kocaman bir negatif aldım.
allah nasip etmedi neyazık
baharkuş inan çok üzüldüm,Allah sabır ve güç versin sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...aylarinda-tup-bebekle-anne-olacak-kizlar.html
kızzlar dayanamadım sayfayı açtım:)) sinem25, nec86.myra,elon, aymutu umarım size ayıp etmemişimdir ne bileyim çok heyecanlandım ben ve listemizdeki tüm arkadaşlar yakın zamanda o sayfaya transfer olacağız ya:))
biz gelene kadar siz yaşadıklarınızı paylaşırsınız bizde gelince sayfaya sizden yardım alırız:))
ay cnm hadı hayırlı olsun inş hepimiz taşınacağız oraya.kaporasını versem bana da yer ayırırmısın
Hani garanti olsun diye taşınmam
hepinize tek tek ayrı ayrı çok teşekkür ederim,hem iyi niyetiniz,temiz gönlünüz hem de ilginiz için.cuma günü tekrarlayacağız testi,sonuçların 2 ye katlanması gerekiyor,inşallah onu da göreceğiz allahın izniyle,hakkatten bu bebiş dualarla geldi bize,inşallah dualarla da kucağıma alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim.
Inanın hepiniz için rabbime dua ettim,allah hepimizin gönlüne göre versin bizleri sevindirsin inşallah.:)
canımm benim inşallah hepimiz taşınacağız oraya Allahın izni ile. bizim hamişleri oradan takip ederiz artık..ay cnm hadı hayırlı olsun inş hepimiz taşınacağız oraya.kaporasını versem bana da yer ayırırmısın
hani garanti olsun diye taşınmam
haydi hayırlı olsunn.umarım hepimiz taşınırız oraya.
ayy kaporayla oluyorsa bende vereyim kız.hoş tüpbebeğe yatırmaktan para kalmadı ama
Cnm Allah sabır versin güzel kızına da çok güzel bir Omur nasip etsin insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...aylarinda-tup-bebekle-anne-olacak-kizlar.html
kızzlar dayanamadım sayfayı açtım:)) sinem25, nec86.myra,elon, aymutu umarım size ayıp etmemişimdir ne bileyim çok heyecanlandım ben ve listemizdeki tüm arkadaşlar yakın zamanda o sayfaya transfer olacağız ya:))
biz gelene kadar siz yaşadıklarınızı paylaşırsınız bizde gelince sayfaya sizden yardım alırız:))
allah sabır versin canım.ama anladığım kadarıyla bir tane kızın varmış.şükret ki var.hiç olmayanlar ne yapsın ve sana tüm içtenliğimle söylüyom ki dualarımda öyle allahım bi tane varsin bir daha denemicem.eşime de söylüyorum.belki ben hiç anne olamıcam.eminim ne güzel bi duygudur o...test günü yaklaştıkça benide karamsarlık bastı
allah sabır versin canım.ama anladığım kadarıyla bir tane kızın varmış.şükret ki var.hiç olmayanlar ne yapsın ve sana tüm içtenliğimle söylüyom ki dualarımda öyle allahım bi tane varsin bir daha denemicem.eşime de söylüyorum.belki ben hiç anne olamıcam.eminim ne güzel bi duygudur o...test günü yaklaştıkça benide karamsarlık bastı
pınarcım süpersin canım ya:))))))) ay biz şimdi temmuz ağustos gibi mi doğrurcaz, :))))))))ayyyyyyyy çok heyecanlı, allahım ne olur bize de göster o günleri...
bende merkezden geldim kızlar.... yarın tekrar bakacaklar, bu arada pınar kaan bey baktı usg ile bugün bana, tüm ilaçlar devam, birkaç güne alırız yumurtaları dedi :)))))))))) belki cumartesi opu olur yarın netleşir herhalde........
valla canım yaptım bişey ama inşallah Allahım yüzümüze bakar geçeriz bizde o sayfaya umarım hamiş arkadaşlara ayıp olmamıştır tutamadım kendimi.
hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna az kalmış yumişlerin alınmasına sonra güzel sağlıklı embriyolar olup sımsıkı tutunsunlar inşallah anneciklerine:))
inşallah çifte bayram olsun canım:))bnce olmaz canım benim sayende hepimiz bu sayfada dertleşiyoruz, kah üzülüyor kah seviniyoruz moral depoluyoruz canım benim....bence çok iii yapmışsın :)))))))))))
işallah canım benim işallah, geç olsun güç olmasın da belki bayrama kadar sonucu almış bile olabilirz ne dersin? allahım çifte bayram yaptır hepimize ne olurrrrrrr
cnm korkma benim 34 yumurta toplanmıstı ohss olmadım cok sükür
lütfen olumlu düsün
yumurtaların büyüyecek hem de dondurulacak insallah