Arkadaşlar henüz çok yeniyiz ama
karnınızın alt kısmında şişkinlik,sertlik falan hissediyor musunuz?
Bende henüz hiçbir şey yok..
ben de ziyadesiyle mevcut. aslında ben nolduğumu anlayamadım hamile kalmadan önceki ay 82 kiloydum nolduysa hamile kaldığım ay oldu şimdi 86 kiloya çıktım, düşünün ki tatlı hiç yemiyorum normalde yediğim şeylerin çoğunu bulantı yüzünden yiyemiyorum ama acaip şiştim, aşağı taraf genleşti gidiyor, karın altı sepsert dokunamıyorum nerdeyse, tabi bir de göbekten pıhtılaşma için her akşam iğne vurunuyorum o yüzden de göbek civarı sertleşti
O şişkinlik gazdan da olabilir diyorlar canım.
Bende bulantı da çok yok rahatım
Ayy zaman ne kadar yavaş geçiyor
kızlar müjde dış gebelik değilmiş normal gebelikmiş cuma 213tü değerim bugün 1000 olmuş dr. normal gebelik dedi 1hafta sonra kesye bakıcaz dedi progestanla elevit yazdı çok mutluyum ya kesinleşti artık oh beeeee eylül anne adayıyım artık sizin gibi :))
canım bence dr.una sor ihmale gelmez aynı durum bendede oldu ilk gebeliğimde iğne verdi dr. ilaçta verdi dinlendim geçtikızlar ya ben şu anda 6+0 ım.dün tv de aniden yılan görünce inanılmaz korkuyla sıçradım benim fobim var.çok korktum ani tepkiden kasıklarımda sancı hissettim ve bir ıslaklıkla gittim baktım ki hafif lekelenme olmuş,bugünde su gibi çok az pembemsi oldu,sancı hala var,sizce normal mi bir sıkıntı var mıdır,yarın sabah doktora gideceğim ama bana ne tavsiye edersiniz,birşey yoktur değil mi bebişimde,çok korkuyorum morale ihtiyacım var:2::18:
arkadaşlar anlatsanıza biraz ne var ne yok, kendinizi nasıl hissediyorsunuz
benim mide bulantıları beni kusturmuyor ama sürekli kendini hissettiriyor özellikle sabahları hiç hoş uyanmıyorum, bi de bu saatler yoğunlaşıyo, tatlıdan ve balıktan nefret ettim yiyemiyorum, ayvayla bi de patatesle bastırmaya çalışıyorum, bu arada gaz küpü oldum adeta....
geçiyor canım hiç merak etme :) senin adına çok sevindim, kontrolden çıkarken aklıma geldin aynı saatteydi ya randevumuz merak etmiştim seni..
Allahıma binlerce şükürler olsun ki bugün kalp atışlarını dinledim, o minicik kalbinin atışını nefesimi tutarak izledim, inşallah sonumuz da hayırlı olur.
karagözler senin de gözün aydın, kalp atışlarını dinlemişsin ne muhteşem değil mi :))
kızlar çok ciddi bir konumdayım....yazıp yazmamak arasında kaldım. ama sizlerde annesiniz, önce maşşallahları alyım.... :)))))
3 tane kesemiz var bizim..... sürekli yatıcam bu hafta ve pazartesi yine doktora gidicem.
tebrikler ayşegülcüm seninkine kardeş geldiği kesinleşti desene
canım aynıyız tarih olarak. 6+0 ...
bebişim bende hafif lekelenir gibi kanama gördüm hemde 3 - 4 gün.. alerjim var benim ev akarına..
hapşırırken zorlamaktan olmuş dedi.. her hangi bir problem yok dedi.. yani ufak tefek şeylerle bişi olmaz dedi..kanama fazla olursa kork dedi..arada lekelenme zorlamalardan olabilir dedi.. ama önlem almak için de önerilerde bulundu..biz de şimdi onları yapıyoruz..
yani bişii yoktur..olumlu düşün canım benim..
Arkadaşlar henüz çok yeniyiz ama
karnınızın alt kısmında şişkinlik,sertlik falan hissediyor musunuz?
Bende henüz hiçbir şey yok..
selam arkadaşlar doktor size hangi ilaçlardan verdi?bana sadece folikasit verdi adı da FOLBİOL. elevit i duyuyordum daha önceleri hamile arkadaşlarımdan.acaba benim kullandığımda nasıl bir folikasit?kullanan var mı???
kızlar müjde dış gebelik değilmiş normal gebelikmiş cuma 213tü değerim bugün 1000 olmuş dr. normal gebelik dedi 1hafta sonra kesye bakıcaz dedi progestanla elevit yazdı çok mutluyum ya kesinleşti artık oh beeeee eylül anne adayıyım artık sizin gibi :))
Arkadaşlar ben biraz endişeliyim. Henüz 4 haftalık hamileyim. Kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor özellikle ayaktayken. Düşecek diye korkuyorum. Bu konuda fikri olan var mı? Kontrole ayın 20 sinde gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?