• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes moralini bozabilir, ama artık kendini iyileştirmek zorunda olan sensin! Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısın:) Bebeğini düşün ve boşver herşeyi...

oyle canim vallah ya sanki bu aralar herkes daha cok ustume geliyo gibi :14: aman onemli olan bebisimin sagligi ve iyiligi gerisi fasa fiso, bundan sonra tek dusuncem bebisim. onu kucagima alayim hayirlisiyla sagliklica ozaman dunyalar benim olurrrr :16::emir_bebek::nazar:

bayılırım ikiz,üçüzlere keşke benim de olsa ama ne benim tarafta ne eşimin tarafta ikiz var

arkadaşlar günaydın herkese
sanırım kimsecikler yok henüz topiğimizde, ben yine de güzel haberi paylaşmak istedim
cuma günü akşam kontrolüm vardı ilk doktor kontrolü idi bu, daha önce sadece kan testi yapöıştım ve benim hesaplarıma göre 6 artı 1 olması gerekiyodu. bebişi gördüm çok şükür ve kalpinin güm güm atışını gözyaşlarıyla izledim.
Rabbim burdaki herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ve en önemlisi hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve hepimize hayırlı salih evlatlar versin...
herşeyi çok normal dedi ve 6 hafta ile uyumlu olduğunu söyledi.

beliz-berkin arkadaşım eksik bilgilerimi istemişsin ama yaşımı maalesef söyleyemiyorum topikte hepinizin ablası sayılırım yaşımı söylemesem daha iyi:16:

Gözün aydın dtekin! Ben dün gittiğimde de doktorumla konuşuken yan odadan iki kez bebek kalp atışlarını duyduk, çok heyecanlandık. Bizim ufaklığı duyunca ne hissedicez bakalım.

Yaşın bir önemi yok tabi, fark etmez...

Sen de hoşgeldiiiiin Aryamina:)
(Ben nasıl sahiplendiysem bu grubu, her an kontrol ediyorum yeni mesaj var mı diye, ve herkese hoşgeldin mesajı yazmaya çalışıyorum:))

Senin de bilgilerini listemizde görmek isteriz:52:

hoşbulduk yeni oldugum için bilgilerimi nasıl listeye dökecegimi keşfedemedim henüz sat 3 aralık.grubu sahiplenip hoşgeldin demen çok hoş

hoşbulduk yeni oldugum için bilgilerimi nasıl listeye dökecegimi keşfedemedim henüz sat 3 aralık.grubu sahiplenip hoşgeldin demen çok hoş

Şehrini, yaşını, boyunu, kilonu ve beklenen doğum tarihini de yaz, ben hemen ekleyim:)

Aşılama falan mı yapıldı aryamina? Nasıl tahmin ediyorsun? Bizim de öyle bir olasılığımız var, eşimin hem anne hem de baba tarafında ikiz kardeşler var. Ama en erken ne zaman belli olur bilemiyorum ikiz gebelik...

hayır aşılama degil ilk gebeligim yeni evli sayılırım adetim gecikince test yaptım iki çizgiyi görür görmez dr gittim ultrasonla baktı erken ama ikiz gibi görünüyor dedi ultrason görüntülerinide verdi bize iki nokta 20 ocakta randevumuz var daha kesin konuşabilirim dedi dr

yardımcı olurmusunuz?

Gayet normal gibi görünüyor, benim de 5. hafta bitiminde doktor karnımdan bakmadı bile, doğrudan vajinal baktı. Ordan gördü. Her insan nasıl farklı ise her gebelik de farklı olabiliyor, bunu unutmayalım. Hem belki de geç döllenme olmuştur, bilemeyiz, doktorumuza güvenmek zorundayız.

hayır aşılama degil ilk gebeligim yeni evli sayılırım adetim gecikince test yaptım iki çizgiyi görür görmez dr gittim ultrasonla baktı erken ama ikiz gibi görünüyor dedi ultrason görüntülerinide verdi bize iki nokta 20 ocakta randevumuz var daha kesin konuşabilirim dedi dr

Harikaaaaaaaa! Şanslısın bence:)

Sevgili annecikler,

Kendinizi kötü hissettiğiniz zamanlarda moralinizi bozmadan önce bebeğinizi düşünün lütfen:)
Onun hem zihnen hem de bedenen sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Duygusal açıdan da kendimizi korumamız gerekiyor.

Çevrenizdeki insanlarla tartışabilirsiniz, hatta çoğunlukla kocanızla. O kişiye tepki vermeden önce bi durup düşünün. Gerçekten gerekli mi bu vereceğiniz tepki, yoksa birazcık abartıyor olabilir misiniz:)

Karşınızdan tam bir hoşgörü beklemeden önce bence siz "normal ve mantıklı" davranmaya çalışın. Hoşgörü tabi ki olmalı, ona bişey demiyorum ama hoşgörülü olmalı, ben hamileyim diye düşünerek insanları çileden çıkartmayın:) Karşınızdaki hele de bir erkekse, sizi anlaması neredeyse imkansız. Bunu unutmayın.

Herşey elinizde, sakin olun, sabırlı olun. Evrene ve çevrenizdekilere pozitif enerji verin, olumsuzlukları hayatınızdan uzaklaştımaya ya da onları pozitife dönüştürmeye çalışın.

Keyifli bir hamilelik geçirmek bizim elimizde:49:

Sevgili annecikler,

Kendinizi kötü hissettiğiniz zamanlarda moralinizi bozmadan önce bebeğinizi düşünün lütfen:)
Onun hem zihnen hem de bedenen sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Duygusal açıdan da kendimizi korumamız gerekiyor.

Çevrenizdeki insanlarla tartışabilirsiniz, hatta çoğunlukla kocanızla. O kişiye tepki vermeden önce bi durup düşünün. Gerçekten gerekli mi bu vereceğiniz tepki, yoksa birazcık abartıyor olabilir misiniz:)

Karşınızdan tam bir hoşgörü beklemeden önce bence siz "normal ve mantıklı" davranmaya çalışın. Hoşgörü tabi ki olmalı, ona bişey demiyorum ama hoşgörülü olmalı, ben hamileyim diye düşünerek insanları çileden çıkartmayın:) Karşınızdaki hele de bir erkekse, sizi anlaması neredeyse imkansız. Bunu unutmayın.

Herşey elinizde, sakin olun, sabırlı olun. Evrene ve çevrenizdekilere pozitif enerji verin, olumsuzlukları hayatınızdan uzaklaştımaya ya da onları pozitife dönüştürmeye çalışın.

Keyifli bir hamilelik geçirmek bizim elimizde:49:

canim iyi guzel diyosunda cok zor bu soylediklerin (kendi adima) :50:

Şehrini, yaşını, boyunu, kilonu ve beklenen doğum tarihini de yaz, ben hemen ekleyim:)

hatayda yaşıyorum şimdilik bakalım atama olursa heran degişebilir tabi 29 uma 15 ocakta giricem:)1.60 boy 58 kiloyum beklenen sat göre 9 eylül yazarken bile çok heyecanlanıyorum

benımde esımınde tarafında ikiz yok ama önceki hamileligim ikizdi 5 aylıktılar karnımda ölduler

benim amcamın ve halamın ikizleri var eşiminde amcaogulunda ben beklemiyordum ama eşim hep ikiz olacak diyordu senin için çok üzüldüm kendim içinde endişelendim hamile oldugumu ögrendigim ay astım teeşhisi kondu öksürükten çok çekiyorum dahası hepiniz kızacaksınız ama sigara kullanıyordum iki taneye düşürdüm ama elimden gelenin fazlasını yapıcam çünkü teksede iki taneysede herşeyden kıymetli

Nick____Şehir____Yaş____Kilo____Boy____SAT____Bekl enen doğum tarihi

karagozler____Ankara____32____60____1.60____24 Kasım____31 Ağustos
asi_83____Denizli____27____72____1.60____25 Kasım____2 Eylül
mrwmstf ____Diyarbakır____23____59____1.65____25 Kasım____1 Eylül
Schatzi87____Şırnak____24____54____1.70____25 Kasım____1 Eylül
Sevgiso ____Antalya____21____56____1.68____25 Kasım____3 Eylül
Sebatt ____?____?____?____?____26 Kasım____?
dtekin____İstanbul____?____86____26 Kasım____1 Eylül
Dmlonr____Istanbul____29____54____1.68____27 Kasım____ 3 Eylül
Kalbimiz____Hollanda____21____52____1.63____27 Kasım____3 Eylul
dm-86 ____İstanbul____25____64____1,70____27 Kasım____1 Eylül
Esrant____?____?____?____?____28 Kasım____?
lithium84____Balıkesir____27____49____1.60____28 Kasım____4 Eylül
nehirinannesi____İstanbul____29____74____1.60____2 8 Kasım____4 Eylül
Puiko____İstanbul____37____59____1.72____29 Kasım____5 Eylül
nameless 2560i____İstanbul____27____50____1.61____30 Kasım____6 Eylül
pdrseda____İzmir____30____75____1.72____2 Aralık____8 Eylül
iremay____Sinop__26___58____1.59____2 Aralık____8 Eylül
sirinegzm____İstanbul____29____53____1.60____3 Aralık____10 Eylül
aryamina____Hatay____29____58____1.60____3 Aralık____9 Eylül
BelizBerkin____Ankara____30____62____1.78____4 Aralık____10 Eylül
lila5____Ankara____28____55____1.63____4 Aralık____10 Eylül
elmakurdumusun____İstanbul____30____70____1.57____ 4 Aralık____10 Eylül
tume____Bartın____29____48____1.61____4 Aralık____10 Eylül
lightlife____İstanbul____32____87____1,70____5 Aralık____11 Eylül
Pembedana____İzmir____30____59____1.60____5 Aralık____11 Eylül
queen_bee35____?____?____?____?____11 Eylül
kimono____?____27____51____1.65____6 Aralık____12 Eylül
ayşegül çelik____Balıkesir____30____56____1.60____8 Aralık ____14 Eylül
asktutkunu____?____?____?____?____10 Aralık____?

benim amcamın ve halamın ikizleri var eşiminde amcaogulunda ben beklemiyordum ama eşim hep ikiz olacak diyordu senin için çok üzüldüm kendim içinde endişelendim hamile oldugumu ögrendigim ay astım teeşhisi kondu öksürükten çok çekiyorum dahası hepiniz kızacaksınız ama sigara kullanıyordum iki taneye düşürdüm ama elimden gelenin fazlasını yapıcam çünkü teksede iki taneysede herşeyden kıymetli

bende ikiz çok istiyorum eşimin tarafında var ama bizim tarafta yok bana kızda olması gerek demişlerdi ikiz için daha kesemi göremedim cuma görücem inş bende de çıksa ikiz ne güzel olur :D bu arada bende sigara kullanıodum uzun yıllardır bana sigarayı bıraktıracak tek şey bu minik bebişti ölede oldu öğrendim gün bıraktm ve aklıma bile gelmıo şimdi umarım en kısa zamanda sende bırakabilirsin..

Nick____Şehir____Yaş____Kilo____Boy____SAT____Bekl enen doğum tarihi

karagozler____Ankara____32____60____1.60____24 Kasım____31 Ağustos
asi_83____Denizli____27____72____1.60____25 Kasım____2 Eylül
mrwmstf ____Diyarbakır____23____59____1.65____25 Kasım____1 Eylül
Schatzi87____Şırnak____24____54____1.70____25 Kasım____1 Eylül
Sevgiso ____Antalya____21____56____1.68____25 Kasım____3 Eylül
Sebatt ____?____?____?____?____26 Kasım____?
dtekin____İstanbul____?____86____26 Kasım____1 Eylül
Dmlonr____Istanbul____29____54____1.68____27 Kasım____ 3 Eylül
Kalbimiz____Hollanda____21____52____1.63____27 Kasım____3 Eylul
dm-86 ____İstanbul____25____64____1,70____27 Kasım____1 Eylül
Esrant____?____?____?____?____28 Kasım____?
lithium84____Balıkesir____27____49____1.60____28 Kasım____4 Eylül
nehirinannesi____İstanbul____29____74____1.60____2 8 Kasım____4 Eylül
Puiko____İstanbul____37____59____1.72____29 Kasım____5 Eylül
nameless 2560i____İstanbul____27____50____1.61____30 Kasım____6 Eylül
pdrseda____İzmir____30____75____1.72____2 Aralık____8 Eylül
iremay____Sinop__26___58____1.59____2 Aralık____8 Eylül
sirinegzm____İstanbul____29____53____1.60____3 Aralık____10 Eylül
aryamina____Hatay____29____58____1.60____3 Aralık____9 Eylül
BelizBerkin____Ankara____30____62____1.78____4 Aralık____10 Eylül
lila5____Ankara____28____55____1.63____4 Aralık____10 Eylül
elmakurdumusun____İstanbul____30____70____1.57____ 4 Aralık____10 Eylül
tume____Bartın____29____48____1.61____4 Aralık____10 Eylül
lightlife____İstanbul____32____87____1,70____5 Aralık____11 Eylül
Pembedana____İzmir____30____59____1.60____5 Aralık____11 Eylül
queen_bee35____?____?____?____?____11 Eylül
kimono____?____27____51____1.65____6 Aralık____12 Eylül
ayşegül çelik____Balıkesir____30____56____1.60____8 Aralık ____14 Eylül
asktutkunu____?____?____?____?____10 Aralık____?

eline saglııık çok hoş görünüyor

bende ikiz çok istiyorum eşimin tarafında var ama bizim tarafta yok bana kızda olması gerek demişlerdi ikiz için daha kesemi göremedim cuma görücem inş bende de çıksa ikiz ne güzel olur :D bu arada bende sigara kullanıodum uzun yıllardır bana sigarayı bıraktıracak tek şey bu minik bebişti ölede oldu öğrendim gün bıraktm ve aklıma bile gelmıo şimdi umarım en kısa zamanda sende bırakabilirsin..[/QU ultrasonla bakarken dr erken ama ikize benziyor deyince hiç tepki bile veremedim ben hala yok eşim orak hücre nolacak falan diyordum doktor ben ikiz diyorum sen ne diyorsun deyip ayıktırdı beni sigarayı hem kendim için hemde bebiş için bırakmam gerekiyor ikizi gerçektende bu kadar çok mu istiyorsun Allahım hayırlısını versin hepimize

Son düzenleme:
Back