- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
cnm teşekkür ederim cevabın için inşaallah gebeliğin sağlıkla devam eder kucağına alıp sevdiğin günleride görürsün ALLAHIN izniyle yani dikkat etmek lazım ama fazlada yatağa bağımlı olmamak gerekiyor galiba aynı şeyleri yapmışız ama nasip kısmet meselesi bende ananas kabak çekirdeği badem falan yedim ama ananası bikaçgün yedim ben sadece 2gün kabız olmuştum onun harici bi sorun yoktuben 4. katta oturuyorum (yani son kat :)) apartmanda asansör yok her zaman ki gibi merdiven inip çıktım ki zaten hiçbir zararı yokmuş. ben transter sonrası 2 gün wc ve yemek harici yattım. 2 gün banyo yapmadım sonrasında ayakta ılık suyla yapıyorum. 2 saatten uzun yolculuğa izin vermedikleri için otelde kalmaya devam ettik daha sonra eve arabanın arka koltuğunda uzanarak geldim. evde de test gününe kadar genelde uzandım dışarı hiç çıkmadım yemek ve temizlik işi eşime kaldı :) ben sadece evin içinde gezdim hafif olan işleri yaptım (çamaşır katlamak salata yapmak gibi) sürekli yatmanızı tavsiye etmem çünkü kabız olmamak gerek hareket etmezseniz kaçınılmaz olur. çok fazla acaba öksürdüm birşey olurmu gibi düşünmemek lazım. ben transferden 1 gün önce ve sonraki 4 gün felaket üşütmüştüm ses falan kalmamıştı hapşuruk öksürük ne ararsanız vardı transferde burnumu siliyordum :) buna ramen işte hamileyim. ananas, kuru kayısı, ceviz, badem yiyiyorum. maydanoz, az pişmiş yumurta ve şarküteri ürünleri yemek yasak. artık günlük yarım saatlik yürüyüş yapıyorum. başka birşey gelmiyor aklıma umarım yardımcı olmuşumdur.
inşaallah o güzel haberi alırsın yarınkızlar merhabalar,nasılsınız? umarım herşey yolundadır... yarın benim test günüm dua edin ne olur bana ben çok haycanlıyım....