• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

bebişe kavuşmak için herşeyi deniyoruz ya bıde bunu deneyelim ne olcak
nasrettin hoca gıbı :
göle maya çalmış ya tutarsa demiş soranlara

benım kı de o hesap yerimi ayırayım kı ya tutarsa hamile hamile dışarda kalmayayım sonra :9:
Bayılıyorum yorumlarına, süper bir bakış açın var, çok da matrak, ayyy gitme olur mu ben tedavideyken de buralarda ol. Çok ihtiyacım olacak:))) Nasıl bencillik ama... Hani ben tedavideyken sen hamile olursun, hazır yerini de ayırttın, bırak bak düşerim yakana:)))

allah sabır versin canım.ama anladığım kadarıyla bir tane kızın varmış.şükret ki var.hiç olmayanlar ne yapsın:( ve sana tüm içtenliğimle söylüyom ki dualarımda öyle allahım bi tane varsin bir daha denemicem.eşime de söylüyorum.belki ben hiç anne olamıcam.eminim ne güzel bi duygudur o...test günü yaklaştıkça benide karamsarlık bastı:(
Deme öyle, düşünme öyle. Olacak, bak ne boncuklar var burda sana ayrılmış... İyi düşün nolur. Bir de şu açıdan bak, sonuç günü istemiyoruz ama oldu ya olmadı, zaten üzüleceksin, bugünden yapma bunu. Şimdi bebeğin sende, en çok senin mutluluk hormonlarına ihtiyacı var. Sen gül ki o da ne kadar mutlu, keyifli bir annenin evladı olacağını hissedip sıkı sıkı sarılsın sana.

pınarcım süpersin canım ya:))))))) ay biz şimdi temmuz ağustos gibi mi doğrurcaz, :))))))))ayyyyyyyy çok heyecanlı, allahım ne olur bize de göster o günleri...

bende merkezden geldim kızlar.... yarın tekrar bakacaklar, bu arada pınar kaan bey baktı usg ile bugün bana, tüm ilaçlar devam, birkaç güne alırız yumurtaları dedi :)))))))))) belki cumartesi opu olur yarın netleşir herhalde........
Ahhh arlkadaşım sorma, pınar bugün hepimize bir annelik daha yaptı, sanırım sayfayı gören herkes aynı hayaller içinde:))) Temmuz, Ağustos doğum, karınlar büyümüş ayyyy ayyyy ayyyy... Bak beni stres sardı, çok sıcak olacak amanınnnn:)))

Ayyyy opu da geldi, beni bile heyecan bastı, bana noluyorsa dimi ama, yumurtalar sizin dimi ama.... Olsun siz iyi olun ki bana da moral olsun. Bugün bencilliğim çok tavan yaptı, herşeyi kendi üstümden yorumluyorum:))) Şaka bir yana ben tedavideyken hepiniz hamile olun istiyorum, dilerim rabbim hepimizi güldürecek...

hamile arkadaşları çok çok canı gonulden tebrık ederim...
negatıv sonuç alan arkadaşşlar sakın uzulmeyın kısmet değilmiş ...

bende kasımda dondurulmuşlarımı koyup yenı topıgınıze gelıcem ...

:37::37:
Ben de kasımda başlıyorum yeni tedavime, tam tarihi bilmesem de kasımda olacak inşallah, hep beraber geçeriz Allahın izni ile...

kyracım burda herkes bir şey yazıyo, hemen heyecan yapıyoruz:)))))))))) transfer sonrasında böyle heyecan yapmasak iyi olcak :))))) ama güzelim ne yapalım biz anlıyoruz birbirimizin halinden, harbiden düşünüyorum dane heyecanlıymış bu tüp bebek olayı, dşünsenize aksilik olmazsa 15-20 gün sonra kadar hamile kalabiliriz:))))) gecen sayfalarda kim yazmıştı bilmiyorum, hamile kalayım ben de sırf o çift çizgiyi görmek için eczaneden de test alıp yapacağım:))))))))

[Ben de kasımda başlıyorum yeni tedavime, tam tarihi bilmesem de kasımda olacak inşallah, hep beraber geçeriz Allahın izni ile...[/QUOTE]

ayy hadı canım hayırlısı olsun...senındemı dondurulmuşlar...
ben sanırım kasım 15 gbı adet olucam..

:nazar:EYLÜL-EKİM-KASIM AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 60"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 150"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 150"]K. DENEME[/TD]
[TD="width: 200"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]sinem25[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]:nazar:HAMİLE:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nec86[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aymutu[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]myra[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elon[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Beylikdüzü Medicana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suaenvar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasha[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Gazieurofertil[/TD]
[TD]20ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurten74[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ankada T.B.[/TD]
[TD]22ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimmm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]23ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[TD]24ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci fulya[/TD]
[TD]27ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mersinn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[TD]28ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DenizCeren01[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Gürgan Clinic[/TD]
[TD]29ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2010[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]17ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilaha[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mine1987[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Alman Has.[/TD]
[TD]19ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aygun_akcan[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Maya T.B.[/TD]
[TD]20ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minecan77[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Hollandada[/TD]
[TD]22ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perla1[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizden77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrln[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Maya T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AliasBlue[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]20ekim opu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlic[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Acıbadem Has.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ege Üni.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylinnim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bonbonsekerim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Akay T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oznur65[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar1202[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cloudly[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beren_Berat[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbeydam[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haziran15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]staylan[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Hisar İnt. Hos.[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baby2007[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]pco+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bursa T.B.[/TD]
[TD]21ekim lucrin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilgemmm[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]ZekaiTahirBudak[/TD]
[TD]21ekim lucrin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CARMENNN[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erk+kdn[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Başkent Has.[/TD]
[TD]17ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deren6[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ada Tıp Has.[/TD]
[TD]18ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya[/TD]
[TD]31ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulyabe[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gren82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Alman Has.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]enteresann[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kyr[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]İrenbe T.B.[/TD]
[TD]d.k.h. kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco+erk[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]15kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hly7[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bursa Acıbadem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuana0225[/TD]
[TD][/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Medikalpark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet_baby[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pepero[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Genart[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut11[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Florance N.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar72[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Acıbadem Kadıköy[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kederci[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]kdn+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ankara Tıp[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bahar247[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Brüksel T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baharkus[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Smyrna T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Kyr Beni listede 'lucrin ' diye düzeltir misin rica etsem :)
Yaptım bile:)
kyracım burda herkes bir şey yazıyo, hemen heyecan yapıyoruz:)))))))))) transfer sonrasında böyle heyecan yapmasak iyi olcak :))))) ama güzelim ne yapalım biz anlıyoruz birbirimizin halinden, harbiden düşünüyorum dane heyecanlıymış bu tüp bebek olayı, dşünsenize aksilik olmazsa 15-20 gün sonra kadar hamile kalabiliriz:))))) gecen sayfalarda kim yazmıştı bilmiyorum, hamile kalayım ben de sırf o çift çizgiyi görmek için eczaneden de test alıp yapacağım:))))))))
Yap bence de, hatta koy resmini buraya biz de görelim:)) Bunu yapanlar var buarada bilmem gördün mü??? Alalhım heyecanlarımızı daim etsin, 9 ay karnımızda, bir ömür boyu yanımızda inşallah.

[Ben de kasımda başlıyorum yeni tedavime, tam tarihi bilmesem de kasımda olacak inşallah, hep beraber geçeriz Allahın izni ile...

ayy hadı canım hayırlısı olsun...senındemı dondurulmuşlar...
ben sanırım kasım 15 gbı adet olucam..
Yok cnm baştan başladım tedaviye, 5tane dondurulmuşum var ama başka doktorda, onunla da benim sorunlarım var. Dedim 3.temiz olsun, yeniden olsun. İnşallah bu sefer olsun da, dondurulmuşları kardeş için denerim:))Ben de haftaya p.tesi gideceğim doktora, sözüm ona 3.denemem ama bu sefer ne olacak hiç bilmiyorum. İlk defa d.k.h ile başladım bu prosedür nasıl işliyor hiçbir fikrim yok. Tek bildiğim doktorum transferi bayramdan sonra olacak şekilde ayarlayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun...

tebrikler canım çok sevindim ALLAH eline almayı nasip etsin inş böyle güzel haberleri duyunca kendimi daha iyi hissediyorum darısı başımıza:)

kızlar bugun transferim 4.günü bitiyor heyecanla merakla bekliyorum çok ta sabırsızlanıyorum bugun adet sancılarım başladı ama içimde çok güzel bir kıpırtı var sanki içim içime sığmıyor inş ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün

bugun benımde 5 ıncı gunum karnımda sancı oluo bılmıom ne olcek ıns tutunmustr bebıslerımız wish senın ilk denemenmı bıde kac tana transfer edıldı kac hucrelı kusura bakma cnm yacok soru soruyorum ama ne yapım merak edıyorum tatlı:27:

elon canım hayırlı olsun sabah görmüştüm mesajını, idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar diye düşünmüştüm. işten geldim gördüm güzel haberini.. Rabbim bebişini hiç ayırmasın senden..

baharkuşcum Allah sabır versin inşallah sonraki tedavilerinde gelir kardeş.. kızına da Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah.. en azından tesellin var ona şükür..

pınarcım aşkolsun ne ayıbı.. inşallah haziran annesi olucam ama o topice baktım baktım bir türlü giremedim sizleri bekliordum ki açıldı grubumuzzzzz :))

bugun benımde 5 ıncı gunum karnımda sancı oluo bılmıom ne olcek ıns tutunmustr bebıslerımız wish senın ilk denemenmı bıde kac tana transfer edıldı kac hucrelı kusura bakma cnm yacok soru soruyorum ama ne yapım merak edıyorum tatlı:27:

merhaba sevinç benim ilk denemem yaşım 27 tek embriyo transfer edildi şuu hücreleri hiç anlamıyorum bana kaliteli olduğunu söylediler 5.gün embriyosu p.tesi yumurtam toplandı c.tesi günü transferim oldu benimde bugun adet sancılarım geldi inş bebişimiz tutunmuştur 27 ekim test tarihim merakla bekliyorum senin ilk denememmi canım şimdi sen anlat bakim sıra sende :)

elon canım hayırlı olsun sabah görmüştüm mesajını, idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar diye düşünmüştüm. işten geldim gördüm güzel haberini.. Rabbim bebişini hiç ayırmasın senden..

baharkuşcum Allah sabır versin inşallah sonraki tedavilerinde gelir kardeş.. kızına da Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah.. en azından tesellin var ona şükür..

pınarcım aşkolsun ne ayıbı.. inşallah haziran annesi olucam ama o topice baktım baktım bir türlü giremedim sizleri bekliordum ki açıldı grubumuzzzzz :))

canım ben hata yapmışım başlığı açarken yetkililere mail attım başlığa haziran eklenmesi için inşallah düzeltecekler:))

slm kızlar transferimin 3.günü çok sabırsızlanıyorum.acaba benle mi hala tutundumu ki merakdan çatlıcaz.eşim bile soruo;ultrasona gitsek görünürmü die :)hepimiz için hayırlısı..

canım ben hata yapmışım başlığı açarken yetkililere mail attım başlığa haziran eklenmesi için inşallah düzeltecekler:))

canımm benim olsunn öyle olsun ne olcakk.. ben zaten sizi bekliyorum hangi gruptaysanız gelcem önden önden giderim ben inşallahh..

o topice baktım derken gebelik bölümündeki 2012 haziran anneleri topiciğini dedim cnm.. sizsiz giremedim :))

Son düzenleme:
görmez miyim kyracım ovulasyon testlerinden tut, idrar testine kadar koyup yorumluyorlardı şimdi hamile miyiym değil miyim diye:)))))))

Deme öyle, düşünme öyle. Olacak, bak ne boncuklar var burda sana ayrılmış... İyi düşün nolur. Bir de şu açıdan bak, sonuç günü istemiyoruz ama oldu ya olmadı, zaten üzüleceksin, bugünden yapma bunu. Şimdi bebeğin sende, en çok senin mutluluk hormonlarına ihtiyacı var. Sen gül ki o da ne kadar mutlu, keyifli bir annenin evladı olacağını hissedip sıkı sıkı sarılsın sana.

canım benim çok güzel söylüyosun:)ağzına sağlık...bal damlıyo ağzından....şimdi geçti.arada bir karamsarlık basıyo anlamadım bende nedenini.kendimi çözemiyorum artık..ama bu günlerde iyiki sizler varsınız.konusuyoruz ve rahatlıyoruz.siz olmasanız bu günler hiç geçmezdi....

slm kızlar transferimin 3.günü çok sabırsızlanıyorum.acaba benle mi hala tutundumu ki merakdan çatlıcaz.eşim bile soruo;ultrasona gitsek görünürmü die :)hepimiz için hayırlısı..

gerçekten çok heyecanlı canım bol bol dua et tatlım, kafanı dağıtacak bir şeyler bul ,ama kendini yorma tabi, umarım bebeişin sana sımsıkı tutunmuştur....

hayalim neden öyle diyosun lütfen aklından olumsuz şeyleri çıkar olur mu canım içini ferah tut dilerim bu tedavin olumlu olsun bebeğin seninle olsun lütfen iyi düşün iyi olsun canım hadi çık biraz dışarı istersen yada sevdiğin bi komedi filmi falan izle netten yada al abdest dua oku at olumsuzlukları aklından lütfen iyi ol canım..

pınarcım dışarı çıkıp geldim.iyi geldi vallah ferahladım...buarada benim adım da pınar.iyiki sizler varsınız...gercekten çok sağolun:1::1::1:

kızlar çok alındım :19: ne listede nede yeni açılan yerde varım aşk olsun yarin benimde knt var darıldım yeniyim aranızda diyemi beni unutunuz bilmemki :26::26::26::26::26:

kıyamam merak ediyordur çok eşinde tabi canım iyi düşünelim iyi olsun bol bol dua oku elini karnına koy konuş onlarla inşallah sizine beraberlerdir.

canımm benim olsunn öyle olsun ne olcakk.. ben zaten sizi bekliyorum hangi gruptaysanız gelcem önden önden giderim ben inşallahh..

o topice baktım derken gebelik bölümündeki 2012 haziran anneleri topiciğini dedim cnm.. sizsiz giremedim :))

kıyamam canım benim gitme bizi bırakma sen kıymetlisin bizim için seninle heyecanlanıp seninle sevindim ben senin için akıttım mutluluk göz yaşlarımı ne bileyim nasıl anlatayım senin hamilelik haberin başka bir umut oldu bana ilk olduğun için. ne olur yalnış anlamasın diğer hamişlerimiz sakın alınmasınlar ama bi çok negatiften sonra ilk pozitifimizdin sen o nedenle ...diğer hamilelerimiz ayrıca kıymetli onlarda dualarıyla bizleri arkalarından sürükleyecekler inşallah:))

pınarcım dışarı çıkıp geldim.iyi geldi vallah ferahladım...buarada benim adım da pınar.iyiki sizler varsınız...gercekten çok sağolun:1::1::1:

ohh çok şükür adaşım sen içini ferah tut iyi olacak inşallah herşey Allahın izni ile.

kızlar çok alındım :19: ne listede nede yeni açılan yerde varım aşk olsun yarin benimde knt var darıldım yeniyim aranızda diyemi beni unutunuz bilmemki :26::26::26::26::26:

abadi kusura bakma lütfen olurmu hiç öyle yeni falan sanırım iki topik arasında atladık affola mahsuru yoksa anlatırmısın durumunu hem kyr arkadaşımız listeye ekler seni yarın kontrolüm var demişsin?

Back