2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

bahar ablacım gerçekten senin öykün umut oldu bizlere, herkesin bir hikayesi var, işallah hikaylerimizn sonu mutlu son olur:)

mersinn geldi ha test günü? haydi bakalım cnım dularımız seninle, bol şanslar

Slm. Wish bende sabh kan vermeye gidicem dua edelim hepimiz icin belirti varmi sende ben kendimi adet olucak gibi hissediyorum
Hayirlisi olsun simdiden insallah iyi hbr aliriz

karasu senin de test günün ha, yarın bol bol hamiş haberleri alacağız işallah sana da bol şanslar dilerim

Slm. Wish bende sabh kan vermeye gidicem dua edelim hepimiz icin belirti varmi sende ben kendimi adet olucak gibi hissediyorum
Hayirlisi olsun simdiden insallah iyi hbr aliriz

inş canım iyi haberler alırız bende sabahtan gideceğim klınığe çok korkuyorum yarın olsun istemiyorum.bende hiç bir belirti yok sadece adet sancılarım var birde ara ara kasıklarıma kramp giriyo sanki bıçak giriyo gibi sende belitiler varmı?

yarın test gunu olan arkadaslarım. Allah yar ve yardımcınız olsun ....
3 adet pozitif sonuc alır moral buluruz ınsallah

18mm küçük bile 22 veya 24 olması lazım

bende 2 tane istedim ama yasal olmadıgını söyledi benim ikinci oldugu için ikiden sonrası bide belirli yaş aranıyormuş o yüzden bitane koyucaklar cuma günü toplanıcak... inş yarın seninde hayırlı haberlerini duyarız burdan.Rabbim herkesin duasını kabul eder inş...AMİNNMN

merhaba beydam allahın izniyle iyi geçer inş benimde cuma günü toplancak ama pazartesi ya çarşamba tranfer güzel haberi aynı gün alıcaz inş...

canım inşallah yarın hayırlı haberlerini burdan bize yazmak nasip olur...

Selam arkadaslar öncelikle Sonuc bekleyenler insallah emekleriniz bosa cikmas insallah yavrularinizz sizinledir Rabbim yardimciniz olsun..Bizde Allahin izniyle 2.ciye basladik.Gecen hafta esim tese ameliyati oldu..Aslinda hic umudumuz yokdu Cunku 2 sene önce turkiyede yabtirdigimizda doktor sadece 2 tane bulmustu esimde sperm tup bebek sonucumuz negativ oldugu icin 2 sene ara verdik vee bu sefer gecen haftaki tese ameliyatinda rabbime sukurler olsun doktor 8 tüp sperm bulundugunu ve her tüpde biner tane oldugunu söledi ve dondurduk..Tam hersey guzel gidiyodu bu sefer 2santimlik kistimden dolayi doktor ameliyatla alinmasi gerektigini söledi ve pazartesi gunu gelmemi söledi.ameliyatim ne kadar surer ne zaman yabilir bilemiyorum pazartesi ogrencez artik.6 senedir bekliyoruz bi kac hafta daha beklesem bise olmas herhalde. Rabbim Hepmizin yardimcisi olsun..

derencim benimde cuma opu olucak 18 fazla degil bence benimde 18,17 16,5 ve daha kuçuk 18 tane yumurtam vardı ve iki gün daha igne verdi demekki yeterli görmedi bide bize ilişkinin yasak oldugunu söyledi hemşire 2 günden fazla 7 günden az olması gerekiyormüş sperm alımı için yinede dr daniş bence..

saol canım ya valla burası olması iyice sap kalıcaz siz değerli dert ortaklarımdan öğreniyorum iyi ki varsınız bana pek bilgi verilmiyo gidiyorum kan veriyorum tamam git biz seni arayıp sonucu bildircez diyolar sonra arıyolar sonuç iyi iğnelere aynı dozda devam şu gün yine gel diyolar gidiyorum gittiğimde usg çekiliyo yumurtaların boyutlarını doktor söylüyo hemşire yazıyo o ara duyuyorum yoksa kimsenin bilgi falan verdiği yok usg den çıkıyorum iğnelere aynı dozda devam şu gün gel bi sorun yok dimi diyorum yok yok diyolar yani karşılarına alıpta adam akıllı bilgi verilmiyo herkese mi böyle yapılıyo ya her hastane mi böyle yoksa sadece benim kimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…