Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm benim de dileğim bu inşallah bir tiksinti gelir de içmem.kyrcım ben de transfer gününe kadar maalesef yaptım bunufakat transferden sonra kendiliğimden canım istemedi,yani aklıma geldi ama hemen savuşturdum,ben 9 yumurta gelişip,6 sının işleme alınıp 2 sinin başarıyla döllenmesinde bunun da etkisi olduğunu düşünmüyor değilimne diyeyim Allah içine tiksint versin:)
Cnm dur bu kadar bekledin 5e kadar da bekle o zaman üzül, çıkmadık candan umut kesilmez. Olmadıysa da elden gelen dua etmek, Allahım sabır versin, bir daha denemek için güç versin.Bende bugün kan verdim 10. günüm 5 te sonuç çıkacak ama dün idrar testi yaptım erken sonuç verenlerden ve sonuç tek çizgi(
Yıkıldım bu 4. kez yıkılışım . Ama en fenası bu oldu artık naparım bende bilmiyorum. Saat 5 olsun kan değeriylede sonuç çıksın rahatlıyacagım.
Bir iki gün komada olurum herhalde sonra toparlanırım.
Bende çok isterdim hamileyim diye burda yazabilmek ama bana bu iş kısmet olmayacak gibi hiçbir zaman .
Sonuç bekliyen herkese ALLAH sabır versin beklemekte çok zor coookkk...
ay ne güzel bi haber bu ALLAH tamamına erdirsin inşaallah tebrikler
çok sevindim cnm ALLAH tamamına erdirsin darısı bizlere inşaallah
umudunu kesme cnm belkide hamilesindir inşaallah sende bugün pozitif sonucu alırsın kızlar bende buün doktorumla görüştüm muhtemelen kasımın 15igibi başlarız tedaviye 28gibi transfer olur dedi ben dedimki tekrar normal tüpbebekmi yoksa dondurulmuşlarımı denesek dedim dondurulmuş embriyoların gayet iyi dedi onları deneyelim dedi e2in yüksekti busefer daha iyi sonuçlanabilir dedi hatta dondurulmuş embriyo transferinde başarı oranları daha çokmuş gittiğim hastanenin inşaallah bu sefer bende sevinenlerden olurum çünkü bidaha denermiyiz bilmiyorumyada nezaman deneriz :44:hiç bi fikrim yok
ayyyy evet aynı gün ne güzel ne heyecanlı. cidden haftaya bu gün demi test günümüz ben hiç oralı değilim sanki hiç aklımda değildi az kalmış aslınd:))) öle valla napalım sıyırdık bizz artık ailece:))
bide ara sıra akan göz yaşlarım olmasa her şey süper aslında(
ben de dün akıttım canım ara sıra gelgitler oluyor ne yazıkki tatlım neyse az kaldı yolu yarıladık yol arkadaşım :) haftaya bugün test günümüz işallah biz de aynı gün nazlic ve aygün gibi HAMİLEYİZZZZ deriz :))))
kızlar sonucum 184,4 çıktı hamileyim
ayyyy evet aynı gün ne güzel ne heyecanlı. cidden haftaya bu gün demi test günümüz ben hiç oralı değilim sanki hiç aklımda değildi az kalmış aslınd:))) öle valla napalım sıyırdık bizz artık ailece:))
bide ara sıra akan göz yaşlarım olmasa her şey süper aslında(
ben de dün akıttım canım ara sıra gelgitler oluyor ne yazıkki tatlım neyse az kaldı yolu yarıladık yol arkadaşım :) haftaya bugün test günümüz işallah biz de aynı gün nazlic ve aygün gibi HAMİLEYİZZZZ deriz :))))
Sm meryem cm benimde gogsmde kistlerm var ilk asilamadn sonra cikti ortaya bugun yazdiklarini okudum ve 2.deneme icin 1ay beklemeye karar verdim umarm rabbim hepimizn hakkinda hayrli olani verir sikma sakin kendini benim de esm 42yasnda bizde sorun yok fakat 2yildir normal ve tedavi ilede bebis yok esimin 1oglu var buda bende baski ve stress yapiyor bende cok istiyorm bir bebek buara bende sigara kullaniyorm ama transferdn sonra icmedim songunlerde adetbelirtileryle tekrar basladim simdi aralik basi dondurulmsla denicez superfresh bebislerimi almadan once birakicam insallah yine dua edelim hepimiz icin
kızlar tahlılı mı yaptırdımmmmm sonucum 236.6 cıktı.ınsalh hersey yolunda gıder yanı su duruma gore HAMILEYIMMMMMMM
Yaşasınnnnnn, kızlar Allah sizden ve bebeklerinizden razı olsun. Çok mutlu ettiniz bizleri, günler sonra rahat bir ohhh çektik. Allahım nazarlardan korusun, sıcacık annelerine sıkı sıkı sarsın bebeklerinizi.kızlar sonucum 184,4 çıktı hamileyim
Çok saol Pınarcım dogru söylüyorsun ama his olarakta olumsuz hissediyorum. Dedigin gibi hayırlı ise Allah banada nasip edicek.
inşaallah seninki pozitiftir cnm benimki ve burdaki arkadaşlarda sırasıyla pozitifi görelim inşaallahİnsallah ama ...
Seninde insallah tedavin süper geçer dondurulmuşlarla çok kolay ve banada doktor başarı şansı daha yüksek demişti. Vücut çok az yıpranıyor hemde..
evet cnm az kaldı bebeklerimi ısıtmaya tabiki şükürler olsun cnm diğer iki tedavimde dondurulmaya yumurtam kalmamıştı busefer var ALLAHA şükür bide tutunup 9ay 10gün bırakmasalar bizi bizden mutlusu olmaz inşaallah busefer olumlu sonuçlanır tedavilerimizdoktoruda bıktırdım sorularımla bu sefer kanpıhtılaşma testini bide bi test varmış embriyo tutunmasıyla alakalı gerek görmedi bende tamam dedim :26:Tuanacm. Yanls okumadiysam dondurulmus denuceksin sende bende bugn gorstum dr la aynen sans yuksek dedi aralikta tekrar superfresh bebislerimiz var raht ol sukretmek lazim hem bebisler var yedekte hemde onlari kullanabilecek maddi imkanlar rahtol lutfen bol dua edelim hepimiz icin
evet cnm az kaldı bebeklerimi ısıtmaya tabiki şükürler olsun cnm diğer iki tedavimde dondurulmaya yumurtam kalmamıştı busefer var ALLAHA şükür bide tutunup 9ay 10gün bırakmasalar bizi bizden mutlusu olmaz inşaallah busefer olumlu sonuçlanır tedavilerimizdoktoruda bıktırdım sorularımla bu sefer kanpıhtılaşma testini bide bi test varmış embriyo tutunmasıyla alakalı gerek görmedi bende tamam dedim :26:
kızlar tahlılı mı yaptırdımmmmm sonucum 236.6 cıktı.ınsalh hersey yolunda gıder yanı su duruma gore HAMILEYIMMMMMMM
kızlar sonucum 184,4 çıktı hamileyim
yok cnm benim doktorum biz elimizden geleni yaptık gerisi ALLAHA kalmış demişti aynen benim doktorda güvenmişti olumsuz olarak e2yüksek diye banada tek transfer yaptı nasipte yokmuş demekki inşaallah olucak bu sefer cnm biz elimizden geleni yapıyoruz transferden sonra nasıl rahat ediyosan öyle yap cnm ben ilk tedavimde bişey bilmediğim için çok rahattım tutunmuştu bebeğim belkide fazla kurcalamamak rahat olmak lazım bilemiyorum:44:sigara içmiyorum cnm eşimde 5sene falan oldu bırakalı inşaallah sigarayıda bırakabilirsin cnm ALLAH yardımcımız olsun seneye bu vakitlerde bebeklerimiz kucaklarımızda olsun inşaallahAynen cnmm bende deli ediyrm bosver isleri ne paraveriyrz okadar basta yapmadi 2trasfer simdi tkrar ugrasiurz bizi hayal kirikligina ugratiniz dyor ekipce cokguvnmistik tutmadi sasirdik diyr ben zevk aldim sanki tutmaynca asil soku niz yasadik cok gaz vermislerdi cunku kesin diye bende istedim test bu benim 2.kimyasal gebelik insallh busefer olcak diyorm aralikta ben cok stress yapmstim busefer 3gun yatak 9gun sokak alisveris :)) rabbim busefer guldurucek hepimizi inaniyorum buna sigara iciyormusn sende cnm benim tek kotu alisknligim transfrdn sonra biraktim sonc olumsz olunva tekrar basladim