Öncelikle aramıza hoşgeldin bebişin hayırlı olsun satın 30 kasımsa 4.5 haftalık olmaz ki canım benim satta25 kasım ben 8. haftanın içindeyim
Sevgisocum benimde sat 25 kasım ama daha 6cı haftaya bugun girdim.herkesin bir olmuyomuş bizimkiler sanırım geç döllenme drum öle dedi bana herşey yolunda dedi.arkadaşa boşuna stres yaşatmayalım diye yazdım.umarım hepimizin bebişleri sağlıcakla kucaklarımza gelir.
Sevgisocum benimde sat 25 kasım ama daha 6cı haftaya bugun girdim.herkesin bir olmuyomuş bizimkiler sanırım geç döllenme drum öle dedi bana herşey yolunda dedi.arkadaşa boşuna stres yaşatmayalım diye yazdım.umarım hepimizin bebişleri sağlıcakla kucaklarımza gelir.
bulantılarda inşallah hiç olmaz benim yen iyeni başladı ama öyle çok rahatsız edici şekilde değil sabahları çok oluyo karnımızı doyurunca geçiyo başka bi şikayetim yok ama acayip enerjikim nedense tam tersi olması gerekirken
bu arada aşağıdaki toolbar ı nasıl ekliyorsunuz
tebrik eden tüm arkadaşlara tşkrler.valla ne biliyim ben google da kese konumuna göre cinsiyet tahmini yazarsanız kadınlarkulubundeki linke yönlendirir ordan bakın işte liste yapmışlar ilk sayfada.bugün de kayınvalidem kahvaltıya gelmişti eltimlerle.kendisi herşeyin rüyasında malum olmasıyla çok övünür rüyada kızan gördüm demiş masada ben de kızçe diye anladım. hayırlısı rabbimden sağlıklı eli ayağı düzgün olsun bebeğimin başka şey istemem.bu arada eşimin tarafında kızan=erkek kızçe=kız demekmiş.
bulantılar sanki hafifledi allaha şükür tatlıya düşkün oldum çok.ama açıkçası şu an midem tam yerimde olmadığı için bebek için hususi bişeyler yiyemiyorum
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz.
merhaba kızlar.ben de eylül annesi olucam inşallah.çok şükür Rabbimekaç haftalık olduğunu bilemiyorum.ama kan sonucuna göre doktor 4-5 haftalık dedi.inşallah hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.çok güzel bi duygu bu yaaaaa
çok sevindim yine gözlerim doldu yaaa ne güzel Allahım tamamına erdirsin
canım bende 6+2 haftalığım ...senin kaçıncı haftadan başladı bulantın??benim sabahları ve akşamları daha doğrusu aç karnına olduğum zaman içim kalkalcak gibi oluyor ama 3 - 4 saniye sürüyor sonra geçiyor.karnım tokken hiç hissetmiyorum böyle bişy..seninde mi öyle??sen kalp atışını duymuşmuydun???ve bu arada sürekli özellilke bu 2 gündür halsizim,canım sıkkın uykum var kendimi iyi hissetmiyorum kısacası...Birazda kalp atışını duycakmıyım stresi var herhalde üstümde...dokunsalar ağlayacak gibiyim hatta bu sabah çok sudan bişye oturup ağladım rahatladım biraz:))
merhaba kızlar.ben de eylül annesi olucam inşallah.çok şükür Rabbimekaç haftalık olduğunu bilemiyorum.ama kan sonucuna göre doktor 4-5 haftalık dedi.inşallah hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.çok güzel bi duygu bu yaaaaa
benim de 6. haftada falan başladı sabahları hiçbişey yemediğim halde çıkartıyorum bazı sabahlar rahatlamak için yoksa kahvaltıyı falan zor hazırlıyorum aç olduğum için oluyor bulantılar bende de kalp atışını bu hafta içinde duycaz inşallah insanın ruhsal hali değişiyo sürekli bi ağlıyosun bi gülüyosun bende öyle yani arada bişey oluyo annemi özledim diye ağlıyorum şarkı dinlerken falan ağlıyorum bazen de yerimde duramıyorum takma kafana kalp atışını duyarmıyım duymazmıyım falan diye herşey yolunda gider inşallah ne zaman gidiceksin doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?