Kese ve kalp atışı için çağırdı değil mi? Hayırlısı ile gör, duy inşallah. Nasılsın?Hayalimmm çok sevindimm,değer benimki ile aynı,gözün aydnn
Allah tamamına erdirsin keslerini görmeyi,kalp atışlarını duymayı ve kucağımıza almayı nasip etsin:):):)
sana doktorun özel bir şey söyledi mi?Benimki 11 kasımda kontrole çağırdı o kadar
hayalimm tebrik ediyorum çok sevindim sağlıkla mutlulukla kucağına da alırsın inşallah
nec86 keseyi görmüşsün ne mutlu bende cuma günü gittim dr. bir türlü göremedi net görüntü alamıyorum belli belirsiz diyo kan tahlili yaptı 1657 gebelik varda bebek nerde bilmiyorum bide dr. şaşırtan bişi oldu 2 farklı yerdende görüntü alıyorum hangisi karar veremedim bazen yanıltıyo bizi böyle fln dedi ayy içimde neler oluyo acep? :26: haftaya cuma yine gidicem bakalım ne diycek.
Kese ve kalp atışı için çağırdı değil mi? Hayırlısı ile gör, duy inşallah. Nasılsın?
slm kızlar dün transferim gerçekleiti inşallah bu sefer tutunmayı nasip eder allahım bana ve sizlerede
Ben de iyiyim cnm, bugün doktor randevum var bekliyorum merakla, ne diyecek diye. İçim biran önce başlamak istiyor, başlamak başarmanın yarısı sonuçta. Cnm haklısın heran herşey olabilir, ama bu da Allahtan. Sen içini ferah tut, bebeğin seninle sonuçta. İnşallah sonuna kadar da seninle olacak, sonra da kucağında. Uçak yolculuğun için ne desem bilmiyorum. Bilgim yok ama fikrimi sorarsan sen artık normal bir hamilesin. herhangi bir risk atlatmadıysan da uçağın sakıncası yoktur herhalde. Ama sen yine de araştır, çok meşgul de olsalar doktoruna sor bence.kyrcım iyiym sağol,teşekkürler,sen nasılsın?evet kalp atışı için dediler,tööbenin yazdıklarını okuyunca o kadar etkilendim ki,kendim yaşamış kadar oldum.Esasen pozitif sonuç aldım diye çok da relax sayılmam,çünkü bu sitede öyle hikayeler okudumki hiçbirşeyin garantisi olmadığını bir kez daha anladım,herşey Allahtan inşallah tamamına erdirir ve sizlere de nasip eder cnm:)
Ya ben bayramda uçak yolculuğu yapıcam,1 akşam mardinde kalıcaz,druma soramadım ama tecrübeniz var mı zararlı mıdır?Aslında çok fazla soru var aklımda ama drlar çok meşgul merkezdeki,maşallah imalathane gibi çalışıyorlar,telefonla ulaşmak zor oluyor.Ayrıca halen kasıklarımda hafif hafif sancılar var bir sağda bir solda oluyor,sanırım normaldir
ööle iste:)
Elon yarın tıranfere gidicem galiba knt öyle konuşmuş tuk bugece hiç uyuyamadım çok tuhaf oldum dondurulmuşlarım çözülecek yarın sonra haber vericekler ama ben sabırsızlanıyorum 5saatli yol o yüzden sahtan gitcem aramalarını beklemiycem heycandan öle bilirim yumoşlarım çok üşüdüler biran önce alayım omları ısıtayım canım senin doktorun kimdi ben ilk aysun hanımdaydım şimdi selman beye geçtim senin bebiş nasıl allah hayırlısıyla kucana allmayı nasip etsin
myra merhaba kaç haftalık gebesin?Beni dr 7. haftada çağırdı da belki o yüzden net değildir görüntü,dmekki saklanıyor afacan:)
abadicim merhaba canım,süper bir haber bu,bugün tekrar aryıp sorsana,uzun yoldan gelicem ona göre hazırlıklarımı yapayım diye?Beni de aysun hanım takip ediyor ama transferi selman bey yaptı,çok pozitif bir adam ve ben onun elinin uğurlu geldiğini düşünüyorum:)bu akşam rahat bi uyku çekmeye çalış canım biliyorum zor ama,yarın senin için yorucu olacak ve senin güce ihtiyacın var:)ben 11 kasımda gidicem tekrar belki o tarihte karşılaşırız:)şimdiden hayırlı uğırlu olsun canım,su gibi kolaylıkla olsun transferin ve 12 gün çook çabuk geçsin hayırlı güzel haberlerini alalım:)
Nasılsın cnm? Nasıl gidiyor bebeğinle hayat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?