2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kod:

Cnm hadi hayırlısı :)çok ara olmayacak aramızda o zaman

Pinarcm supersin :) inşallah hepimizi yeni sayfaya hamile olarak geceriz cnm

Ve lavmanimi da yaptım.sabah dusumu alıp doğru opu ya:) hayirli bir başlangıç olur umarım.

amin senin adına çok sevindim allah saglık ve huzurla kucagına almayıda nasip etsin inş

kızlar ben burgazda yaşıyorun 27yaşındayım 6senlik evliyim 2sene normal ilac tedavisi birsene aşılama tabi 4defa geçen senede ilk tüp bebek yaptırdım bir sene ara verdim ve şimdi tekrar deniyorum yarın knr var beylik düzü medikanada çok caresiz günler yaşadım madi ve manevi olarak çöktüm desem yeridir şimdi kıderi kulanarak tekrar deniyorum 2 enbirom var hastanede kısmetse selıklı çözülürseler bu ay tekrar 1kulancam işte bu umarım benide aranızaalırsınız

Pinarcm supersin :) inşallah hepimizi yeni sayfaya hamile olarak geceriz cnm

Ve lavmanimi da yaptım.sabah dusumu alıp doğru opu ya:) hayirli bir başlangıç olur umarım.

ayy canım benim az kaldı senin sayfaya transferin hadi sağlıkla al gel kuzucuklarını inşallah

slm canım maalesef o zor zamanları hepimiz yaiıyoruz dönem dönem Rabbim veriyor sabrını bi şekilde hayat işte akıp gidiyor.dilerim bu tedavin son tedavin olsunda çektiğin tüm acılar unutulup yerine bebeğinle güzel hatıralar alsın:))

Çok sagol pinarcm merkezdeyim esimi aldılar malum odaya :) sonra sıra bende insallah

cnm benım guzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim de kız ben seni bırakırmıyım :)
her yere yeterim ben :) çapkın erkekler gıbı bıgün sana gelirim bı gün o tarafa hı olur mu??

kızlar çok alındım ne listede nede yeni açılan yerde varım aşk olsun yarin benimde knt var darıldım yeniyim aranızda diyemi beni unutunuz bilmemki :26::26::26::26::26:

Cnm ben hiç görmedim bilgilerini, alınma benim hatam. Hemen ekliyorum seni.

günaydın milleettttttt
Güünaydınnnnnnnn

Çok sagol pinarcm merkezdeyim esimi aldılar malum odaya :) sonra sıra bende insallah
Ahh cnm opu değil mi bugün... Hadi hayırlısı, Allah Yardımcın olsun inşallah, bebişin hammaddeleri bugün hazır o zaman:)İnşallah bir kaç güne kendisi de teşrif eder. Öpüyorum seni...

cnm benım guzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim de kız ben seni bırakırmıyım :)
her yere yeterim ben :) çapkın erkekler gıbı bıgün sana gelirim bı gün o tarafa hı olur mu??

Aman ol valla arkadaşım, içimden bir ses hepinize çok ihtiyacım olacak diyor:) Senin nasıl gidiyor, yarın lucrin değil mi? Ayy seni hazır yakalamışken birşey soracağım, bu lucrin ne işe yarıyor?Sen de doğum kontrol hapı içtin dimi?Hap bitince adet oldun mu? Benim kafam karıştı da, doktorla dün konuştum telde ama o kadar yorgun geliyordu ki sesi yüzyüze sorarım diye erteledim sorumu.

Benim durumum şu d.k.h içiyorum, ilk kutu bitti, 2.ye başladım. 2.kutunun hepsini içmeyecekmişim, 24ekimde gitcem, merak ettiğim lucrinden önce adet olacak mıyım?

benım d.kontrol hapın daha bitmedi cnm.yarın sonuncuyu içicem ve merkeze gıdıcem hemen yarın lucrıne başlatcaklar.
lucrın kullanırkende regl olacakmışım ve 3. yada 4.gunu de tekrar gıdıp muayane olacakmışım benım de tel öğrendiğim bu kadarı.
yarın bı degışıklık olmazsa boyle...
lucrın yumurtalıkları baskılıyormuş yumoşların gereksiz buyumesını falan kontrol altına almak için kullanılacakmış.lucrıne başlayınca 3 gun ile 10 gun arasında da kişiye göre regl olunuyormuş....
senın ikinci kutuya geçme sebebın nedır?

Cnmmm işyerindeyim, önümde kocaman bir dosya ordusu beni bekliyor, ama umrumda değil ben seni bekliyorum. İnşallah güzel haberini alayım dosya mosya vız gelir sonra:))) Diliyorum iyi haberle dönersin...

Ohhh içim rahatladı valla, şimdi oldu, hastalanmam lazım dimi ama? Ben de soruyorum kendime adet olmazsam bu dönemim yumurtaları atılmaz, üstüne nasıl yumurta geliştirecekler, eskiler şuan ben de olanlar:))) Ayy kuzumu eski yumurtalarla yapmasınlar:))) Valla rahatladım, sağolasın cnm benim. Doktorum istedi 2.kutuya geçmemi, bayrama denk gelmesin diye. Ben olsun hayırlı gün güzel olur dedim ama kabul etmedi. Merkezde bayram için nöbetçi ekip olacakmış ben işimi onlarla yapmak istemiyorum, geç olsun sağlam olsun dedi. Açıkcası çok da hoşuma gitti bu tavrı.

Kızlar bu gün kimsenin test i var mı.güzel haberler alacakmıyız yine.bu forum gerçekten uğurlu geliyor...inşallah hepimize öyle gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…