Bayılıyorum yorumlarına, süper bir bakış açın var, çok da matrak, ayyy gitme olur mu ben tedavideyken de buralarda ol. Çok ihtiyacım olacak:))) Nasıl bencillik ama... Hani ben tedavideyken sen hamile olursun, hazır yerini de ayırttın, bırak bak düşerim yakana:)))bebişe kavuşmak için herşeyi deniyoruz ya bıde bunu deneyelim ne olcak
nasrettin hoca gıbı :
göle maya çalmış ya tutarsa demiş soranlara
benım kı de o hesap yerimi ayırayım kı ya tutarsa hamile hamile dışarda kalmayayım sonra
Deme öyle, düşünme öyle. Olacak, bak ne boncuklar var burda sana ayrılmış... İyi düşün nolur. Bir de şu açıdan bak, sonuç günü istemiyoruz ama oldu ya olmadı, zaten üzüleceksin, bugünden yapma bunu. Şimdi bebeğin sende, en çok senin mutluluk hormonlarına ihtiyacı var. Sen gül ki o da ne kadar mutlu, keyifli bir annenin evladı olacağını hissedip sıkı sıkı sarılsın sana.allah sabır versin canım.ama anladığım kadarıyla bir tane kızın varmış.şükret ki var.hiç olmayanlar ne yapsın ve sana tüm içtenliğimle söylüyom ki dualarımda öyle allahım bi tane varsin bir daha denemicem.eşime de söylüyorum.belki ben hiç anne olamıcam.eminim ne güzel bi duygudur o...test günü yaklaştıkça benide karamsarlık bastı
Ahhh arlkadaşım sorma, pınar bugün hepimize bir annelik daha yaptı, sanırım sayfayı gören herkes aynı hayaller içinde:))) Temmuz, Ağustos doğum, karınlar büyümüş ayyyy ayyyy ayyyy... Bak beni stres sardı, çok sıcak olacak amanınnnn:)))pınarcım süpersin canım ya:))))))) ay biz şimdi temmuz ağustos gibi mi doğrurcaz, :))))))))ayyyyyyyy çok heyecanlı, allahım ne olur bize de göster o günleri...
bende merkezden geldim kızlar.... yarın tekrar bakacaklar, bu arada pınar kaan bey baktı usg ile bugün bana, tüm ilaçlar devam, birkaç güne alırız yumurtaları dedi :)))))))))) belki cumartesi opu olur yarın netleşir herhalde........
Ayyyy opu da geldi, beni bile heyecan bastı, bana noluyorsa dimi ama, yumurtalar sizin dimi ama.... Olsun siz iyi olun ki bana da moral olsun. Bugün bencilliğim çok tavan yaptı, herşeyi kendi üstümden yorumluyorum:))) Şaka bir yana ben tedavideyken hepiniz hamile olun istiyorum, dilerim rabbim hepimizi güldürecek...
Ben de kasımda başlıyorum yeni tedavime, tam tarihi bilmesem de kasımda olacak inşallah, hep beraber geçeriz Allahın izni ile...hamile arkadaşları çok çok canı gonulden tebrık ederim...
negatıv sonuç alan arkadaşşlar sakın uzulmeyın kısmet değilmiş ...
bende kasımda dondurulmuşlarımı koyup yenı topıgınıze gelıcem ...