- 22 Eylül 2011
- 169
- 22
- 48
kızlar değerim 60 cıkmıs 2 gün sonra tekrarlanacakmıs
toobe neden üzgünsün?değerin için düşük mü dediler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
toobe kuzummmmmmmm hamilesinn o ne surat öyle canıımmm tebrik ederim çomk çok çok sevindimmm canım benim Allah tamamına erdirsin kuzummmmmm
cnm tsk ederim sevinemedim cünkütoobe kuzummmmmmmm hamilesinn o ne surat öyle canıımmm tebrik ederim çomk çok çok sevindimmm canım benim Allah tamamına erdirsin kuzummmmmm
cnm tsk ederim sevinemedim cünkütoobe kuzummmmmmmm hamilesinn o ne surat öyle canıımmm tebrik ederim çomk çok çok sevindimmm canım benim Allah tamamına erdirsin kuzummmmmm
dondurulmuş embriyo transferi
merhaba arkadaşlar benim hikayem o kadar karışıkki ihtimali en az olan olayların hepsini yasadım ve şu anda o kadar kötüyüm ki anlatacak kelime yok durmadan ağlama krizlerine giriyorum.
temuzda tüp bebek tedavisine başladık ilk denemede tuttu dr bey embriyoların çok kaliteli olduğunu söyledi ve 5 tanesini dondurduk, kalp atımını aldık kese kontrolü herşey normaldi 2 embryo transfer edilmişti biri tutundu diğeri yumurtanın arkasına saklanmış ve orada tutunmuş dış gebelik apar topar ameliyata alıdım iç kanama başlamış.diğer bebeğim duruyordu oda tek yumurta ikizi oldu o kadar mutlu olmuştumki bişey olmadığıan,sonra birinde gelişim geriliği olduğu için indirgeme yapıldı,diğer bebeğim duruyordu 1 hafta sonra kontrole gttm kalbi durmuş 13 haftalık olmuştu hiç kanamam olmadı dr şok oldu ama ben en haldeyim tahmin edemezsiniz o kadar çok istemiştimki bu bebeği bağlanmıştım.şimdi operasyon geçireli 1 hafta oldu dr um dondurulmuşlarla devam ederiz dedi aralık ayında deneyebiliriz dedi ama ben okadar korkuyorumki dondurulmuşlarda tutma olasılığı nedir ve sonraki süreç beni korutuyor ama bir bebeğimin olmasını çok istyorum 33 yaşındayım ankaradayım mesajlarınız bekliyorum. benim tüp bebeğe başlama nedenm eşimdeki morfoloji bozukluğu dr her değerin normal dedi.
allah herkesin kucağına sağlıkla bebeklerini almayı nasip etsin inş.
kızlar merhaba bende memorialda teddvi ye basladım bu ay suan puregon vuruluyorum ben 7 gün sonra falan yumurtam toplanacak tasım 23 pkoluyum esiminde spermi az 40milyon falan 2 kere asılamamız var bana yumurta erken catlamasın diye igne vereceklermş o nedir biliyormusunuz yada fiyatları falan birde hamile olan bir kac arkadasımızın yazılarını okudum onları cok tebrik ediyorum özellikle onlar bana tedavi sürecini ve bütün yasdıklarını anlatırlarsa sewinirim ne olur cevap Aallahım hepimizin gönlüne göre versin bide memorial toplam ne kadar alıyo ilaclar dahil :
Bugün yumurtalarım toplandı 14 tane
:18:Yarın arayıp bilgi verecekler:18:
Aaaa çıkmış bile, hayırlı uğurlu olsun cnm, allah sağlıklı bir embriyo, sonra da mis kokulu bebeğini nasip etsin sana. Yazmadan edemeyeceğim, o halde kkya mı giriyorsun? aştık kendimizi valla. Dur ben düşüneyim bunu, acaba transferden canlı yayın çok mu uğraşlı olur:))))
Cnm iyiyim cok şükür biraz kasık ve bel ağrısı var o da olacak artık :) ben toobe nin merakindayim ondan girdim güzel haberi alalım insallah
inşallah iyi haber getirir.herkese sezen aksudan hoşgeldin parçasını armağan ediyorum kızlar...inşallah sonbahara doğru hediye gibi gelecekler...ardındanda deliloy deliloy tey tey tey
canım benim öncelikle çok şükür deyip hamile olduğun için sevin sonra evet değerin çok yüksek değil ama çok yakın bir örnek nisan topiğinde bi arkadaşın değeri 20 lerle başladı. çok şükür şimdi 2 ay sonra alacak kucağına kızını ne olur içini ferah tut canım. umarım Rabbimin izni ile hiç bir sorun olmayacak .sen hamilesin ne olur bunun keyfini sür..cnm tsk ederim sevinemedim cünkü
kan değerleri konusunda bilgim yok hemsire pek olumlu konusmadı düsük gibi dedi 100 olsa iyiymiş artmazsa kimyasal gebelik olusabilir dedi
hemsire 100 üstü cıksa içimiz rahat olurdu ama 60 biraz düsük dedi
2 gün sonra tekrarlıcaz dedi o yüzden üzüldüm bilmiyorum normal mi hiç bi bilgim yok
hemsire 100 üstü cıksa içimiz rahat olurdu ama 60 biraz düsük dedi
2 gün sonra tekrarlıcaz dedi o yüzden üzüldüm bilmiyorum normal mi hiç bi bilgim yok
tobe canım öncelikle tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin ya lütfen üzülme cnm bak bebeğin seninle lütfen tadını çıkar zor biliyorum hep bi stres içinde oluyoruz acaba değer artacakmı acaba kese gözükcekmi bu doğuma kadar böyle olucak zaten amaaaa şimdi tadını çıkar cnmmm ve bolbol dinlenmeye çalış cnm üzme bebişihemsire 100 üstü cıksa içimiz rahat olurdu ama 60 biraz düsük dedi
kızlar bu bebişi poşete koyup atmışlar vicdansızlar ya.
yorum bile yapamıyorummmmm