- 18 Ağustos 2011
- 1.036
- 11
- 156
Cnm bugün kontrolün varmış, ne mutlu sana bebeğini göreceksin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Selam söyle bebişine bizlerden de onun için dua eden bir sürü kalp var burda. Allahım nazarlardan korusun.
Cnmmm ne güzel, belki de gerçekten hamilelik yansımıştır yüzüne. İnşallah öyle olacak cnm, inşallah tüm bunlar bebeğinin habercisidir.
Bütün gece aklım sendeydi. Çok kötü hissettim kendimi, benim yüzümden oldu. Olayı tasfire dökünce daha etkileyici oluyor. Sen kusuruma bakma cnm arkadaşım. Heyecanımı mazur gör, ama daha dikkatli olacağım söz. Sen üzülme yeter...
Hoşgeldin cnm aramıza, listemize ekledim seni de. Eksik bilgilerini listeden kontrol edebilirsin. Allahım kızına bir kardeş, sana da 2. evladını nasip etsin bu tedavide.
Cnm nerelerdesin, maşallah yumurtalar toplanmış, transfer olmuş, neredeyse test günün gelmiş. Hayılı uğurlu olsun, bebeklerin seninle, içinde, 9 ay sonra da koynunda olsun.
Dün gece uyumadan ettiğim dualarda ilk içimden geçen sendin. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm.
Göreceksin allahın izniyle, çok değil 8-9 ay sonra yüzünü de göreceksin bebeğinin. Bizleri de haberdar et, hepimize moral oluyor sizlerin güzel haberleriniz.
Allah sizlerden de razı olsun.Bak bu da geçti, stres yapma, döllenecekler, güzel sağlıklı embriyoların olacak, 2-3 içinde de içlerinden en şanslısı seninle olacak. Ondan sonra tek yapacağın keyif. Bebeğinle başbaşa geçireceğin uzun uzun zamanların olsun.
kyrcım Allah razı olsun canımm... eminim ettiğiz dualar ona ulaşıyor ve o da arkadaşlarının gelmesi için dua ediyordur..