Arkadaşlar,ben ilk evliliğinden 18 yaşında çocuğu olan ama 2. evliliğimi 12 yıl önce yapmış olmama rağmen gerek miyom gerek yumurta rezervlerimin azalması gerek bir dönem prolaktin hormonumun artması gerekse yoğun yaşadığım stresli dönemler neticesinde gebelik elde edemeyen bayanım.2001 yılında 6 haftalık düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu maalesef...Son 1 yıldır tüp bebek tedavileri ile uğraşıyoruz,ha bu arada yaşım 40(( 26 eylülde başlayan 3.tüp bebek tedavimizin sonucunda nihayet 4 hafta 4 günlük gebeyim.b-hcg değerlerime 3 kez baktırdım ve her seferindede 2 günde bir 2 ye katladı..06/10/11 de 6 adet yumurtam toplandı.hepsininde kaliteli olduğu söylendi ve 4.güne kadar beklediler sağlıklı oldukları için 10/10/11 de 2 adet embriyom transfer edildi..22/10/11 de kan tahlil sonucuma kadar yaşadığım stresi anlatmam mümkün değil...İlk 3 gün yattım sadece tuvalet için ve yemek yerken kalktım..Sonra evin içinde ağır hareketler ve ağır kaldırma dışında dolandım...Stres ister istemez oluyor ama genelde pozitif düşünmeye çalıştım...Elimi karnıma koydum bebeklerimle iletişim kurmaya çalıştım..VEEEE mutlu sona şimdilik pozitif sonuca ulaştım,umarım allahım bebeklerimi kucağıma almayıda nasip eder...
10 gün sonra keseleri görmeye gideceğiz,inşallah....Sizlere şunu söylemek istiyorum,eğerki allah kısmet ettiyse bunu bize hiçbir şey önüne geçemez...Her zaman pozitif olun ve ümidinizi hiçbir zaman yitirmeyin...Çünkü şuna inanın hayatta imkansız diye hiçbir şey yok,asla... Benim ilk 2 tedavimi yaptırdığım merkezde asla çocuk sahibi olamazsın dediler ve donör önerdiler...Uzun araştırmalarım sonucu çok sevdiğim doktorum ve ekibi ile tanıştım..Onlara çok çok teşekkür ediyorum...Ha bu arada kullandığım ilaçların etkisi ile vede bu dönemde normal kabul edilen ağrı ve sancılarım oluyor ama bunların hepsi çok normalmiş...Meraklanmayın bunları yaşıyorsanız...
Allah herkesin kucağını doldursun ve gönüllerindeki muratlarını versin diyorum..Aramızda çok genç olanlar var ve ben bu yaşta birçok problemi yaşayarak bu yaşta bu sona gelebildiysem siz haydi haydi gelirsiniz:))Örnek olabilmek için uzun yazdım..
HEPİNİZE SEVGİLER......
slm kızlar...şimdi klinikten aradılar durum kontrol etmek için.test günüm cumaydı ama yarında yaptırabilirmişim..ayyyy dahada heyecanladımm bu gece hiç geçmezzz artık.sabah işe gelmeden kan veririmm:):)inşallah güzel sonuçla gelirimm inşallahh
Slm. Wish bende sabh kan vermeye gidicem dua edelim hepimiz icin belirti varmi sende ben kendimi adet olucak gibi hissediyorum
Hayirlisi olsun simdiden insallah iyi hbr aliriz
wish canım geldimi büyük günün ayy ne heyecanlı :) şimdiden ii şanslar işallah iyi haberler verirsin bizlere....dularımız seninle ........
Slm. Wish bende sabh kan vermeye gidicem dua edelim hepimiz icin belirti varmi sende ben kendimi adet olucak gibi hissediyorum
Hayirlisi olsun simdiden insallah iyi hbr aliriz
senin usglerde söylemedilermi kaç mm olduklarını canım ya birinin 18 mm olması bana fazla gibi geldi.Bi de şimdi pazartesi günü opu olacaksa hangi gün ilişkşye girmek lazım en az 3 gün diye biliyorum ama hastaneden hiç bişey söylemediler
Slm berencm ben3 ekimde basladim tedaviye 12ekim sabahi 15 yumurta toplandi 12tane dollendi 15 ekimde 9 tane 1.kalite 8 hucreli embriyo vardi ama bana dr 1tane transfer yapti geri bebisler donduruldu. Hayrlisi olsun senin icin bence mumkunse 2tane transfr yaptir
Ben cok istedim 2transfer enazindan 1 i tutar diye dusunuyorm ben yarin sonuc alicm bakalim ne olucak dua edlim hepimiz icin rahat ol lutfen
herkese slmlar
kızlar cuma sabah opu m var inşallah iyi geçer
10-12 tane yumurta alcaz dedi dr um.pazarteside transfer yapacaklar
bu akşam 23 de ovitrelle vurcam grip olcam heralde başım ağrıyo burnum tıkandı anca hapşuruyom:))
hemşireye söledim grip ilacı fln kullanma dedi ne yapsamki
merhaba beydam allahın izniyle iyi geçer inş benimde cuma günü toplancak ama pazartesi ya çarşamba tranfer güzel haberi aynı gün alıcaz inş...
slm kızlar...şimdi klinikten aradılar durum kontrol etmek için.test günüm cumaydı ama yarında yaptırabilirmişim..ayyyy dahada heyecanladımm bu gece hiç geçmezzz artık.sabah işe gelmeden kan veririmm:):)inşallah güzel sonuçla gelirimm inşallahh
inşallah canım benim
cuma saat 10 da benimkide genel anestezi olcak
senin nasıl lokal mi genel mi?
vallahi onu hiç sormadım ama genel olur herhalde yani ben öyle düşünüyorum ilkte genel oldu ama başka yerde inş buda oyle olur.
Selam arkadaslar öncelikle Sonuc bekleyenler insallah emekleriniz bosa cikmas insallah yavrularinizz sizinledir Rabbim yardimciniz olsun..Bizde Allahin izniyle 2.ciye basladik.Gecen hafta esim tese ameliyati oldu..Aslinda hic umudumuz yokdu Cunku 2 sene önce turkiyede yabtirdigimizda doktor sadece 2 tane bulmustu esimde sperm tup bebek sonucumuz negativ oldugu icin 2 sene ara verdikvee bu sefer gecen haftaki tese ameliyatinda rabbime sukurler olsun doktor 8 tüp sperm bulundugunu ve her tüpde biner tane oldugunu söledi ve dondurduk..Tam hersey guzel gidiyodu bu sefer 2santimlik kistimden dolayi doktor ameliyatla alinmasi gerektigini söledi ve pazartesi gunu gelmemi söledi.ameliyatim ne kadar surer ne zaman yabilir bilemiyorum pazartesi ogrencez artik.6 senedir bekliyoruz bi kac hafta daha beklesem bise olmas herhalde. Rabbim Hepmizin yardimcisi olsun..[/QUOT
slm cnm herşeyde vardır bir hayır
inşallah en kısa zamanda alırsın bebğini kucağına
senin usglerde söylemedilermi kaç mm olduklarını canım ya birinin 18 mm olması bana fazla gibi geldi.Bi de şimdi pazartesi günü opu olacaksa hangi gün ilişkşye girmek lazım en az 3 gün diye biliyorum ama hastaneden hiç bişey söylemediler
arkadaşlar yarın büyük gün tahlil vermeye gidiceğim dualarınızı benden esirgemeyin yarın inş sizlere güzel heberler veririm.
rabbim yardımcımız olsun
saat23 de ovitrellemi vuruncam son iğnelerimiz olsun inşallah
senin opu kaçta yapılacak?
18mm küçük bile 22 veya 24 olması lazım
arkadaşlar yarın büyük gün tahlil vermeye gidiceğim dualarınızı benden esirgemeyin yarın inş sizlere güzel heberler veririm.
derencim benimde cuma opu olucak 18 fazla degil bence benimde 18,17 16,5 ve daha kuçuk 18 tane yumurtam vardı ve iki gün daha igne verdi demekki yeterli görmedi bide bize ilişkinin yasak oldugunu söyledi hemşire 2 günden fazla 7 günden az olması gerekiyormüş sperm alımı için yinede dr daniş bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?