2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende eylül annesi olucam sanırım...SAT 30 KASIM..geçen hafta sadece bebişimizin kesesini gördük bu hafta kalp atışını duyacakmışız...inşallah...çok heyecanlıyım...1.5 yıllık evliyim..6 aydır uğraşıyoduk sonunda oldu 4.5haftalıkmışım...ama hiç bulantım kusmam hiçbişeyim yok..sadece biraz bel ağrılarım var...siz neler yaşıyorsunuz?

slm canim.bende 4 haftalık hamileyim ama ne bulantım nede kusmama var.sadece belim agrıyo ve ara ara aşım dönüyo okadar.sanada hayırşlı olsun

canım benim sat ta aynı 30 kasım bende salı günü duyacağım kalp atışını inşallah,bende sorun mu var acaba diyordum,ben de 1yıl 3 aydır evliyim,7 aydır uğraşıyodum,aynı kaderdeyiz,hayırlısıyla duyarız inşallah,ben de keseyi gördüm bu arada:)))

ayrıca bende de yok bulantı,sancılarım var ara ara kasıklarıma vuran,hatta bulantım yok diye kuruntu yapıyorum kesem boş mu diye:2: iyi düşünelim tabi iyi olsun inşallah

bende salı günü kalp atışını duyucam umarım,ne tesadüf
tam olarak kaç haftalık salı belli olacak..geçen hafta 4.5 demişti doktorum...kan tahlili ve idrar tahlilimide göstericem ama ultrason kağıdımı vermedi,henüz kimseye söylemedik,ailemize bile :) ama bu hafta ultrason çıktısını almak istiyorum..senin doktorun verdi mi nameless2560 ?

bende aynı tarihtenim pazartesi dr gittim keseyi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür ama ben 5.hafta derken dr 6.haftandasın dedi nasıl hesapladı anlamadım

ultrason çıktısı verdi kesenin fotosu fasülye şeklinde,bana da haftadan bahsetmedi hiç,haftaya gel gelişimine bakalım dedi salı gitmiştim sadece kese vardı,bu salı gideceğim yine duyarım inşallah kalbini hangi şehir bu arada senin ben istanbuldayım

bende aynı tarihtenim pazartesi dr gittim keseyi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür ama ben 5.hafta derken dr 6.haftandasın dedi nasıl hesapladı anlamadım

aynı tarihiz ama ben duyamadım,sorun yoktur değil mi bana haftadan da bahsetmedi hiç,kendi çapımda hesaplıyorum işte ben de salıyı iple çekiyorum bakalım

ben de Ankaradayım dr. ayın 25.gideceğim tekrar Çok şükür bulantı ve kusma yok şimdilik ama çok iştahsızım:Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bu süreci geçirmemizi nasip etsin...

bulantı bende de yok, ama ben de iştahsızım gerçekten sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum canım acaip turşu istiyo sadece hep severdim ama bu kez aklımdan çıkmıyo:) daha çok yolumuz var allah sağlık versin hepimize inşallah.

Ben istanbuldanım...ultrasonla muyane etti ama bize vermedi bişi,bilmiyorum..bakalım salı günü gidince konuşucağımız çok şey olcak :) sizlere de hayırlı olsun...internetten okuyorum ve hayrete düşüyorum,ilk kalp gelişiyormuş ..ne mucizevi bişi...

Selam kızlar.
Kaç gündür net bağlantım yoktu,giremedim.
Özel mesajla gelen yeni arkadaşlarımızı yarın ekleyeceğim listeye..
Nasılsınız bakalım?

gerçekten mucize ya,ben avrupa yakası yenibosna safa ya gidiyorum,doktor verdi bana çıktı,aynı fasulye kese şu anda,salı akşam iyi haberler veririm inşallah dualarım hepimize

hoşgeldin esrant inşallah sana" kalbini duydu" yazdırtabiliriz heyecan merak gidiyoruz işte öyle :)

Öncelikle aramıza hoşgeldin bebişin hayırlı olsun satın 30 kasımsa 4.5 haftalık olmaz ki canım benim satta 25 kasım ben 8. haftanın içindeyim

bulantılarda inşallah hiç olmaz benim yen iyeni başladı ama öyle çok rahatsız edici şekilde değil sabahları çok oluyo karnımızı doyurunca geçiyo başka bi şikayetim yok ama acayip enerjikim nedense tam tersi olması gerekirken

arkadaşlar sizde bulunan doğum süreç çubuğu hani cicili bicili olandan bende yapmak istiyorum ama nasıl yapılıyo tarif etseniz çok hoşuma gidiyo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…