• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bütün gece aklım sendeydi. Çok kötü hissettim kendimi, benim yüzümden oldu. Olayı tasfire dökünce daha etkileyici oluyor. Sen kusuruma bakma cnm arkadaşım. Heyecanımı mazur gör, ama daha dikkatli olacağım söz. Sen üzülme yeter...
.
yapma öyle deme lütfen eğer öyle dersen şeffaf olamam ben içimden geçen her şeyi yazamam sizlere, dert ortaklarıma. ben çok nötr olmaya çalışıyorum bu tedavimde. bazen coşuyo yüreğim bazen minik ağlama krizleri....siz belirtilerden bahsettikçe, pozitif sonuçlar aldıkça, olayları resimleyip beni içine oturttuğunuzda ve ben bunu beynimde hayal ettiğimde artıyo umudum. inan seninle alakalı değildi. bn sadece çok çok duygusal, korktuğum, belki çocuklaştığım bi anıma geldi hepsi bu...
eğer kendini suçlarsan çookkk üzülürüm canımmmmmm...

Alıas blue tebrik ederim.bu gün bütün anne olmak isteyenlere bir şarkı armağan etmek istiyorum.ama ağlamak yok...

rafet el roman-yanımda kal

ben yalvardım hep tanrıya sen diye.....
harikasın merl çok güzel bir seçim:))

bana da dua edin teyzeleri duanıza ihtiyacım var :(((
Allah yardımcın olsun derencim sımsıkı tutunsun inşallah kuzucuğun...

Alıas blue tebrik ederim.bu gün bütün anne olmak isteyenlere bir şarkı armağan etmek istiyorum.ama ağlamak yok...

Cnm cok tsk ler.allahim sizlere de nasip etsin insallah
Dualarım hepimiz icin

canim ya ailecek sizleri teprik ederim :nazar:
insallak kucaginada alirsin saglikli bi sekilde
senin adina inanki cok sevindim
superrrr ya

Sagol Minecim
Benim de ayaklarım hala yere basmıyoruz uyuyadim gece hiç heyecandan
Rabbim saglikla hepimizin meleklerini kucağına almayı nasip etsin ins

canımm çok mutlu oldumm Allah tamamına erdirsin inşallahhh.. içime hep hamile doğuyordun çok şükür ki öyle çıkmış.. dikkat et kendine çok ama.. istanbula da gidiyormuşsun.. değerin artar inşallah canım.. olumlu düşün bebişini üzme annesi..

Cnm bnm ...temiz kalpli anne adayım
Cok şükür ki pozitif gibi .Cumartesi daha iyi hissedeceğim kendimi degerim yükselince ins
Cok öpüyorum seni:)

çok sagol canım destekleriniz için canım bende biara senin gibi test yapıyordum tabi banada yasak çıktı:1:ama ben şu durumda herşekilde inanırdım çünkü sıyırmak üzereyim benimde bir hafta kala gögüslerim arırdı bigün kala belim ama tıransferi yaptırınca hep agrıdı 10gün oldu agrıyo sengenede kantest yapır emin ol bak ben sabrediyorum yapıyorum bekliycem azkaldı buheycandan ölmesem kantesti yaptırcam allah yardımcımız olsun canım

amin canım hepimizin yardımcısı olsun.hayırlı haberini alırız inşallah mübarek bayram arefesinde.

cnm ben adetimin 3.günü baktırdım e2 ye 24.59 çıktıda 50 nin altında olmasını ıstıyoruz dedı merkez benımkı iyiymiş yani.o sırada şehir dışındaydım merkeze gıdemedım
adetımın 6.gunude merkeze gıdebıldım ve iğnelerime başladım bugun iğnelerımın 3.gunu.
cumartesı tekrar gıdıcem...tekrar bakarlar herhalde ???
cnm tedavin hayırlı olsun ben normali kaç bilmiyorum ama benim bi ara 3000lere sonra 5000çıkmıştı ve doktor e2yüzünden tutunmamış olabilir dedi bu sefer dondurulmuşları denicem bakalım inşaallah kavuşuruz bebişlerimize artık

herkese merhaba yarın 11:30 da transferim var dostlar :)
inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur sana :16:

canlar merhabalar.. bugün haber yok sanırım.. herkesin tedavisi yolunda gidiyordur inşallah.. bende yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız, bebeğimizi görürüz.. dualarınızı bekliyorumm çok heyecanlıyımmm :18:
inşaallah sağlıkla devam eder hamileliğin ve sonra o güzel kokusunu duyarsın inşaallah :8:

canım arkadaslarım

ve ben bugun aksam dayanamayıp testımı yaptırdım

Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki 90,1 cıktı bhcg. :nazar: :nazar:

Darısı bu satırları okuyan tum arkadaslarımın basına.

kocam da ben de cok endıselıyız. cumartesı katlanacak mı dıye stres sardı sımdı de. doktorum hemen sevınmeyelım takıp edelım bakalım dedı. hep temkınlıdır zaten

Rabbim hepımızın yardımcısı olsun

yarın sabah ıstanbul yolcusuyum kocam keske gıtmeseydın dıyor ama yapacak bırsey yok. cuma aksamı evımıze donuyoruz.

o zamana kadar telf dan gırmeye devam edecegım

hepınızı opuyorum guzel anne adayları :16:
cnm tebrik ederim seni ALLAH tamamına erdirsin inşaallah darısı bizlere artık:34:

slm arkadaşlar bir şey sormak istiyorum adetm her ay 28 günde gelirdi bu gün adetimden 4 gün geçti cumartesi idrar testi yaptım ama negatifti gecen ay olumsuz tüp bebek denemesi geçirdim bu ay neden gecikti böyle bişey yaşayan var mı? tekrar hayal kırıklığı yaşıyacağım diye test yapmaya kkorkuyorum lütfen bana yardımcı olun stres oldum
cnm düzensizlikler olabiliyo olumsuz tüpbebekten sonra benimde 10.gün tekrardan kanamam başlamıştı doktor normal dedi ben dondurulmuşları deniyeceğim için d.kontrol hapına başlattı oysa normal olur belki diye çalışmalar yapıyoduk:17:olumsuz tüpbebekten snra hamile kalan oluyomuş :17:belki hamilesindir istersen kanda baktır için rahat etsin :34:

ben hayal edemiyorummmm kötüyüm üzgünüm olmuyo dinmiyo göz yaşlarım olmuyo olmuyo
nolur yapma cnm bebeklerin seninledir inşaallah sende müjdeli haberi verip umut olucaksın bizlere:16:

herkese merhaba;ilk tüp bebek için gün sayıyorduk bi türlü gelmez oldu:(çok kötüyüm eskiden adet olmayım hamiş olayım diye dua ederken şimdi adet olayım diye dua ediyorum son adetim 25 eylüldü...folik asit ve glukophace kullanıyorum bir süredir acaba içinizde polikistik over olup bu ilacları kullandıgı halde adet olamayanlar varmı doktor adet olmam konusunda yardımcı olur bu ılaclar demişti..allahımm nolurr bize yardım ettt resmen depresyondayım tüm gün sadece yatıyorum nasıl gececek bu gunler:(((
bende glukophage işe yaramıyo regl konusunda reglin düzenliyse bekle ama düzenli değilse doktoruna danış d.kontrol hapıyla regl olup öyle başla istersen tedavine :44:

Herkeze slm kızlar çok korkuyorum:18:yaaa büne kadar belimde adet agısı gibi sancım vardı ara ara karsıklarım agrıyodu çok geriliyodum ama 2 gündür kesildi :26:cmts tes günüm ama dayanamıyorum yarin yaptırcam yaaa:18: Gene tutmadıysa allahım hiç düşünmek bile istemiyorum bukadar umutlandım ogünleri yşamak istemiyorum sıkıntıdan sigara bile içtim sonrada vijdan azbı ketim kızlar duva edin dayanamıycam bu siltrese:18::18:bi pat sesi duyarsanız bilin sitresten patladım:))):51:

arkadaşm stress yok rahat ol dur bakalım içinden test yaptırmak geliyrsa da yaptır ..Sigara konusun da sana hiç bir yorum yapamıyrm çünkü son günlerde adet sancıları hissedince ben de 1-2 derken başladım ama yaklaşık 8 gun hiç içmedimm.Fakat çevremde tup bebe yaptıran ve transfer sonrası sigara içen kendini kasmayan ve sonuç pozitif çıkınca sevinçle sigarayı bırakan çok örnek arkadşm var.Burdaki tek sır bence rahat olmak arkadşlarım bana diyordu düşünme unut transfer yapıldıgını ve normal hayata devam et diye eger biz doğal yolla hamile kalsaydık hangimiz farkında olucaktı herkes herşey yapmaya öğrenene kadar devam edicekti..Lütfen rahat ol ben kendi adıma yaptıgım stresin bebeğimi etkilediğini dusunuyrm dun dr umda aynı yorumu yaptı birşey olmuş tutunmş fakat devam etmemiş kimyasalda kaldı..BAK keyfine ne yapmak istyorsan da yap inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızıda bebişler le doldursun

Canımmmmmmmsın benim Allah razı olsun duaların dönsün seni bulsun güzelim.Sağolasın, dün yumoşlarım toplandı, çokk ağrım var hala, yumurta fazlalağı varmış bu yüzden de karnıma bastırmışlar, Rabbim bunu da bitirmeyi nasip etti şükür, bugün de bekleyişteyiz ama fena stresliyim döllensinler inşallah,,,,,,,,, bugün arayacaklar bizi haber verecekler, Rabbim transferimi de gösterip pozitif almayı nasip eder inşallah,, dualarla kardeşim..

Sağol kuzucum, bu arada bebişin seninleymiş ayy ne mutlu oldummmmmmmmm darısı bana hadi bakalım, bebeğini kucağına almak nasip olsun arkadaşım...ay ay maşalllah yaa,,

Sağol tuanacım canım benim, inşallah kuzum, Rabbbim bize anne olmayı nasip etmiştir,öperim seni

Allah bin kere razı olsun canım, inşallah bugün döllendiler haberini alırım hastaneden, stressli bekleyişimiz devam ediyor :))

inşallah herkes iyidir kızlar, sizleri çok seviyorum ya iyiki tanıdım sizi, sizi görmeden edemiyorum :)) aklım hep sizde vala..

Cnm bnm cok cok tsk ederim âmin insallah saglikla aldığım kucağıma

arkadaşm stress yok rahat ol dur bakalım içinden test yaptırmak geliyrsa da yaptır ..Sigara konusun da sana hiç bir yorum yapamıyrm çünkü son günlerde adet sancıları hissedince ben de 1-2 derken başladım ama yaklaşık 8 gun hiç içmedimm.Fakat çevremde tup bebe yaptıran ve transfer sonrası sigara içen kendini kasmayan ve sonuç pozitif çıkınca sevinçle sigarayı bırakan çok örnek arkadşm var.Burdaki tek sır bence rahat olmak arkadşlarım bana diyordu düşünme unut transfer yapıldıgını ve normal hayata devam et diye eger biz doğal yolla hamile kalsaydık hangimiz farkında olucaktı herkes herşey yapmaya öğrenene kadar devam edicekti..Lütfen rahat ol ben kendi adıma yaptıgım stresin bebeğimi etkilediğini dusunuyrm dun dr umda aynı yorumu yaptı birşey olmuş tutunmş fakat devam etmemiş kimyasalda kaldı..BAK keyfine ne yapmak istyorsan da yap inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızıda bebişler le doldursun

çok sagol canım birazda olsa rahatlamaya calışıyorum birazdan tes yapıcam artı olan olsun neyapayım hapinize iyi şanslar ben çıkıyorum dolaşıcam kafamı datıcam dayanamıycam yoksa

merhaba arkadaşlar, bugün transferimin 5. günü nasıl geçecek 10 kasım nasıl gelecek test günüm sabırsızlıkla bekliyorum.... ilk 3 gün istirahat ettim dün yavaş yavaş ayaklandımmm oturuyummı kalkıyımmı ne yapacağımı bilemiyorummmm 6. denememiz hep negatif negatif bu sefer tutsun istiyorummm 6. negatifi nasıl atlatırımmm bilmiyorummm Yüce Rabbim isteyipte olmayan herkese anneliği yaşatsınn, kafam çok karışıkkk inşallah tutunmuştur yavrularımız, inşallah pozitif sonuçlar alır ve sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri nasip eder yüce yaradan....

slm arkadşm umarım hakkın da hayrlısı ne ise öyle olusun ve yüzün gülsün ..rahat ol hakklısın 6 deneme ve negatf bak ama pozitif ol rahat ol stres yapma kafanıda karıştırma lütfenn bak hep yazıyrm ben çok stres yaptım kasıldım sabahlara kadar uyumadım ve sonuç negatif oldu keşke yapmasaydım rahat olsaydım ama zamanı geri alamıyrm ne yazık ki şimdi diyorum ahh ahh vah vah keşke stres yapsaydım rahat olsydım diye sakın kendini sıkma dışarı çık gez yürüyş yap yormadn kendini hakkında busefer hayrlısı olsun inşallah

çok sagol canım birazda olsa rahatlamaya calışıyorum birazdan tes yapıcam artı olan olsun neyapayım hapinize iyi şanslar ben çıkıyorum dolaşıcam kafamı datıcam dayanamıycam yoksa

hadi bakalım cnm kardeşim hakkında hayrlısı olsunnn inşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bak ben çok inanıyorum ki bu imtihan biticek ve en kısa zaman da hepimizin kucağı bebelerle dolucak :55: çık yürü dolaş bebek mağzaları gez el kadar kıyafetlere bakın dağıt kafanı bizi de sonuçtn hbrdar etlütfen...

anladım canım benim bugün 7. günüm dün özellikle belirgin bir şekilde bel ağrım başladı ve kasıklarımda inceden ağrılar, bir taraftan regl mi olacağım diye korkuyprum diğer taraftan da acaba mı :) diyorum, bir de gazım var, bilmiyorum canım artık test günü göreceğiz, zaman durdu sanki geçmiyor günler, rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda kenidne ve kuzucuğuna iyi bak öpüyorum neccim...
gaz ve bel ağrısı bendede vardı canım dün eşimle iki alışveriş merkezi gezip üstümüze başımıza bişeyler aldık anladımki yatmaktan oluyomuş bugün hiç şikayetim kalmadı sadece inceden kasık ağrısı varla yok arası oda özellikle ayaklarımı dümdüz uzattığımda oluyor hadi bakalım inşallah olacak bu sefer.
arkadaşlar yarın transferim var ben vajinit geçiriyorum yaaa yumurtaların toplancağı günden bir önceki gün başladı ve her geçen gün arttı pazarden beridir yani hemşire bişey olmaz diyo ama ya tutunmasını engellerse şeyimin içi vajina girişi kıpkırmızı deli gibi kaşınıyo kızlar ya çok kötüyüm ya moralimi de çok bozdu bu durum :(((((((((((
canım benim ablamdada kendini bildi bileli kaşıntı sorunu vardı hep ilaç kullanıyordu ama hamilelik girince işin içine doktoru sirkeli suyla teharetlenmesini söyledi onda çok işe yarıyor bir sor istersen sende doktoruna 1lt suya 1 ölçü sirke koyuyo

hemen dinliyorum bende teşekkürler...

canımm bak kayınvalidenin dediği gerçek olabilir bazı teyzeler anlıyor çünkü :) benim de teyzem geçen gün kuzenime sen hamilesin test yaptır demiş, kız da şaşırmış yok hala değilim demiş. teyzem ısrar etmiş kuzenim sırf hatrı kırılmasın diye test yaptırmış pozitif çıkmış :)) teyzem gözlerden anlaşılıyor diyormuş. bakalım daha beni görmedi söylemedimde bayramda ne dicek bakalım :))

daha geçmişin hepsini okuyamadım ama buna hemen cevap yazmak istedim banada alt komşum öyle söylemişti yüzünden belli bence var bişeyler diye aslında ben de daha test yaptırmadan hamileyim diyordum :) kızlar şimdi şöyle oluyormuş bir yerde okumuştum ilk hamileliğimde hamile olunca kirpikler tel tel ayrı durmuyormuşta birleşip karışıyorlarmış birbirine benim ilkinde öyleydi 2. sinde de baktım öyle olmuştu. koca karı tarzı gebelik testi işte böyle oluyor :9:
birde bu yazıcağam kişisel bir belirti belki fakat ben 2 hamileliğimde de yatakta bacaklarımı gererek uzattığımda hemen karnım kasılıyor topluyordum bacaklarımı. transfer sonrasında olan arkadaşlarım umarım bebekleriniz sizinledir ve 12 gün su gibi geçer de pozitif test sonuçlarını bayrak gibi sallarsınız elinizde :49:

kyr cm senın transfer ne zaman nasılsın dün ben yine dr a gittim aralıkta dondurulmşlar için anlaştık yaa ben de bir tuhaflıkmı var arkadaşlar anlamadım benim gibi olan varmı merak ediyorum ilk gün üzüldüm ben den çok annem ve eşim dumur oldu ben de ilk gece ağlama oldu o kadar 7 gündür çok pozitifim hiç bir belirti yok hiç bir acı yok negatf sonuçtn ötürü belkide bilmem kırgınlıktır içimde yaşadıgım gayet rahatım aman olmazsa olmaz diyorum acayip bir teslimiyet var üzerimde diyorum ki rabbim yaratacgını yaratıyor vardır zamanı inanıyorumki hepimizin bebeği olucak mutlaka. umarım sen irenbedn olumlu sonuç alırsın tabiki inşallh ben de 2 . denemem de pozitifi görürüm merkez yine kendinden çok emin bu sefer olucak bizi çok şaşırttınız çok olumlu düşünüyrduk diyorlar.Buarada bizim kliniğin embriylog ilk alman hastanesinin ekibndenmiş çok olumlu şeyler duydum hakkın da inşallahh rabbim hepimize nasip etsin anneliği

arkadaşlar benim dün transferim oldu 6 yumurtamın donduruldugunu ve bugün için bilgi vericeklerini söylemişlerdi bende 6 taneyle ilgili zannetmiştim ama digerlerini işlemden çıkarmamişlar 3 tanede bugun dondurmuşlar kalitelerini sordum bunlarda iyi dedi gelişimleri devam ediyodu dondurduk dedi kafam kariştı inş olurda eger bu tutmassa aklıma takıldı digerinde 6 gününki denk gelirse sanki onlar daha kalitesiz bu konuda fikri olan varmı...keşke ayrı tutsalar 5. gün 6. gün diye ilk günden herşeyi stres yapmaya başladım ben valla...

kızlar nasıl geçiyor günler heyecan varmı ??merak ettim sizleri inşallah sizlerden de güzel hbrler alıcaz bakın ben çok inanıyorum ki hepimizin bebişleri olucak

slm arkadşm umarım hakkın da hayrlısı ne ise öyle olusun ve yüzün gülsün ..rahat ol hakklısın 6 deneme ve negatf bak ama pozitif ol rahat ol stres yapma kafanıda karıştırma lütfenn bak hep yazıyrm ben çok stres yaptım kasıldım sabahlara kadar uyumadım ve sonuç negatif oldu keşke yapmasaydım rahat olsaydım ama zamanı geri alamıyrm ne yazık ki şimdi diyorum ahh ahh vah vah keşke stres yapsaydım rahat olsydım diye sakın kendini sıkma dışarı çık gez yürüyş yap yormadn kendini hakkında busefer hayrlısı olsun inşallah

valla doğru söylüyorsun bugün eşimle çıkıp erteleyip durduğumuz alışverişi yapacağım sonra memleketten dedem gelmiş annemlerde kalıyor onuda görmek istiyorum aslında stresli değilim bir an önce 10 kasım gelsin istiyorummmm. bu duyguyu daha önce 5 kez yaşadım ve daha tecrübeli oldumm ama yinede 10 kasım bir an önce gelsin istiyorummmmmm bunun önüne maalesefff geçemiyorummmm . Canımmm hiç ama hiç umudunu kaybetmeee daha önceki sonuçlarda annemi eşimi herkesi ben teselli ettim ben dik durdummm senin gibi ilk gün hüngür hüngür ağladımmmm sonra herkesi ben teselli ettim bu gayet normallll aynısı bendede oldu

Back