacağım söz. Sen üzülme yeter...ben hayal edemiyorummmm kötüyüm üzgünüm olmuyo dinmiyo göz yaşlarım olmuyo olmuyo
Hoşgeldin cnm aramıza, listemize ekledim seni de. Eksik bilgilerini listeden kontrol edebilirsin. Allahım kızına bir kardeş, sana da 2. evladını nasip etsin bu tedavide.27 yasindayim bu 4. tüp bebek denemem 6 yil önce tüp bebekle bi kizim oldu suan 5 yasinda 3.denememde kizima kavustum 6 yil aradan sonra kizima kardes icin tekrar basladik tedaviye 3 gündür igne yapiyorum sorun erkekten liste icin baska hangi bilgileri vermem lazim
INSALLAH ALLAH ÖNCE HIC OLMAYANLARA ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRIR SONRADA BANA IKINCI KEZ TATTIRIR
Cnm nerelerdesin, maşallah yumurtalar toplanmış, transfer olmuş, neredeyse test günün gelmiş. Hayılı uğurlu olsun, bebeklerin seninle, içinde, 9 ay sonra da koynunda olsun.merhaba arkadaşlar, bugün transferimin 5. günü nasıl geçecek 10 kasım nasıl gelecek test günüm sabırsızlıkla bekliyorum.... ilk 3 gün istirahat ettim dün yavaş yavaş ayaklandımmm oturuyummı kalkıyımmı ne yapacağımı bilemiyorummmm 6. denememiz hep negatif negatif bu sefer tutsun istiyorummm 6. negatifi nasıl atlatırımmm bilmiyorummm Yüce Rabbim isteyipte olmayan herkese anneliği yaşatsınn, kafam çok karışıkkk inşallah tutunmuştur yavrularımız, inşallah pozitif sonuçlar alır ve sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri nasip eder yüce yaradan....
Dün gece uyumadan ettiğim dualarda ilk içimden geçen sendin. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm.meleğimi almaya gidiyorum birazdan kalbim pır pır atıyo gece heyecandan uyuyamadım :)
Göreceksin allahın izniyle, çok değil 8-9 ay sonra yüzünü de göreceksin bebeğinin. Bizleri de haberdar et, hepimize moral oluyor sizlerin güzel haberleriniz.canım hayırlı olsun tedavin öncelikle...inşallah bebişini alırsın kucağana.bende gecen ay tedavi oldum.ve adetım 20 gün sonra geldi.rahim tertemiz dedi doktor.tek sorun senin stres yapman demişti.stresden adet olamamıstım.neyse en sonunda oldum.beklemek bitmiyo.şimdi de keseyi görcez mi diye bekliyoz.hiç stres yapma vede depresyona girme sakın en önemli şey bence bu tedavide moral...
Allah sizlerden de razı olsun.Bak bu da geçti, stres yapma, döllenecekler, güzel sağlıklı embriyoların olacak, 2-3 içinde de içlerinden en şanslısı seninle olacak. Ondan sonra tek yapacağın keyif. Bebeğinle başbaşa geçireceğin uzun uzun zamanların olsun.
Canımmmmmmmsın benim Allah razı olsun duaların dönsün seni bulsun güzelim.Sağolasın, dün yumoşlarım toplandı, çokk ağrım var hala, yumurta fazlalağı varmış bu yüzden de karnıma bastırmışlar, Rabbim bunu da bitirmeyi nasip etti şükür, bugün de bekleyişteyiz ama fena stresliyim döllensinler inşallah,,,,,,,,, bugün arayacaklar bizi haber verecekler, Rabbim transferimi de gösterip pozitif almayı nasip eder inşallah,, dualarla kardeşim..
dualarım seninle inşallah tutunmuştur bebişin...iyi düşün iyi olsun canım...
merhaba arkadaşlar, bugün transferimin 5. günü nasıl geçecek 10 kasım nasıl gelecek test günüm sabırsızlıkla bekliyorum.... ilk 3 gün istirahat ettim dün yavaş yavaş ayaklandımmm oturuyummı kalkıyımmı ne yapacağımı bilemiyorummmm 6. denememiz hep negatif negatif bu sefer tutsun istiyorummm 6. negatifi nasıl atlatırımmm bilmiyorummm Yüce Rabbim isteyipte olmayan herkese anneliği yaşatsınn, kafam çok karışıkkk inşallah tutunmuştur yavrularımız, inşallah pozitif sonuçlar alır ve sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri nasip eder yüce yaradan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?