• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çoooookkk şükür kesemizi gördük bizde teyzeleri....:nazar::nazar::nazar::nazar:minnacık mercimek kadar...küçücük siyah bi nokto,Dr 5.haftayla uyumlu dedi.:nazar::nazar::nazar:Binlerce şükürler Allahım sana..çooookkkk mutluyum...:16::16:darısı kalp atışına...2 hafta sonra gel o zaman duyarız dedi....İnşallah.....Nasıl geçecek zaman...:31:

çok sevindik gözün aydın ciciş zaman bir şekilde geçiyo kese ne kadar peki?

bizim de bulantılar artıyo gibi aç olunca hemen başlıyo doğru düzgün bişey de yiyemiyorum

Lila tebrik ederim gözün aydın

Karagözler ve Puiko sizleri de tebrik ederim kızlar.çok sevindim.ben de kalp atışı için gün sayıyorum.siz ne zaman duydunuz kalp atışını?ben bugun 6 artı 2yim

çok çok teşekkür ederim, darısı başına canım inşallah sen de duyacaksın..
ben bu sabah duydum 6 + 0 'dayım, hatta giderken de hep kendime telkinde bulundum kalp atışlarını duyamazsan sıkıntı yapma, görmen yeter diyordum. yatağa uzandığımda heyecandan ölecek gibiydim ve karşımdaki monitöre bakmak dışında herşeyi yapıyordum çünkü bakıp da keseyi görememek en büyük korkumdu ve o anda kalp sesi duymamla ''bu o mu?'' diye ekrana dönüp sordum dr.'um da ''hayır bu sensin şimdi biraz nefesini tut bebeğimizi dinleyelim'' dedi ve gümbür ufaklığın kalp atışları başladı.

eminim hepiniz çok büyük heyecanlar yaşayıp, çok büyük heyecanlarla kontrol günlerinizi bekliyorsunuz ancak ben iki kayıp yaşadığım için heyecanım daha çok korkularımla besleniyor ama hep hayırlısı için dua ediyorum, kendim ve tüm anne adayları için :)

iyi aksamlar kizlarrrrrrr nasilsinizzzz:16: kizlar bisey sorucam size, cinsel iliski SIkligi ne olmali yeni hamilelerde :17: yeni evli sayilirim onemli konu kusura bakmayin utandim azcik :17::74::77:

ben de yeni evli sayılırım dediğin gibi çok önemli bir konu ben de hamileyim doktora sordum haftada en fazla 2 kez olmalı dedi düşük tehlikelerine karşı o da merak etme:)

ben bu sabah duydum 6 + 0 'dayım, hatta giderken de hep kendime telkinde bulundum kalp atışlarını duyamazsan sıkıntı yapma, görmen yeter diyordum. yatağa uzandığımda heyecandan ölecek gibiydim ve karşımdaki monitöre bakmak dışında herşeyi yapıyordum çünkü bakıp da keseyi görememek en büyük korkumdu ve o anda kalp sesi duymamla ''bu o mu?'' diye ekrana dönüp sordum dr.'um da ''hayır bu sensin şimdi biraz nefesini tut bebeğimizi dinleyelim'' dedi ve gümbür ufaklığın kalp atışları başladı.

eminim hepiniz çok büyük heyecanlar yaşayıp, çok büyük heyecanlarla kontrol günlerinizi bekliyorsunuz ancak ben iki kayıp yaşadığım için heyecanım daha çok korkularımla besleniyor ama hep hayırlısı için dua ediyorum, kendim ve tüm anne adayları için :)

yaaaa ne güzelllllll o zaman inşallah bu hafta içi gidersem duyabilirim rabbim nsaip ederse çok sabırsızım.kayıpların için çok üzgünüm.çok geçmiş olsun allah bu seferkini bağışlar inşallah canım.kalbini ferah tutmaya çalış rabbim cömerttir.tahlil falan verdi mi peki bu seferki kontrolünde?

slm kizlar
ben de aralikta ogrendim bebisimin gelecegini ama bizim kucuk misafir agustos sonu gelecek gibi gozukuyor ben de araniza katilabilir miyim?
:71::71:

eminesevde ve gülaycik hoşgeldiniz kızlar!
Siz kaç haftalıksınız?Bu arada isterseniz nick sat beklenen doğum boy kilo yaş ve şehir bilgilerinizi esrant adlı arkadaşa verin o güncelletsin sizi listemize eklesin.ilk sayfada listemiz var

merhaba arkadaslar .nasılsınız.bende eylul annesıyım:)beni de listeye ekler mısınız.

slm kizlar
ben de aralikta ogrendim bebisimin gelecegini ama bizim kucuk misafir agustos sonu gelecek gibi gozukuyor ben de araniza katilabilir miyim?
:71::71:

Kızlar,
Esrant'a özel mesaj atarak bilgileriniz verin, ilk sayfamızdaki listemize eklesin.
Hoşgeldinizzzzzzz:)

Darısı başımıza:) Ne güzel anlatmışsın....

eminesevde ve gülaycik hoşgeldiniz kızlar!
Siz kaç haftalıksınız?Bu arada isterseniz nick sat beklenen doğum boy kilo yaş ve şehir bilgilerinizi esrant adlı arkadaşa verin o güncelletsin sizi listemize eklesin.ilk sayfada listemiz var

hos bulduk canım.
ben 5 hafta +1 gunluk işl.

bende 05-09-1981 doğumluyum başak burcuyum.
Muhtemel doğum tarihim 10-09-2011 olacakmış kim bilir belki bizde aynı güne denk geliriz.

merhaba
bnde 16/09/1986 dogumluyum
sat tarıhıne bakarsak bebegım 1 eyluldogumlu olucak ınsallah
ama sanırım benm bebegım adet duensızlıgım dolayısıyla gec dollenmıs ve
eylulun ortası olabılırmıs ınsallah 16 eylul olur oda bana dogum gunu hedıyem olur

Selam kızlar..
ayy ne güzel erkenci bebişlerimiz varmış,hemen duyulmuş kalp atışları:nazar:
Maşallah kızlar:nazar:

Evet ben de çok merak ediyorum:26:

Esrant ben senin Kasım topiğinden bir yazını hatırlıyorum
"Eşimi ikna etsemde bende size katılsam" yazmıştın hamiş kalma topiğinde
Gördümkü çoktan o aşamayı geçmişsin,çok sevindim
Allah bebeğini sana bağışlasın

Back