- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
arkadaşlar sonucum 106 19 ekimde transfer olmuştu çok mutluyum umarım ikiye katlar
çok sevindim cnm gözün aydın
allah tamamına erdirsin darısı izlere inşallah
çok üzgünüm cnm inşaallah bidahaki tedavinde pozitif sonuçlanırgünaydınn kıızlar...
malesefff negatif çok kötüyüm
inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur inşaallah tedavin pozitif sonuçlanır cnmarkadaşlar selam,
sizleri özledim kaçamak yaptım yazıyorum, başımdaki jandarmalar izin vermiyor internete :)
öncelikle çok kısa süre ile baktım, negatif sonuçlar için gerçekten çok üzüldüm, allah yardımcınız olsun, allah sabır versin.
dün transfer yapıldı arkadaşlar, çok zorlandım, sıkışık halde nerdeyse 3 saate yakın beklettiler. doktorum 8 hücreli 1. kalite bir embryo yerleştirdiklerini belirtti. bakalım bundan onrası rabbime kalmış artık, bekleme süreci başladı, bayrama denk geldiği için test gününü 10 kasıma verdiler, tabi ben o güne kadar beklemeyi düşünmüyorumm :)
hepinizi çok öpüyorum dularınızı bizden eksik etmeyin, ben de hepiniz içindua ediyorum. şimdilik hoşçakalın kızlar......
tedavin hayırlı pozitif sonuçlanır inşaallahslm kızlar az önce eve geldim iyiyim çok şükür
sadece5 yumurta toplamışlar( dr çok zorlandık dedi kiloluyum ya ondan heralde
aslında çok yumurtam vardı hepsini almamışlar sadece 5 tane aldık dedi hemşire yaklaşık 1buçuk saat sürdü ameliyathaneden çıkmam
odaya geldiğimde biraz ağrım vrdı iğne yaptı hemşire simdi bomba gibiyim allahıma şükürler olsun atlattım yarın aricaklar inşallah 5 yumurtamda döllenir
pazartesi transfer
liste çok güzel eline sağlık bekleyen arkadaşlar da inşallah pozitifi görür negatif alanlarda bi dahaki denemede olur inşallah
bu arada yaşım 27 merkezi memorial
Gözünaydın, ben listemize ekledim seni, bilgilerini de yazarsan araştırma yapan arkadaşlar bakıyor çünkü bilgilere.inşallah canım
malesef canım merkeze gidince kalan 1 taneninde 2.kalite olduğunu öğrendim doktoruma neden böyle oldu benim beklentilerim yüksekti 2 transfer yapacaktık dedim şükretki transfer edilecek bir embriyon var oda olmayabilirdi dedi. salyasümük ağladım bende transfer masasında
Canım hiç canını sıkma aynen benimde 4 tane yumurtam toplandı bunlardan üçü kalitesiz çıktı. sadece bir tanesini döllediler. Bende senin gibi çok üzülmüştüm. Her gün o embriyonun haberini almak için sabırsızlanıyor bir yandan da çok korkuyordum. Ama Allahıma şükürler olsun 3 gün normal gelişti ve transferi yaptılar. Bugün benim test günümdü beta hcg sonucu 143 çıktı bakalım şimdilik hamiş gibiyim. iki gün sonra yine teste gideceğim. İnşallah Allah tamamına erdirir.
Canım sende hiç korkma iyi düşün iyi olsun senin şu anki halini çok ii anlıyorum. İnşallah sende benim gibi mutlu haberni alırsın. Allah yardımcın olsun.
Cnm yaaa çok zor dayanmak, haklısın ama yapacak tek şey acını yaşayıp kendine gelmek. Geçecek hepsi, inan bana geçecek bir bakmışsın günler geçmiş sen yeni bir deneme için yollara düşmüşsün. Heyecan aynı, umut aynı... Elbet olmadığını düşünmek, yaşamak çok acıtıyor ama Allah biliyor bebeklerimizin ne zaman geleceğini. Sabır diliyorum senin için, geçeceğine inan arkadaşım.arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum tek tek cvp yazamadım bu süreci nasıl atlatacağım bilemiyorum pskolojik destek almam lazım kendimi çok kötü hissediyorum elimde değil.bacaklarım bağı çözüldü sanki dünya başıma yıkıldı biliyorum bunlarda geçicek.çevremde ilk denemesi tutan okadar insan vardıkı kuzenlerim eltim hep onları örnek aldım onların ilk denemesi tuttu inş benimde olumlu olur diyordum ama bir taraftanda çok umutsuzdum dr um çok umutluydu benden önemli bir sorun yoktu eşimdede bendede 5.gün embriyosu koydum senin rahat olman için transferi bile anestezili yaptım nasıl oldu anlamadım diyor tabi herşey rabbimin elinde o izn verirse herşey olur.dr um istersen hemen başlayalım dedi 2 tane dondurulmuşum var istersen histereskopi yapalım dedi kararı sana bırakıyorum dedi rahmin içine bakmak istiyorum neden olmadığını araştrmak istiyorum dedi dr um bende kararı ona birakıyorum bu ay dinlenip aralık ayında inş başlamak istiyorum tekrardan
Cnm opu günün bugün hayırlı haberlerle gel inşallah,bol bol yumurta toplasınlar inşallah.iyim canım sen nasılsın biraz var ama tranfer sonrası için daha çok skıntı yapıyorum şimdiden...
Ahhh cnm çooook geçmiş olsun. Sabır diliyorum, Allahım güç versin. Birgün olacak cnm benim hep bunu düşün, bu süreçte bize güç veren tek şey bu.günaydınn kıızlar...
malesefff negatif çok kötüyüm
Cnm bebeğine iyi bak, zorlama sakın kendini, inşallah iyi haberler vereceksin bizlere, geçti tüm acılar, şimdi bebeğinle keyif zamanı, Allahım tekrar yaşatmasın, hayırla gelsin kuzun.arkadaşlar selam,
sizleri özledim kaçamak yaptım yazıyorum, başımdaki jandarmalar izin vermiyor internete :)
öncelikle çok kısa süre ile baktım, negatif sonuçlar için gerçekten çok üzüldüm, allah yardımcınız olsun, allah sabır versin.
dün transfer yapıldı arkadaşlar, çok zorlandım, sıkışık halde nerdeyse 3 saate yakın beklettiler. doktorum 8 hücreli 1. kalite bir embryo yerleştirdiklerini belirtti. bakalım bundan onrası rabbime kalmış artık, bekleme süreci başladı, bayrama denk geldiği için test gününü 10 kasıma verdiler, tabi ben o güne kadar beklemeyi düşünmüyorumm :)
hepinizi çok öpüyorum dularınızı bizden eksik etmeyin, ben de hepiniz içindua ediyorum. şimdilik hoşçakalın kızlar......
Gözünaydınnnnn, çok güzel bir haber bu 2 gündür çok üzüldük, nefes oldun bizlere, inşallah katlanır değerin, bebeğin 9 ay içinde sağlıklı olsun.arkadaşlar sonucum 106 19 ekimde transfer olmuştu çok mutluyum umarım ikiye katlar
:))) İşte doğru cevabı bulmuşsun, düşünme gerçekten bak 6 gün sonra öğreneceksin sonucu, bebeğin en az o güne kadar seninle,daha da fazlası mevlaya kalmış diye düşün. iyi düşün iyi olsun cnm benim... Takılma bu kadar...
Aminnn, Senin bebeğine de ömür versin. Gözünüz aydın olsun cnm.Umudunuzu hiç kaybetmeyin 5 yıldır bekliyodum ben arkadaşlar.2. aşılama ile gebe olduğumu öğrendim....daha minnak kadar:) ne ilaçlar ne tedaviler denedim....polikistik vardı....artık tüp bebeğe geçecekken gebe olduğumu öğrendim.....Allahım isteyen herkese nasip etsin....
Aşk olsun cnm çok mutlu olduğum sizi gördüğüme, seninle çok zaman geçiremedik ama ablanla epey sohbet ettik, çok tatlı biri. Çoook selamlarımı ilet, sen de bebeğine ve kendine iyi bak.KYRACIM dün bizi yanlız bırakmadın arkadaşım sna teşekkür edemedim, ameliyathanede de çok beklettiler beni transfer öncesi .....
dün geldiğin için bizi yanlız bırakmadığın için çok teşekkürler tatlım, allah senden razı olsun, k.i.b.
Bünyeden bünyeye değişir sanırım. Ben 3.tedavimi oluyorum, hiç kilo almadım. Amaaaa çoooook şişlik yapıyor vücutta onu biliyorum. Kilom aynı ama özel bir kaç yer çok şiş:)))arkadaşlar iğneler kilo yapıyor mu kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?