inş ben gece birde ignemi vurucam 11 de orda olmamı söylediler 12 de olucakmış
saol canım ya valla burası olması iyice sap kalıcaz siz değerli dert ortaklarımdan öğreniyorum iyi ki varsınız bana pek bilgi verilmiyo gidiyorum kan veriyorum tamam git biz seni arayıp sonucu bildircez diyolar sonra arıyolar sonuç iyi iğnelere aynı dozda devam şu gün yine gel diyolar gidiyorum gittiğimde usg çekiliyo yumurtaların boyutlarını doktor söylüyo hemşire yazıyo o ara duyuyorum yoksa kimsenin bilgi falan verdiği yok usg den çıkıyorum iğnelere aynı dozda devam şu gün gel bi sorun yok dimi diyorum yok yok diyolar yani karşılarına alıpta adam akıllı bilgi verilmiyo herkese mi böyle yapılıyo ya her hastane mi böyle yoksa sadece benim kimi?
wish,karasu ve mersin allah yardımcınız olsun canlarım iyi haberlerle 3 tane bebiş haberiyle bekliyoruz sizleri rabbimin izniyle darısı önce size sonra bizlere inşallah...
üç pozitif sonuç gelecek inşalllah yarın,iki gün sonra da benim sonuç günüm :18: ,vallahi çoook heyecanlıyım, adet olucak gibi de hissediyorum:26:
canım güzel haberler veririz inş çok korkuyorum sabah olsun istemiyorum olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum.
wish dualarımız seninle dileyim yarın güzel haberlerle donersin burda bizimle paylaşırsın inş...
canım gece 1 de kime yaptırcan iğneyi çatlatma iğnesi dimi bu bana hastaneye gidip orda yaptırcan dediler şu buzdolabında tuttuğumuz çatlatma iğnesini
[SUP][/SUP]
inan ben de sonuç günü yaklaştıkça olmusuz olduğuna daha çok inanmaya başladım,yalnız sen kasıklarımda batma hissediyorum gibi birşey yazmışsın galiba, benim daha önceki hamileliğimde de test günümden itibaren öyle ağrılarım olmuştu
bereb-beratcım seninde sorunun erkek galiba ama çocuğunda var nasıl oldu çocuğun o da mı tüp bebek bizim sorunumuzda erkek eşimde sayı hareket ve şekil bozukluğu var
Cnm gelsin o günler de elbet gecer, adet için zamanım var daha 28eylulde son dkh ni kullanacağım. 3kadimda randevum var, doktorcum o güne hastalanmış olacaksın dedi. Yani benim iğneler 3kasimda baslar. Benim isim uzun anlayacağın, hele siz bir atlatın su transferleri hayirlisiylakyracım sen de regl olmayı bekliyoyormuşsun, allaha şu regl olunca iğneler başlasın zaman çok çabuk geçiyor, yok yumoşlar bu kadar oldu şöyle oldu derken hoop bir bakmışsın opu, sonra kaç tanesi döllendi telaşı sonra transfer...... haaaaaaa transfer sonrası 12 gün bu kadar çabuk geçer mi bak işte onun hakkında yorum yapamıyorum henüz :)
Cnm sende mı i̇renbe desin? Benim doktorum Ahmet Zeki İsik. Senin Dr kim? İnşallah yarın güzel haberlerini verirsin bizeSlm kyr cm ben de seninle ayni merkezde tedvidym yanlis okumadiysam!benim sonuc yarin dr kim senin bugun zor gecti benim icin rabbim hepimize guzellikler yasatsin !
Bu gece duamda olacaksin. Dilerim güzel haberine sevinelim hep birlikte.arkadaşlar yarın büyük gün tahlil vermeye gidiceğim dualarınızı benden esirgemeyin yarın inş sizlere güzel heberler veririm.
canım gece 1 de kime yaptırcan iğneyi çatlatma iğnesi dimi bu bana hastaneye gidip orda yaptırcan dediler şu buzdolabında tuttuğumuz çatlatma iğnesini
ben ilaçlarımı klinikteki eczaneden alıyorum bu igne için buzdolabında tut falan demedi bende getirdim koydum öyle yani yaklaşık 12 saattir dışarda acaba bişey olurmu? niye düzgün bilgilendirmezlerki bilmem.
ben ilaçlarımı klinikteki eczaneden alıyorum bu igne için buzdolabında tut falan demedi bende getirdim koydum öyle yani yaklaşık 12 saattir dışarda acaba bişey olurmu? niye düzgün bilgilendirmezlerki bilmem.
ovitrelle buzdolabında tutulması gereken bir iğne aynı puregon gibi
bana eczaneden bitane buz kalıbı verdiler eve gidene kadar bozulmasın diye
keşke sorsaydın eczacıya
canım benim ilaçlar gonal f 450,cetrodite ve çatlatma iğnesi işte onun adını bilmiyorum gonal f ve cetrodite 25c nin altında oda sıcaklığında ama çatlatma iğnesi 2-8 c arasında saklanmalıymış öyle dediler prospektüslerdede öyle yazıyo zaten canım açıp bi oku bakalım kağıdını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?