12.hafta gerçekten de dönüm noktamız olacak.
Ben o zamana kadar kimseye haber verme taraftarı bile değilim.
bizde hep öyle düşündük ama 3 tane oluca bebiş tutamadık kendimizi...büyük şok oldu bizim için. herkes dikkat etsin, aman kızlar, sakın ağır iş yapmayın, hatta bırakın süpürgeyi kocalar yapsın. hele çalışanlarrr, çok eğilip kalkmayın...
Ben de tüm bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ama arada
bakıyorum ki temkinsiz bir davranışta bulunmuşum.
Hemen toparlanıyorum tabii.
Alışmak zaman alıyor
alışmak lazım , bide canınızın kıymetini bilin azcık. kocalara ne yaparsan yap, bitmez istekleri. vallahi çamaşır makinasını bile kocişe doldur boşalt yaptırıyorum... iyiyide kötüyüde biz yaşıyoruz bu hamilelikte.
kızlar üçüzlerden birisi gitti bugün kanamış... diğer iki taneden birisinin kalp atıını duyduk. maşallah kuzuma nasıl atıyor kalbi diğeri daha geriden geliyor, ne olacağı net değilmiş. bi tanesi büyüdükçe onuda kanatabilirmiş, düşük tehtidimiz var. 3 hafta daha yatıcaz. hakkımıza hayırlısı olsun...
geçmiş olsun herşeyin en hayırlısı olsun iyşallah demek duydun ha darısıda bize iyşallah progestana devam dimi
devam canım, ikizlerin biri şüpheli...kanadı kanıcak gibiymiş....
kızlar üçüzlerden birisi gitti bugün kanamış... diğer iki taneden birisinin kalp atıını duyduk. maşallah kuzuma nasıl atıyor kalbi diğeri daha geriden geliyor, ne olacağı net değilmiş. bi tanesi büyüdükçe onuda kanatabilirmiş, düşük tehtidimiz var. 3 hafta daha yatıcaz. hakkımıza hayırlısı olsun...
devam canım, ikizlerin biri şüpheli...kanadı kanıcak gibiymiş....
yiycek lokması varsa illaki tutunacak ama bak digeri tık tıklıyor ne güzel heycanlandın mı nasıldı
arkadaşlar benim gibi sorunu olan yok sanırım tek bahtsız benmiyim
benim pembe daha sonrasındada kahverengi akıntım oldu düşük tehdidi oldugu için ilaç başladık senin öyle degil neyseki aman dikkat et
benım oyle dııl sımdılık allaha sukur sadece persembe 1 kere gordum
bıde cumartesı oda akıntıda dııl gıbı sadece vcden cıktıgımda beze sıldıgımde goruyorum ıc camasırımı kırletme dercesınde degıl yanı cok korkuyorum ama bıde bebeısımın kalp atıslarını duysam ınsallah
Benim de randevum yarın sabah 10'da kızlar.
İnşallah her şey yolundadır da duyarız miniğimin kalp atışlarını
Benim de randevum yarın sabah 10'da kızlar.
İnşallah her şey yolundadır da duyarız miniğimin kalp atışlarını
hadi hayırlısıbenimde yarın aksam 7 de...yarın gecmek bilmicek gibi
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel iyşallah bende çok heyecanlanıyorum sizler randevuya giderken:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?