arkadaşlar çok saolun benim ilaçlarm
gonal f 5kutu
menopur amp 4kutu
cetrotide 0.25 5kutu
ovitrelle 250 microg hazır enjektör 1kutu ne kadar alsam bilmiyorum sizin iğnelerden farklı sankiii
ama dr ayın 1ine kadar 3er kutu kullanılcağını yazmış bu arada biraz önce hasta oldum gibi
yaptım igneyi hayırlısı olsun inş.
hayırlı olsun canım benim bugün kaçıncı günün iğnelere başlayalı
sagol canım 15 de başladım 13 gün olması lazım bu gün ikide son igneyi vurdum
uzun sürmüş biraz seninki canım ya 10 güne bitiyo diyolar benimde bu cmrtsi 10.gün ogün usg var büyük ihtimalle pazrtesi opu olur dediler cmrtsi akşamı çatlatmayı yapmam lazım o zmn
üç pozitif sonuç gelecek inşalllah yarın,iki gün sonra da benim sonuç günüm :18: ,vallahi çoook heyecanlıyım, adet olucak gibi de hissediyorum:26:
inş canım iyi haberler alırız bende sabahtan gideceğim klınığe çok korkuyorum yarın olsun istemiyorum.bende hiç bir belirti yok sadece adet sancılarım var birde ara ara kasıklarıma kramp giriyo sanki bıçak giriyo gibi sende belitiler varmı?
hayırlısı olsun inşallah hakkında geç olsun güç olmasın demiş büyükler inan var bir bildikleri inşallah bu son tedavin olsun sağlıcakla al bebişini kucağına..Selam arkadaslar öncelikle Sonuc bekleyenler insallah emekleriniz bosa cikmas insallah yavrularinizz sizinledir Rabbim yardimciniz olsun..Bizde Allahin izniyle 2.ciye basladik.Gecen hafta esim tese ameliyati oldu..Aslinda hic umudumuz yokdu Cunku 2 sene önce turkiyede yabtirdigimizda doktor sadece 2 tane bulmustu esimde sperm tup bebek sonucumuz negativ oldugu icin 2 sene ara verdikvee bu sefer gecen haftaki tese ameliyatinda rabbime sukurler olsun doktor 8 tüp sperm bulundugunu ve her tüpde biner tane oldugunu söledi ve dondurduk..Tam hersey guzel gidiyodu bu sefer 2santimlik kistimden dolayi doktor ameliyatla alinmasi gerektigini söledi ve pazartesi gunu gelmemi söledi.ameliyatim ne kadar surer ne zaman yabilir bilemiyorum pazartesi ogrencez artik.6 senedir bekliyoruz bi kac hafta daha beklesem bise olmas herhalde. Rabbim Hepmizin yardimcisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?