Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sonucum 184,4 çıktı hamileyim
senin test tarihin transferden tam 12 gün sonra mı yani 2. gün transferi olması bişey değiştiriyo mu...
:))) öle valla napalım sıyırdık bizz artık ailece:))
bide ara sıra akan göz yaşlarım olmasa her şey süper aslında(
alias blue yapma kuzumm ya nasıl beklicezzzzzzzz
anladım canım...Cnm değiştirmiyor bana tam 12.gun yani 3 Kasım dediler transfer 22 Ekim de olmuştu
korkma kuzum her şeyin hayırlısı . bende yavaştan yol yapıyorum eşime . unutmuştuk biz sakı gününü senin msj okuyunca kurtlandım bende:))ilk günü saymamışlar pınarcım bizim test günümüz 8 kasım salı yaptırabilirsek tabi :)) korkuyorum düşüünce
alias arkadaşım aslında sana yazdığım msj başkaydı:))sildim en masumunu yazdım:))Ah pinarcim hazırım zaten yoldan çıkıp 2 kasım da yaptırmaya :) yoldan
çıkarma beni :)
Saka bı yana doktorum a 3 kez sordum ısrarla cts yi bekle dedi.cikmaz mı 11 gun dedim geçiştirdi beni 5 Kasım da yap ama tüm ilaçlarını eksiksiz almaya devam et dedi.iste böyle ...
cloudysalı günü yaptırıyor muyuz yani pınarcım :))))))))))))))))
cnm inşaallah kaliteli yumoşların sonra embriyo sonrada tatlımı tatlı bebişlerin olur inşaallahkızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..
cloudy
cloudy
cloudy
:)))))))))) girme kanımmaaaaa:)))))
çok heyecanlanıyorum:)))))))
kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..
kızlar tahlılı mı yaptırdımmmmm sonucum 236.6 cıktı.ınsalh hersey yolunda gıder yanı su duruma gore HAMILEYIMMMMMMM
kızlar sonucum 184,4 çıktı hamileyim
slm kızlar ben uzun zamandır takip ediyorum sizi çok içten geldiniz : ) :)
ben 32 yaşımdayım eşim infertile genartta gidiyorum1.tüp bebekdenemem bu gece çatlatma
iğnemi yapıcam perşembe yum toplanıcak çok heycanlıyım tüp be ilk seferde
tutmuyor dediler çok korktum sol yumurtalığımda çok ağrı var normal mi?
allah hepimizin gönlüne göre versin ben gün gün yazarım iyi akşamlar herkese