- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
biliyorum o topiği bende bi ay katılmıştım aranıza sanırım ekimdeydi :) diğer ay katılamamıştım..
arkdaşlar ben 5+4 lük hamileyim şuanda 6+0 ken doktora gideceğim,geç kalmadım değil mi, bebeği görür müyüm bu tarihte lütfen cevap geç kalmadım değil mi gitmek için
kızlar kan verdim hastaneye sonucu öğleden sonra alıcam bakalım nasıl ilerleme dış gebelikten korkuyorum ya inş. Yoktur bişey dr. Sordu varmı bi şikayetin dedi yok bişeyim dedim ne kasığım ağrıyor nede kanamam var dedim iyi o zaman dedi beklicez sonucu ya belirti olmaması da beni korkutuyor bundan önceki düşüğüm belirtisiz oldu ne karnım ağrıdı ne bişey hamile olduğumu bimesem adet oldum sanacam o dereceydi aynı olursa diye korkuyorum ya
aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün stres yapma herşey kısmet ben bir önceki gebeliğimde dış gebelikti yapacak bir şey yoktu neyseki erken tehşisle büyümeden alındı ilk zaman çok moralim bozulmuştu ama sonra herşeyde bir hayır vardır dedim
arkadaslar hepiniz yawrularına sağsalim kawusursunuz inşallaaaaaaaaaahh....
gözlerim doldu,bi heyecanladım bnde sizleri okuduğumda tam 1 sene öncesi aklıma geldi...
aynı heyecanları karmasaları sabırsızlıkları yasıyordum bnde....
bn 2010 eylül annesiyim kızım 5.ayına girmek üzere...inanırmısınız nasıl gecti hamilelik nasıl bittide doğurdum o deil 40mı beklerken nası bitirdimde 5.aya ulaştk...hani diolarya zaman su gibi akıp gidio die bi kez daha anlamış oldum...
oysaki hamileyken bi dier doktor kontrolü bile gelmek bilmiyordu....her doktora girdiğimde yasadım o heyecan yawrumun içimdeki zıp zıp hareketleri ,hıçkırmaları,o koca göbişim,sırt üstü yatmaya hasret kaldığım geceler yan yatmaktan bacaklarıma giren kıramplar hatta ve hatta o yazın kavuran sıcağında o koca göbişi tasımayı bile coooooooook özlemişim şimdi farkettim...
sze şiddetle ama şiddetle tavsiye ediyoum...her anınızı kıymetli yasayın...bu günler gelip gecio hamilelik muhteşem bi duygu.....tabi 9 ay seni tekmeleyen yaramazı kucağına almanın tadını tarif edemiyoum...ama hepiniz bu mutluluğa erişiceksiniz o yüzden tarif etmeme de gerek yok...işte şimdi her seyi bi kenara bırakın şu anınızın hatta bulantılarınızın keyfini cıkarın....cok muhtesem bi tecrübenin basındasınız allah herkese lutfetmio bunu yasamayı....
ay wallahi tekrar hamile kalasım geldi....
ama tabi doğumdan sonrası da war şimdi de cadımızın ay ay nası büyüdünü görüyouz....bizimle gülüşmelerine onunla konuştumuzda sacma sapan cıkardığı agu bugu seslerine....
yani kısacası bi ewlat sahibi olmak rahminize ilk düştüğü andan itibaren bi ömür boyunca yasanabilecek en kutsal ve hayatta yasanılan herseyden daha derin iz bırakan bi MUCİZE...
ALLAH BEBİŞLERİNİZİ VE SİZİ KOROUSUN...
(topiğinizi takip edicem....bnde sizin kdr heyecanıyım sanki tekrardan yasıyoum wala =)...)
Anneciklerrrr,
Aranızda eylül doğumlu olan var mı????
Mesela ben 13 Eylülde doğdum ve bebeğim de 10 Eylül'de doğacak, kimbilir belki de aynı güne denk gelir:)
İki başak burcu olucaz evde yani:))))
Aaaaa ben seni hatırlayamadım.
Çok güzel demek o zamandan berağberdik.
Çok kalmadığın için hatırlamadım demekki
Çünki ben EYLÜL,EKİM,KASIM,ARALIK orada geçirdim.
Çok kişi gelip gitti çoğu hamiş olaraktan
Bende 05-09-1981 doğumluyum Başak burcuyum.
Muhtemel doğum tarihim 10-09-2011 olacakmış kim bilir belki bizde aynı güne denk geliriz.
benimde nikah tarihim 6 eylül evlilik yıldönümüm ise 11 eylül evimizi aldığımız tarihde 11 eylül eğer bebeğimiz hayırlısı ile doğarsa bebeğimizin doğum tarihi de internette 11 eylül çıkıyo :)
Çoooookkk şükür kesemizi gördük bizde teyzeleri....minnacık mercimek kadar...küçücük siyah bi nokto,Dr 5.haftayla uyumlu dedi. Binlerce şükürler Allahım sana..çooookkkk mutluyum... darısı kalp atışına...2 hafta sonra gel o zaman duyarız dedi....İnşallah.....Nasıl geçecek zaman...
Günaydın kızlar.
Bende sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum.
2 hafta sonra inşallah
bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok garip bir duygu kendimi tuhaf hissediyorum düşünsenize içinizde kendi kalbinizin dışında bir kalp daha atıyor
çok sağol canım şu yazın bile nasıl moral oldu anlatamam beklicem sadece saat 4 te alıcam kan sonucunu biraz belli olur sanırım dımi sende ne belirti olmuştu canım dış gebelikte testte nasıl çıkıyor anlatırmısın canım çokmu yüksek yada çokmu düşük çıkıyor
Gözün aydınnnnn:)
Kesesini gören kalp atışını beklemeye başlıyor:) Benim de 20 Ocakta kalp atışı için randevum...
Ohh, bir aşamayı daha atlattın sen, darısı başımıza...
Çoooookkk şükür kesemizi gördük bizde teyzeleri....minnacık mercimek kadar...küçücük siyah bi nokto,Dr 5.haftayla uyumlu dedi. Binlerce şükürler Allahım sana..çooookkkk mutluyum... darısı kalp atışına...2 hafta sonra gel o zaman duyarız dedi....İnşallah.....Nasıl geçecek zaman...
beta hcg hormonu gerektiği gibi artmadı 48 saatte 2 katı olması gerekiyordu gereken artış olmadı iki hafta 2gün arayla kan vermiştim zaten en sonunda doktor daha fazla beklemeye gerek yok dedi kesede gözükmedi sonra operasyonla alındı ama erken tehşiste hiç anlamıyorsun bile baştaki belirtiler hep aynı ilk gebeliğimdi bide 2 gebelikte yine olma ihtimali var denildi ama şuan çok şükür o ihtimal ortadan kalktı ben öğrediğim ilk zaman çok strese girdim ama sonra demek ki kısmet değilmiş dedim en azından benim sağlığıma bir şey olmadan atlattık olabiliyor yani hiç moralini bozma zaten doktorlar çok emin olmadan kesin tanı koymuyorlar hayat bu herşey olabilir sen moralini yüksek tut geröekten o zaman herşey kolay atlatılıyor unutma önce senin sağlığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?