2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

12.hafta gerçekten de dönüm noktamız olacak.
Ben o zamana kadar kimseye haber verme taraftarı bile değilim.

bizde hep öyle düşündük ama 3 tane oluca bebiş tutamadık kendimizi...büyük şok oldu bizim için. herkes dikkat etsin, aman kızlar, sakın ağır iş yapmayın, hatta bırakın süpürgeyi kocalar yapsın. hele çalışanlarrr, çok eğilip kalkmayın...

Ben de tüm bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ama arada
bakıyorum ki temkinsiz bir davranışta bulunmuşum.
Hemen toparlanıyorum tabii.
Alışmak zaman alıyor

Ben de tüm bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ama arada
bakıyorum ki temkinsiz bir davranışta bulunmuşum.
Hemen toparlanıyorum tabii.
Alışmak zaman alıyor

alışmak lazım , bide canınızın kıymetini bilin azcık. kocalara ne yaparsan yap, bitmez istekleri. vallahi çamaşır makinasını bile kocişe doldur boşalt yaptırıyorum... iyiyide kötüyüde biz yaşıyoruz bu hamilelikte.

Bebişi öğrendiğimden beri etrafımda dönüyor eşim.
Ama nedense kıyamıyorum ona bir şeyler yaptırmaya..
hani ilgilenmeyen biri olsa kesin deliririm naz yapacağım,aman o yapsın diye
ama zaten çabalıyor kıyamıyorum..
eşler hep böyle yardımcı olsa hiç sorun olmaz zaten.

kızlar iyi akşamlar ben perşembeden beri kötüyüm ya
perşembe günü bebeğimizin kesesini gördük ö günden bu yana midem çok kötü
yemek yedikten 1 saat sonra bulantı başlıyo
bide iki kerede akıntımın arasında turuncu kahve gibi akıntı oldu
allahtan dr gittiğim günde oldu sorun olurmu dedim ilk dönemlerde olabiliyo rahimde akıntı görünmüyor dedi ama ben yinede korkuyorum sizce birşey olurmu aynı durumu yaşayanlar varmı acep

geçmiş olsun herşeyin en hayırlısı olsun iyşallah demek duydun ha darısıda bize iyşallah progestana devam dimi

canım şimdi buldum yazdığını üzüldüm ama hayırlısı..bu konuyla ılgılı bı belgesel izlemiştim kayıp ikizler diye..çoğul gebeliklerde sağlıksız bebeği diğer sağlıklı olan yok edebiliyormuş..yani allahın işi işte ..hayırlısı diyelim sen kendine dikkat et..

benim pembe daha sonrasındada kahverengi akıntım oldu düşük tehdidi oldugu için ilaç başladık senin öyle degil neyseki aman dikkat et

benım oyle dııl sımdılık allaha sukur sadece persembe 1 kere gordum
bıde cumartesı oda akıntıda dııl gıbı sadece vcden cıktıgımda beze sıldıgımde goruyorum ıc camasırımı kırletme dercesınde degıl yanı cok korkuyorum ama bıde bebeısımın kalp atıslarını duysam ınsallah

Benim de randevum yarın sabah 10'da kızlar.
İnşallah her şey yolundadır da duyarız miniğimin kalp atışlarını

bişey yoktur iyşallah kalp atışları ne zaman kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…