Sevgili annecikler,
Kendinizi kötü hissettiğiniz zamanlarda moralinizi bozmadan önce bebeğinizi düşünün lütfen:)
Onun hem zihnen hem de bedenen sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Duygusal açıdan da kendimizi korumamız gerekiyor.
Çevrenizdeki insanlarla tartışabilirsiniz, hatta çoğunlukla kocanızla. O kişiye tepki vermeden önce bi durup düşünün. Gerçekten gerekli mi bu vereceğiniz tepki, yoksa birazcık abartıyor olabilir misiniz:)
Karşınızdan tam bir hoşgörü beklemeden önce bence siz "normal ve mantıklı" davranmaya çalışın. Hoşgörü tabi ki olmalı, ona bişey demiyorum ama hoşgörülü olmalı, ben hamileyim diye düşünerek insanları çileden çıkartmayın:) Karşınızdaki hele de bir erkekse, sizi anlaması neredeyse imkansız. Bunu unutmayın.
Herşey elinizde, sakin olun, sabırlı olun. Evrene ve çevrenizdekilere pozitif enerji verin, olumsuzlukları hayatınızdan uzaklaştımaya ya da onları pozitife dönüştürmeye çalışın.
Keyifli bir hamilelik geçirmek bizim elimizde