kızlar geçen gün annem ne yapmış unuttum anlatmayı. Başıma tuz serpmiş, bilirmisiniz bilmiyorum hamile kadının başına tuz serpilip beklenir en önce ağzını tutarsa kız burnunu tutarsa erkek olurmuş. Allah allah daha erken heralde dedi neye dedim ne bilim önce ağzını tuttun sonra burnunu dedi bi garip oldum :44: kızıma hamileyken de yapmıştı ağzımı ellemişim ozaman. Şimdi merakla ikinciyi yapmasını bekliyorum aslında pek inanmıyorum ama ne bilim insan yine de merak ediyo. Varmı aranızda bu testi duyan yapan
arkadaslar bende 6+2 oldum sabahları uyandıgımda karnımda kasıklarımda agrı oluyo 10dk falan sürüyo sonra geciyo sizdede böyle oluyomu
Listedeki düzenlemeleri yaptım.
Bilgilerini eksik gönderen arkadaşlarda soru işaretleri var.
Eğer gönderirlerse tüm bilgilerini düzenlerim.
Eeee nasılsınız kızlar
Biz 7.haftamızı doldurduk
Büyük gün,randevu yarın:18:
Merhabalar bende yeni geldim aranıza henüz 3,5 haftalık hamileyim ama Eylül'de doğum olacak allahın izniyle :)
herkese merhaba,
esracım benim de bugün 7+4 bakalım.
bizim büyük gün bugün bakalım akşama randevumuz var, kalp atışlarını geçen hafta içi dinlemiştik, yani 6+0 da iken, bakalım bugüne neler olmuş, e biraz heyecan var tabi, ama esas heyecan aletin olduğu yere yatınca başlıyo benim, ultrason cihazından hoşlanmıyorum ama yapcaz, bir an önce karından muayene başlasa da rahatlasam, tedirgin oluyorum ama napalım, bugün yeni doktorumuza başlıyoruz hayırlısı bakalım...
sat 30 kasım ama doktorum 4.5 hafta demişti geçen hafta bana..o sebeple yaptığım aşağıdaki bebiş ticker ı 7 hf diyor..bakalım yarın kesinleşsin değiştiririm onu da :) geceleri heyecandan uyuyamıyorum..size de öyle oluyor mu?bir de beslenme uzmanına gittiniz mi?
Aramızda 4 gün var demek ki
Sen vajinal mı muayene oluyorsun canım?
Bir de neden böyle her hafta gidiyorsun:26:
yoo her hafta gitmiyorum, bu ikinci gidişim olacak
ilk defa geçen hafta içi 6+0 iken gitmiştim, bu hafta farklı doktora başlayacağım için gidiyorum, perinatoloji uzmanı bi doktor bulmam gerekiyodu biraz zaman aldı uygun doktoru bulmam o yüzden bugün gidiyorum, bu doktor ha deyince ulaşılabilen bi doktor değil o yüzden o ne zaman müsaitse hemen randevu aldım ki sürekli hastası olabileyim diye, bundan sonraki tüm herşey onunla devam etcek inşallah...
bu arada ben evet vajinal muayene oldum, siz karından mı oldunuz, benim bildiğim 12 haftadan sonraki muayeneler karından yapılıyo ama öncesi anne adayı sabırsız ise vajinalde n görülebiliyo..
bende geçen hafta vajinal ultrason oldum..karından değil...yarın buyuk gun..kalp atışını duyucaz inşallah,dua edin arkadaşlar,çok heyecanlıyızzzzzzz....ultrasonu nasıl yapcak bilmiyorum,her seferinde bende tedirgin oluyorum niyeyse...
bende geçen hafta vajinal ultrason oldum..karından değil...yarın buyuk gun..kalp atışını duyucaz inşallah,dua edin arkadaşlar,çok heyecanlıyızzzzzzz....ultrasonu nasıl yapcak bilmiyorum,her seferinde bende tedirgin oluyorum niyeyse...
Canım senin bulntılar var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?