• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım ben daha önce 2 defa denemiş şu an 3.yü deneyen biri olarak kısaca şöyle bahsedeyim 10 gün kadar belki daha kısa zamanda yumurtaların büyüsün diye ilaç kullanıyorsun ilk 5 -6 günden sonra yumurtaların kendiliğinden çatlamasın diye ilave bir ilaç daha (iğne tabi bunlar göbekten yapılıyo) yumurtalar yaklaşık 20 - 21 mm olduğunda toplanıyorlar fakat toplanmadan 36 saat önce sana çatlatma iğnesi veriyolar yumurtalar genel anestezi altında toplanıyor acı ağrı falan olmuyo sadece azıcık kanama olabiliyor .eş zamanlı kocacığında sperm veriyor..sonrasındada embriyo oluşturuyorlar embriyonun gelişimine görede 3. yada 5. gün transfer ediyorlar transferde basit bir işlem ağrı sancı olmuyo merkezde seni bir iki saat yatırıyorlar sonra hadi evine diyolar ve en kötü süreç evde yatarak beklemek. 12 gün sonra sonucu öğreniyorsun bu arada ağır kaldırmak çok iş yapmak falan yok hepsi bu işte..... bu arada ben ilaçlar dahil 5 milyar veriyorum ama umut tüp bebekteyim ikinci tedavimde hastanede ilaç yok diye kendimiz almaya kalkmıştık hiç tavsiye etmem çok uğraşmıştık ucuza alalım falan diye ama yine aynı parayı ödemiştik 1.5 milyar falan tutuyo üstüne bide stres yaşıyosun koşturuyosun falan filan tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah

canım sana cok tesekkür ederim işallah hepimizde güzel haberler slırız bebişlerimize kavusuruz benim ilk tüp bebek denemem olacak toobe yide buradan kutluyorum ve dua ediyorum ona bana deneyimlerinizii yazarsanız sevinirim öznurcum sana ayrıca cok tesekkür ederim

bu akşam iğnelere başlıyorum bugün gidip kan verdim ve usg çekildi şimdi sizlere sorum arkadaşlar iğneleri akşam 6 dan sonra herhangi bir saatte yap dediler benim diğer günler için farketmez ama pazar günü kursum var ve eve gelmem 10u bulacak sadece o gün için şimdi ben diğer günler 7 veya 8 de yapıp pazar günü 10 da yapmak istemiyorum hep aynı saatte olması gerekiyo ya her gün saat 10 da yapsam ne olur acaba bilgisi olanlar acil cvp bekliyorum canlarım....:(

cok sağol pınarcım hepımız ınsallah muradımıza ererız bu son tedavılerımız olur
aminn canım inşallah..

bu akşam iğnelere başlıyorum bugün gidip kan verdim ve usg çekildi şimdi sizlere sorum arkadaşlar iğneleri akşam 6 dan sonra herhangi bir saatte yap dediler benim diğer günler için farketmez ama pazar günü kursum var ve eve gelmem 10u bulacak sadece o gün için şimdi ben diğer günler 7 veya 8 de yapıp pazar günü 10 da yapmak istemiyorum hep aynı saatte olması gerekiyo ya her gün saat 10 da yapsam ne olur acaba bilgisi olanlar acil cvp bekliyorum canlarım....:(
derencim ben hep saat 6 da yaptım açıkçası o kadar geç yapılırmı bilemiyorum eğer sadece pazar günleri ise ve kursa gidiş saatin geç ise buz aküsü içinde yanında götürebilirsin ilacını ben bi kaç kez evde o saatte olamayacağım zamanlarda öyle yapmıştım..tek dikkat etmen gereken soğuk hava zincirini bozmamak yani akü tamamen erimediği sürece sorun yok

kızlar bu bebişi poşete koyup atmışlar vicdansızlar ya.
yorum bile yapamıyorummmmm
Allahım onları ıslah etsin..

kızlar ben burgazda yaşıyorun 27yaşındayım 6senlik evliyim 2sene normal ilac tedavisi birsene aşılama tabi 4defa geçen senede ilk tüp bebek yaptırdım bir sene ara verdim ve şimdi tekrar deniyorum yarın knr var beylik düzü medikanada çok caresiz günler yaşadım madi ve manevi olarak çöktüm desem yeridir şimdi kıderi kulanarak tekrar deniyorum 2 enbirom var hastanede kısmetse selıklı çözülürseler bu ay tekrar 1kulancam işte bu umarım benide aranızaalırsınız:50::50::50:

İNŞALLAH bu sefer meleklerin tutunur sana eğer Lüleburgazda yaşıyorsan Çorlu da reyap hastanesi de yapıyo daha yakın maliyet açısından tabii içinin rahat olması önemli üzme kendini rahat insanların her işi daha kolay oluyor

Kızlar iyi akşamlar ..
Birşey soracağım sizlere , lucrini ben ilk tüp denememde göbekten vurmuştum , dr bu sefer koldan dedi, benim zaten kollarım ince , kaba eti yok hiç nasıl vuracam ki yaa ?
Siz nasıl kullandınız?

Kızlar sizlere laf yetiştireceğim, listeyi düzenleyeceğim diye ben de ucundan kıyısından başladığım bir tedavim olduğunu unuttum:)))))
Şimdi d.k.h'ın saati geldi sizlere yazayım dedim. Bugün kutudaki son hapı içiyorum, ama maalesef 2.kutuya başlayacağım yarın. Doktorum hapı yazarken, ilk kutudan sonra kesme 2.kutuya başla 24ekimde yanıma gel dedi. Neden diye merak ettim, eğer ilk kutu bitince başlarsak bayrama gelecek dedi. Olsun dedim, o da olmasın dedi. Bayramda burada nöbetçi ekip var, işimizi şansa bırakmayalım, nöbetçi ekiple çalışmayalım, bayramdan sonra olsun gönlümüz rahat olsun dedi. Velasıl kelam; ben haftaya p.tesi tedavimin akıbeti için görüşmeye gideceğim.
Evet, evet aslında ben de tedavideyim dimi ama:))))

bende aynı senin gibiyim tahminen bayramın 1. ya da 2.günü yumoşlar toplanacak ama bnm gittiğim hastanede ekip çalışıyor yani tek doktor zaten değil o
yüzden kime denk gelirsen o yapıyor kontrolü ve işlemi bu yüzden ben iptal etmedim...hakkıında böylesi hayırlıymış demek

Kızlar bugün dogum kontrol hapımın ilk kutusu bitti, doktorum ara vermeden ikinciye baska dedi. Hiç atlamadım, hiç unutmadım ama biraz önce lekelenmem oldu. Normal mı? Korktum birden, ben bu hap kullanilirken kanama olmaz diye biliyorum. Allahım sen beni koru, aklıma da mukayyet ol.
yok yok korkma hap kullanırken ara kanama lekelenme oluyor..

kızlarrrrrrr
kan testi sonucum 219 cıktıııııı,tek embriyooo,hamileyimm de miiiii:):):)
doktoruma ya da hemşirelere ulaşamadım ki teyid ettireyimmm
Allahımm sana binlerce kez şükürler olsunn,buradaki tüm arkadaşlarıma da bu heyecanı bu sevinci ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri nasip et yarabbimmmmmmm

tey tey teyyyy:):)

ahh cnmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevcindim bi bilsen yanlız ben bugun hastanede sıra beklerken bi kadın sonucunu öğrendi 29 du hamilesin dediler senin ikiz olmasın:))) biraz yüksek gibi geldi bana..

ne yazık ki benim 2 tüpüm alındı dış gebelikten dolayı normal hamile kalmama imkan yok
1 kez denedim olmadı çok şükür bir kızım var yeter o bize
allah olmayanlara nasip etsin inşallah...

aa ben senin bir evladın olduğunu bilmiyordum o zaman hiç üzülme tabiki insan çocuğuna kardeş ister ama en azından o duyguyu tatmışsın...ben teke razıyım allahım o günleri inşallah gösterir de bizide sevindirir...

Bilgem
merln
laveque
tuana
elon
myra
aliasblue
denizceren
pınar
mersinn

(umarım unutmadım kimseyi aklım biraz dağınık kusura bakmayın :17: )
hepinize ayrı ayrı tsk ediyorum güzel dilekleriniz,dualarınız ve kocaman kalpleriniz için:16:
hemsire simdi size gebe diyemeyiz deyince cnm sıkıldı
sizin tecrübelerinize güveniyorum ins artar değer artmazsa da hayırlı artık
moralim düzeldi sayenizde

Kızlar iyi akşamlar ..
Birşey soracağım sizlere , lucrini ben ilk tüp denememde göbekten vurmuştum , dr bu sefer koldan dedi, benim zaten kollarım ince , kaba eti yok hiç nasıl vuracam ki yaa ?
Siz nasıl kullandınız?

valla canım ben ilk tedavimde hep göbekten yapmıştım hiç bilemiyorum ama aşı gibidir yapılışı heralde ayy bilemedim ki..

InsaALLAH hamilesindir canim, bence canini SIKMA... Guzel dusun guzel olsun.

Tebrik ederim :nazar::34:
esra cnm mrb burda mısın sen
cnm dua et güzel anne ins hersey güzel olcak ben inanıyorum..
cok sükür en azından tutunmaya c:32:alıstığını biliyorum
benim bıdıkın:1:

Kızlar iyi akşamlar ..
Siz nasıl kullandınız?

Bilgem
merln
laveque
tuana
elon
myra
aliasblue
denizceren
pınar
mersinn

hepinize ayrı ayrı tsk ediyorum güzel dilekleriniz,dualarınız ve kocaman kalpleriniz için:16:

o biraz hemşirenin densizliği olmuş canım sen iki gün lütfen elinden geldiği kadar bu anın keyfini sür olurmu inşallah olmayacak ama olumsuz bir şey olursa o zaman üzülürsün. ben inanıyorum ki Rabbimin izniyle böyle bir şey olmayacak. sen bizim 6. annemizsin ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebeğini :))ee sende şimdi nazar boncuğunla 2012 anneler topiğine ayy ne mutlu sana:))

slm kızlar çok şükür bugunde akşam oldu gün sayıyorum artık:) c.tesiyi saymazsam bugun transferden sonra 5.günüm çok heyecanlıyım sanki nefesim kesiliyo bende hiç bir belirti yok sadece üşüttüm sanırım sürekli afedersiniz idrara çıkıyorum adet sancılarımda başladı hafif hafif ağrılarım geliyo bakalım artık hakkımda hayırlısı

Bilgem
merln
laveque
tuana
elon
myra
aliasblue
denizceren
pınar
mersinn

düzelsin moralim canım herşey iyi olucak inşaallah bu arada hemşirene sinir oldum ne demek gebe diyemeyiz gebesin bu değer düşer artar bilemeyiz ama şuan HAMİLESİNNNNN:21:

slm kızlar çok şükür bugunde akşam oldu gün sayıyorum artık:) c.tesiyi saymazsam bugun transferden sonra 5.günüm çok heyecanlıyım sanki nefesim kesiliyo bende hiç bir belirti yok sadece üşüttüm sanırım sürekli afedersiniz idrara çıkıyorum adet sancılarımda başladı hafif hafif ağrılarım geliyo bakalım artık hakkımda hayırlısı
inşaallah seninde bebeğin tutunmuştur o güzel haberi alırsın 6gün sonra

toobe cnm kusuruma bakma ancak gelebildim, birara girip baktım, hamile olduğunu gördüm ama yazamadim. Hemsire densizlik etmiş sen sıkma hiç canını, ne olur mevlam bilir elbet ama bir gercek var suan hamilesin. İnşallah devamı da gelecek, seni coook tebrik ediyorum. Disardayim, telden yazıyorum bilgisayarı acar acmaz listeyi düzenlerim. Opuldunuz

toobe canım hayırlı olsun bebişin sımsıkı tutunur inşallah sana canım pozitif düşün..

bilgemmm bana da koldan ya da göbekten dediler ama ben koldan yaptrdım her akşam hastanede hemşirelere yapırdım.. bir süre sonra biraz ağrılar başladı ama göbekten yapılınca da oluyormuş. bebeklerimiz için herşeye değer.. sana kolayına nasıl gelirse öyle yap cnm.

wish canım sık sık idrara çıkmak üşüme değil gebelik belirtisi :)))) haberin olsun ;)

toobe cnm kusuruma bakma ancak gelebildim, birara girip baktım, hamile olduğunu gördüm ama yazamadim. Hemsire densizlik etmiş sen sıkma hiç canını, ne olur mevlam bilir elbet ama bir gercek var suan hamilesin. İnşallah devamı da gelecek, seni coook tebrik ediyorum. Disardayim, telden yazıyorum bilgisayarı acar acmaz listeyi düzenlerim. Opuldunuz

ayy cnm ne kusuru
insallah bende pozitif düsünüyorum sayenizde ama tabi hayırlısı
olsun simdi bile mutluyum Allahım devamını getirsin ins:24:

Back