• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

:nazar:aygün ve nazlic:nazar:
tebrik ederim kızlar allah tamamına erdirsin
rabbim nazarlardan korusun topiğimizi:nazar:
darısı bizlere inşallah

senin test tarihin transferden tam 12 gün sonra mı yani 2. gün transferi olması bişey değiştiriyo mu...

ilk günü saymamışlar pınarcım bizim test günümüz 8 kasım salı yaptırabilirsek tabi :)) korkuyorum düşüünce

:))) öle valla napalım sıyırdık bizz artık ailece:))
bide ara sıra akan göz yaşlarım olmasa her şey süper aslında:((

alias blue yapma kuzumm ya nasıl beklicezzzzzzzz

Ah pinarcim hazırım zaten yoldan çıkıp 2 kasım da yaptırmaya :) yoldan
çıkarma beni :)
Saka bı yana doktorum a 3 kez sordum ısrarla cts yi bekle dedi.cikmaz mı 11 gun dedim geçiştirdi beni 5 Kasım da yap ama tüm ilaçlarını eksiksiz almaya devam et dedi.iste böyle ...

Cnm değiştirmiyor bana tam 12.gun yani 3 Kasım dediler transfer 22 Ekim de olmuştu
anladım canım...

ilk günü saymamışlar pınarcım bizim test günümüz 8 kasım salı yaptırabilirsek tabi :)) korkuyorum düşüünce
korkma kuzum her şeyin hayırlısı . bende yavaştan yol yapıyorum eşime . unutmuştuk biz sakı gününü senin msj okuyunca kurtlandım bende:))

Ah pinarcim hazırım zaten yoldan çıkıp 2 kasım da yaptırmaya :) yoldan
çıkarma beni :)
Saka bı yana doktorum a 3 kez sordum ısrarla cts yi bekle dedi.cikmaz mı 11 gun dedim geçiştirdi beni 5 Kasım da yap ama tüm ilaçlarını eksiksiz almaya devam et dedi.iste böyle ...
alias arkadaşım aslında sana yazdığım msj başkaydı:))sildim en masumunu yazdım:))
en iyisini sen ve doktorun bilir içine nasıl siniyosa öle yap canımm..

kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..

kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..
cnm inşaallah kaliteli yumoşların sonra embriyo sonrada tatlımı tatlı bebişlerin olur inşaallah :17:

:40: kyr, bbeydam, merln, aliasblue, elon, emram, tuana0225 ve ismini yazamadığım arkadaşlarım güzel dilekleriniz için çok teşekürederim allahım inşallah sizlerede nasip eder bende inanamamıştım ilk evde idrarda çift çizgi çıkmasına ama bugün sonucu görunce ne yapıcamı bilemedim farklı bir duygu bu durum cuma tekrar test yaptırıcam inşallah ikiye katlar :40:

arkadaşlar çok çok sevindimmm Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. şimdiki heyecanlar daha farklı.. İnşallah sorunsuz devam eder.. bebişlerinize iyi bakın :))

cloudy
cloudy
cloudy
:)))))))))) girme kanımmaaaaa:)))))
çok heyecanlanıyorum:)))))))

heyecanlanma kuzum benim ama kanına girmeye çalışıyor muyum evet çalışıyorum:)))))))))))))

meliscim haydi bakalım yolun açık olsungüzel güzel yumurtaların olsun işallah dularımız seninle...

slm kızlar ben uzun zamandır takip ediyorum sizi çok içten geldiniz : ) :)

ben 32 yaşımdayım eşim infertile genartta gidiyorum1.tüp bebekdenemem bu gece çatlatma

iğnemi yapıcam perşembe yum toplanıcak çok heycanlıyım tüp be ilk seferde

tutmuyor dediler çok korktum sol yumurtalığımda çok ağrı var normal mi?

allah hepimizin gönlüne göre versin ben gün gün yazarım iyi akşamlar herkese

slm kızlar ben uzun zamandır takip ediyorum sizi çok içten geldiniz : ) :)

ben 32 yaşımdayım eşim infertile genartta gidiyorum1.tüp bebekdenemem bu gece çatlatma

iğnemi yapıcam perşembe yum toplanıcak çok heycanlıyım tüp be ilk seferde

tutmuyor dediler çok korktum sol yumurtalığımda çok ağrı var normal mi?

allah hepimizin gönlüne göre versin ben gün gün yazarım iyi akşamlar herkese

Cnm hosgeldin aramıza,denemen hayırlı uğurlu ve sonu da bebekli olsun. Bilgisayara geçince eklerim seni de listemize. Burada herkes gercekten içten duygularla yazısıyla. Dert ortağı, sırdaşı, aynı yolun arkadaşlarıyla biz, dayanışma güç veriyor insana. Sen de mavi boncuklularimizdan ol inşallah.
Kasigindaki ağrı da normal cnm, yumurtaliklari çok büyüyor bu süreçte o yapıyormuş ağrıyı.

Back