2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

wish,karasu ve mersin allah yardımcınız olsun canlarım iyi haberlerle 3 tane bebiş haberiyle bekliyoruz sizleri rabbimin izniyle darısı önce size sonra bizlere inşallah...

üç pozitif sonuç gelecek inşalllah yarın,iki gün sonra da benim sonuç günüm :18: ,vallahi çoook heyecanlıyım, adet olucak gibi de hissediyorum:26:

benimkide öyle doktor bakıyo hemşire ne kullanman gerektıgini söylüyo 6 kere gittim 2 kere doktorla konuşma fırsatı buldum digerlerinde hemşireyle onların söylemesini beklersek insanın aklında o kadar soru oluyorki her gidişimde bi iki cevap almaya çalıyorum bazen eve gelince niye şunu sormadım bunu sormadım diyorum...

[SUP][/SUP]
canım güzel haberler veririz inş çok korkuyorum sabah olsun istemiyorum olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum.

inan ben de sonuç günü yaklaştıkça olmusuz olduğuna daha çok inanmaya başladım,yalnız sen kasıklarımda batma hissediyorum gibi birşey yazmışsın galiba, benim daha önceki hamileliğimde de test günümden itibaren öyle ağrılarım olmuştu

bereb-beratcım seninde sorunun erkek galiba ama çocuğunda var nasıl oldu çocuğun o da mı tüp bebek bizim sorunumuzda erkek eşimde sayı hareket ve şekil bozukluğu var

olumsuz düşünme canım bence yine hamilesindir inş bakalım artık benim sonuç neyi gösterecek merak korku heyecan hepsi var olumsuz sonuç almaktan korktuğum için sırf klınığe gidiyorum test yapmaya yoksa bizim burdada yaptırırdım elime test sonucunu almaktan çok korkuyorum yaa olmadıysa en azından orda hemşireler açıklama yaparlar belki

Cnm gelsin o günler de elbet gecer, adet için zamanım var daha 28eylulde son dkh ni kullanacağım. 3kadimda randevum var, doktorcum o güne hastalanmış olacaksın dedi. Yani benim iğneler 3kasimda baslar. Benim isim uzun anlayacağın, hele siz bir atlatın su transferleri hayirlisiyla)

Slm kyr cm ben de seninle ayni merkezde tedvidym yanlis okumadiysam!benim sonuc yarin dr kim senin bugun zor gecti benim icin rabbim hepimize guzellikler yasatsin !
Cnm sende mı i̇renbe desin? Benim doktorum Ahmet Zeki İsik. Senin Dr kim? İnşallah yarın güzel haberlerini verirsin bize

arkadaşlar yarın büyük gün tahlil vermeye gidiceğim dualarınızı benden esirgemeyin yarın inş sizlere güzel heberler veririm.
Bu gece duamda olacaksin. Dilerim güzel haberine sevinelim hep birlikte.

Cnm bugün senin de test gunün, Diliyorum yarın hepimizi coook mutlu edin. Allahım sabır versin, zor son saatler, sizlerleyiz, gülsün yüzleriniz.

canım gece 1 de kime yaptırcan iğneyi çatlatma iğnesi dimi bu bana hastaneye gidip orda yaptırcan dediler şu buzdolabında tuttuğumuz çatlatma iğnesini

ben ilaçlarımı klinikteki eczaneden alıyorum bu igne için buzdolabında tut falan demedi bende getirdim koydum öyle yani yaklaşık 12 saattir dışarda acaba bişey olurmu? niye düzgün bilgilendirmezlerki bilmem.

Son düzenleme:
ben ilaçlarımı klinikteki eczaneden alıyorum bu igne için buzdolabında tut falan demedi bende getirdim koydum öyle yani yaklaşık 12 saattir dışarda acaba bişey olurmu? niye düzgün bilgilendirmezlerki bilmem.

canım benim ilaçlar gonal f 450,cetrodite ve çatlatma iğnesi işte onun adını bilmiyorum gonal f ve cetrodite 25c nin altında oda sıcaklığında ama çatlatma iğnesi 2-8 c arasında saklanmalıymış öyle dediler prospektüslerdede öyle yazıyo zaten canım açıp bi oku bakalım kağıdını

ovitrelle buzdolabında tutulması gereken bir iğne aynı puregon gibi
bana eczaneden bitane buz kalıbı verdiler eve gidene kadar bozulmasın diye
keşke sorsaydın eczacıya

arkadaşlar çok saolun benim ilaçlarm
gonal f 5kutu
menopur amp 4kutu
cetrotide 0.25 5kutu
ovitrelle 250 microg hazır enjektör 1kutu ne kadar alsam bilmiyorum sizin iğnelerden farklı sankiii

ovitrelle buzdolabında tutulması gereken bir iğne aynı puregon gibi
bana eczaneden bitane buz kalıbı verdiler eve gidene kadar bozulmasın diye
keşke sorsaydın eczacıya

evet canım aynı benimde senin gibi oldu buz kalıbı içinde getirdim bi uzun kutu iki tanede küçük kutu var ynında ama nasıl kullanılacağını okumadım nasıl bilmiyorum kendimiz vurabiliyosak bende öyle yapayım ya hastaneye gitmeyim bi onun için o da yine göbekten mi yapılıyo diğer iğneler gibi acaba canım?

evet okudum ama sen söyledikten sonra hemen dolaba koydum ama öglende beri dışarda ilk tedavimde eczacı bazı igneri buz aküleri varya onlara sarıp veriyodu eve gidincede dolaba koyun diyodu bişey söylemeyince bende koymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…