tamamdır canımmpınarcım sana özelden mesaj attım bakabilir misisn canım sana zahmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır canımmpınarcım sana özelden mesaj attım bakabilir misisn canım sana zahmet
pınarcım süpersin canım ya:))))))) ay biz şimdi temmuz ağustos gibi mi doğrurcaz, :))))))))ayyyyyyyy çok heyecanlı, allahım ne olur bize de göster o günleri...
bende merkezden geldim kızlar.... yarın tekrar bakacaklar, bu arada pınar kaan bey baktı usg ile bugün bana, tüm ilaçlar devam, birkaç güne alırız yumurtaları dedi :)))))))))) belki cumartesi opu olur yarın netleşir herhalde........
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...aylarinda-tup-bebekle-anne-olacak-kizlar.html
kızzlar dayanamadım sayfayı açtım:)) si
nem25, nec86.myra,elon, aymutu umarım size ayıp etmemişimdir ne bileyim çok heyecanlandım ben ve listemizdeki tüm arkadaşlar yakın zamanda o sayfaya transfer olacağız ya:))
biz gelene kadar siz yaşadıklarınızı paylaşırsınız bizde gelince sayfaya sizden yardım alırız:))
Merhaba kızlar ben aranıza yeli katılanlardanım tüp yaptırıyorum dondurulmularımı kulancam ama sanki hiçbişey bilmiyorum crt gitmiştim hap olarak başladım bu perşenbe knt var 13 günüm oluyo gene çatlatma iynesi kulancakmıyım sizce tıransfer nezanan olur sizce bana cvp yazarmısınız ???????????[/ hoşgeldin canım dondurulmuş hakkında pek bi bilgim yok ama yengemin 10 gün önce transferi oldu ve 6. gün embriyosu oldugunu söyledi 15.gün test günüymüş bide merak ettim neden çatlatma ignesi versinki zaten ebriyo hazır degilmi, kusura bakma yardımcı olamadım dondurulmuş uyguluyan arkadaşlara sor bence daha iyi bilgi alırsın RABBİM yardımcın olsun..
Kod:
Cnm hadi hayırlısı :)çok ara olmayacak aramızda o zaman
Ve lavmanimi da yaptım.sabah dusumu alıp doğru opu ya:) hayirli bir başlangıç olur umarım.
gerçekten çok heyecanlı canım bol bol dua et tatlım, kafanı dağıtacak bir şeyler bul ,ama kendini yorma tabi, umarım bebeişin sana sımsıkı tutunmuştur....
kızlarrrrrrr
kan testi sonucum 219 cıktıııııı,tek embriyooo,hamileyimm de miiiii:):):)
doktoruma ya da hemşirelere ulaşamadım ki teyid ettireyimmm
Allahımm sana binlerce kez şükürler olsunn,buradaki tüm arkadaşlarıma da bu heyecanı bu sevinci ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri nasip et yarabbimmmmmmm
tey tey teyyyy:):)
Pinarcm supersin :) inşallah hepimizi yeni sayfaya hamile olarak geceriz cnm
Ve lavmanimi da yaptım.sabah dusumu alıp doğru opu ya:) hayirli bir başlangıç olur umarım.
kızlar ben burgazda yaşıyorun 27yaşındayım 6senlik evliyim 2sene normal ilac tedavisi birsene aşılama tabi 4defa geçen senede ilk tüp bebek yaptırdım bir sene ara verdim ve şimdi tekrar deniyorum yarın knr var beylik düzü medikanada çok caresiz günler yaşadım madi ve manevi olarak çöktüm desem yeridir şimdi kıderi kulanarak tekrar deniyorum 2 enbirom var hastanede kısmetse selıklı çözülürseler bu ay tekrar 1kulancam işte bu umarım benide aranızaalırsınız
ayy canım benim az kaldı senin sayfaya transferin hadi sağlıkla al gel kuzucuklarını inşallah
slm canım maalesef o zor zamanları hepimiz yaiıyoruz dönem dönem Rabbim veriyor sabrını bi şekilde hayat işte akıp gidiyor.dilerim bu tedavin son tedavin olsunda çektiğin tüm acılar unutulup yerine bebeğinle güzel hatıralar alsın:))
Bayılıyorum yorumlarına, süper bir bakış açın var, çok da matrak, ayyy gitme olur mu ben tedavideyken de buralarda ol. Çok ihtiyacım olacak:))) Nasıl bencillik ama... Hani ben tedavideyken sen hamile olursun, hazır yerini de ayırttın, bırak bak düşerim yakana:)))
Deme öyle, düşünme öyle. Olacak, bak ne boncuklar var burda sana ayrılmış... İyi düşün nolur. Bir de şu açıdan bak, sonuç günü istemiyoruz ama oldu ya olmadı, zaten üzüleceksin, bugünden yapma bunu. Şimdi bebeğin sende, en çok senin mutluluk hormonlarına ihtiyacı var. Sen gül ki o da ne kadar mutlu, keyifli bir annenin evladı olacağını hissedip sıkı sıkı sarılsın sana.
Ahhh arlkadaşım sorma, pınar bugün hepimize bir annelik daha yaptı, sanırım sayfayı gören herkes aynı hayaller içinde:))) Temmuz, Ağustos doğum, karınlar büyümüş ayyyy ayyyy ayyyy... Bak beni stres sardı, çok sıcak olacak amanınnnn:)))
Ayyyy opu da geldi, beni bile heyecan bastı, bana noluyorsa dimi ama, yumurtalar sizin dimi ama.... Olsun siz iyi olun ki bana da moral olsun. Bugün bencilliğim çok tavan yaptı, herşeyi kendi üstümden yorumluyorum:))) Şaka bir yana ben tedavideyken hepiniz hamile olun istiyorum, dilerim rabbim hepimizi güldürecek...
Ben de kasımda başlıyorum yeni tedavime, tam tarihi bilmesem de kasımda olacak inşallah, hep beraber geçeriz Allahın izni ile...
kızlar çok alındım ne listede nede yeni açılan yerde varım aşk olsun yarin benimde knt var darıldım yeniyim aranızda diyemi beni unutunuz bilmemki :26::26::26::26::26:
Cnm ben hiç görmedim bilgilerini, alınma benim hatam. Hemen ekliyorum seni.kızlar ben burgazda yaşıyorun 27yaşındayım 6senlik evliyim 2sene normal ilac tedavisi birsene aşılama tabi 4defa geçen senede ilk tüp bebek yaptırdım bir sene ara verdim ve şimdi tekrar deniyorum yarın knr var beylik düzü medikanada çok caresiz günler yaşadım madi ve manevi olarak çöktüm desem yeridir şimdi kıderi kulanarak tekrar deniyorum 2 enbirom var hastanede kısmetse selıklı çözülürseler bu ay tekrar 1kulancam işte bu umarım benide aranızaalırsınız
Güünaydınnnnnnnngünaydın milleettttttt
Ahh cnm opu değil mi bugün... Hadi hayırlısı, Allah Yardımcın olsun inşallah, bebişin hammaddeleri bugün hazır o zaman:)İnşallah bir kaç güne kendisi de teşrif eder. Öpüyorum seni...Çok sagol pinarcm merkezdeyim esimi aldılar malum odaya :) sonra sıra bende insallah
cnm benım guzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim de kız ben seni bırakırmıyım :)
her yere yeterim ben :) çapkın erkekler gıbı bıgün sana gelirim bı gün o tarafa hı olur mu??
Aman ol valla arkadaşım, içimden bir ses hepinize çok ihtiyacım olacak diyor:) Senin nasıl gidiyor, yarın lucrin değil mi? Ayy seni hazır yakalamışken birşey soracağım, bu lucrin ne işe yarıyor?Sen de doğum kontrol hapı içtin dimi?Hap bitince adet oldun mu? Benim kafam karıştı da, doktorla dün konuştum telde ama o kadar yorgun geliyordu ki sesi yüzyüze sorarım diye erteledim sorumu.
Benim durumum şu d.k.h içiyorum, ilk kutu bitti, 2.ye başladım. 2.kutunun hepsini içmeyecekmişim, 24ekimde gitcem, merak ettiğim lucrinden önce adet olacak mıyım?
benım d.kontrol hapın daha bitmedi cnm.yarın sonuncuyu içicem ve merkeze gıdıcem hemen yarın lucrıne başlatcaklar.
lucrın kullanırkende regl olacakmışım ve 3. yada 4.gunu de tekrar gıdıp muayane olacakmışım benım de tel öğrendiğim bu kadarı.
yarın bı degışıklık olmazsa boyle...
lucrın yumurtalıkları baskılıyormuş yumoşların gereksiz buyumesını falan kontrol altına almak için kullanılacakmış.lucrıne başlayınca 3 gun ile 10 gun arasında da kişiye göre regl olunuyormuş....
senın ikinci kutuya geçme sebebın nedır?