• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...aylarinda-tup-bebekle-anne-olacak-kizlar.html
kızzlar dayanamadım sayfayı açtım:)) sinem25, nec86.myra,elon, aymutu umarım size ayıp etmemişimdir ne bileyim çok heyecanlandım ben ve listemizdeki tüm arkadaşlar yakın zamanda o sayfaya transfer olacağız ya:))
biz gelene kadar siz yaşadıklarınızı paylaşırsınız bizde gelince sayfaya sizden yardım alırız:))

ay cnm hadı hayırlı olsun inş hepimiz taşınacağız oraya.kaporasını versem bana da yer ayırırmısın :9:
hani garanti olsun diye taşınmam :46:

ay cnm hadı hayırlı olsun inş hepimiz taşınacağız oraya.kaporasını versem bana da yer ayırırmısın :9:
Hani garanti olsun diye taşınmam :46:

ayy kaporayla oluyorsa bende vereyim kız.hoş tüpbebeğe yatırmaktan para kalmadı ama:46::46::46::46:

Hepinize tek tek ayrı ayrı çok teşekkür ederim,hem iyi niyetiniz,temiz gönlünüz hem de ilginiz için.Cuma günü tekrarlayacağız testi,sonuçların 2 ye katlanması gerekiyor,inşallah onu da göreceğiz Allahın izniyle,hakkatten bu bebiş dualarla geldi bize,İnşallah dualarla da kucağıma alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.

İnanın hepiniz için rabbime dua ettim,Allah hepimizin gönlüne göre versin bizleri sevindirsin İnşallah.:)

hepinize tek tek ayrı ayrı çok teşekkür ederim,hem iyi niyetiniz,temiz gönlünüz hem de ilginiz için.cuma günü tekrarlayacağız testi,sonuçların 2 ye katlanması gerekiyor,inşallah onu da göreceğiz allahın izniyle,hakkatten bu bebiş dualarla geldi bize,inşallah dualarla da kucağıma alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim.

Inanın hepiniz için rabbime dua ettim,allah hepimizin gönlüne göre versin bizleri sevindirsin inşallah.:)

çokk sevindim...sağlıklı hayırlı bir evlat olur inş...allahım bizimde dualarımızı kabul et...dua edin bizlerede....allahım kucağınıza almayıda nasip etsin inş...

hani garanti olsun diye taşınmam :46:
canımm benim inşallah hepimiz taşınacağız oraya Allahın izni ile. bizim hamişleri oradan takip ederiz artık..

haydi hayırlı olsunn.umarım hepimiz taşınırız oraya.

amin canım inşallah..

ayy kaporayla oluyorsa bende vereyim kız.hoş tüpbebeğe yatırmaktan para kalmadı ama:46::46::46::46:

bebişe kavuşmak için herşeyi deniyoruz ya bıde bunu deneyelim ne olcak
nasrettin hoca gıbı :
göle maya çalmış ya tutarsa demiş soranlara

benım kı de o hesap yerimi ayırayım kı ya tutarsa hamile hamile dışarda kalmayayım sonra :9:

kocaman bir negatif aldım.
allah nasip etmedi neyazık

allah sabır versin canım.ama anladığım kadarıyla bir tane kızın varmış.şükret ki var.hiç olmayanlar ne yapsın:( ve sana tüm içtenliğimle söylüyom ki dualarımda öyle allahım bi tane varsin bir daha denemicem.eşime de söylüyorum.belki ben hiç anne olamıcam.eminim ne güzel bi duygudur o...test günü yaklaştıkça benide karamsarlık bastı:(

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...aylarinda-tup-bebekle-anne-olacak-kizlar.html
kızzlar dayanamadım sayfayı açtım:)) sinem25, nec86.myra,elon, aymutu umarım size ayıp etmemişimdir ne bileyim çok heyecanlandım ben ve listemizdeki tüm arkadaşlar yakın zamanda o sayfaya transfer olacağız ya:))
biz gelene kadar siz yaşadıklarınızı paylaşırsınız bizde gelince sayfaya sizden yardım alırız:))

pınarcım süpersin canım ya:))))))) ay biz şimdi temmuz ağustos gibi mi doğrurcaz, :))))))))ayyyyyyyy çok heyecanlı, allahım ne olur bize de göster o günleri...

bende merkezden geldim kızlar.... yarın tekrar bakacaklar, bu arada pınar kaan bey baktı usg ile bugün bana, tüm ilaçlar devam, birkaç güne alırız yumurtaları dedi :)))))))))) belki cumartesi opu olur yarın netleşir herhalde........

allah sabır versin canım.ama anladığım kadarıyla bir tane kızın varmış.şükret ki var.hiç olmayanlar ne yapsın:( ve sana tüm içtenliğimle söylüyom ki dualarımda öyle allahım bi tane varsin bir daha denemicem.eşime de söylüyorum.belki ben hiç anne olamıcam.eminim ne güzel bi duygudur o...test günü yaklaştıkça benide karamsarlık bastı:(

hayalim neden öyle diyosun lütfen aklından olumsuz şeyleri çıkar olur mu canım içini ferah tut dilerim bu tedavin olumlu olsun bebeğin seninle olsun lütfen iyi düşün iyi olsun canım hadi çık biraz dışarı istersen yada sevdiğin bi komedi filmi falan izle netten yada al abdest dua oku at olumsuzlukları aklından lütfen iyi ol canım..

canım umudunu hiç yitirme inşallah sende anne olacaksın
kaç gün test gününe?karamsar olma

pınarcım süpersin canım ya:))))))) ay biz şimdi temmuz ağustos gibi mi doğrurcaz, :))))))))ayyyyyyyy çok heyecanlı, allahım ne olur bize de göster o günleri...

bende merkezden geldim kızlar.... yarın tekrar bakacaklar, bu arada pınar kaan bey baktı usg ile bugün bana, tüm ilaçlar devam, birkaç güne alırız yumurtaları dedi :)))))))))) belki cumartesi opu olur yarın netleşir herhalde........

valla canım yaptım bişey ama inşallah Allahım yüzümüze bakar geçeriz bizde o sayfaya umarım hamiş arkadaşlara ayıp olmamıştır tutamadım kendimi.
hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna az kalmış yumişlerin alınmasına sonra güzel sağlıklı embriyolar olup sımsıkı tutunsunlar inşallah anneciklerine:))

elon tebrikler canım gözünaydın, rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :) ay ne güzell öbür sayfada da bir sürü arkadaşımızla işallah yolumuza devam edeceğiz Allahımın izniyle.....

hamile arkadaşları çok çok canı gonulden tebrık ederim...
negatıv sonuç alan arkadaşşlar sakın uzulmeyın kısmet değilmiş ...

bende kasımda dondurulmuşlarımı koyup yenı topıgınıze gelıcem ...

:37::37:

valla canım yaptım bişey ama inşallah Allahım yüzümüze bakar geçeriz bizde o sayfaya umarım hamiş arkadaşlara ayıp olmamıştır tutamadım kendimi.
hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna az kalmış yumişlerin alınmasına sonra güzel sağlıklı embriyolar olup sımsıkı tutunsunlar inşallah anneciklerine:))

bnce olmaz canım benim sayende hepimiz bu sayfada dertleşiyoruz, kah üzülüyor kah seviniyoruz moral depoluyoruz canım benim....bence çok iii yapmışsın :)))))))))))

işallah canım benim işallah, geç olsun güç olmasın da belki bayrama kadar sonucu almış bile olabilirz ne dersin? allahım çifte bayram yaptır hepimize ne olurrrrrrr

bnce olmaz canım benim sayende hepimiz bu sayfada dertleşiyoruz, kah üzülüyor kah seviniyoruz moral depoluyoruz canım benim....bence çok iii yapmışsın :)))))))))))

işallah canım benim işallah, geç olsun güç olmasın da belki bayrama kadar sonucu almış bile olabilirz ne dersin? allahım çifte bayram yaptır hepimize ne olurrrrrrr
inşallah çifte bayram olsun canım:))

Selam kızlar ben geldim..
Bütün gün hastanedeydim , sabah usg ye girdim , herşey çok güzel , tamamdır dedi hocam..
Öğleden sonra konsey toplandı , ilac dozlarım falan belirlendi, dr iğneciklerimi yazdı , lucrini aldım elimde puregon olduğunu söyledim , o halde onları kullan yetmezse takviye yaparız dedi..
İlaç raporum var dr yetmediği yerde reçete yazıcak tekrar gidip alacağım ..
Ama önce elindekileri bi kullan bakalım dedi..
Lucrine cuma günü Ya Allah Bismillah diyip başlıyorum ..
19. günde başlıyorum ..
İlk tedavimde 10 ünite ile başlamıştım bu sefer 15 ünite ile başlıyorum , yumoşlar iyice baskılanacak ..
İlk tedavimin ilaç dozlarına da baktılar , dosyama koydum o bilgileri..
Hayırlısı olsun bakalım ..

cnm korkma benim 34 yumurta toplanmıstı ohss olmadım cok sükür
lütfen olumlu düsün
yumurtaların büyüyecek hem de dondurulacak insallah:16:

Toobe inşallah arkadaşım ..
Yarın senin içinde büyük gün , yeni topik açmış kızlar , oraya transfer olursun inşallah bizde arkanızdan geliriz...

Elon hamileee:nazar:
Rabbim tamamına erdirsinnnnn :)

Back