canım benim sat ta aynı 30 kasım bende salı günü duyacağım kalp atışını inşallah,bende sorun mu var acaba diyordum,ben de 1yıl 3 aydır evliyim,7 aydır uğraşıyodum,aynı kaderdeyiz,hayırlısıyla duyarız inşallah,ben de keseyi gördüm bu arada:)))arkadaşlar bende eylül annesi olucam sanırım...SAT 30 KASIM..geçen hafta sadece bebişimizin kesesini gördük bu hafta kalp atışını duyacakmışız...inşallah...çok heyecanlıyım...1.5 yıllık evliyim..6 aydır uğraşıyoduk sonunda oldu4.5haftalıkmışım...ama hiç bulantım kusmam hiçbişeyim yok..sadece biraz bel ağrılarım var...siz neler yaşıyorsunuz?
canım benim sat ta aynı 30 kasım bende salı günü duyacağım kalp atışını inşallah,bende sorun mu var acaba diyordum,ben de 1yıl 3 aydır evliyim,7 aydır uğraşıyodum,aynı kaderdeyiz,hayırlısıyla duyarız inşallah,ben de keseyi gördüm bu arada:)))
bende aynı tarihtenim pazartesi dr gittim keseyi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür ama ben 5.hafta derken dr 6.haftandasın dedi nasıl hesapladı anlamadım
ultrason çıktısı verdi kesenin fotosu fasülye şeklinde,bana da haftadan bahsetmedi hiç,haftaya gel gelişimine bakalım dedi salı gitmiştim sadece kese vardı,bu salı gideceğim yine duyarım inşallah kalbini hangi şehir bu arada senin ben istanbuldayım
aynı tarihiz ama ben duyamadım,sorun yoktur değil mi bana haftadan da bahsetmedi hiç,kendi çapımda hesaplıyorum işte ben de salıyı iple çekiyorum bakalım
arkadaşlar bende eylül annesi olucam sanırım...SAT 30 KASIM..geçen hafta sadece bebişimizin kesesini gördük bu hafta kalp atışını duyacakmışız...inşallah...çok heyecanlıyım...1.5 yıllık evliyim..6 aydır uğraşıyoduk sonunda oldu4.5haftalıkmışım...ama hiç bulantım kusmam hiçbişeyim yok..sadece biraz bel ağrılarım var...siz neler yaşıyorsunuz?
Ben istanbuldanım...ultrasonla muyane etti ama bize vermedi bişi,bilmiyorum..bakalım salı günü gidince konuşucağımız çok şey olcak :) sizlere de hayırlı olsun...internetten okuyorum ve hayrete düşüyorum,ilk kalp gelişiyormuş ..ne mucizevi bişi...
sizede hayırlı olsun gerçekten mucize ve aynı zamanda şaşırtıcı bir süreç Allah isteyen herkese nasip etsin inş...
arkadaşlar bende eylül annesi olucam sanırım...SAT 30 KASIM..geçen hafta sadece bebişimizin kesesini gördük bu hafta kalp atışını duyacakmışız...inşallah...çok heyecanlıyım...1.5 yıllık evliyim..6 aydır uğraşıyoduk sonunda oldu4.5haftalıkmışım...ama hiç bulantım kusmam hiçbişeyim yok..sadece biraz bel ağrılarım var...siz neler yaşıyorsunuz?
slm canim.bende 4 haftalık hamileyim ama ne bulantım nede kusmama var.sadece belim agrıyo ve ara ara aşım dönüyo okadar.sanada hayırşlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?