bişey yoktur iyşallah kalp atışları ne zaman kısmetse
Benim de randevum yarın sabah 10'da kızlar.
İnşallah her şey yolundadır da duyarız miniğimin kalp atışlarını
hadi hayırlısıbenimde yarın aksam 7 de...yarın gecmek bilmicek gibi
hadi hayırlısıbenimde yarın aksam 7 de...yarın gecmek bilmicek gibi
28 ocakta gidicez haftaya perşembe yani
benim aslında sat 27 kasımdı bu gunlerde duymama lazımdı ama adet düzensizliğim olduğundan doolayı geç döllenme olmus o yüzden de 2 hafta geç gelio meleğim
annesinin doğum günüyle aynı olmak istiyor sanırım
kızlarr bende bi tuhaflık var galiba..kimse evinde yemek yapamıomuş kokudan bulantıdan bende dışarda yiyemiyorum evde kendı yaptıgım daha tatlı gelıo nedense.2 gün önce başladı bulantılar iiğrenç bi, duyguymuşşş midemde mikser varda sürekli karıştırıo gibiyim.çok uyuyorumm uyanınca kafam kazan gibi oluyoo...bide çok huzursuzum hayırlısıyla şu kalp atışlarını duyayımm geçer heralde
Midem mikser gibi tarifine bayıldım ya
önce kese görelim dedik simdi kalp atışları diyoruz sonra kolu bacağı deriz
annelik böyle bir durum sanırım bizde de etkileri yavaş yavaş başlıyo...
neden aksam 7 ye aldın ya
nasıl dayanabılıceksın o saate kadar
ınsallah hayırlısı ıle sende hayırlı haberler alırsın da burda guzel guzel konsuruz
kıZLAR bebişime nazar değdi.bugün işten geldim.wc ye girdim tuvalet kağıdına bir sldim kahvereni akıntı çok korktum hemen doktorumu aradm.progestan al hemen dedi.yarında yanıma gel sana rapor yazıcam istirahat dedi.gerçi sonra 2 kere daha wc ye girdim gelmedi akıntı allahıma şükür ama çok korkuyorum bitanemi kaybetmekten.bana dua edin kızlar.eğer çok önemli bir şey değilse bu sefer de progestan yan etki yapar mı diye korktum.rabbim yardımcımız olsun.
pembedana canım kaybın için çok üzüldüm.ama geride bakman gereken 2 bebiş daha var.umarım 2.sinin yiyecek ekmeği vardır bu dünyada.hakkımızda hayrlısı olsun canım.sabır sabır dua dua...
Hoşgeldin aramıza
kıZLAR bebişime nazar değdi.bugün işten geldim.wc ye girdim tuvalet kağıdına bir sldim kahvereni akıntı çok korktum hemen doktorumu aradm.progestan al hemen dedi.yarında yanıma gel sana rapor yazıcam istirahat dedi.gerçi sonra 2 kere daha wc ye girdim gelmedi akıntı allahıma şükür ama çok korkuyorum bitanemi kaybetmekten.bana dua edin kızlar.eğer çok önemli bir şey değilse bu sefer de progestan yan etki yapar mı diye korktum.rabbim yardımcımız olsun.
pembedana canım kaybın için çok üzüldüm.ama geride bakman gereken 2 bebiş daha var.umarım 2.sinin yiyecek ekmeği vardır bu dünyada.hakkımızda hayrlısı olsun canım.sabır sabır dua dua...
Evet canım bende de oluyor...senle aynı haftadayım 6+2...sanırım uyunınca ordaki kaslar gerilmeye başlıyor...çünkü gün içinde hareketliyken olmuyor ama çok oturmuşşsam yada uzanarak tv seyretmişşsem ayağa kalkınca aynen karnım kasıklarım sancılanıyor??
Canım sende bulantılar başladı mı???
Evet walla muhabbet koyu...oku oku bitmiyo başım döndü walla:))hoşbulduk canım.ay burda muhabbet koyuymuş.ne çabuk ilerliyo sayfalar.eylül anneleri neşeliler ne güzel
aynen canım yavas yavas büyüyo artık sanırım ondan kasılma agrı yapıyo.benim sadece uykudan kalktıgım anda oluyo.bulantı falan yok henüz hatta hiç belirti yok diyebilirim kan tahlillerim normal ilerliyoama belirti hissetmeyince acaba yokmu diye düşünüyorum.carsamba günü randevum var keseyi falan daha görmedim.hem heyecanlıyım hem korkuyorum hayırlısıyla keseyi ve kalp atıslarını bi görseydim.sen gördünmü keseyi kalp atıslarını duydunmu canım.sende ne gibi belirtiler var acaba
Evet walla muhabbet koyu...oku oku bitmiyo başım döndü walla:))
çok şükür keseyi gördüm ayın 24 ünde kalp atışları için gidicez....Darısı kalp atışına...görürsün keseyi canını sıkma sanırım sende 6 haftalıksın belki kalp atışınıda duyarsın...belki diyorum çünkü 7.haftada da duyulabiliyormuş....bende sabahları aç karnınayken sanki hafifiten bulantı olmaya başladı gibi öyle 3 -5 saniyelik içim kalkar gibi oluyor.Tok karnına bi sıkıntı yok...yine arada kasık sancım oluyor bi anlık geciyor sonra...sonra şu iki gündür özellikle halsizlik, keyifisizlik uyku var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?