• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm bugün kontrolün varmış, ne mutlu sana bebeğini göreceksin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Selam söyle bebişine bizlerden de onun için dua eden bir sürü kalp var burda. Allahım nazarlardan korusun.

Cnmmm ne güzel, belki de gerçekten hamilelik yansımıştır yüzüne. İnşallah öyle olacak cnm, inşallah tüm bunlar bebeğinin habercisidir.

Bütün gece aklım sendeydi. Çok kötü hissettim kendimi, benim yüzümden oldu. Olayı tasfire dökünce daha etkileyici oluyor. Sen kusuruma bakma cnm arkadaşım. Heyecanımı mazur gör, ama daha dikkatli olacağım söz. Sen üzülme yeter...

Hoşgeldin cnm aramıza, listemize ekledim seni de. Eksik bilgilerini listeden kontrol edebilirsin. Allahım kızına bir kardeş, sana da 2. evladını nasip etsin bu tedavide.

Cnm nerelerdesin, maşallah yumurtalar toplanmış, transfer olmuş, neredeyse test günün gelmiş. Hayılı uğurlu olsun, bebeklerin seninle, içinde, 9 ay sonra da koynunda olsun.

Dün gece uyumadan ettiğim dualarda ilk içimden geçen sendin. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm.

Göreceksin allahın izniyle, çok değil 8-9 ay sonra yüzünü de göreceksin bebeğinin. Bizleri de haberdar et, hepimize moral oluyor sizlerin güzel haberleriniz.

Allah sizlerden de razı olsun.Bak bu da geçti, stres yapma, döllenecekler, güzel sağlıklı embriyoların olacak, 2-3 içinde de içlerinden en şanslısı seninle olacak. Ondan sonra tek yapacağın keyif. Bebeğinle başbaşa geçireceğin uzun uzun zamanların olsun.

kyrcım Allah razı olsun canımm... eminim ettiğiz dualar ona ulaşıyor ve o da arkadaşlarının gelmesi için dua ediyordur..

meliscimm hadi hayırlı olsun cnm yumurtaların toplanmış inşallah kaliteleri de çook iyidir.. sayılı gün kaldı annelerine kavuşmalarına demek.. Allahım hiç ayırmasın onları senden..

Son düzenleme:
Allah sizlerden de razı olsun.Bak bu da geçti, stres yapma, döllenecekler, güzel sağlıklı embriyoların olacak, 2-3 içinde de içlerinden en şanslısı seninle olacak. Ondan sonra tek yapacağın keyif. Bebeğinle başbaşa geçireceğin uzun uzun zamanların olsun.

Ay hadi bakalım, bugün haber verecekler bana, ister istemez stress ve heyecan sarıyor bizi :=)))) öptüm çok seni bitanem..

canımm bak kayınvalidenin dediği gerçek olabilir bazı teyzeler anlıyor çünkü :) benim de teyzem geçen gün kuzenime sen hamilesin test yaptır demiş, kız da şaşırmış yok hala değilim demiş. teyzem ısrar etmiş kuzenim sırf hatrı kırılmasın diye test yaptırmış pozitif çıkmış :)) teyzem gözlerden anlaşılıyor diyormuş. bakalım daha beni görmedi söylemedimde bayramda ne dicek bakalım :))

canımm bak kayınvalidenin dediği gerçek olabilir bazı teyzeler anlıyor çünkü :) benim de teyzem geçen gün kuzenime sen hamilesin test yaptır demiş, kız da şaşırmış yok hala değilim demiş. teyzem ısrar etmiş kuzenim sırf hatrı kırılmasın diye test yaptırmış pozitif çıkmış :)) teyzem gözlerden anlaşılıyor diyormuş. bakalım daha beni görmedi söylemedimde bayramda ne dicek bakalım :))

vallaha neccim bilmiyorum, görümcem de 10.haftalık hamile daha reglisi geçmemişti görümcemin , annesi dediki rengin değişmiş, sonra günü geçti ve hamile olduğunu öğrendik. bilmiyorum allah bilir tabi de umutlanıyor insan ister istemez, sen de ne gibi belirtiler oldu canım, test öncesinde... ?

hazirancımm hoşgeldin aramıza.. inşallah bu ilk bebeğin için son tedavin olur.. bu sefer yüzün güler inşallah hepimiz mutlu oluruz.. bende ilk gün kalkmadan yattım diğer ünler yavaş yavaş yürüdüm oturdum ilk 6 gün evden çıkmadım sonrasında da çok yavaş hareket ettim. sürekli yatmak rahme kan gitmesin engellediği için iyi değilmiş.. ona dikkat et cnm.. bi de bu iş nasip işi hakketen RABBİM inşallah nasip olanlardan yazmıştır seni de... güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

Amin canım benim. Allah tamamına erdirir inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın tatlım. Desteğin için teşekkür ederimmmm. evet dün kalktım yemek yaptımm evin içinde dolandımmm akşamada eşimle alışverişe gdelim diyorummm oyalanacak bişeyler yapmak iyi gelecekkk sanırımmmm

vallaha neccim bilmiyorum, görümcem de 10.haftalık hamile daha reglisi geçmemişti görümcemin , annesi dediki rengin değişmiş, sonra günü geçti ve hamile olduğunu öğrendik. bilmiyorum allah bilir tabi de umutlanıyor insan ister istemez, sen de ne gibi belirtiler oldu canım, test öncesinde... ?

inşallah canım olumlu sonuç alırsınnn.. ben de ara ara kasıklarıma batmalar oldu, özellikle son günler adet ağrılarım başladı, sık idrara çıkma idrarın genelde koyu olması ve çok sık acıkma ye ye doymuyordum.. bir de yüzümde sivilceler oluşmaya başlamıştı son günlerde, kulladığımız ilaçlara bağlıyorum ama hala artrarak devam etti.. belirti mi bilmioyrum..

inşallah canım olumlu sonuç alırsınnn.. ben de ara ara kasıklarıma batmalar oldu, özellikle son günler adet ağrılarım başladı, sık idrara çıkma idrarın genelde koyu olması ve çok sık acıkma ye ye doymuyordum.. bir de yüzümde sivilceler oluşmaya başlamıştı son günlerde, kulladığımız ilaçlara bağlıyorum ama hala artrarak devam etti.. belirti mi bilmioyrum..

anladım canım benim bugün 7. günüm dün özellikle belirgin bir şekilde bel ağrım başladı ve kasıklarımda inceden ağrılar, bir taraftan regl mi olacağım diye korkuyprum diğer taraftan da acaba mı :) diyorum, bir de gazım var, bilmiyorum canım artık test günü göreceğiz, zaman durdu sanki geçmiyor günler, rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda kenidne ve kuzucuğuna iyi bak öpüyorum neccim...

Herkeze slm kızlar çok korkuyorum:18:yaaa büne kadar belimde adet agısı gibi sancım vardı ara ara karsıklarım agrıyodu çok geriliyodum ama 2 gündür kesildi :26:cmts tes günüm ama dayanamıyorum yarin yaptırcam yaaa:18: Gene tutmadıysa allahım hiç düşünmek bile istemiyorum bukadar umutlandım ogünleri yşamak istemiyorum sıkıntıdan sigara bile içtim sonrada vijdan azbı ketim kızlar duva edin dayanamıycam bu siltrese:18::18:bi pat sesi duyarsanız bilin sitresten patladım:))):51:

kızlar yarın adet olmam gerekiyor fakat hiç belirtim yok(normalde olurdu göğüslerim şişerdi belim ağrırdı)ablam rüyasında hamile olduğumu görmüş.bi yerde okumuştum adete yakın ovulasyon testi pozitifse hamilelik varmış.bi torba ov.testi vardı evde bi ara deli gibi onlarla uğraşıyordum:1::1::1: ben de bi umut yaptım ve iki çizgi aynı koyulukta çıktı.eşim hamilelik testi yapmamı yasakladı.kafam karışık.hiç umutlanmıyorum ama insan acaba diyor yaniii...akıl verin bana.:43::43::43::43:

not:cgh sonuçlarımı bekliyorum şu anda.o da gelmedi daha zaten.offf

Son düzenleme:
Herkeze slm kızlar çok korkuyorum:18:yaaa büne kadar belimde adet agısı gibi sancım vardı ara ara karsıklarım agrıyodu çok geriliyodum ama 2 gündür kesildi :26:cmts tes günüm ama dayanamıyorum yarin yaptırcam yaaa:18: Gene tutmadıysa allahım hiç düşünmek bile istemiyorum bukadar umutlandım ogünleri yşamak istemiyorum sıkıntıdan sigara bile içtim sonrada vijdan azbı ketim kızlar duva edin dayanamıycam bu siltrese:18::18:bi pat sesi duyarsanız bilin sitresten patladım:))):51:

canım benim de ağrım var diye biraz netten baktım herkeste ağrı olacak diye bir şey yok, kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış, cumartesi 12. gün mü eğer öyleyse bence de yaptırabilirsin 11. gün de çıkar bence yine de sen bilirisin ama sakşn olmaya çalış canım olur mu?

çok iyi anlıyorummm tatlım bu bizim 6. denememiz 5 kezzz negatifff sonuç almış biri olarak ama inşallah pozitifff sonucu alırsın ama cumartesiyi bekle tatlım biliyorumm çok zorrr ben bile diyorummm şimdi gideyim yaptırayım ama sağlıklı bir sonuç olmazzz. Allah hepimizin yardımcısı olsunnn. zorrrr hemde nasıl zorrrrr ama dayanacaz sabredecezzz başkası elimizden gelmiyorrrr. İnşallah iyi haberlerini alırız tatlımmm

canım benim de ağrım var diye biraz netten baktım herkeste ağrı olacak diye bir şey yok, kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış, cumartesi 12. Gün mü eğer öyleyse bence de yaptırabilirsin 11. Gün de çıkar bence yine de sen bilirisin ama sakşn olmaya çalış canım olur mu?

evet canım cmt 12 dkt aradım yaptır dedi çok hecanlıyım
delircem:18::18::18::18:

çok iyi anlıyorummm tatlım bu bizim 6. Denememiz 5 kezzz negatifff sonuç almış biri olarak ama inşallah pozitifff sonucu alırsın ama cumartesiyi bekle tatlım biliyorumm çok zorrr ben bile diyorummm şimdi gideyim yaptırayım ama sağlıklı bir sonuç olmazzz. Allah hepimizin yardımcısı olsunnn. Zorrrr hemde nasıl zorrrrr ama dayanacaz sabredecezzz başkası elimizden gelmiyorrrr. Inşallah iyi haberlerini alırız tatlımmm

çok sagol canım ama dayanamadım dkt aradı tamam dedi yaa ben yanlızım eşim garson sabah erken gece geçgeliyo hep tekim bu tedavi için işten çıktım yanlız bunalıyorum kafamda hep kuruyorum bebegim tutsun diye evden çıkmıyorum önceki tedavimde çalışıyodum kafam dalıyodu şidi tek sıkılıyorum evim 4 katlı inipcıkmak istemiyorum annem hergün arayıp rapor alıyo iyice geriliyorum alla sanada sabır güç kuvet dayanma gücü versin inşallah bu son tedavin olurda yavruna kavuşurs

çok sagol canım ama dayanamadım dkt aradı tamam dedi yaa ben yanlızım eşim garson sabah erken gece geçgeliyo hep tekim bu tedavi için işten çıktım yanlız bunalıyorum kafamda hep kuruyorum bebegim tutsun diye evden çıkmıyorum önceki tedavimde çalışıyodum kafam dalıyodu şidi tek sıkılıyorum evim 4 katlı inipcıkmak istemiyorum annem hergün arayıp rapor alıyo iyice geriliyorum alla sanada sabır güç kuvet dayanma gücü versin inşallah bu son tedavin olurda yavruna kavuşurs

rabbim gönlüne göre versin.inşallah zincire sende katılırsın.sonra da bizler tek tek.dua ediyorum hepimiz için...

kızlar yarın adet olmam gerekiyor fakat hiç belirtim yok(normalde olurdu göğüslerim şişerdi belim ağrırdı)ablam rüyasında hamile olduğumu görmüş.bi yerde okumuştum adete yakın ovulasyon testi pozitifse hamilelik varmış.bi torba ov.testi vardı evde bi ara deli gibi onlarla uğraşıyordum:1::1::1: ben de bi umut yaptım ve iki çizgi aynı koyulukta çıktı.eşim hamilelik testi yapmamı yasakladı.kafam karışık.hiç umutlanmıyorum ama insan acaba diyor yaniii...akıl verin bana.:43::43::43::43:

not:cgh sonuçlarımı bekliyorum şu anda.o da gelmedi daha zaten.offf

merlncim bence ovulasyon testi yanıltabilir , hcg testi verdiysen orada çıkabilir, ancak yine adet gününü beklesen iyi olur derim ben...

merlncim bence ovulasyon testi yanıltabilir , hcg testi verdiysen orada çıkabilir, ancak yine adet gününü beklesen iyi olur derim ben...

sağol canım cavapladığın için.ama hcg testi vermedim.genetik test sonuclarını bekliyorum.neyse belki bir mucize olur benim için...tedavinin ortasında hamile kalanlar vardır heralde.bekleyeceğim artık mecburen.sağol canım...

rabbim gönlüne göre versin.inşallah zincire sende katılırsın.sonra da bizler tek tek.dua ediyorum hepimiz için...

çok sagol canım destekleriniz için canım bende biara senin gibi test yapıyordum tabi banada yasak çıktı:1:ama ben şu durumda herşekilde inanırdım çünkü sıyırmak üzereyim benimde bir hafta kala gögüslerim arırdı bigün kala belim ama tıransferi yaptırınca hep agrıdı 10gün oldu agrıyo sengenede kantest yapır emin ol bak ben sabrediyorum yapıyorum bekliycem azkaldı buheycandan ölmesem kantesti yaptırcam allah yardımcımız olsun canım

Back