2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar henüz çok yeniyiz ama
karnınızın alt kısmında şişkinlik,sertlik falan hissediyor musunuz?
Bende henüz hiçbir şey yok..

ben de ziyadesiyle mevcut. aslında ben nolduğumu anlayamadım hamile kalmadan önceki ay 82 kiloydum nolduysa hamile kaldığım ay oldu şimdi 86 kiloya çıktım, düşünün ki tatlı hiç yemiyorum normalde yediğim şeylerin çoğunu bulantı yüzünden yiyemiyorum ama acaip şiştim, aşağı taraf genleşti gidiyor, karın altı sepsert dokunamıyorum nerdeyse, tabi bir de göbekten pıhtılaşma için her akşam iğne vurunuyorum o yüzden de göbek civarı sertleşti

Kızlar benimde midem çok kötü sabah işteyken kahvaltı yaptım yarım saat sora hoop çıkardım az öncede akşam yemeğini çıkardım bi fenayım bugünne iyi gelir acaba bu bulantıya beyaz leblebi diye biliyordum bi kaç gündür yiyordum ama oda rahatsız ediyor fazla yiyince

O şişkinlik gazdan da olabilir diyorlar canım.
Bende bulantı da çok yok rahatım
Ayy zaman ne kadar yavaş geçiyor

O şişkinlik gazdan da olabilir diyorlar canım.
Bende bulantı da çok yok rahatım
Ayy zaman ne kadar yavaş geçiyor

esracım ne kadar şanslısın bi bilsen. bu bulantı ve iştahsızlık insanın dünyasını burnundan getiriyo.

şişkinlik gazdan olanbilir tabi zaten evde bir tür gaz ve toz bulutu gibi dolaşıyorum ama 4 kiloda gaz birikir mi ayol insan vücudunda

kızlar müjde dış gebelik değilmiş normal gebelikmiş cuma 213tü değerim bugün 1000 olmuş dr. normal gebelik dedi 1hafta sonra kesye bakıcaz dedi progestanla elevit yazdı çok mutluyum ya kesinleşti artık oh beeeee eylül anne adayıyım artık sizin gibi :))

tebrikler ayşegülcüm seninkine kardeş geldiği kesinleşti desene

canım bence dr.una sor ihmale gelmez aynı durum bendede oldu ilk gebeliğimde iğne verdi dr. ilaçta verdi dinlendim geçti

benim ilkindede bulantım hiç olmadı şimdide yok benim ilerleyen dönem tiksinmem oluyor kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum özellikle etten çok tiksinmiştim hiç unutmam ama çok iştahsızım ben ilk gebeliğimde 30 kilo aldım şimdi nolcak onu merak ediyorum dr.lar yine şişeceksin diyor pkoluyum ben pkoda beklenen bi durummuş bu kilo artışı aşırı ödemim vardı eşimin ayakkabıları bana oluyordu o derece düşünün onun içinde zor doğum yaptım ben aşermeye gelince şimdiye kadar hiç aşermedim olmaz gibi geliyor ama eşimi süründürmak adına aşerebilirim

Canım aynen sabah sende benim aklıma geldin...Çok şükürkeseyi gördüm rahatladım...Darısı artık inşallah kalp atışını duymaya...
Senin adına da çok sevindim..Gözün aydın..Eminim o kalp sesini duymak müthiş bişeydir...Bu gece güzelce uyu artık...:nazar

Oy Oy oY maşallah maşallah maşallah....süper....Tedaviyle değil demi kendiğinden???Helal walla sana....

Son düzenleme:
tebrikler ayşegülcüm seninkine kardeş geldiği kesinleşti desene

sağol canım sorma çok değişik bir duygu ilk müjde kadar olmasada güzel bir duygu insanın kendi canı kanı sonuçta acaba bu başak bebekleri uslumu oluyor kızlar en çok onu merak ediyorum oğlum ikizler çok fırlama karnımı korumak için neler yapıyoruz eşimle bi görseniz kafama oyuncak fırlatır üstüme zıplar ahhh neler neler benim stresli geçecek herhalde bu gidişle

Yaa arkadaşlar bugün benden dr kan tahlili istedi.Rutin gebelere yapılan kan tahlili...Sonucumu aldım ama doktora yarın göstercem...Aklım bişye takıldı...
Sizde de bakılmıştır...Elisa testi midir nedir??
Orada Anti CMV Igg diye bir değer var bende 48 çıkmış yani pozitif.Pozitif olması iyi demek önceden bu hastalığı geçirmiş bağışıklık kazanmışsın demek oluyor.Eğer hamilelikte geçirirsen bebek açısından tehlikeli...
Yalnız benim anlamadığım bundan 2 yıl önce bebek çalışmalarına başlamadan önce dr gitmiştim.Oda istemişti bunları ozamnki değerime baktım eve gelince..335 miş ozaman...anlamadım yaaa neden arada bu kadar fark var....ne kadar yüksek o kadar iyi bence..ben öyle anlıyorum...kafam ona takıldı biraz...sizdede bakıldı mı bu değere kaç kızlar yaaa bi fikir verin????

yarım doktor adamı candan ader misali???bu akşamki takıntımda bu oldu...Offf yaaa panik atak oldum iyice....Annelik başladı...Canım bebeğim seni çok seviyorummmm....

Ben de eylül annesi olacağım inşallah. sat 11.12.2011 henüz kese görülmedi tahmini doğum tarihi ise 17 eylül 53 kiloyum

sağol canım moral veren herkese teşekkürler,sağlıklı kucağımıza alalım bebişimizi,tecrübelerimizi paylaşalım iyi ki burası var yoksa öyle yanız hissediyorum ki kendimi

Arkadaşlar henüz çok yeniyiz ama
karnınızın alt kısmında şişkinlik,sertlik falan hissediyor musunuz?
Bende henüz hiçbir şey yok..

bende normal olarak şişkinlik fazla göbüş oldu 3-4 aylık ( acaba yediklerimden mi kaynaklanıyor şişkinliğim.karnımın altında da hafiften bir şişkinlik var

Arkadaşlar ben biraz endişeliyim. Henüz 4 haftalık hamileyim. Kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor özellikle ayaktayken. Düşecek diye korkuyorum. Bu konuda fikri olan var mı? Kontrole ayın 20 sinde gideceğim.

kızlar bende bugün doktora gittim bebeğim 5+4 günlük kesemizi gördük inşallah 15 gün sonra kalp atışlarını duyacağız bir iki gün önce hafif lekelenmem olmuştu progestana başladım elevit ve birde coraspin verdi şimdilik bunları kullanıyorum
bu arada listeyi kim düzenliyor arkadaşlar beni de ekleyin

selam arkadaşlar doktor size hangi ilaçlardan verdi?bana sadece folikasit verdi adı da FOLBİOL. elevit i duyuyordum daha önceleri hamile arkadaşlarımdan.acaba benim kullandığımda nasıl bir folikasit?kullanan var mı???

ben kullanıyorum folik asit genelde tüm hamilelere veriliyor hatta hamile kalmayı düşündüğün andan itibaren bile kullanılıyor

bende forumda sana bakıyordum yasemin ne oldu diye sonuçlar çok sevindim her ne olursa olsun hep moralini yüksek tut sen nekadar sakin olursan bebeğinde o derece rahat olur

o sancılar normal adet döneminde ne oluyorsa aynı oluyor endişelenme 7 hatta 8 haftaya kadar olurmuş bu ağrılar tabi çok sık ve şiddetli olmamak kaydıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…