• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnmmm işyerindeyim, önümde kocaman bir dosya ordusu beni bekliyor, ama umrumda değil ben seni bekliyorum. İnşallah güzel haberini alayım dosya mosya vız gelir sonra:))) Diliyorum iyi haberle dönersin...

oyyy cnm benimmm:16:
yakın olsan yardıma gelirdim walla ama sonuc 4te cıkacak benimde dersim 16.15te baslıyor
okulda alırım hbri ins öğrencilerin karsısında salya sümük ağlamam:1:
tüm karizma gider walla:6:

Cnm iyiyim cok şükür biraz kasık ve bel ağrısı var o da olacak artık :) ben toobe nin merakindayim ondan girdim :16: güzel haberi alalım insallah

cnm hadi hayırlı olsun ağrıların normal dinlen güzelce ben aksam hbr edebilcem size dua edin:16:

oyyy cnm benimmm:16:
yakın olsan yardıma gelirdim walla ama sonuc 4te cıkacak benimde dersim 16.15te baslıyor
okulda alırım hbri ins öğrencilerin karsısında salya sümük ağlamam:1:
Sevinç gözyaşların olsun ağlarsan da inşallah. Sağol cnm senin işin daha zor, o kadar öğrenci, sus, otur, dur... Benim dosyalar zararsız:))) Duayla bekliyoruz güzel haberlerini, ben de 4e kadar işlerimi yapayım bari:)))

Cnm iyiyim cok şükür biraz kasık ve bel ağrısı var o da olacak artık :) ben toobe nin merakindayim ondan girdim :16: güzel haberi alalım insallah
Ahhh cnm benim son ağrıların olsun inşallah, bundan sonrakiler hep bebeğinin büyümesinden, gelişmesinden dolayı olsun. Öpüyorum seni...

ay hakikaten öylemi off içime su serptin var ya allahım inş öyle olur...ben geçen ay 29 eylül de regl oldum 3.gun yani 1 ekimde de d.kontrol başlamıştım.
lucrın başlangıcımda ekim 21 olacak yani reglimin 24.gunune denk geliyor bu hesaba göre.eger beklenen zamanda geliyorsa 28-29 gıbı olsam benım plan bozulmamış oluyor allahım eminim kı sen kararlamışsındır da ben işte panik yapıyorum.
içimi rahatlattın varya allahım gönlündeki bebişini kucagına versın inş....

Amin canım ne güzel bir dua bu böyle,Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Merhabalar kizlar.
Toobe'nin sonucunu sabirsizlikla bekliyorum.
Insallah hamiledir.Rabbim yardimcisi olsun.

Sevinç gözyaşların olsun ağlarsan da inşallah. Sağol cnm senin işin daha zor, o kadar öğrenci, sus, otur, dur... Benim dosyalar zararsız:))) Duayla bekliyoruz güzel haberlerini, ben de 4e kadar işlerimi yapayım bari:)))

Ahhh cnm benim son ağrıların olsun inşallah, bundan sonrakiler hep bebeğinin büyümesinden, gelişmesinden dolayı olsun. Öpüyorum seni...

Aminnnnnnn inşallah :) hepimiz için dua ediyorum arkadaslarım.rabbim meleklerimizi göndersin insallah

dondurulmuş embriyo transferi

merhaba arkadaşlar benim hikayem o kadar karışıkki ihtimali en az olan olayların hepsini yasadım ve şu anda o kadar kötüyüm ki anlatacak kelime yok durmadan ağlama krizlerine giriyorum.

temuzda tüp bebek tedavisine başladık ilk denemede tuttu dr bey embriyoların çok kaliteli olduğunu söyledi ve 5 tanesini dondurduk, kalp atımını aldık kese kontrolü herşey normaldi 2 embryo transfer edilmişti biri tutundu diğeri yumurtanın arkasına saklanmış ve orada tutunmuş dış gebelik apar topar ameliyata alıdım iç kanama başlamış.diğer bebeğim duruyordu oda tek yumurta ikizi oldu o kadar mutlu olmuştumki bişey olmadığıan,sonra birinde gelişim geriliği olduğu için indirgeme yapıldı,diğer bebeğim duruyordu 1 hafta sonra kontrole gttm kalbi durmuş 13 haftalık olmuştu hiç kanamam olmadı dr şok oldu ama ben en haldeyim tahmin edemezsiniz o kadar çok istemiştimki bu bebeği bağlanmıştım.şimdi operasyon geçireli 1 hafta oldu dr um dondurulmuşlarla devam ederiz dedi aralık ayında deneyebiliriz dedi ama ben okadar korkuyorumki dondurulmuşlarda tutma olasılığı nedir ve sonraki süreç beni korutuyor ama bir bebeğimin olmasını çok istyorum 33 yaşındayım ankaradayım mesajlarınız bekliyorum. benim tüp bebeğe başlama nedenm eşimdeki morfoloji bozukluğu dr her değerin normal dedi.

allah herkesin kucağına sağlıkla bebeklerini almayı nasip etsin inş.

[sıze=3]:nazar:eylül-ekim-kasım ayında tüp bebek deneyecekler:nazar:[/sıze]
[table="class: Grid"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td="width: 60"]yaş[/td]
[td="width: 150"]neden[/td]
[td="width: 150"]k. Deneme[/td]
[td="width: 200"]merkez[/td]
[td="width: 258"]durum[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sinem25[/td]
[td]28[/td]
[td][/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]memorial has.[/td]
[td]:nazar:hamile:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nec86[/td]
[td]25[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]kadıköy şifa[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aymutu[/td]
[td]29[/td]
[td]erkek[/td]
[td]4.deneme[/td]
[td]anatolia t.b.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]myra[/td]
[td]27[/td]
[td]kadın[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]kadıköy şifa[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elon[/td]
[td]31[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]beylikdüzü medicana[/td]
[/tr]
[tr]
[td]suaenvar[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]8ekim test[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pasha[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2.deneme[/td]
[td][/td]
[td]12ekim test[/td]
[/tr]
[tr]
[td]toobe[/td]
[td]27[/td]
[td]kadın[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]gazieurofertil[/td]
[td]20ekim test[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurten74[/td]
[td]37[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]ankada t.b.[/td]
[td]22ekim test[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm[/td]
[td]27[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]umut t.b.[/td]
[td]23ekim test[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevinc85[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]kadıköy şifa[/td]
[td]24ekim test[/td]
[/tr]
[tr]
[td]wish_[/td]
[td]27[/td]
[td]pco[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]bahçeci fulya[/td]
[td]27ekim test[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mersinn[/td]
[td]30[/td]
[td][/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]anatolia t.b.[/td]
[td]28ekim test[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizceren01[/td]
[td]34[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]gürgan clinic[/td]
[td]29ekim test[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beren2010[/td]
[td]27[/td]
[td][/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]umut t.b.[/td]
[td]17ekim transfer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilaha[/td]
[td]34[/td]
[td][/td]
[td]3.deneme[/td]
[td][/td]
[td]19ekim transfer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mine1987[/td]
[td]24[/td]
[td]pco[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]alman has.[/td]
[td]19ekim transfer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aygun_akcan[/td]
[td]27[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td][/td]
[td]maya t.b.[/td]
[td]20ekim transfer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minecan77[/td]
[td]35[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]hollandada[/td]
[td]22ekim transfer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perla1[/td]
[td]34[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]4.deneme[/td]
[td][/td]
[td]22ekim transfer[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizden77[/td]
[td]34[/td]
[td][/td]
[td]3.deneme[/td]
[td][/td]
[td]transfer olacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mrln[/td]
[td]20[/td]
[td]kadın[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]maya t.b.[/td]
[td]transfer olacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aliasblue[/td]
[td]30[/td]
[td]kadın[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]özel ege t.b.[/td]
[td]transfer olacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazlic[/td]
[td]26[/td]
[td]erkek[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]acıbadem has.[/td]
[td]iğne başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melish83[/td]
[td]28[/td]
[td]erkek[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]ege üni.[/td]
[td]iğne başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aylinnim[/td]
[td]30[/td]
[td][/td]
[td]1.deneme[/td]
[td][/td]
[td]iğne başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bonbonsekerim[/td]
[td]30[/td]
[td]kadın[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]akay t.b.[/td]
[td]iğne başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oznur65[/td]
[td]27[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]umut t.b.[/td]
[td]iğne başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pınar1202[/td]
[td]30[/td]
[td]erkek[/td]
[td]4.deneme[/td]
[td]özel ege t.b.[/td]
[td]iğne başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cloudly[/td]
[td]28[/td]
[td]kadın[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]özel ege t.b.[/td]
[td]iğne başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beren_berat[/td]
[td]30[/td]
[td]erkek[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]bahçeci t.b.[/td]
[td]iğne başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bbeydam[/td]
[td]30[/td]
[td]pco[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td][/td]
[td]iğne başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]haziran15[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]6.deneme[/td]
[td][/td]
[td]lucrin başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]staylan[/td]
[td]29[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]hisar int. Hos.[/td]
[td]lucrin başladı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baby2007[/td]
[td]25[/td]
[td]pco+erk[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]bursa t.b.[/td]
[td]21ekim lucrin[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilgemmm[/td]
[td]23[/td]
[td]erkek[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]zekaitahirbudak[/td]
[td]21ekim lucrin[/td]
[/tr]
[tr]
[td]carmennn[/td]
[td]30[/td]
[td]erk+kdn[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]başkent has.[/td]
[td]17ekim başlıyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]deren6[/td]
[td]25[/td]
[td]erkek[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]ada tıp has.[/td]
[td]18ekim başlıyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]brnyns[/td]
[td]32[/td]
[td][/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]bahçeci fulya[/td]
[td]31ekim başlıyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fulyabe[/td]
[td]32[/td]
[td][/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]umut t.b.[/td]
[td]ekimde başlıyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gren82[/td]
[td]29[/td]
[td]erkek[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]alman has.[/td]
[td]ekimde başlıyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]enteresann[/td]
[td]36[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]memorial has.[/td]
[td]ekimde başlıyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]abadi[/td]
[td]27[/td]
[td][/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]b.düzü medicana[/td]
[td]ekimde başlıyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kyr[/td]
[td]31[/td]
[td]kadın[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]irenbe t.b.[/td]
[td]d.k.h. Kullanıyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cakir44[/td]
[td]23[/td]
[td]pco+erk[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]memorial has.[/td]
[td]15kasımda başlıyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hly7[/td]
[td]23[/td]
[td]pco[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]umut t.b.[/td]
[td]kasımda başlıyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ece22[/td]
[td][/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]3.deneme[/td]
[td]bursa acıbadem[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuana0225[/td]
[td][/td]
[td]pco[/td]
[td]4.deneme[/td]
[td]medikalpark[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sweet_baby[/td]
[td]34[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td][/td]
[td]birdahakisefere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pepero[/td]
[td][/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]genart[/td]
[td]birdahakisefere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sermuh[/td]
[td][/td]
[td]kadın[/td]
[td]4.deneme[/td]
[td][/td]
[td]birdahakisefere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut11[/td]
[td]31[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]florance n.[/td]
[td]birdahakisefere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pınar72[/td]
[td]39[/td]
[td]erkek[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]acıbadem kadıköy[/td]
[td]birdahakisefere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kederci[/td]
[td]23[/td]
[td]kdn+erk[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]ankara tıp[/td]
[td]birdahakisefere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bahar247[/td]
[td]36[/td]
[td]erkek[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]brüksel t.b.[/td]
[td]birdahakisefere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baharkus[/td]
[td]33[/td]
[td]kadın[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]smyrna t.b.[/td]
[td]birdahakisefere[/td]
[/tr]
[/table]

:nazar::nazar::nazar:[sıze=2][sıze=3]mevlam hepimizin bu tedavilerine evlatlarını yazmış olsun.
Sağlıkla gelsinler, huzurla büyüsünler inşallah[/sıze][/sıze]
:nazar::nazar::nazar:

[ı][/ı]

bende aralık ayında dondurulmuş ile deneyeceğim ankara akay da, ilk denememde tuttu ama 13 haftalıkken kaybettm geçen hafta kötüyüm kızlar dondurulmuşda şansım ne bilmiyorum bilginiz varsa yardım edin:18:

kızlar merhaba bende memorialda teddvi ye basladım bu ay suan puregon vuruluyorum ben 7 gün sonra falan yumurtam toplanacak tasım 23 pkoluyum esiminde spermi az 40milyon falan 2 kere asılamamız var bana yumurta erken catlamasın diye igne vereceklermş o nedir biliyormusunuz yada fiyatları falan birde hamile olan bir kac arkadasımızın yazılarını okudum onları cok tebrik ediyorum özellikle onlar bana tedavi sürecini ve bütün yasdıklarını anlatırlarsa sewinirim ne olur cevap Aallahım hepimizin gönlüne göre versin bide memorial toplam ne kadar alıyo ilaclar dahil :5::49:::42:

merhaba arkadaşlar benim hikayem o kadar karışıkki ihtimali en az olan olayların hepsini yasadım ve şu anda o kadar kötüyüm ki anlatacak kelime yok durmadan ağlama krizlerine giriyorum.

temuzda tüp bebek tedavisine başladık ilk denemede tuttu dr bey embriyoların çok kaliteli olduğunu söyledi ve 5 tanesini dondurduk, kalp atımını aldık kese kontrolü herşey normaldi 2 embryo transfer edilmişti biri tutundu diğeri yumurtanın arkasına saklanmış ve orada tutunmuş dış gebelik apar topar ameliyata alıdım iç kanama başlamış.diğer bebeğim duruyordu oda tek yumurta ikizi oldu o kadar mutlu olmuştumki bişey olmadığıan,sonra birinde gelişim geriliği olduğu için indirgeme yapıldı,diğer bebeğim duruyordu 1 hafta sonra kontrole gttm kalbi durmuş 13 haftalık olmuştu hiç kanamam olmadı dr şok oldu ama ben en haldeyim tahmin edemezsiniz o kadar çok istemiştimki bu bebeği bağlanmıştım.şimdi operasyon geçireli 1 hafta oldu dr um dondurulmuşlarla devam ederiz dedi aralık ayında deneyebiliriz dedi ama ben okadar korkuyorumki dondurulmuşlarda tutma olasılığı nedir ve sonraki süreç beni korutuyor ama bir bebeğimin olmasını çok istyorum 33 yaşındayım ankaradayım mesajlarınız bekliyorum. benim tüp bebeğe başlama nedenm eşimdeki morfoloji bozukluğu dr her değerin normal dedi.

cnm zor şeyler yazamışsın okuyunca kendımı yerıne koydum da gerçekten zor.allahım sabır versın sana ve eşine.
dondurulmuşlar hakkında bı bılgım yok yorum yapamıcam ama acını paylaştıgımı belirtmek için bişeyler yazmak istedim.
yazını okuyan diğer arkadaslarım bılgısı olanlar sana yardımcı olacaktır.....

canım benimde hic bilgim yok cok acı yasamıssın allahım yardımcın olsun işallah bu sefer hayırlısı ile melegine kavusursun

kızlar merhaba bende memorialda teddvi ye basladım bu ay suan puregon vuruluyorum ben 7 gün sonra falan yumurtam toplanacak tasım 23 pkoluyum esiminde spermi az 40milyon falan 2 kere asılamamız var bana yumurta erken catlamasın diye igne vereceklermş o nedir biliyormusunuz yada fiyatları falan birde hamile olan bir kac arkadasımızın yazılarını okudum onları cok tebrik ediyorum özellikle onlar bana tedavi sürecini ve bütün yasdıklarını anlatırlarsa sewinirim ne olur cevap Aallahım hepimizin gönlüne göre versin bide memorial toplam ne kadar alıyo ilaclar dahil :5::49:::42:

kızlar bana kimse yardımcı olamazmı bilgi anlamında

canım ben daha önce 2 defa denemiş şu an 3.yü deneyen biri olarak kısaca şöyle bahsedeyim 10 gün kadar belki daha kısa zamanda yumurtaların büyüsün diye ilaç kullanıyorsun ilk 5 -6 günden sonra yumurtaların kendiliğinden çatlamasın diye ilave bir ilaç daha (iğne tabi bunlar göbekten yapılıyo) yumurtalar yaklaşık 20 - 21 mm olduğunda toplanıyorlar fakat toplanmadan 36 saat önce sana çatlatma iğnesi veriyolar yumurtalar genel anestezi altında toplanıyor acı ağrı falan olmuyo sadece azıcık kanama olabiliyor .eş zamanlı kocacığında sperm veriyor..sonrasındada embriyo oluşturuyorlar embriyonun gelişimine görede 3. yada 5. gün transfer ediyorlar transferde basit bir işlem ağrı sancı olmuyo merkezde seni bir iki saat yatırıyorlar sonra hadi evine diyolar ve en kötü süreç evde yatarak beklemek. 12 gün sonra sonucu öğreniyorsun bu arada ağır kaldırmak çok iş yapmak falan yok hepsi bu işte..... bu arada ben ilaçlar dahil 5 milyar veriyorum ama umut tüp bebekteyim ikinci tedavimde hastanede ilaç yok diye kendimiz almaya kalkmıştık hiç tavsiye etmem çok uğraşmıştık ucuza alalım falan diye ama yine aynı parayı ödemiştik 1.5 milyar falan tutuyo üstüne bide stres yaşıyosun koşturuyosun falan filan tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah

çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum atlatmışsın ben dondurulmuşlar hakkında hiç bir bilgim yok ama dondurulmuşlarla hamile kalan çok insan var

hoşgeldin bende memorial hastasıyım Dr kim benim mustafa bey onunla ilk gürüşmeyi yaptık kasım 15 başlicam
ben 3 aşılama 2 tüp bebek yaptım olmadı eşimdede morfoloji bende pco var
şimdi hastanenin fiyatı 2000 £oru tabi bide ilaçlar var bu kişiden kişiye deyişiyo 500 ile 1000 £oru arasında deyişiyo ilaç
umarım herşey yolunda gider bize yazmaya devam et

Back