• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

lilacım yarın doktora gideceksin nihayet güzel haberlerini bekliyoruz çok heyacanlısındır

Sorma walla bu gece bitmek bilmiyor.........
hayırlı akşamlar güzel anne adayları nasılsınız bugün? bu sabah 11 e kadar uyudum,saat akşam 6 gibi bır uyku çöktü namazda uyucaktım nerdeyse ancak uyandım:) hamılegımı öğrendııgmden beri ılk baslarda hep uykusuzluk cekıyorum bu uyku ne guzel geldi ohhh :32: herkes uyusaun uyumak çok güzell:52: bu arada hanımlar 5+3 hamıleyım bende su gibi bı akıntı var bır kac gundur siz de de var mı? su gıbı seffaf gunluk pedımı degısıyorum ıkıd bır..allah bu ne su sızdırıyorum herhalde:60:
yaa bu arada benim ellerimde egzema var tam bu ara hormonlardan mı nedır azıttı yıllardır kullandıgım elecon pomat ımı kullanıyordum ki bebegım geldi aklıma ,hemen reçetesini okuyayım dedim ayy o da ne hamıleler kullanmamalıdır dıyor,ellerım de çok kötü oldu napcam ben şimdi:43:
Walla canım bence doktorunla konuşmadan kullanma ilacını...bu arada benimde akıntım war ama öyle su gibi değil..tam tersi kıvamlı ve bazen sefvaf bazen sarımsı beyazımsı....başkalrı nasıl acaba???
canım ben satıma göre 6 hafta 3 günlük hamileyim.benimde bulantılarım çok yok.yemeklerden sonra artıyo ama onunlada baş ediyorum sanırım:))) sende dert etme bulantım yok diye keyfine bak en rahat günlerin bunlar belkide...
bende öyle diyorum şimdi böyle bulantım olsun istiyorum Allah bilir iki hafta sonra olmaya başlarsa bu seferde şikayete başlarım:)
arkadaşlar doktor bende hiç hcg bakmadı direk ultrasona baktı ve bidahaki randevum 20 ocakta geç mi sizce
bence normal canım..anca bebeğin kalp atışı duyulur...
aynı ruh halindeyiz desene, ben de sabah 8.30'da kontrole gidiyorum 10 gün ne çabuk geçti, gel kalp atışlarına bakarız sonra tahlillerimizi yaparız demişti..
ilk keseyi görmeye gideceğimiz günün gecesinde hiç uyuyamamıştım acaba dış gebelik var mı, kese görünecek mi diye.. şimdi de kese sağlıklı mı kalp atışlarını görebilecek miyiz diye başladım gerilmeye.. yapmayayım diyorum, elimde değil.
yarın 6+0 günümüzdeyiz, hepimiz için hayırlısı..

Benimde sabah 8:30 da randevum:allah ikimizide kolaylık versin....:26:

Evet canım merkezdeyim ben:61:
Manavgat'a gitmedim hiç..
Hımm sen nerdesin pekii?
Evlenince gittin sanırım.
evet öyle sayılır tayinciyiz balıkesirde ama eşim
de balıkesirli bandırmalı ama yinede uzak herkes bizde gelenimiz gidenimiz yok çok zor gurbet çocuk büyütmek ben tek büyüttüm sayılır hele hamileliğmde tamamen yalnızdım naz falan çektiremedim eşime evlendik 15 gün sonra eşim doğuya gitti 2 sene ara ara izinlerle görüşerek geçti hamile zamanımı çok görmedi eşim tam doğum yaptımeşim uçaktan indi hastaneye yetişti oğlumla beni doğumdan çıkarken gördü çok değişik bir duyguydu sonra bebeğim 2.5 aylıkken balıkesire geldik 3. yılımızın içindeyiz 3yıl sonra kimbilir nerde olacağız

Hay Allah'ım ya..
Bu dünyanın en güzel şey,kıskanılır mı:22:

yok yani şöyle bişey onun 2 tane çocuğu var ve 1 tanesi 5 aylık.. bu akşam diyoki seninki olunca benimkilerin pabucu dama atılacak bende göndermem çocukları anneme..
bu akşam içerde kayganamlarda balık yedik sen otur ben yıkarım demedi balık bulaşığını :25: beraber yıkadık bulaşık suyuna çamaşır suyuda koydu bana dokunuyo çamaşı suyu dedim ozaman sen durula dedi ellerim soğuk sudan kıpkırmızı oldu çamaşır suyundan bayılacaktım :25: kaygana geldi mutfağın camını açtı bu seferde dondum dondummmm :30:
kaynanası o hamileyken ona çektirdi istiyoki bende çekeyim.. ama bi daha gidersem eşekler kovalasın beni :1: evim evim güzel evim..

yazın bununla ilgili bir egitime katılmıştım kesinlikle önermiyorlar sütün içindeki mikroorganizmalar ısı yavaş yavaş arttıgı için kendine bi koruyucu bir kapsül oluşturuyormuş sogumaya başlayıncada kapsülünden kurtuluyormuş pastörize sütler şoklanıyor mesela anında 100 dereceden eksi yüzdereceye gibi böylece kapsül yapacak vakit bulamıyormuş bizim zeki mikrolar

İçmeyeyim mi yani :26:

Sorma walla bu gece bitmek bilmiyor.........

Walla canım bence doktorunla konuşmadan kullanma ilacını...bu arada benimde akıntım war ama öyle su gibi değil..tam tersi kıvamlı ve bazen sefvaf bazen sarımsı beyazımsı....başkalrı nasıl acaba???

bende öyle diyorum şimdi böyle bulantım olsun istiyorum Allah bilir iki hafta sonra olmaya başlarsa bu seferde şikayete başlarım:)

bence normal canım..anca bebeğin kalp atışı duyulur...

Benimde sabah 8:30 da randevum:allah ikimizide kolaylık versin....:26:

canım seninle aynıyız ben gördüm dün keseyi sende göreceksin rahat ol..
bulantı olayına gelince ara ara bulantı geliyo ama şiddetli değil afedersin öğürecek gibi değil..

evet öyle sayılır tayinciyiz balıkesirde ama eşim
de balıkesirli bandırmalı ama yinede uzak herkes bizde gelenimiz gidenimiz yok çok zor gurbet çocuk büyütmek ben tek büyüttüm sayılır hele hamileliğmde tamamen yalnızdım naz falan çektiremedim eşime evlendik 15 gün sonra eşim doğuya gitti 2 sene ara ara izinlerle görüşerek geçti hamile zamanımı çok görmedi eşim tam doğum yaptımeşim uçaktan indi hastaneye yetişti oğlumla beni doğumdan çıkarken gördü çok değişik bir duyguydu sonra bebeğim 2.5 aylıkken balıkesire geldik 3. yılımızın içindeyiz 3yıl sonra kimbilir nerde olacağız

Hımm gerçekten zormuş yaşadıklarınız.
Ama şükürler olsun ki mutlu bir aileniz var ve sağlıklısınız..
Gerisi bir şekilde halledilir zaten:61:

Kızlar bir şey soracağım.
Kayınvalidem süt almış bir tanıdıklarından.
5 kg kadar..
Normalde kaynatıp içerdim ama
şimdi bebiş olunca korktum biraz:18:
iyice kaynarsa bir şey olmaz değil mi?
Sonuçta kutu sütlerin de kalitelisini bulmak zor..
Hiç değilse bu güvenilir,tanıdık yerden..
Hiç su karıştırılmıyor..
güzelce kaynat ve iç tatlım kutu sütlerden daha sağlıklıdır.. önceden kutu sütmü vardı ben bulsam kaynatıp kaynatıp içicem..

yok yani şöyle bişey onun 2 tane çocuğu var ve 1 tanesi 5 aylık.. bu akşam diyoki seninki olunca benimkilerin pabucu dama atılacak bende göndermem çocukları anneme..
bu akşam içerde kayganamlarda balık yedik sen otur ben yıkarım demedi balık bulaşığını :25: beraber yıkadık bulaşık suyuna çamaşır suyuda koydu bana dokunuyo çamaşı suyu dedim ozaman sen durula dedi ellerim soğuk sudan kıpkırmızı oldu çamaşır suyundan bayılacaktım :25: kaygana geldi mutfağın camını açtı bu seferde dondum dondummmm :30:
kaynanası o hamileyken ona çektirdi istiyoki bende çekeyim.. ama bi daha gidersem eşekler kovalasın beni :1: evim evim güzel evim..

Çok zor bir durum olsa gerek,Allah kolaylık versin canım.
Bence de çok fazla gitme eğer canını sıkıyorlarsa.
Evinde eşinle ve bebişinle zaman geçir.
Nasıl,nerde huzur buluyorsan öyle..

iyi aksamlar kizlarrrrrrr nasilsinizzzz:16: kizlar bisey sorucam size, cinsel iliski SIkligi ne olmali yeni hamilelerde :17: yeni evli sayilirim onemli konu kusura bakmayin utandim azcik :17::74::77:

iyi aksamlar kizlarrrrrrr nasilsinizzzz:16: kizlar bisey sorucam size, cinsel iliski SIkligi ne olmali yeni hamilelerde :17: yeni evli sayilirim onemli konu kusura bakmayin utandim azcik :17::74::77:

iyi akşamlar canım,iyiyiz sen nasılsın?
hımm sorun yoksa abartılmadığı müddetçe bir şey olmaz sanırım.
biz ara vermedik açıkçası:17:
ne kadarlık evlisiniz?

doktorun ilişkiye müsaade ettiyse çok abartmamak şartıyla devam edebilirsin

iyi akşamlar canım,iyiyiz sen nasılsın?
hımm sorun yoksa abartılmadığı müddetçe bir şey olmaz sanırım.
biz ara vermedik açıkçası:17:
ne kadarlık evlisiniz?

iyi aksamlar canim sagol bende iyiyim sukurler olsun :)

evet bizde vermiyoz veremiyoz daha dogrusu ondan sordum :17::77:

5 aylik canim, siz ne kadarlik evlisiniz ?

Back