2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ces, daha önceki paylaşımında da takımı çoook beğenmiştim hatta eşime bile göstermiştim.
Güle güle kullansın inşallah :))
arabası da pek güzel ve kullanışlı, hayırlısı olsun canım

Tesekkur ederim, begendigine de sevindim. Bircok insana hitap ediyor galiba takım.

Lojman olunca zor oluyordur gerçekten..
Pekii şu anda oğlun nerde kalıyor canım?

biz taşındığımızda oğlum 2.5 aylıktı yeni lohusalıktan çıkmıştım ben ve eşim halletti yerleşme işini gardrop yatak odasına sığmaz demiş mobilyacı ve o an eşimde çocuk odasına koydurmuş hala aklım mantığım almıyor kocaman odaya nasıl sığmaz diye bütün komşular gayet rahat sığdırmış küçücük çocuk odasına sığmışta neyse bunu bida sabitlemişler duvara bi güzel sonra ölçtüm mezroyla sığması gerek yatak odasına ama iş işten geçti anlıcan çocuk odası oldu sana mini minnacık oda tıkış pıkış bişey zar zor yatağını sığdırdım oğlumun bide bebekken şifonyer almıştır ıvır zıvırını koymaya onuda sıkıştırdım odaya birazda süsledim renk olarak krem aldımki takım yapıca uysun her renge diye şimdi kiraya çıkınca alıcam takımı kısmetse :16:

ay cidden çok merak ettim sizi ben.. yat canımm hiiç kalkma bak biliyon bizde neler atlattık en kısa zamanda geçsiinn inşallah tatlım..

4 gün yattım kanama azaldı.şimdilik durum iii...patronumla konuştum öğlene kadar çalışacam 2 hafta bakalım

bebeğin çok şanslı şimdiden eşyaları alındı.doğdunda neler olur düşünemiyorum.ama aldıkların çok tatlı şeyler inş sende bebeğinde ağız tadıyla kullanırsınız...biz oda takımını 3 4 yıl alamayız ancak memlekete döndüğümüzde olur.ozamanda bebek odası değil genç odası alırız:)

biz taşındığımızda oğlum 2.5 aylıktı yeni lohusalıktan çıkmıştım ben ve eşim halletti yerleşme işini gardrop yatak odasına sığmaz demiş mobilyacı ve o an eşimde çocuk odasına koydurmuş hala aklım mantığım almıyor kocaman odaya nasıl sığmaz diye bütün komşular gayet rahat sığdırmış küçücük çocuk odasına sığmışta neyse bunu bida sabitlemişler duvara bi güzel sonra ölçtüm mezroyla sığması gerek yatak odasına ama iş işten geçti anlıcan çocuk odası oldu sana mini minnacık oda tıkış pıkış bişey zar zor yatağını sığdırdım oğlumun bide bebekken şifonyer almıştır ıvır zıvırını koymaya onuda sıkıştırdım odaya birazda süsledim renk olarak krem aldımki takım yapıca uysun her renge diye şimdi kiraya çıkınca alıcam takımı kısmetse :16:

Ne güzel sen kendince çözümlerini gayet güzel üretmişsin canım.
İmkanlar daha iyi olunca çok daha güzelleri olur,sağlıklı olsunlar da:nazar:

Bende süşünmüyorum oda çünkü bebeğe annem bakacağı için ona yakın bir yere taşınacağız şuanki evimiz kendimizin ama bebek için en hayırlısı bu olacak. Bebek doğduktan sonra doğum izninde taşınmayı düşünüyorum işte o zaman güzel bir oda yaparım yavruma. bende park yatak alacağım en güzel rahat rahat takılırı yavrum

Ne güzel sen kendince çözümlerini gayet güzel üretmişsin canım.
İmkanlar daha iyi olunca çok daha güzelleri olur,sağlıklı olsunlar da:nazar:

aynen canım herşeyin başı sağlık onlar sağlıklı olsunda zamanla herşey olur bazen hayat istediğin gibi yürümüyor herşey paraylada olmuyor kader işte hep umutla yaşıyorum hayallerimle böyle keyif alıyorum doğrusu parasızlıktan değil bizimki şartsızlıktan :9:

4 gün yattım kanama azaldı.şimdilik durum iii...patronumla konuştum öğlene kadar çalışacam 2 hafta bakalım

hayırlısı tatlım sıkma canını ben kaaç hafta yattım şükür yeni yeni iyiyiz daha.. dinlenince geçiyor bende çok sıkılmıştım ama iyiyiz artık biraz daha. çabucak geçsin inşallah..

bebeğin çok şanslı şimdiden eşyaları alındı.doğdunda neler olur düşünemiyorum.ama aldıkların çok tatlı şeyler inş sende bebeğinde ağız tadıyla kullanırsınız...biz oda takımını 3 4 yıl alamayız ancak memlekete döndüğümüzde olur.ozamanda bebek odası değil genç odası alırız:)

Tesekkurler ama bebeklerimizin sansi bizler gibi anneleri olmalari. Baksana daha dogmadan burdan herseylerini konustuk bile. Allah saglik versin onlara...

bebek oto koltuğu çok gereksiz kızlar boşuna almayın derim normal fort bebeler var ya ucuz ondan alın zaten arabadada hep kucakta olucak ve pahalılar 6 aydan sonra oturabiliyor bebekler normal oto koltuğu alırsınız onda oturur bide ben park yatak kullandım oğlumda çok memnunum şemsiye gibi küçülüyor katlıyorsun her yere sığıyor mobilya olsaydı sığdırmak zor her yere kolay montaj olan sökülen bişi değil onlar 2 yaşına kadar bizim odamızdaydı sonra oda yaptık ayırdık odaları sabaha karşı kaçıp geliyor aramıza ama olsun kendi yatağında kendi odasında artık bide park uatak büyüdüğü zaman oyun bahçesi gibi oluyor küçük toplar alıp koyunca küçük top havuzu oluyor bebişinizin :16:

Bende park yatak düşünüyorum kullanan biri olarak memnunsan doğru seçim o zaman. Zamane bebeleri öyle veya böyle genç odası istiyor 3 yaşından sonrada seçtiği bi genç odası alırız :)

altınoluğa geleceğiz bu yaz kısmatse bir haftalığına eşim bayılıyor oraya emekliler gibi her yaz oraya gidesi var :1:

evet güzeldir oralar akçayda çok güzel altınoluk türkiyenin en yüksek oksijeni olan yeri kaz dağları var orda sağlık açısından çok iyi bi yer bize 2.5 saat uzaklıkta ayvalık var bide orasıda güzelmiş gidemedim henüz ama merak ediyorum eşimde bandırmalı bandırmada şirin bir ilçe merkezden güzel yani ilçeler oldukça

Back
X